Prey | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 16502 užívateľov

Prey


Žáner:Akčná
Dátum vydania:11. Júl 2006
Stránky hry:www.prey.com
Výrobca:3D Realms, Human Head, 2K Games
Kúpiť hru Prey
Kúpiť hru

Prey je sci-fi 3D FPS ktorá rozpráva neuveriteľný príbeh indiána z kmeňa Cherokee, ktorého meno je Tommy. Na prvý pohľad sa nejedná o žiadneho hrdinu. Tommy je totiž obyčajný mechanik a život v rezervácii ho ani trochu neuspokojuje. Dalo by sa povedať, že len prežíva. To sa však zmení v chvíli, keď je spoločne s ďalšími ľuďmi unesený na palubu mimozemského korábu, ktorý sa pohybuje na orbite Zeme. Naraz sa v ňom prebudia netušené sily a schopnosti predkov, ktoré sa rozhodne využiť k záchrane svojej priateľky, ako aj na záchranu seba a nakoniec aj celej planéty Zem a všetkých ľudí, ktorý ju obývajú.

Prey hráča uvrhne do nepredvídateľného sveta, kde nič nie je také, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Väčšia časť hry sa pritom odohráva na mimozemskej lodi, ktorá je sama o sebe žijúcim organizmom, ktorý cíti prítomnosť hlavného hrdinu a dokáže reagovať na jeho činy.

Hra využíva upravený Doom 3 engine, ktorý sa stará o dokonalé audio-vizuálne spracovanie. Tvorcovia vám pripravili radu zaujímavých herných prvkov ako napr. portálovú technológiu, ktorá do hry vnáša ďalšiu dimenziu hrania. Portály umožnia nielen nečakané zhmotňovanie nepriateľov ale niekedy i poriadne potrápia vaše logické uvažovanie. Ďalším zaujímavým prvkom je organické prostredie mimozemskej lodi, ktoré samo o sebe dokáže hlavného hrdinu napadnúť.




HW požiadavky Prey
Minimálne požiadavky
  • Windows 2000 / XP / Vista
  • 1.5 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 64 MB DX9 grafická karta
Odporúčané požiadavky
  • Windows 2000 / XP / Vista
  • 2.5 GHz CPU
  • 1 GB RAM
  • 256 MB DX9 grafická karta

Ďalšie videá »


Prey - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games79%
Prey je výborná, ale nikoli výjimečná hra. 3D Realms znovu dokázali, že se umějí ponořit do žánru a najít v něm něco nového, ale zbytku hry tak nějak ujíždí vlak. Příště by to možná chtělo dát si trochu víc na čas. Eh... doufám, že tohle nečtou programátoři Duke Nukem Forever.
Sector.sk89%
Prey je určite výrazne odlišný od bežných FPS akcií a práve tým vyskakuje z priemeru a má šancu vás zaujať. Ponúka zábavu, rozmanitosť, novinky ako gravitáciu, portály, transcendentálny pohyb a množstvo logických úloh. Na to, že je hra v prerušovanom vývoji už od roku 1997 sa pekne vyvinula a tí, ktorí ju už majú za sebou, vedia, že pokračovanie nás neminie a portálové peklo sa znovu skôr či neskôr rozpúta.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
hades77585%
Je to super gameska z vybornym pribehom a ovladanim svojej duse.
Len si myslim ze je trochu kratka. Nech uz vyjde 2.
axonn95%
Dobra hra so skvelou grafikou,perfis zbranami a vela nepriatelov,aj ked mne tam vadil stereotyp no urcite fanusikovia sci-fi hororov si pridu na svoje.
Infinity76%
Zaujímavé FPS je tu veľa originálnych prvkov, ktoré z nej robia čiastočne logickú hru (gravitačné steny, duchovná forma, duchovný svet) no tá akčná časť je dosť nudná a stereotypná AI nepriatelov je slabé vobec sa nekryjú len tak pobehujú a strielajú. V hre sú zaujímavo riešené smrte (prakticky nemusíte ani savevovať) a to dosť znižuje náročnosť. Príbehu je málo mohol byť viac prepracovaný, ale je zaujímavý. Bez tých originálnych prvkov by to bola len podpriemerná strielačka.
buxo88880%
Celkom slusna akcnohorrova hra!
Pocas hrania vas sprevadzaju hned niekolky nepriatelia a vela zbrani!!!
Pekna grafika a este lepsia atmosfera robia svoje ale vsetko pokazi nedoladeny dej a sflaknuty multiplayer.
ale inak to je celkom sranda hra,ktora vas len tak nepusti a budete pri nej dlho ale fakt dlho hrat.
80%
trancentraal79%
Netradiční FPS v tradičních kulisách mimozemské invaze.
+ zajímavý příběh v němž není nouze o překvapení
+ ovládání
+ na dobu vzniku pěkná grafika a ozvučení
+ hrátky s portály a gravitací
+ využití vlastnosti "spirit walk"
+ zajímavě řešené znovuoživení
+ díky teoretické "nesmrtelnosti" si hru užijí i sváteční hráči
+ vzhled nepřátelských monster
- krátká herní doba (cca 10 hodin)
- málo zbraní
- jen dvě úrovně obtížnosti (druhá se odemkne až po prvním kompletním dohrání)
Palmer10100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
player-Veteran90%
+grafická stránka
+engine
+audio
+fyzika
+hranie sa s portálmi
+a aj gravitáciou
+akurátna hracia doba
+zbrane sú originálne
+aj level dizajn(hlavne dvere ala ritný otvor)
+postavy
+mystičnosť deja a príbehu celkovo
+minihra následne keď umriete(keď strielate tie modré alebo červené vtáky jedno vám dáva zdravie druhé duchovnú silu či niečo také)

-neoriginálny multiplayer
-umelá inteligencia mohla byť lepšia

Koncentrát originálnosti. Hranie sa s gravitáciou a aj portálmi(a ak chcete tak aj s automatmi v kasínu a môžete sa zabaviť aj tým že donekonečna budete splachovať záchody) urobili z Prey fakt neobyčajnú a jednoznačne aj kvalitnú originálnu a aj zábavnú strielačku ktorá fakt k obyčajnosti má ďaleko(ak nerátame MP ten je zúfalo tuctový a nikto ho nehral).
malycauner90%
Absolutní nářez !! Sice jsem se sem tam opravdu nervnul, ale to že si neměl žádné objektivy a vše si reálně zjištoval k tomu prostě patřilo.Každopádně to mělo koncept hry Portal, která patří mezi TOP, které jse kdy hrál.Já si hru užil a doufám, že letošní pokračování tomu neudělá hanbu.
Mark920%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
NORD_KING70%
-: od polovice nuda a stereotyp, smrť milovanej, niektoré gravitačné pasáže, duchovný svet
+: grafika, audio, 1. polovica hrania, únos UFO, (ne)umieranie, zbrane, lokácie, grafické efekty, originalita, príbeh, hudba, engine, interaktivita prostredí
Verdikt: Táto hra srší originalitou, krásnymi efektami, ale od polovice hry sa dostaví stereotyp a nuda. Celá hra sa mení na priemernú FPS-ku.
FiFty_2285%
Prey je hra s unikátnym príbehom a výbornou grafikou. Hra beží na vylepšenom Doom 3 engine. Čo sa mi dosť páčilo bolo, že môžete ako duša opustiť svoje telo. Ďalej to boli veľmi bizarné, žijúce zbrane. Čo mi ale vadilo bol stereotyp, ktorý zavládol zhruba v druhej polovici hry.
F-Master90%
Tak tato hra mala nieco doseba. Napr. vyuzitie celeho 3D priestoru, THE STORY a celkova originalnost. A ako pri kazdom mojom hodnoteny: ,,Treba prejs aby clovek sam zistil.'' Dalo by sa to porovnavat s DooM3, ale toto ma bavilo o trosku viac. No a dufam, ze pokracovanie prekona svojho predchodcu.


všetky (38) »

Súvisiace hry Prey: Mooncrash
Prey (2017)
Prey 2

Diskusia o hre Prey Pridať príspevok
26.03.2013 17:05 - Ludia neviete niekto poradit ako nainstalovat cestinu? nech robim co robim sta...
30.06.2012 00:07 - AHOJTE NEVIETE MI PORADIT čO TO JE KED UROBIM NEJAKY COMB TAK SA MI V LAV...
02.03.2012 10:31 - Neváhaj a navštív novú vysoko kvalitnú a špi...
22.12.2011 16:03 - Prosím dajte mi 100% funkční crack. Ďakujem
14.06.2011 01:09 - Mne to nabehlo pri Windows 7 tiež, ale vyriešil som to tak, že ...
...
Zobraziť všetky príspevky (116) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |