Cold War: Behind the Iron Curtain | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 28819 užívateľov

Cold War: Behind the Iron Curtain


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:27. September 2005
Stránky hry:www.coldwar-game.com
Výrobca:DreamCatcher Interactive, Mindware Studios
Kúpiť hru Cold War: Behind the Iron Curtain
Kúpiť hru

Hlavným hrdinom hry je novinár, ktorý je behom zbierania podkladov pre svoju reportáž v SSSR unesený a navyše sa zapletie do konšpirácie s naozaj netušených rozmerov. Jeho úlohou nebude nič iného ako si opäť zaistiť slobodu a navyše nepríjemnú politickú situáciu upokojiť. Jednotlivé miesta budú situované do veľmi zaujímavých miest, ako je napríklad mauzóleum V.I. Lenina, či povestné väzenie sovietskej KGB. Hráč v koži hlavného hrdinu bude mať k dispozícií niekoľko klasických zbraní, ale i rôzne špeciality ako je röntgenové videnie a ďalšie iné. Po technickej stránke môžete očakávať len tú najvyššiu kvalitu.




Ďalšie videá »


Cold War: Behind the Iron Curtain - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
66%

Recenzie
Tiscali Games74%
Cold War je povedená stealth akce s několika většími i menšími nedostkatky, z nichž nejvážněji srazila hodnocení prakticky nulová různorodost v prostředí misí a nedokonalá umělá inteligence. Po slabším začátku se hra slušně rozjede, nabere spád a na konci od ní budete odcházet s uspokojivým pocitem dobře stráveného času. Ale na to, aby mohla konkurovat absolutní špičce žánru, jí však přeci jen něco schází.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING79%
-: umelá inteligencia, pohyb postavy, hudba v prípade poplachu, streľba, dabing
+: atmosféra, grafika, tvorby nových zbraní, KGB foťák, zábava, ovládanie, efekty, cena, príbeh, lokácie, príbehové videá, herná doba
Verdikt: Prídete si pre príbeh na Pulitzerovú cenu, ale namiesto toho vás obvinia z pokusu o atentát na prezidenta. Presne s takýmito problémami sa potýka novinár Matthew Carter v hre Cold War. Príbeh a atmosféra hry sa nesie v duchu konšpirácie, vďaka čomu sa počas hry môžete pozrieť na zaujímavé miesta v ZSSR. Spestrením hry sú zbrane, ktoré si musíte vyrobiť z nájdených vecí, ale nejedná sa o diela McGyvera. Príjemným dojmom pôsobí taktiež technické spracovanie hry. Grafika je na celkom dobrej úrovni a to isté sa dá povedať aj o audio stránke, hoci hudba počas poplašných sekvencií je po čase otravná. Negatívom hry je divná umelá inteligencia, ktorá si často všimne pohyb a hluk v diaľke, ale v tesnej blízkosti už nie. Komicky pôsobí pohyb hrdinu, ktorý možno prirovnať behu astmatika z posledného na hodine telocviku. Herná doba sa odvíja od štýlu hry. Ak hráte Rambo štýlom, hru dohráte do 6 hodín, ale stealth hra má byť o tichom postupe. V tom prípade sa herná doba dostáva nad 10 hodín. Celkovo je Cold War slušným dobrodružstvom spoza železnej opony, za ktoré treba zložiť poklonu českým susedom.
qwer71%
CW je celkom vydarená stealth akcia. Na hre je najzaujímavejšia možnosť vylepšovania zbraní. Hra má zo začiatku pomalý a nudný spád, no neskôr sa rozbehne. Táto hra bohužiaľ ani zďaleka nemôže konkurovať sérii Splinter Cell.


všetky (7) »


Diskusia o hre Cold War: Behind the Iron Curtain Pridať príspevok
26.03.2015 15:13 - Neviem prečo to seká ako hovado. Musim až resetnut PC. piste na...
20.07.2011 20:50 - Hra sa mi spusti v malom okne, a neda sa spustit na celu obrazovku. POMOZTE DA...
28.07.2009 17:10 - Heleďte, nevíte prosimvás někdo jak se ty videa v tý ...
27.08.2007 15:32 - !!AK CHCE NIEKTO POSLEM CEZ ICQ FUNKCY CRACK 484894143
04.02.2007 19:17 - Ahoj..defakto jsi si sám odpověděl čeština z Cold war...
...
Zobraziť všetky príspevky (12) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |