Titan Quest | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21168
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 32052 užívateľov

Titan Quest


Žáner:RPG, Akčná
Dátum vydania:26. Jún 2006
Stránky hry:titanquestgame.com
Výrobca:THQ, Iron Lore Entertainment
Kúpiť hru Titan Quest
Kúpiť hru

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia kto rozhodne o osudu ľudstva. Hráč sa musí v Titan Quest prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.




Ďalšie videá »


Titan Quest - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games82%
Vynikající akční RPG zasazené do starověkého světa, které však nepřináší snad ani jednu originální herní myšlenku. Hratelnost je však slušná a příběh poměrně dlouhý.
Sector.sk82%
Titan Quest je veľmi dobrý Diablo II klon a možno keby vyšli obidve hry v približne rovnakom období, bola by polemika o tom, ktorá je lepšia, na mieste. Lenže Titan Quest prišiel s odstupom niekoľkých rokov a keď nerátame početné kozmetické úpravy a dve súbežné povolania, prakticky tu nenájdete žiadne inovácie. Pravdaže, hra zaručuje dokonalý komfort, ale má aj slabiny, ako biednu AI, povrch krajiny, ktorý sa nedá otáčať a početné menšie technické závady. Určite je to však pozoruhodný kúsok pre všetkých milovníkov akčných RPG.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Garfieldalfa98%
Skvelé RPG-čko , aj keď to raz prejdete tak znovu môžte vyskúšať nové a nové majstrovstvá a vytvoriť nové povolania.........no potom je to už trochu nudné:-(
akimichi88%
Táto hra je velmi rozsiahlá a jedna z najlepších ,,kopií,, Diabla. Od druhého levelu si možete vybrat 1 z 8 povolaní. Avšak od osmeho levelu si vyberiete 2 z 7, takých istých ako predtým povolaniach. Tým sa skombinujú a vytvorí sa jedno z , nepočítal som to takže srry :D ,.Hra je rozdelená na jednania, je ich 4 a sú v: 1.Grécko, 2.Egypt, 3.Orient a 4.Olymp. Príbeh je o príšerách, ktoré bez varovania začali útočit a vy to máte rozlúštit. Hra je celkovo zábavná, i ked niekedy stereotypná, ale vždy má čo ponúknut.
jb1101100%
AK by som mohol dám tejto hre 200% no nedá sa ... nie je to žiadne kópia Diabla ako každý píše iba žáner RPG ... no neviem ako dopadne Diablo 3 veľmi dlho sa dokončieva a pripravuje a vždy takáto hra je prepadák ale zatiaľ je táto hra u mňa veľké NUMERO UNO medzi RPG a to všetkým :)
gsg9100%
Proste tá hra nemá chybu. Ak máte radi hry s prvkami RPG, tak táto hra je pre vás ideálna. Nechýba tam ani dlhý príbeh, veľa oblúd, zbrane, prstene, zbroje, čelenky, helmy, chrániče kolien a chrániče rúk. Môžete behať kam sa vám zachce. Tá hra obsahuje maximálnu voľnosť! Veľa vecí je tam. Je aj Akčná. No a skoro som zabudol.... Medzi tými obludami sú aj také ktoré vyzerajú ako Avatari!! Sú modrí, majú tvar človeka a majú kopije, luky a dýky. Neviem presne kde žijú. Ale viem že sú to jednoducho Avatari!! :-D Odporúčam hru v českom/slovenskom jazyku.
silverfaLL99%
Čakám na Diablo 3,ale nepoznám žiadnu lepšiu RPG hru ktorá by ma bavila aspoň ako Diablo 2.Ale odkedy som prvýkrát hral TQ,neviem sa od toho odtrhnúť.Perfektná grafika,reálne tiene,hudba a podľa mna je zábavnejsia ako DIablo2.Len škoda že si nemožete detailnejšie urobiť svojho hrdinu..Určite strávim čas,ktorý čakám na Diablo3 hraním Titan Questu.
japol87%
Výborné procházení různých mytologických kultur. Možná občas nevyrovnaná obtížnost, ale seznamovat se s bájnými tvory mně vždycky dostane.
kastartos93%
Veľmi dobrá hra odporúčam. Super grafika ale mam staršu grafiku takže seká v noci. Veľmi veľa povolaní ktoré vzniknú spojením dvoch povolaní.
Kúziel nie je veľa ale stačia. Veľmi sa mi páči multiplayer tam je to sranda.
Hnevá ma iba slabá inteligencia počítača.
player-Veteran85%
+pekná grafika
+v pohode audio
+výborné rozšírenie
+classy
+atmosféra
+questy
+postavy
+dialógy
+česká lokalizácia
+prostredia a acty
+boss fighty

-neprišlo mi to voči diablu nejak originálne a oproti diablo 2 aj to bolo krátke
-niektoré questy boli nezábavné a nudné

Nie je to žiaden kolotoč originálnosti. Plus to nie je ani moc dlhé ale i tak hra za skúšku stojí aj s datadiskom.
NORD_KING79%
-: bugy, umelá inteligencia, slabá tvorba postavy, miestami optimalizácia a stereotypný grinding, nemožnosť rotovať kameru
+: grafika, hudba, príbeh, atmosféra, zábava, herná doba, rozvoj postavy, zbrane a zbroj, mestá a lokácie, multiplayer, ovládanie, nepriatelia
Verdikt: Starí bohovia sú uväznení a antický svet sa zmieta v chaose. Úlohov hráča je teda dať veci do poriadku a absolvovať dobrodružstvo ako zo starých gréckych báji. Titan Quest je naozaj rozsiahlý a hráča postupne zavedie do destinácií ako je Grécko, Egypt a orient, ktorý sa skladá z Babylonu a Číny. Tieto oblasti sa od seba výrazne líšia v architektúre charakteristickej pre danú civilizáciu a obdobie. Hráč ich má očistiť od hôrd rôznych nepriateľov, ktorí vychádzajú s príslušne mytológie. Nadobudnuté skúsenosti z boja je možné investovať do rozvoja postavy, v rámci jednotlivých atribútov a taktiež špecializácie, respektíve povolania. Tie majú súvis so základnými elementmi alebo preferenciou boja na blízkosť alebo diaľku. Od 8. úrovne ich možno aj kombinovať, respektíve mať dve špecializácie. Hra však obsahuje chyby a nedostatky. Postava sa dokáže zaseknúť o všetko možné, čo dokážu využiť aj nie najchytrejší nepriatelia. Nízku inteligenciu kompenzujú ich množstvom, z čoho plynú zbytočné úmrtia. Titan Quest napriek negatívam dokáže hráčovi poskytnúť epické dobrodružstvo vo svete antiky.
Yurri90%
Titan Quest je výborná hra:Aj keď nič nové okrem grafických úprav sa nemení od Diabla ale aj tak som si dobre zahral a bavilo ma to.Dávam 90%.Škoda že nepriniesla nič nové :(
megatron19960511%
dobrá grafika aj hratelnosť je dobrý(no ja by som hral lepšie s WASD), aj questy sú dobré ,dobré bossy , itemy ,npc-s
aj ja som mal lvl 62 hráča aj immortal throne ale táto hra je veľmi CHYBNÁ!!!Stále keď loginujem píše chyba ..už som všetko skusil aj reinštalovať hru ale mojho charactera už neviem dohrať .....sorry ale 10 %


všetky (26) »

Súvisiace hry Titan Quest II
Titan Quest: Eternal Embers
Titan Quest: Atlantis
Titan Quest: Ragnarök
Titan Quest Anniversary Edition
Titan Quest: Immortal Throne

Diskusia o hre Titan Quest Pridať príspevok
01.09.2016 23:37 - titan quest anniversary edition gameplay https://www.youtube.com/watch?v=Lh5uF...
21.01.2015 00:53 - Ahojky zacal sem to hrat sice trochu dele ale proste tuhle hru zeru mam ohen a...
01.07.2014 10:53 - pls lidi co je to tagMenuError34 ja to hleddal ale nic jsem nenasel . Pls o he...
13.03.2014 11:23 - Ahojte,hledám hráče TQ,kteří by se mnou pokecali a mo...
06.12.2013 18:46 - Ahojte všetci ! Tak aj ja patrím k jedným z hráčov Ti...
...
Zobraziť všetky príspevky (430) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |