Chrome: SpecForce | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 14498 užívateľov

Chrome: SpecForce


Žáner:Akčná
Dátum vydania:19. August 2005
Stránky hry:specforce.techland.pl
Výrobca:Techland, Cenega, Deep Silver
Kúpiť hru Chrome: SpecForce
Kúpiť hru

SpecForce je jednotka vytvorená pre globálnu krízovú situáciu, ktorá ohrozuje stabilitu Federácie, vyzbrojená najmodernejším vybavením a pripravená na rýchlu reakciu na vzniknuté nebezpečenstvo.
Hra sa odohráva v blízkej budúcnosti, v dobe keď rýchly rozvoj technológie umožnil ľuďom kolonizovať vzdialené planéty. Federácia mala dohliadať na proces kolonizácie vesmíru, ale sa obmedzila len na predaj nových miest k životu. To viedlo k situácií keď veľké a silné korporácie vládli na svojich planétach. Plná autonómia v týchto nových svetov a úžasná cena expanzie do nových sektorov spôsobila, že planéty na okraji vesmíru sa stali útočiskom pre viacerých než len pre kriminálne aktivity.




Ďalšie videá »


Chrome: SpecForce - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
57%

Recenzie
Tiscali Games51%
Průměrná střílečka s minimálními vylepšeními oproti dva roky starému předchůdci prostě na dnešní konkurenci nemá ani náhodou.
Sector.sk80%
Chrome: SpecForce je hra s kvalitným technickým spracovaním a atmosférou. Prináša dynamickú adrenalínovú akciu, zaujímavý príbeh a pestré misie. Pri hre sa rozhodne nebudete nudiť, hoci veľa originálnych prvkov tu nenájdete. Ak máte doma pôvodnú hru Chrome, veľké rozdiely nespozorujete a preto je zbytočné, aby ste si ju kupovali. Niektoré faktory sa síce výrazne zlepšili - napríklad AI spoločníkov aj súperov, ale hra viac pripomína datadisk ako plnohodnotný titul. Ak sa s Chrome stretávate po prvýkrát, určite je pre vás ideálnou voľbou, pretože naozaj má čo ponúknuť.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING29%
-: bugy, audio, umelá inteligencia, efekty, stereotyp a nuda, zbrane, misie, atmosféra, príbeh, streľba, dizajn, animácie, zbytočné super schopnosti, hekovacie pexeso, grafika, engine
+: menu, dopravné prostriedky, obsahuje multiplayer, inventár
Verdikt: Presne po dvoch rokoch od pôvodného Chrome je tu jeho pokračovanie s podtitulom SpecForce. Po dejovej stránke sa hra vracia pred udalosti pôvodného dielu. Tento pomyselný krok späť neplatí iba o príbehu, ale o celej hre. Je stereotypná, nudná a tupá. Presnejšie umelá inteligencia je úplne hlúpa. Grafická stránka sa vraj dočkala vylepšení, no okrem hnedastých efektov nevidno žiaden posun vpred. Audio stránka hry je otrasná. Streľba znie ako zaseknutý mixér. Pri tomto aspekte hry treba upozorniť, že vám naozaj nezamrzol PC, ale to ozvučenie je naozaj mizerné. Hra opäť obsahuje komické hekovanie systémov v podobe pexesa a zbytočné špeciálne schopnosti, ktoré pri tak tupej UI nevyužijete. Hra dokonca obsahu multiplayer, ale nikto ho nehrá. Značka Chrome po tomto diely je definitívne pochovaná a nikto by sa nemal pokúšať o jej oživenie.


všetky (7) »

Súvisiace hry Chrome: Gold Edition
Chrome
Chrome 2

Diskusia o hre Chrome: SpecForce Pridať príspevok
23.02.2012 15:07 - nemáte někdo crack pro windows 7? mam to koupený a dokud jsem m...
13.10.2009 17:24 - dobry uz to funguje sehnal sem to ale nejdou mi cheaty ale nato taky pridu tak...
13.10.2009 17:06 - cau ja bych to hral ale nemuzu poterbuju navod jak dat crack a nevym kde ho se...
15.10.2007 18:47 - hravate to nekdo!!
11.08.2007 21:27 - DÍK
...
Zobraziť všetky príspevky (9) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |