HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 9227 užívateľov

Návody > Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords


Zobrazení:421952
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť | 5. časť


G. Nar Shaddaa

1. Refugee Landing Pad
Keď vystúpite z lode, prehoďte ešte pár slov s Attonom a osloví vás Toydarian Quello. Pristáli ste totiž na jeho pristávacej ploche. Presviedčanie Silou ani neskúšajte, ak ste videli prvý diel Hviezdnych vojen, tak viete, že na Toydarianov nezaberá. Môžete ho presvedčiť, že vám tu povolila pristáť Exchange, alebo sa mu vyhrážajte - oboje za temné body. Inak ho môžete normálne presvedčiť, aby vás tam nechal parkovať, alebo mu zaplaťte 50 kreditov. Dodá, že tam mal parkovať niekto iný, tak si to s ním máte vybaviť.
Vydajte sa do oblasti a za rohom uvidíte, ako sa dvaja darebáci z Exchange chytajú zmlátiť utečenca. Zastaňte sa ho (I won´t let you hurt that man. Stand away from him) za svetlé body , alebo buďte nezaujatý (Just a spectator who wants to see how this plays out) pre temné body. Povedie to k boju, tak ich zabite.
Potom ho oslovte. Zistíte, že je tu mnoho utečencov, ktorí stratili svoje domovy v Mandalorianských a Jedijskych vojnách. Exchange zneužíva utečencov na nútené práce. Ak sa chcete stretnúť s Exchange, tak máte dve možnosti, buď im pomáhať, alebo im robiť problémy, a oni si vás sami nájdu. To je podstatné - niekoľko vecí na planéte tak môžete vyriešiť, tak sa rozhodnite, než začnete.
Pri rozhovore s ním môžete získať ešte ďalšie svetlé body (I was glad to help. You better head out before you run into any more trouble), alebo temné body (Save your gratitude - now you owe me. / I may still cripple you if you prove useless to me.).
O kus ďalej vás požiada ďalší utečenec o nejaké kredity. Toto súvisí s istým ponaučením a diskusiou s Kreiou (či je s vami, alebo nie - telepaticky). Ak mu dáte pár kreditov, získate svetlé body , no uvidíte, ako potom, čo odíde ho zbijú a okradnú. Ak mu ich nedáte, tak uvidíte, ako sa z neho samého stane zločinec, ktorý okradne okoloidúceho. Kreia kritizuje vaše rozhodnutie. Ak ste mu kredity dali, tak nasledujúce odpovede na konci rozhovoru vám u nej znížia vplyv: That is a lesson I will never learn, for I do not believe it. / I shall neer stop Trying to help others. / I don´t want to talk about this.
Stojí tu ešte tretí utečenec. Ak mu dáte pár kreditov, tak sa s vami bude rozprávať. Povedzte mu, že ste Jedi, uverí vám a povie vám pár všeobecných informácií o pomeroch na planéte, no nič nevyhnutné. Keď zistí, že ste Jedi, tak sa vás spýta, či im pomôžete. Za prisľúbenie pomoci (If I can, I will help everyone I can. / I will do what I can, but that may not be enough.) získate svetlé body. Za odmietnutie (I am not here to help anyone.) samozrejme temné body.

Dôležité: váš postup na planéte musí viesť k tomu, aby si vás všimla organizácia Exchange a pozvali vás na pár slov. Na to musíte upútať ich pozornosť a to buď tak, že im budete pomáhať, alebo že im budete kaziť ich plány.
Ak im chcete pomáhať, tak robte nasledovné: Presvedčte Lootru, aby sa pridal k Exchange (quest Intergalactic Reunification); presvedčte Nadaau, aby sa predala do otroctva Exchange (quest Sold to the Hutts); presvedčte utečencov, aby sa vydali Exchange napospas (quest Refugee Woes); presvedčte Geriela, aby sa zabil (quest Plague Carrier),
Ak im chcete robiť problémy, tak robte nasledovné: pomôžte Lootrovi nájsť jeho ženu (quest Intergalactic Reunification); pomôžte Fassovi s terminálmi (quest Fassa); súhlaste, že pomôžete Vogga Huttovi zbaviť sa Exchange (pri rozhovore, keď sa k nemu dostanete. Viac menej to má súvis s Telosským questom New Fuel Source); zabite Saquesha, vodcu Exchange v Refugee Quad (môžete to spraviť v rámci questu Sold to the Hutts, alebo questu Refugee Woes).
Či sa vám to podarilo zistíte potom, čo na svojej lodi vyriešite quest Landing Rights. Keď potom vystúpite z lode, mali by sa vám ozvať z Exchange. Zrejme nemusíte splniť úplne všetky questy. Aký by malo výsledok, ak by ste robili tie questy pol na pol, som neskúšal.

Hneď pri nich je vstup do Swoop Garage. Vnútri to prehľadajte a mimo iných vecí nájdete Airspeeder Navigation Interface - ten budete potrebovať na opravu Airspeederu, tak si ho nechajte. Tiež tam nájdete sullustanského mechanika menom Tienn Tubb od ktorého zistíte, že by mohol zmeniť identifikačné číslo vašej lode, no potrebuje na to čistú kartu a nové ID (quest Ebon Hawk ID Signature). Tiež vás tam osloví jeho robot a požiada o pomoc (quest Droid Retrieval).

Potom vyjdite do hlavnej časti tejto oblasti. Naľavo je predavač Kodin. Mimo iných vecí má u seba HK Droid Processor (je to súčiastka pre vášho HK-47).
Ak je práve s vami T3-M4, tak Kodin o neho prejaví záujem. Môžete ho predať za 500 kreditov (s presviedčaním cenu zvýšiť na 750, až 1000). Za to získate temné body a samozrejme stratíte vplyv u T3. Potom ho nemôžete brať do partie, ani kúpiť naspäť. No neskôr sa k vám sám vráti.

Za Kodinom je Swoop Gallery, miestne centrum pretekov klzákov. Keď vstúpite, uvidíte, ako vlastník tohto centra Lupo Shar hovorí k ďalšiemu twi´lekovi na zemi. Oslovte Twi´lekčanku menom Borna Lys a môžete sa od nej dozvedieť niečo o pomeroch na pretekoch (quest Lupo´s Advantage). Inak si môžete zasúťažiť, má to na starosti Modo So. Najlepší čas je naozaj dobrý, no ak splníte quest Lupo´s Advantage, tak vypadne šampión a druhý za ním má už podstatne slabší čas, ktorý by ste mali hravo prekonať. Ak teda prekonáte najlepší čas, získate odmenu 500 kreditov. Môžete pri vyplácaní výhry použiť Presviedčanie Silou a vymámiť ďalších 1750 kreditov, no zato sú temné body.

Pokračujte ďalej a dorazíte k Rutumovi, od ktorého vymáhajú dlh dvaja týpci. Keď vás Rutum zbadá, tak povie, že vy máte ich peniaze. Môžete použite presviedčanie Silou a prinútiť ich, aby vám dali svoje kredity a skočili do jamy uprostred - 50 kreditov a temné body (250 XP). Môžete ich presvedčiť/klamať, že robíte pre Exchange a že je Rutum pod vašou ochranou, alebo ich jednoducho presvedčiť, aby si s vami nezačínali a že Rutum je pod vašou ochranou. Tieto dve možnosti, ak uspejete ich prinútia odísť a vám zabezpečia svetlé body. Inak samozrejme môžete bojovať a zabiť ich. Taktiež môžete zaplatiť jeho dlh - 500 kreditov, no môžete to stiahnuť až na 100. Aj tento spôsob zabezpečí svetlé body.
Ak chcete byť naozaj zlý a zvýšiť si trochu vplyv u Exchange, tak máte nasledovnú možnosť. Povedzte, že nemáte jeho peniaze a navrhnite, aby ho predali do otroctva, za čo dostanú viac peňazí a zároveň sa ho zbavia (This man's lying - I don't know him, and I don't have his credits. / Pay these thugs what you owe them, or I'll kill you. / You could probably sell him into slavery and get the money you need.) a to vám zabezpečí najviac temných bodov.
Nech sa ich zbavíte akokoľvek, oslovte Rutuma (okrem presviedčania Silou, vtedy sa vás zľakne a utečie. A pokiaľ ste ho teda neposlali do otroctva ). Môžete ho zabiť pre temné body , alebo ho prepustiť pre svetlé body. Ak ho prepustíte, tak si zvýšite vplyv u Attona a Bao-Dura.

Obďaleč stojí Geeda, Rodianská obchodníčka (spája sa s ňou quest Trade War), ktorá má celkom dobré veci. Pokračujte ďalej a keď budete pred vstupom do Entertainment Promenade (oproti vstupu do centrálnej časti), tak sa vám ozve Kreia. Odpovede nemajú vplyv, akurát po rozhovore získate +6 Force Points. Ďalej v rohu je Durosský obchodník Oondar (quest Trade War - aktivovať ho môžete len pri prvom rozhovore, potom už nie). V rohovej miestnosti za Oondarom práve prebieha nejaký pašerácky obchod. Keď vstúpite, tak to považujú za zradu jednej zo strán a vrhnú sa na vás. Pobite ich a poberte si vybavenie, čo tam zostalo.

Pokračujte ďalej, už v podstate smerom naspäť a narazíte na chlapíka menom Ratrin Vek. Tvrdí, že Ebon Hawk je jeho loď, ktorú mu už dávnejšie ukradli. Povie čo o nej vie, vrátane informácie o tajných priestoroch na pašovanie. Môžete odmietnuť, prípadne sa mu vyhrážať smrťou, za čo sú temné body. Alebo mu ju vráťte (No, if the ship is yours, then you deserve it back. / I'd rather be stuck here with a clean conscience.) pre svetlé body. Nebojte, o loď aj tak neprídete. Otrokári toho chlapíka zabijú za vás.

2. Entertainment Promenade
Táto oblasť obsahuje len dve časti, kantínu a hráčsky brloh. Naľavo od vstupu stojí Twik´gar a jeho muži. Pohovorte si s ním, len ak máte záujem o temné body - chceli by totiž, aby ste vylákali von hráča Gerendiho, aby ho mohli zbiť. Napravo stojí Kaalah-Nah.
Celkovo je naľavo Pazaak Den, spája sa s ním len quest, tak ho pozrite (quest Pazaak Den). Napravo je kantína. Pri bare si môžete pohovoriť s barmanom. Postáva tu menšia skupinka, kde si Twi´lekčan vyberá tanečnicu pre Voggu Hutta (quest Vogga).

3. Docks
V tejto časti sídli miestny Hutt menom Vogga. Buď sem môžete prejsť z Refugee Landing Padu, alebo sa dostať priamo k Voggovi (quest Vogga). Pokiaľ máte quest New Fuel Source z Telosu, tak si o ňom môžete s Voggom pohovoriť (ak plníte quest Vogga´s Horde, tak s tým počkajte).
Pri Voggovi je Bith, ktorý zháňa palivo pre Telos (ako vy, ak máte quest New Fuel Source). Nespája sa s ním nič, akurát, ak ste zloduch, môžete ho zabiť (What are you doing here? / What´s your interest in this? / I was also trying to find a fuel source for Citadel Station. / It´s not safe to compete with me. / Let me tell you something - you won´t be getting much farther. Goodbye.) a získať tak temné body. Vašich spoločníkov to neovplyvní.
Sú tu tri miestnosti označené ako Pylon. V Pylon 3 si prezrite schránku a vezmite si Maneuvering Flaps (pre opravu Airspeedera v Refugee Quad).
Na ľavej strane sú ubytovne Flophouse. Môžete v nich pobrať nejaké veci a splniť viacero questov (Overtaxed Ithorian, Wayward Captain, Intergalactic Reunification, Experiment in Delivery).
Vedľa Voggovho sídla je vstup do kantíny Jekk´Jekk Tarr. Je to kantína pre neľudské druhy, ktorých prirodzeným prostredím nie je kyslík. Preto vás pred vstupom varujú aj dvaja týpci pred kantínou. Ak chcete vstúpiť, použite Breath Mask.

4. Refugee Quad
Po vstupe vás zastaví Trandoshian a Gammorean. Nechcú vás pustiť. Presvedčte ich, aby vás pustili, alebo im zaplaťte 50 kreditov. Pre temné body ich vyprovokujte a zabite.
V tejto časti môžete splniť niekoľko questov: Seeking Passage, Will Work for Fuel, Refugee Woes, Sold to the Hutts, Plague Carrier. Pri utečencoch je aj chlapík menom Kaul. Má pre vás na predaj informácie za 20 kreditov. Povie vám, že u Exchange môžete vykradnúť ich sklady. No to by vás iste napadlo aj tak a nič to na veci nemení, takže mu platiť netreba.
Inak sú tu len tri časti. Centrálna, ktorú obývajú utečenci, napravo sídli Exchange a naľavo majú svoje územie gauneri Serocco. K Exchange sa dostanete úplne slobodne, spájajú sa s ním questy. Môžete ich vyprovokovať a pobiť, záleží, či si ich organizáciu chcete nakloniť, alebo ju naštvať. Serocco sú banda, ktorá vás k nim ani nechce pustiť. Môžete ich presvedčiť, alebo pobiť. S ich šéfom je potom možné hovoriť, aj keď ste sa k nemu prebili. Spája sa s ním jeden quest. To je v podstate všetko, nič mimoquestové tu nie je.
Akurát pri šéfovi Serocca je Airspeeder. Je pokazený a potrebujete naň súčiastky
Airspeeder Navigation Interface - v Swoop Garage v časti Refugee Landing Pad.
Maneuvering Flaps - pri Pylon 3, v časti Docks.
Power Cell - je to odmena za splnenie questu Overtaxed Ithorian.
Aj keď máte všetky súčiastky, tak na ich namontovanie potrebujete Demolitions, Computer, Repair a ešte aj Security na odblokovanie. Ak to všetko zvládnete (1100 XP), tak sa môžete pomocou tohto speederu presúvať medzi jednotlivými lokáciami Nar Shaddaa.

Keď budete prechádzať ľavou stranou centrálnej časti, medzi utečencami, tak začujete rozhovor dvoch Twi´lekčanov o vašom spoločníkovi. Oslovte ich a zistíte niečo o Attonovej minulosti, že nie je tým, za koho sa vydáva.
Oslovte potom Attona. Mali by ste mať u neho dostatok vplyvu. Potom z neho môžete vypáčiť informácie o jeho minulosti a napokon budete môcť z neho spraviť Jedi Sentinela.
Ešte aj v rozhovore si u neho môžete zvýšiť vplyv, keď pôjdete takto: I met someone on Nar Shaddaa who says he knows you / Is there anything you want to tell me? / Calm down, I just wanted to know. No harm meant.
Teraz spíšem ako viesť rozhovor, aby ste sa dostali k možnosti urobiť z neho Jediho (za predpokladu, že máte dostatočný vplyv). => toto znamená, že vás odpoveď posunie ďalej. Ak je tam lomítko "/" tak máte na výber odpoveď neutrálnu, odpoveď za temné body alebo odpoveď za svetlé body.
I met someone on Nar Shaddaa who says he knows you. => If you´ve got a probelme, let´s settle it right now. => Why are you trying to protect me? => I want to know where you were before you arrived on Nar Shaddaa. =>
If you´ve got a question, then ask. / I did lot I wasn´t proud of- and I am sorry for the lives that were lost, on both sides. / My power gives me the right. =>
Go on, let´s hear it all. =>
They did not deserve it. Why would you even say that? / There must be some reason you believe as you do - why? / If you wish to to die, keep talking. (Táto odpoveď vás posunie rovno k odpovedi "I´d like to know about..." , ktorá je nižšie) =>
The Jedi are guardians of the peace. They are not as you describe. / And that is why the Sith were right. / What do you mean? =>
You are wrong, Atton. That is not the way of the Jedi / If you wish to die, keep talking. =>
I´d like to know about your past, especially if we´re travelling together. => Why not? => You served in the war? => I didn´t know you served with the Republic. =>
You took an oath - what you did was a betrayal. / That was wrong - you answered war with war. / The Republic was weak. You were right to turn from them and the Jedi. =>
That is no reason to start antoher war against the Republic and end more lives. / The Republic deserved to be berayed and you knew where your true loyalities lay. / You betrayed your oath. =>
What happend then? => How? => How could you have killed Jedi? => Is that why you act the way you do? => What do you mean? => Capture Jedi? Not kill them? => But you´re here now. Why? =>
Why are you telling me this? You´re telling a Jedi you killed Jedi. / You took a risk, thinking I would care that you killed Jedi I don´t. =>
But why did you leave the Sith? => Who? => Like what? => So what did you do? =>
That is what it means to be a Jedi. / Jedi lies. =>
So what happend to her? => Then I welcome your help. (Ostatné možnosti tu len predlžujú rozhovor a vedú k ceste Jediho aj mimo nej. Táto je najkratšia).
That is All I ask. / The let us stand together against Sith. / I welcome your help - and your honesty. =>
Then I will train you, Atton. => Vytrénujete ho na Jedi Sentinela.
I cannot train you, Atton. => Tréning sa nekoná.

5. Jekk´Jekk Tar - postup hlavného príbehu planéty.
Keď si výrazne nakloníte, alebo poštvete Exchange, tak potom, čo splníte quest Landing Rights a keď vyjdete z lode, tak dostanete správu od ich miestneho vodcu, že sa s vami chce stretnúť v kantíne Jekk´Jekk Tar. Už ste v nej mohli byť v rámci questu Wayward Captain, no zatiaľ ste tam nemali nič iné na práci. Je to jasné, máte tam ísť sám, takže vaši spoločníci zostávajú na lodi.
Vydajte sa do časti Docks. Než vstúpite, zastaví sa za vami Atton, aby ste si dávali pozor. Potom keď vstúpite do Dokov, tak sa stretnete s Mirou, alebo Hanharrom. Prehodí sa to na Attona.
Ten je práve v kantíne a baví sa z barmanom, keď sa objavia Twi´lekské dvojičky, lovkyne, ktoré ste už mohli vidieť v animačkách. Napadnú ho. Používajú štíty a bojujú na blízko, takže predstavujú značný problém. Záleží od vás, ako ste si Attona vyprofilovali, alebo či už z neho máte Jediho. Je tu spôsob, ako si to uľahčiť. Bežte sa schovať za barmanov pult. Z nejakého dôvodu tam za vami nepôjdu, takže ste v bezpečí. Odtiaľ ich už len jednoducho zastreľte. Štíty nemajú na veky a aj ak nie ste najlepší strelec, skôr či neskôr ich dostanete.
Potom sa hra prenesie opäť na vašu postavu. Teda len sa na seba na chvíľu pozriete, pretože vás Mira uspí, vezme vám skafander a sama sa vydá do kantíny Jekk´Jekk Tar. Na chvíľu ju ovládate. Zájdite za Visquisom, len postupujte napravo. Tam je na ňu pripravená pasca a chytia ju.
Potom už sa už konečne zas chytáte svojej postavy. Zájdite do Jekk´Jekk Tar kantíny. Visquis na vás chystá pascu. Inak, v kantíne je celkov mimozemské ovzdušie, ktoré pre vás nie je vhodné. Po vstupe sa začnete dusiť. Kreia sa s vami telepaticky spojí a naučí vás novú Silu Breath Control. Táto Sila vám poskytne na dosť dlhú dobu imunitu proti jedom a celkovo jedovatému ovzdušiu. Keď vstúpite do baru, Visquis nie je prekvapený, že ste to zvládli a pošle na vás všetkých hrdlorezov z baru. Takže vás čaká dlhý boj. Visquis je napravo, no keď už bojujete, tak si zájdite aj do ľavej časti, kam síce ísť netreba, ale môžete tam pobiť nepriateľov a získať skúsenosti naviac. Keď sa priblížite dosť blízko k Visquisovi, tak sa presunie do tajných tunelov pod kantínou. Potom sa už len prebojujte do jeho miestnosti. Tam je pár Twi´lekčaniek. Oslovte ich a prosia o milosť. Na úvod a na záver rozhovoru s nimi môžete získať svetlé body (Calm down, I mean you no harm. Where is Visquis? / Get to safety. I´ll handle your master), alebo temné body (Tellm me Where your master is, or you´ll be corpses. / Then get out of here, now, before I kill you.). Potom len vstúpte do horných dverí.

6. Visquisov úkryt - postup hlavného príbehu planéty.
Ste v labyrinte vedúcom do Visquisovho úkrytu. Mapa vám tu nefunguje, takže je to na vás. V labyrinte môžete nájsť nejaké mŕtvoly s datapadmi a pár vecami. Inak sa potrebujete dostať k vstupu do jeho úkrytu. Môžete si trochu poblúdiť, ale je to inak jednoduché. Stačí sa stále držať pri stene, je jedno, či pri ľavej, či pri pravej. Obe steny vás dovedú k vstupu do jeho skrýše. Dvere sú však zablokovaná zvnútra.
Keď dosiahnete dvere, tak sa opäť prepínate inam. Podľa toho, či ste na strane svetla, alebo na strane temna, preberáte úlohu Miry, alebo Hanharra. Obaja bojujú proti sebe. Nech hráte za kohokoľvek, tak porazte vášho protivníka a vyhrajte súboj. Potom na vás (opäť, je jedno, ktorý z nich ste) Visquis vypustí Kath Houndov. Pobite ich. Vstúpte potom do časti, v ktorej boli zavretý a prezrite mŕtvolu Old Beat Tender Corpse, ktorá má pri sebe Beast Tender Keycard. S touto kartou môžete otvoriť dvere z arény. Tam máte prístup do celého tohto komplexu. Nemusíte však bojovať s danou postavou, ak chcete radšej svojho Jediho a svetelný meč. Najkratšie to je, keď vyjdete z arény, prejdete ďalšími dverami pred vami, zahnete doľava a tam opäť doľava. Panelom otvorte zavreté dvere. Táto postava utečie, no zároveň tým vpustí vás.
Keď preberáte opäť svoju postavu, tak už máte prístup do celého komplexu. Celý si ho prejdite, všetkých pobite a poberte si všetky veci, čo nájdete. Až úplne na koniec si nechajte arénu, tam vás čaká Visquis. Môžete ho vidieť cez okná. Keď ste si istý, že už tu nemáte čo robiť, zájdite do arény. Tam sa pustíte do reči s Visquisom. Pre svetlé body voľte: I´m not looking for trouble - I was hoping for a civilized discussion. / Because you´ve all put a bounty on my head. / I only just arrived on Nar Shaddaa - I couldn´t have helped these people any faster. / Enough - why did you put a bounty on me? / Leave him alone!
Pre temné body voľte: I´m here to kill you, Visquis. / Because you´ve all put a bounty on my head. / I don´t care what happnes to refugees - only myslef. / Enough - why did you put a bounty on me? / Go on, kill him - slowly.
Počas rozhovoru sa prizná, že mal v pláne dostať sa k ich hlavnému šéfovi menom Goto, zabiť ho a prebrať jeho miesto. No Goto tu mal svojich ľudí. Visquisa zabijú a vás zajmú.
Vaši spoločníci sa od Hanharra / Miry dozvedeli o vašom zajatí a plánujú vašu záchranu. Vymysleli, ako by sa mohli dostať ku Gotovi, no na to potrebujú kódy Huttových lodí.

7. Voggov sklad - postup hlavného príbehu planéty.
V sklade Voggu Hutta sa objaví Champ (šampión pazaaku. Mohli ste ho poraziť v kantíne) a má na predaj vášho T3-M4. Recepčný droid ho odkúpi. Pošle T3, aby sa nahlásil v sklade. Vstúpte dnu, kde kľudne vyrabujte obsahy schránok. Zájdite za droidom C6-E3 a pohovorte si s ním. Potom sa nahláste obďaleč u droida C7-E3. Pošle vás pomáhať C6. Vráťte sa teda za C6. Tento droid rozhodne neznáša Csedmičku a navrhne vám, že vás vpustí do ďalších častí skladu, ak sa ho zbavíte. Zájdite teda opäť C7-E3 oslovte ho. Nesúhlasí s tým, aby bol deaktivovaný, tak ho zabite. Potom vám C6, ktorý je spokojný, že má naspäť svoju starú prácu (100 XP) otvorí dvere. Prejdite ďalej. Zájdite až na koniec k zavretým dverám. Použite Door Controls. Je to hádanka, ako ich otvoriť. Musíte zmeniť horný kód na rovnaký, ako je spodný. Postupujte:
Rotate center block counter-clockwise.
Rotate left-most block counter-clockwise.
Rotate right-most block clockwise.
Potom sa vám otvoria dvere (500 XP). Pozhovárajte sa s droidom za dverami a získate kódy Huttových lodí. Máte, čo ste potrebovali, vráťte sa na začiatok. Cestou vás pri C6 čakajú traja HK-50. Vaši starí známi zabijácky roboti. Na ochranu sa hodí Droid Renewable Shield (z questu Droid Retrieval) a nejaká dobrá zbraň. Pobite ich. Potom si nezabudnete prezrieť ich zvyšky. Mimo iného nájdete aj HK Chassis - súčiastku pre vášho HK-47. (Ak ste zatiaľ zozbierali všetky, tak toto by už mala byť posledná súčiastka potrebná na jeho sfunkčnenie). Potom sa už len vráťte k vchodu, ignorujte recepčného droida, otvorte si dvere a odíďte.
Vrátite sa za vašimi druhmi a odovzdáte im kódy. Zájdu za Tienn Nubbom, Sullustanom v Swoop Garage, u ktorého si zmeňte kódy vašej lode na kódy ľubovolnej inej lode. Taktiež sa k vám pridá Mira / Hanharr. Teraz si zvoľte dve postavy, s ktorými sa vyberiete zachrániť svojho vodcu (teda vás). Záleží na tom, ako ste si ich vyprofilovali, ja som si vzal Jedi Guardiana Bao-Dura a strelkyňu, podpornú Jedijku Visas Marr.

8. Gotova Jachta - postup hlavného príbehu planéty.
Potom čo si zvolíte dvoch členov vášho záchranného týmu, odlietate s falošnými kódmi. V domnení, že ide o inú loď vás zajme loď samotného Gota. Medzitým vás vypočúva Goto. Na odpovediach veľmi nezáleží, len sa dozviete niečo o jeho pohnútkach. Potom preberáte ovládanie nad záchranným týmom.
Po vstupe choďte k utility droidovy a vezmite si z neho program Shutdown. Potom použite Security console a stiahnite si program Overload. Prejdite dverami, kde zničte nepriateľov a pokračujte ďalej. Pozor na malých droidov, ktorí liečia veľkých. Prezrite zvyšky doridov a vezmite si Access Code - Containment Cells. Pužite Command Console. Najprv cez Program Library uploadnite programy, ktoré ste získali - teda overload a shutdown. Keďže ste získali aj prístupové kódy, tak odomknite prístup (unlock restricted system) do systému Containment Cell. Potom vstúpte do ponuky System Control, Containment Cells a zvoľte príkaz Shutdown. To vypne silové polia na celách v lodi (ak máte so sebou Bao-Dura, tak sa s tým nemusíte zdržiavať, keďže má schopnosť ničiť silové polia). Choďte do neďalekých ciel, kde v jednej z nich prezrite utility droida a vezmite si z neho Access Code - Turret Defense. Vráťte sa ku Command Console a s novými prístupovými kódmi odomknite prístup do systému vežičiek. V príkazoch System Control zvoľte teda Turret Defense a zadajte príkaz Shutdown (500 XP). Nemôžete ich cez terminál zničiť, no takto ste im navolili príkaz útočiť na každého a tak zničia droidov, ktorí sú s nimi v chodbe. Prejdite teda nižšie, prebojujte sa cez ďalších droidov a v chodbe môžete zničiť vežičky. Potom už len zájdite do Audience Room, kde je zavretá vaša postava. Keď vstúpite, oslobodili ste ju a preberáte velenie opäť sám za seba.
V tejto miestnosti použite Auxiliary Console. Získate tak Acces Code Power Supply. Vstúpte ešte do Primary Power Supply systemu a prehoďte obe položky na sekundárny systém. V miestnosti sú dvaja droidi, ktorých síce môžete opraviť, no nebudú vás nasledovať, tak ich radšej rozoberte na súčiastky. Potrebujete sa dostať na mostík, aby ste uvolnili Ebon Hawk. Môžete zájsť nižšie do Torture Room and lab station a odtiaľ do ďalších ciel, kde z utility droida môžete získať program reset. Dopreskúmajte túto časť lode a choďte do strednej časti (Exterior Defense) plnej vežičiek. Odtiaľ len pokračujte na mostík. Vyčistite zvyšok lode. Cestou si dávajte pozor na mínové polia, ktoré sa nedajú obísť a sú za nimi nepriatelia, takže lákajú k sebe vašich spoločníkov. Keď dôjdete k naozaj veľkému mínovému poľu, za ktorým je hromada robotov, tak za ním vás už čaká mostík. Zvoľte jeden z dvoch zamínovaných vchodov, obe vedú na mostík. Tam použite Bridge Command Console a v systéme zvoľte System Control, Power Distribution a príkaz Shutdown (1000 XP).
Tým ste spravili čo bolo treba a môžete sa vrátiť na Ebon Hawk. Cestou naspäť vás napadnú lovci, ktorých si Goto najal v animačke po vašom príchode na Nar Shaddaa. Taktiež sa vrátia aj Twi´lekské dvojičky, ktoré súboj s Attonom síce prehrali, ale prežili to. Všetkých pobite a vráťte sa na svoju loď.

9. Záver
Odlietate z Gotovej jachty naspäť na Nar Shaddaa. Mira / Hanharr je už členom vášho týmu. Taktiež sa vám na lodi objaví droid GO-TO. Je to Gotov droid, ktorý sa k vám rozhodol pridať. Potom sa konečne stretnete s Jedim, ktorý sa tu schováva. Je to majster Zez - Kai Ell. Porozprávajte sa s ním a popýtajte sa na čo len chcete. Po rozhovore máte na výber dve možnosti. Vyzvite, napadnite a zabite ho (počas boja sa naučíte novú techniku boja so svetelným mečom), ak hráte za temnú stranu (keď ho porazíte, vstrebáte jeho energiu, a Vzrastie vám Force Points o 25 bodov). Ak hráte za svetlú stranu , tak sa len spýtajte čo ďalej, naučíte sa od neho novú techniku boja so svetelným mečom a rozlúčte sa. On sa vydá za Vrookom na Dantooine, kde vás počká, kým nenájdete ďalších Majstrov Jedi.
Keďže je Gotova moc zničená, zájdite za Vogga Huttom a dohodnite sa o dovoze paliva na Telos (ak máte quest New Fuel Source). Taktiež môžete teraz dokončiť questy Will Work For Fuel a Seeking Passage. Taktiež zistíte, že Airspeeder niekto sabotoval a už nefunguje. Ak ste ho neopravili predtým, tak to už nespravíte (zostane vám pár súčiastok a nezískate pár XP).
Ak už máte všetko hotové, môžete sa vydať na ďalšiu planétu.


G.2 Questy

1. Trade War
V časti Refugee Landing Pad sú dvaja obchodníci Geeda a Oondar. Keď sa budete prvýkrát zhovárať s Oondarom, máte možnosť spýtať sa na Geedu (pokiaľ ste s ňou už hovorili), alebo len všeobecne, že má málo zákazníkov a sám sa začne ponosovať na Geedu. Navrhne vám, aby ste sa jej zbavili a on sa vám odmení. Odporúčam pomôcť Geede, odmena je lepšia, aj keď sú za to svetlé body.
Ak chcete byť neutrálny, tak choďte za Geedou a povedzte jej, čo chce Oondar. Ponúkne vám zľavu, ak ju necháte tak. Choďte to oznámiť Oondarovi a on vám pohrozí Exchangeom, že vám znemožnia obchodovať na Nar Shaddaa. Vráťte sa za ňou a povedzte jej, čím vám pohrozil a pošlite ju preč. Zájdite za Oondarom a môžete u neho nakupovať (250 XP).
Svetlá strana: Prijmite Oondarovu ponuku, že mu pomôžete vyhnať Geedu (nie zabiť). Zájdite za Geedou a povedzte jej o Oondarovi. Ponúkne vám zľavu, ak sa jej zastanete. Prijmite a zájdite to povedať Oondarovi a on vám pohrozí Exchangeom, že vám znemožnia obchodovať na Nar Shaddaa. Zájdite naspäť za Geedou a povedzte jej o tom. Ponúkne vám spoluprácu, tak súhlaste (500 XP) a máte svetlé body. Už len zájdite povedať Oondarovi, že ste sa rozhodli pomôcť Geede a on naštvaný odíde (250 XP), tak ak ste niečo u neho chceli kúpiť, tak predtým, než mu to oznámite. Za to získate ďalšie svetlé body.
Pomoc Geede vedie ku questu New Trade Routes - po jeho splnení bude mať nový tovar a celkom dobré veci, preto sa oplatí toto ukončiť za svetlú stranu.
Temná strana: Hneď pri prvom rozhovore s Oondarom sľúbte, že ju zabijete a získate hneď temné body. Zájdite za Geedou a povedzte jej, aby odišla, inak ju zabijete a ona odíde. Vráťte sa za Oondarom a oznámte mu splnenie úlohy (250 XP).

2. New Trade Routes
Tento quest získate jedine tak, že quest Trade War ukončíte po dobrom a spojíte sa s rodianskou obchodníčkou Geedou. Tá vám by bola rada novým obchodným cestám s planétami Dantooine a Oderon. No na oboch sú isté problémy. Keď splníte hlavnú úlohu danej planéty, tak sa vráťte a oznámte to Geede. Dostane nový tovar, ktorý si u nej môžete kúpiť. Ak postupujte podľa návodu, Dantooine už máte prejdený, tak jej to hneď môžete oznámiť. Potom sa vráťte oznámiť aj prejdenie Oderonu (500 XP - Dantooine, 500 XP - Oderon).

3. Droid Retrieval
Keď vstúpite do Swoop Garage, na začiatku pri troch utečencoch, tak vás osloví droid TT-32. Povie, že je tridsiatydruhý model mechanika Tubba. Spýtajte sa na to, zistíte, že predošlí Tubbov droid bol poškodený pri výbuchu. Potom ukončite rozhovor, môžete si pohovoriť s Tubbom a pri odchode vás TT znovu osloví. Predošlí droid IT-31 je teraz majetkom obchodníka Kodina. Poprosí vás, či by ste ho nezískali naspäť, pretože obsahuje plány na niečo, čo by pomohlo Tubbovmu obchodu. Sľúbte to za odmenu, tá sa hodí. Zájdite za obchodníkom Kodinom. Stojí naľavo od vstupu do centrálnej časti tejto oblasti. Droid, ktorého hľadáte stojí pri Kodinovi.
Svetlá strana: Oslovte Kodina a spýtajte sa na Tubbovho droida. Môžete ho kúpiť za 500 kreditov (presvedčiť na 300, alebo 150). Prípadne ho môžete presvedčiť, že pre neho bude najlepšie, keď vám ho dá. Keď získate droida (250 XP), tak ho oslovte a pošlite naspäť k Tubbovi. Vráťte sa a oslvote opäť TT-32. Poďakuje vám za záchranu IT-31 (1250 XP) a dá vám odmenu Droid Renewable Shield (štít pre T3 s neobmedzeným použitím).
Temná strana: Môžete Kodina zabiť - temné body a droida si jednoducho vziať. Taktiež môžete odmietnuť kúpiť droida, no kúpiť len jeho pamäťové jadro (Memory Core). Kodin zaň chce 250 kreditov, no môžete ho presvedčiť (ak máte pri sebe Bao-Dura, tak naisto) na 100 kreditov a dostanete jeho pamäťové jadro. Tým toho droida prakticky zabijete a stratíte tým vplyv u vášho T3-M4 (bez ohľadu, či je s vami v skupine, alebo nie). Získajte teda jadro, alebo droida (250 XP). Ak droida, tak ho pošlite za Tubbom, ak len jadro, tak ho zaneste sami. Vráťte sa a oslvote opäť TT-32. Poďakuje vám za záchranu IT-31 (1250 XP) a dá vám odmenu Droid Renewable Shield (štít pre T3 s neobmedzeným použitím). Môžete si od neho pýtať ešte niečo naviac, keď nemá čo ponúknuť, tak trvajte na jeho vlastných súčiastkach. Dá vám ich (Parts), no stratíte tým vplyv u vášho T3-M4.

4. Lupo´s Advantage
V ľavej časti Refugee Landing Pad, za obchodníkom Kodinom je Swoop Gallery, miesto pretekov klzákov. Pohovorte si tam s Twi´lekčankou menom Borna Lys. Povie vám, že majiteľ tohto centra, Lupo Shar má vlastného pretekára, ktorým je špeciálne upravený droid. Ten vyhráva každé preteky a nik s ním už nechce súťažiť. Shar je tak neporaziteľný. Nepáči sa jej to, chcela to tu odkúpiť, no Shar by si ponechal svojho droida. Navrhne, aby ste ho poškodili. Má prístupové kódy k droidovej klietke. Získajte ich od nej (Persuad, Force Persuade, Computer, Repair). Potom zájdite do vedľajšej miestnosti. Tam je zavretý droid. Použite na neho kódy od Borny a potom sa ho pokúste poškodiť (ak neuspejete, tak vám pomôže Bao-Dur, alebo T3). To droida zničí. Pribehne Modo So, ktorý má na starosti preteky, aby zistil čo sa stalo. Buď mu klamte - temné body , alebo ho presvedčte, že s tým nemáte nič spoločné. Potom príde Lupo a je zúfalý, že takto stratí svoje prímy. Navrhnite mu, aby predal svoj Swoop Gallery Borne. Bez svojho droida to považuje za dobrý nápad. Zájdite potom za Bornou Lys a dostanete od nej odmenu 2000 kreditov.

5. Pazaak Den
súvisiace questy: Pazaak Den Password; Pazaak Den: S4-C8; Pazaak Den: Dahnis; Pazaak Den: Geredi; Pazaak Den: The Champ.
Aby ste sa dostali do brlohu hráčov pazaaku, potrebujete vedieť heslo. V Entertainment Promenade stojí napravo od dverí Kaalah-Nah, od ktorého ho môžete získať za 15 kreditov. Inak tiež môžete použiť na strážcu pri dverách Presviedčanie Silou a vpustí vás dnu.
Vnútri sú traja hráči pazaaku. Keď ich vyradíte, objaví sa miestny šampión. Vyradiť ich môžete tak, že každého z nich porazíte trikrát v pazaaku (stávky po 100 kreditov), alebo zvolíte iný spôsob - no tak nevyhráte od nich žiadne kredity.
Prvým hráčom je droidka S4-C8, ktorý trpí vášňou k tejto hre. Ak s ňou nechcete hrať, tak reagujte na jej sťažnosti o vášni k hre. Ponúknite jej, že ju opravíte (Repair, Computer) a keď uspejete, prestane túžiť po hre a je z kola von.
Druhou hráčkou je Twi´lekčanka Dahnis. Môžete si u nej inak kúpiť nejaké karty. Pokiaľ ste muž, tak to máte hneď vyhraté. Ak ste žena, tak s ňou môžete hrať, alebo si so sebou doveďte Bao-Dura, Discipleho, či Attona a máte vyhraté.
Tretím hráčom je Duros Geredi. Ak ste sa vonku rozprávali s Twik´garom, viete, že chcú, aby ste Gerediho vylákali von. Oklamte ho, alebo presvedčte, aby šiel von a tam sa už o neho postarajú. Za to však máte temné body , takže ak hráte za svetlo, radšej ho trikrát porazte v hre. (Ak ho porazíte trikrát, už sa s vami nebude zhovárať a už ho nebudete môcť poslať za Twik´garom, ak by ste ešte chceli).
Keď porazíte všetkých troch, tak príde šampión The Champ. S ním sú už stávky po 500 kreditov. Porazte ho trikrát (podľa mňa je celkom slabí hráč) a získate jeho zlatú kartu.

6. Vogga
Aj na Nar Shadda sídlia Huttovcov, známy bossovia podsvetia. Miestnym je Vogga, s ktorým sa spájajú tri questy.

Vogga the Hutt
Tento quest nepotrebujete získavať, pokiaľ budete robiť quest Vogga´s Dancers. Inak choďte do kantíny v Entertainment Promenade. Tam pristúpte k dvom Trandoshianom. Nebudú radi, ak načúvate ich rozhovoru, tak použite stealth za pomoci príslušného opasku a zneviditeľnený si vypočujte ich rozhovor o tom, že Vogga sa zaujíma o ľudí, ktorí sa zaujímajú o Gotoa (100 XP). Vadí mu totiž, že do kriminálneho impéria Huttovcov pchá prsty Exchange. Keď potom zájdete do časti Docks, tak povedzte strážnikovi pri Voggových dverách, aby vás vpustil. Môžete ho však presvedčiť, aj ak ste si nevypočuli rozhovor Trandoshianov.

Vogga´s Dancers
Keď vstúpite do kantíny v Entertainment Promenade, tak vnútri uvidíte Twi´lekčana menom Domo, ako vyberá tanečnice pre Voggu Hutta. Nepáčia sa mu však, tak ich pošle preč. Pohovorte si s ním. Ak je s vami Mira, alebo Handmaiden, tak ich môžete ponúknuť ako tanečnice. Pokiaľ hráte za ženu, môžete sa ponúknuť sama.
Potom sa presuniete do Voggovho obydlia, kde mu zatancujete (alebo Mira, či Handmaiden). Po tanci Vogga zaspí a vy dostanete svoju odmenu (50 XP) 300 kreditov a môžete si aj nechať ten sexy tanečný oblek (Dancer´s Outfit).

Vogga´s Horde
Keď budete v časti Docks, tak choďte naľavo do Flophouse. Za prvými dverami sú dvaja týpci, ktorí sa s vami nechcú baviť. Využite schopnosť stealth a príslušný opasok a zneviditeľnený si vypočujte ich rozhovor. Radi by vykradli Voggu a vedia aj ako na to. Miestnosť s jeho vecami strážia dvaja Kath houndi, no tých možno uspať pomocou Juma džúsu. Zájdite potom do Entertainment Promenade a od barmana v kantíne si kúpte ten džús. Buď za 100 kreditov, alebo zjednajte na polovicu, alebo ho presvedčte, aby vám ho dal zadarmo. Potom zájdite k Voggovi. Je viacero ciest, no vy potrebujete zároveň quest Vogga´s Dancers, kde mu zatancujete. To ho uspí. Potom do misky (Watering Urn) v rohu nalejte Juma Juice a to uspí aj Kath Houndov. Pokiaľ ste už Voggovi tancovali, tak ho oslovte a zatancujete mu zas, aby zaspal. (Ak ste sa s Voggom už bavili ohľadne questu New Fuel Source, tak už ho neuspíte). Keď všetci pospia, tak si otvorte dvere pred Voggom (Security Door, nie vedľajšie Low Security Door) a vstúpte (50 XP). Vnútri sú rôzne veci a náhodný svetelný meč (prípadne súčiastka na svetelný meč, pokiaľ ste si ešte žiadny nezostrojili - Lifhtsaber Focusing Lens Fixture).

7. Fassa
Na ceste medzi vstupom do Dockov a Voggovým sídlom postáva Fassa. Pohovorte si s ním (Who do you work for? / How is business these days? / Is there anything I can do to help prevent hijackings? / What´s wrong with the pylons? / I´ll try to help) a zistíte, že má isté problémy s obsluhou prístavu a už čakajú lode na pristátie. Má pre vás dve úlohy.

Power Shortage
Sú tri obslužné pylony, no problém je v tom, že nefungujú súčasne. Choďte k terminálu, ktorý je hneď pri Fassovi a použite ho. Pomocou Computer Skillu zvoľte Optimize Power Distribution. Opravíte to a zabezpečíte prísun energie do všetkých troch (250 XP).

Fassa´s Freighters
Tri lode čakajú na pristátie. Máte ich naviesť podľa ich dôležitosti. Tú zistíte, podľa ich ID čísiel. Problém je v tom, že každý z troch Pylonov ukazuje nekompletné ID. Stačí si obehnúť všetky Pylony a urobiť si obraz o číslach. Potom z ktoréhokoľvek pylonu zoraďte čakajúce lode takto: 1. Silver Zephyr, 2. Alakandor, 3. Toorna´s Profits.
Týmto ste úlohu splnili (500 XP). Už len zájdite za Fassom po odmenu (náhodný predmet).

8. Wayward Captain
V oblasti Docks, v časti Flophouse nájdete v miestnosti vedľa mandalorianov troch mimozemšťanov (Lunar Shadow Crewman). Zistíte, že zháňajú svojho kapitána, ktorý je Jekk´Jekk Tarr kantíne. Ponúknite im pomoc.
Svetlá strana: Zájdite teda do spomínanej kantíny. Potrebujete dýchaciu masku, pretože v kantíne je jedovaté prostredie. Po vstupe choďte do časti naľavo a tam nájdete ich kapitána (Lunar Shadow Captain). Je to Weequay, tak ho spoznáte podľa ostatných. Presvedčte ho, aby sa vrátil k svojej posádke (1500 XP).
Temná strana: Temná strana tu predstavuje skôr krvavé zrušenie questu, než jeho splnenie. Oslovte znova mimozemšťanov, vyprovokujte ich k boju a zabite. Nič moc tým nezískate, no quest splníte.

9. Experiment in Delivery
V oblasti Docks, v časti Flophouse nájdete v jednej miestnosti Bitha (Bith Scientist) a jeho droida. Pracujú na nejakom výskume. Oslovte Bitha a vyspovedajte ho. Zaznamenal nejaký signál, ktorý nemôže dostať zo svojej hlavy, keďže majú iné vnímanie, než ľudia. Skúša ho odhaliť. Ponúknite sa, či nepotrebuje pomoc. Potrebuje aby ste zaniesli kredity pre jeho spojku, ktorá má zas niečo pre neho. Dostanete 500 kreditov. Zájdite do časti Pylon 3. Na zemi nájdete mŕtveho Twi´leka. Prezrite ho a droid, ktorý tu je vás napadne. Zabite ho a vráťte sa za Bithom. Nájdete len jeho ruku a datapad. Telo aj droid sú preč. Prezrite si datapad a zistíte, že na neho zaútočil droid. Neskôr síce zistíte, o čo išlo, no tento quest je nájdením Bithových pozostatkov splnený.

10. Overtaxed Ithorian
V oblasti Docks, v časti Flophouse nájdete v jednej miestnosti Ithoriana menom Lasavvou. Nemá na zaplatenie dokových poplatkov, aby mohol odletieť. /Pomocou tohto Ithroiana môžete splniť quest Seeking Passage. No ak splníte tento quest tak Lasavvou odíde, takže s ním môžete chvíľu počkať/.
Svetlá strana: Zistite si čo vezie. Má náklad Power Cells. Než mu ponúknete pomoc, pýtajte si jednu a sľúbi vám ju ako odmenu (inak vám ju nedá a po splnení questu odíde a už ju nezískate. Nie je nevyhnutná, ale treba ju na opravu Airspeedera v Refugee Quad). Zájdite za Fassom, ktorý stoj pred Flophouse. Ak ste mu už predtým pomohli (quest Fassa), tak súhlasí bez problémov, aby mohol Lasavvou odletieť. Ak ste mu ešte nepomohli, tak to môžete zjednať, aby ho nechal odletieť za jednu Power Cell, alebo zaplatíte za neho poplatok 600 kreditov. Akokoľvek to zariadite, vráťte sa za Lasavvouom. Poďakuje vám (500 XP) a ak ste si predtým pýtali, tá vám Cryogenic Power Cell.
Temná strana: Na úvod si vás spletie s dokovým úradníkom. Môžete ho nechať v jeho omyle a vybrať od neho poplatok 200 kreditov. Taktiež ho môžete napadnúť a zabiť. Za obe možnosti sú temné body. Radšej to ukončite za svetlú a získate Power Cell.

11. Intergalactic Reunification
V oblasti Docks, v časti Flophouse nájdete v jednej miestnosti Lootru. Pokecajte s ním a zistíte, že prišiel na Nar Shaddaa, aby našiel svoju ženu, ktorú stratil počas vojny.
Svetlá strana: Ponúknite mu pomoc, že nájdete jeho manželku. Zájdite do Refugee Quad. Dole, v centrálnej časti s utečencami nájdete jeho ženu Aaidu. Sama sa posťažuje, že stratila manžela, tak viete, že je to ona. Povedzte jej, že ste ho našli. Je rada, no nemôže odísť, hrdlorezi exchange totiž nikoho nepustia von. Môžete ich zabiť hneď (mohli ste už pri vstupe do oblasti), no zato sú temné body. Ak sa im chcete vyhnúť, tak máte len dve možnosti. V rámci questov Refugee Woes, alebo Sold to the Hutt vyprovokovať oblastného šéfa Exchange a pobiť ich všetkých, vrátane strážcov pri vchode. Za to nie sú žiadne temné body , akurát je to dosť boja. (Tiež ju môžete oklamať, že je cesta voľná a strážci ju zabijú. Sú za to temné body ). Keď sa ich zbavíte, tak jej zájdite povedať, že je cesta voľná a ona pobeží za manželom (1000 XP) a máte svetlé body. Vráťte sa ešte za Lootrom, ktorý vám poďakuje a dostanete náhodný svetelný meč, alebo upgrade na svetelný meč.
Temná strana: Pre temné body ho môžete jednoducho zabiť (čo má vplyv na vašich spoločníkov). No radšej zvoľte inú možnosť. Presvedčte ho, aby prijal prácu pre Exchange a nech im povie, že ho posielate vy. To ukončí quest a posilní váš vzťah s Exchange.

12. Seeking Passage
V Refugee Quad v centrálnej časti pre utečencov oslovte ženu menom Kahranna. Myslí si, že ste pilot na ktorého čaká.
Svetlá strana: Povedzte, že nie ste jej pilot a vypočujte si jej príbeh. Povedzte jej, že muž, ktorý jej sľúbil zabezpečiť odlet ju zrejme oklamal a ponúknite sa, že jej pomôžete máte dve možnosti.
- choďte za Ithorianom menom Lasavvou v časti Docks. Povedzte mu, či by nepomohol odletieť jednej rodine a potom pre neho splňte quest Overtaxed Ithorian. Keď pre neho quest splníte a oznámite mu, že môže odletieť, tak ak máte Awarness, tak ho obviňte, že ich nechce vziať so sebou. Prizná sa. Nemá rád ľudí, lebo ubližujú Ithorianom, tak prečo by im mal pomôcť (nie je veľmi podobný dobráckym Ithorianom z Telosu). Presvedčte ho, aby ich dodržal svoju dohodu. Súhlasí a vezme ich (1500 XP). Ak ho nebudete presviedčať, tak jednoducho odletí bez Kahranny a zostane vám už len druhá možnosť.
- choďte v časti Dock za Twi´lekom menom Fassa. No ak ste už rozbehli príbeh, tak viete, že doprava je obmedzená, keďže niekto unáša Huttove lode. Takže za ním choďte, až keď splníte hlavnú úlohu planéty a nájdete Jediho. Tým pádom zničíte aj únoscov a doprava zas funguje. Poproste ho, či by nepomohol odletieť jednej rodine. Nie je nadšeným, ale ak ste mu predtým pomohli (quest Fassa), tak súhlasí (2000 XP).
Temná strana: Povedzte, že ste pilot, ktorého čaká a že ste prišli po peniaze. 500 kreditov môžete presviedčaním zvýšiť na 600. Potom jej len povedzte, že odchádzate, alebo ju oklamte, že sa vrátite (a už sa s vami nebude zhovárať). Za obe tieto činnosti získate temné body.

13. Refugee Woes
V Refugee Quad v centrálnej časti pre utečencov oslovte v strede muža menom Hussef. Posťažuje sa vám, že utečenci majú málo miesta pre život, utláčajú ich Exchange a banda Serroco. Poprosí vás o pomoc.
Svetlá strana: Za svetlú stranu máte dve možnosti, ako to vyriešiť.
Nenásilná cesta - zájdite do časti, kde sídli gang Serroco. Presvedčte strážnika pri dverách, že sa potrebujete zhovárať s ich šéfom. Zájdite do vnútra a medzi skupinou ozbrojencov stojí ich vodca. Presvedčte ho normálne, alebo Silou, aby nechal utečencov na pokoji (2000 XP). Aj tak ich potom môžete vyprovokovať a pobiť. Potom zájdite na druhú stranu, kde sídli Exchange a pohovorte si s ich vodcom Saqueshom. No predtým si aktivujte quest Plague Carrier, no neplňte ho. Povedzte mu, že medzi utečencami je chorý a oklamte ho, že je to nákazlivá nemoc. Potom ho presvedčte, aby poskytol utečencom viacej miesta. Súhlasí s tým, že sa máte o chorého postarať (250 XP), no už je na vás ako sa o neho postaráte. Zájdite si po odmenu od Hussefa - náhodný svetelný meč.
Násilná cesta - zájdite do časti, kde sídli gang Serroco. Keďže nemáte o vyjednávanie záujem, tak rovno napadnite strážnika a pobite aj ostatných. Keď dorazíte k ich vodcovi (Serroco Leader), tak aj jeho napadnite. Najprv slovne, potom mečom. Na splnenie stačí zabiť vodcu (500 XP), no prečo plytvať skúsenosťami, tak pobite všetkých a poberte si ich výbavu. Potom zájdite na druhú stranu, kde sídli Exchange a oslovte ich vodcu Saquesha (omrknite si quest Sold to the Hutts - spája sa so Saqueshom, ak by ste ho chceli riešiť s ním). Potom sa mu vyhrážajte a skúste ho donútiť, aby dal utečencom pokoj. Vyhrážky nezaberú a napadnú vás. Takže pobite všetkých tunajších členov Exchange. Zájdite si po odmenu od Hussefa - náhodný svetelný meč.
Temná strana: Pokúste sa Hussefa presvedčiť, nech sa zmieria so svojim osudom. Najprv to nezaberá. Musíte im trochu nalomiť morálku. Presvedčte Nadaau, aby sa predala do otroctva (temné riešenie questu Sold to the Hutts) a presvedčte Gariela aby sa zabil (temné riešenie questu Plague Carrier). Potom sa vráťte za Hussefom a tentokrát presviedčanie zaberie a zmieria sa so svojou porážkou a odovzdaním sa Exchange. Zájdite sa tým pochváliť miestnemu šéfovi Exchange Saqueshovi (1500 XP).

14. Sold to the Hutts
V Refugee Quad v centrálnej časti pre utečencov oslovte ženu menom Nadaa. Alebo oslovte v časti kde sídli Exchange Saquesha. Nadaa vám sama povie, že jej uniesli dcéru, lebo nemohla Exchange zaplatiť. Saquesha sa musíte spýtať, ako by ste mohli Exchange pomôcť a povie, že máte získať dlh od Nadaay.
Svetlá strana: Za svetlú stranu máte dve možnosti ako to vyriešiť.
Nenásilná cesta - zájdite za Saqueshom a zaplaťte Nadaain dlh 1000, alebo 800 kreditov, no nehovorte, že to preto, lebo im chcete pomôcť. Taktiež môžete použiť presviedčanie Silou a on prepustí jej dcéru. Za obe možnosti získate svetlé body (1000 XP). Nadaa vám dá ako odmenu náhodný predmet.
Násilná cesta - môžete ísť do zamknutej miestnosti, pred ktorou strážia dvaja Gammoreani. Vypáčiť dvere a strážcov. Zabiť. Za nimi je Adana, Nadaaina dcéra. Ak ju oslovíte (500 XP), tak ju oslobodíte, no pri rozhovore s Nadaaou zistíte, že aj tak nevyhrali, lebo Exchange sa im môže pomstiť a quest máte stále aktívny. Takže celú túto zábavku môžete preskočiť a ísť rovno sa Saqueshom. Vyhrážajte sa mu, aby Adanu prepustil. Vyhrážky nezaberú a tak vás napadne. Vyzabíjajte všetkých členov Exchange (pre vaše ciele stačí Sasquesha) a zájdite za Adanou a povedzte jej, že je voľná (1500 XP - len ak ste sa s ňou už nerozprávali predtým). Nadaa vám dá ako odmenu náhodný predmet.
Temná strana: Aj tu máte dve možnosti. Môžete oklamať Sasquesha, že utečenci plánujú Adanu zachrániť a tak by ju mal čo najskôr predať. To ukončí quest a získate temné body (1000 XP). Lepšie je však ísť za Nadaaou a presvedčiť ju, že ak chce ochrániť svoju dcéru, mala by byť s ňou a tak by sa sama mala predať do otroctva. Ak uspejete, splníte quest (1000 XP) a získate temné body. Zájdite ešte za Sasqueshom a dostanete za šikovnú prácu náhodný predmet.

15. Plague Carrier
V Refugee Quad v centrálnej časti pre utečencov je pri vchode muž menom Geriel. Oslovte ho, je chorý. (Môžete ho spojiť s questom Refugee Woes).
Svetlá strana: Ak máte dostatočne vysoké Treat Injury (môžete si zvýšiť nejakými predmetmi), tak ste schopný ho vyliečiť. Vyliečte ho a získate svetlé body (500 XP) a dostanete náhodný upgrade pre svetelný meč.
Temná strana: Presvedčte ho, že najlepšie bude, keď sa sám zabije. Ak uspejete, tak sa naozaj zabije a vy získate temné body (500 XP).

16. Will Work for Fuel
V Refugee Quad v centrálnej časti pre utečencov je chlapík menom Odis. Pohovorte si s ním. Je to bývalí pilot, no nemá licenciu a rád by opäť lietal. Ak ste už rozbehli príbeh, viete, že kvôli únosom je doprava zatiaľ pozastavená. Takže s questom pokračujte, až keď splníte hlavnú úlohu planéty a nájdete Jediho. Tým pádom zničíte aj únoscov a doprava zas funguje. Zájdite v časti Docks za Twi´lekom menom Fassa. Potrebuje nových pilotov a súhlasí, že Odisa príjme (1500 XP).

17. Ebon Hawk ID Signature
Quest získate hneď po pristátí na Nar Shaddaa. Potom môžete zájsť napravo od pristávacej plochy a updatnúť si quest u Sullustana menom Tienn Tubb. Potom sa už o tento quest nemusíte starať. Splní sa automaticky, počas plnenia hlavného príbehu.

18. Landing Rights
Hneď po pristátí na Nar Shaddaa vás osloví Toydarian menom Quello. Dojednajte si s ním vaše parkovanie. Keď odchádza, spomenie, že na tom mieste mal parkovať niekto iný, no keď príde, tak si to s ním máte vybaviť sami. Automaticky dostanete tento quest. Dosť dlho sa potom nič nedeje, až keď poplníte pár úlohy a vrátite sa do časti Refugee Landing Pad, tak uvidíte animačku, v ktorej otrokári Red Eclipse prídu za Quellom, kvôli ich miestu na parkovanie. Nie sú nadšení, že ste im ho zabrali a rozhodnú sa konať. Vráťte sa naspäť na loď. Pri poslednej zákrute smerom na pristávaciu plochu vás napadnú otrokári. Pobite ich a prebojujte sa až k lodi.
Ak ich nechcete všetkých pobiť a nechcete ani bojovať, tak len prebehnite do miestnosti za kokpitom a tam oslovte ich kapitána. Pri ňom je inak mŕtvola chlapíka, ktorého ste stretli a ktorý tvrdil, že je Ebon Hawk jeho, takže si s ním už nemusíte robiť starosti. Ich vodcu trochu postrašte. Hrajte tvrďasa a to, že ste sa prebojovali až k nemu, mu dokáže, že ste naozaj silný bojovník. Môžete ho takto prinútiť, aby pracovali pre vás (750 XP). Nie sú za to temné, ani svetlé body , takže je to na vás, či chcete mať vlastný gang otrokárov. Jediné, čo z toho vyplýva, že sa s ich mužom môžete stretávať v tunajšej kantíne a brať od neho kredity.
Druhý spôsob je jednoduchý. Všetkých na lodi zabite, vrátane ich vodcu. To quest ukončí.

19. T3-M4 & Droid Warehouse
Keď rozbehnete hlavný príbeh, tak získate tento quest. Získate ho v časti, keď nebudete môcť robiť nič iné a budete musieť postupovať lineárne. Vtedy ho aj splníte. Popis je pri časti 7. Voggov sklad.



H. Ebon Hawk (po odlete z Nar Shaddaa)

Získali ste nového spoločníka, Miru, alebo Hanhara v závislosti od vašej orientácie na svetlo, alebo temno.

Mira
Z Miry môžete spraviť Jedi Sentinela, pokiaľ u nej máte dostatočný vplyv. Ten môžete získať neskôr svojimi skutkami, no aj hneď z rozhovoru.
You seem restless. => Too quiet? => Like Nar Shaddaa? => How so? - to vám zvýši vplyv.
Ak ste s ňou už prehodili pár otázok, tak zvoľte túto možnosť po oslovení, no musíte byť na Nar Shaddaa, nie v Ebon Hawku. You seem more comfortable here than on the Ebon Hawk. Why? => An interesting way of putting it. It's true. - tieto odpovede vám zvýšia vplyv.
Keď sa budete zhovárať o jej minulosti (potrebný vplyv, aby o nej hovorila), tak voľte:
I regret the loss of life at Malachor. But there was no choice left. - svetlé body.
The Mandalorians deserved to be crushed at Malachor - you should be pleased. - temné body.

Spýtajte sa jej, prečo nezabíja svoje ciele. Môžete tu získať svetlé/temné body , no nech zvolíte čokoľvek, tento rozhovor ju naštve a prestane sa s vami zhovárať.
I have never stopped trying to protect others - even at Malachor. - svetlé body.
We did what had to be done, and I carry that decision still. - svetlé body.
If that's what you believe, then you are wrong. - svetlé body.
You're right. And I would glady slaughter the Mandalorians again. - temné body.
To že sa naštve je len fajn, lebo potom sa jej môžete ospravedlniť a zvýšiť si opäť u nej vplyv. Začnite ďalší rozhovor a voľte:
I wanted to apologize. - zvýšenie vplyvu.
Still, I'm sorry you lost your family at Malachor. - zvýšenie vplyvu a svetlé body.
Then it doesn't sound like you've dealt with it. - zvýšenie vplyvu.
All things are connected through the Force. From such acts of kindness, great things may come. - svetlé body a zvýšenie vplyvu.
Zrejme o to nemáte záujem uvediem ich. Tieto odpovede vám znížia vplyv u Miry.
Back off on the attitude - I don't need it right now.
I want you to watch your temper.
Your anger is welcome - but direct that hate at our enemies, or I'll show you what hate is. + temné body.
The galaxy doesn't care for us, and it cannot be healed. + temné body.

Napokon by ste u nej mali mať dostatočný vplyv (ak nie, tak to spravte neskôr), tak voľte rozhovor: You seem restless. => Too Quiet? => Like Nar Shaddaa? => How so? => Kreia showed me how to "listen" to Nar Shaddaa once... how all life there is connected, is bound to each other. => Maybe one day I'll be able to show you. - => ak máte dostatočný vplyv, tak súhlasí s tým, aby ste jej ukázali spojenie so Silou (All right, prove it. You can show me now...). Už jej len odpovedzte All right, I'll take you to the same place Kreia showed me. Follow me.
Po tomto rozhovore ju kedykoľvek budete chcieť vezmite na Nar Shaddaa. Zájdite s ňou v časti Refugee Landing Pad pred kantínu, kde sa s vami spojila Kreia, keď ste tam boli prvý krát a získali ste väčšie spojenie so silou. Keď tam dorazíte, tak vás Mira sama osloví. Tam prebehne výcvik, v ktorom Mira objaví spojenie so Silou a stane sa z nej Jedi Sentinel. Aj tu si môžete prilepšiť pár svetlými / temnými bodmi.
Awaken, Mira. - svetlé body.
You can learn to shut it out. There are Jedi techniques for calming the mind. - svetlé body.
I can train you, Mira. To become something greater - and to protect others. - svetlé body.
Don't shut it out - endure it, in all its pain, all its misery - and become stronger for it. - temné body.
Only if you want me to, Mira. I have shown you the way, I cannot force you down that path. - svetlé body.
Yes, you have no choice. You must learn power - and control. - temné body.
Po rozhovore je z Miry už novopečený Jedi (a ak ste postupovali správne, tak aj s Discipleho, Bao-Dura, Attona. Jediovia sú aj Visas aj Kreia. Takže už nie ste posledným Jedim).

Handmaiden
Ak ste už raz cvične bojovali s Handmaiden na Dantooine, tak s ňou môžete opäť bojovať teraz. Porazte ju dvakrát v súboji. Potom si s ňou pohovoorte.
Spýtajte sa na to, že vyzerá inak, ako jej sestry a zvrtnite reč na jej otca:
I am grateful for your words, and for your assistance. - svetlé body a zvýšenie vplyvu.
I will accept your pledge. Let us stand together then. - zvýšenie vplyvu.
Then serve me - and serve me well, or you shall stand with. - temné body a zvýšenie vplyvu.
Tiež sa jej spýtajte, či mala meno a aké bolo:
You should take value in yourself as well. - svetlé body.
As do all slaves. If you have no value to anyone but Atris, you have no value to me. - temné body.
There is some truth in what you say. Is that your judgment of me? - svetlé body.

Keď takto zistíte niečo o jej minulosti, tak zájdite za Kreiou a porozprávajte sa o Handmeiden. Povie vám, že poznala jej matku, ktorá bola Jedijka a že aj z nej môžete vytrénovať Jedijku. Potom sa vráťte za Handmaiden. Ak máte u nej dostatočný vplyv a ak ste ju trikrát porazili v cvičnom súboji Echani, tak ju choďte osloviť zase (inak neuspejete).
I wanted to talk to you about your mother. / Did you know that she was a Jedi Knight? =>
Because the Force runs strong in bloodlines, and you could learn to use it to help others. - ak uspejete, máte svetlé body a ona vás príjme za majstra.
You can use that same power, but take a stronger, darker path. - ak uspejete máte temné body a ona vás príjme za majstra.
Z Handmaiden sa tak stane Jedi Guardian.

HK-47
Konečne by ste mali mať všetky súčiastky pre vášho HK-47.
Ešte ich zosumarizujem.
HK Vocabulator - Peragus, Administration Level (z HK-50)
HK Control Cluster - Dantooine, Khoonda Plains (Sullustan Akkere)// Telos Plateau (z HK-50).
HK Processor - Nar Shaddaa, Refugee Landing Pad (Kodin).
HK Chassis - Vogga´s Warehouse, (Z HK-50).
Teraz mu nemontujte všetky získané súčiastky. HK-47 je opäť aktivovaný a stane sa vašim spoločníkom (1000 XP).
Po úvodnom rozhovore ho oslovte opäť a on zareaguje na vaše predošlé aktivity počas hry.
Ak ste priklonený k svetlej strane, tak vám položí otázku, spýtajte sa And how is that? a potom máte dve možnosti odpovede:
I am not proud of what I did during the Wars - and I do not wish to discuss it. - svetlé body a strata vplyvu.
They weren't accidents - I did them on purpose and would do them again, gladly. Why do you want to know? - temné body a zvýšenie vplyvu.
AK ste priklonený k temnej strane, tak vás prejaví svoj obdiv a vy sa spýtajte And why is that? a potom máte opäť dve možnosti odpovede:
Stick with me - you'll pick up a few things. - temné body a zvýšenie vplyvu.
I'm not proud of my actions, and I don't want you doing the same. - svetlé body a strata vplyvu.
Celkovo u neho takmer vždy získate vplyv len spolu s temnými bodmi, čo nie je pre svetlú stranu príliš potešujúce.

Potom sa vydajte na ďalšiu planétu.

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť | 5. časť

Súvisiace hry Star Wars: Battlefront Classic Collection
Star Wars: Dark Forces Remaster
Star Wars Outlaws
Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars: The Old Republic - Legacy of the Sith
Star Wars: Squadrons
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars: The Old Republic - Onslaught
Star Wars: Battlefront II
Star Wars Battlefront: Rogue One - Scarif
Star Wars: The Old Republic - Knights of the Eternal Throne
Star Wars Battlefront: Death Star
Star Wars Battlefront: Bespin
Star Wars Battlefront: Outer Rim
Star Wars Battlefront: Battle of Jakku
Star Wars: BattleFront
Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire
Star Wars: The Old Republic - Shadow of Revan
Star Wars: The Old Republic - Galactic Strongholds
Star Wars: The Old Republic - Rise of the Hutt Cartel
Star Wars: The Old Republic
Star Wars: Clone Wars Adventures - Battle of Umbara
Star Wars: The Force Unleashed 2
Star Wars: Clone Wars Adventures
Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition
Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Agents of Deception
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Galactic Hunters
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Squadrons Over Corellia
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Champions of the Force
Star Wars: Empire At War - Forces of Corruption
Star Wars: Empire At War
Star Wars: BattleFront 2
Star Wars Galaxies: Trials of Obi-Wan
Star Wars Galaxies: The Total Experience
Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith
Star Wars Galaxies: Episode III Rage of the Wookiees
Star Wars: Republic Commando
Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed
Star Wars: BattleFront (2004)
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars Galaxies: An Empire Divided
Star Wars: Galactic Battlegrounds: Clone Campaigns
Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast
Star Wars: Starfighter
Star Wars: Galactic Battlegrounds
Star Wars: Battle for Naboo
Star Wars: Force Commander
Star Wars: Jar Jar's Journey Adventure Book
Star Wars Episode I: The Phantom Menace
Star Wars Episode I: Racer
Star Wars: X-Wing Alliance
Star Wars: Yoda's Challenge
Star Wars: Pit Droids
Star Wars: Jeopardy
Star Wars: Episode I - The Gungan Frontier
Star Wars: Anakin's Speedway
Star Wars: Rogue Squadron 3D
Star Wars: Rebellion
Star Wars: Jedi Knight - Mysteries of the Sith
Star Wars: DroidWorks
Star Wars: X-Wing vs. Tie Fighter: Balance of Power - Campaigns
Star Wars: Jedi Knight: Dark Forces 2
Star Wars: Shadows of the Empire
Star Wars: Yoda Stories
Star Wars: X-Wing vs. Tie Fighter
Star Wars: Monopoly
Star Wars: Jedi Knight
Star Wars: Rebel Assault 2: The Hidden Empire
Star Wars: Tie Fighter
Star Wars: Dark Forces
Star Wars: X-Wing Imperial Pursuit
Star Wars: X-Wing
Star Wars: Rebel Assault
Star Wars
Super Star Wars: Return of the Jedi
Super Star Wars
Star Wars: X-Wing Farlander
Star Wars: X-Wing Collector Series
Star Wars: Tie Fighter - Collector's Edition
Star Wars: The Empire Strikes Back
Star Wars: Rebel Assault & X-Wing Collector's CD
Star Wars: Jedi Knight: Gold
Star Wars: Galactic Battleground: Saga
Star Wars: Behind the Magic
Star Wars Episode I: Insider's Guide
Star Wars - Trilogy
Star Wars - Proti Císari
Rogue Squadron
Star Wars: Attack Squadrons
Star Wars 1313



Diskusia Príspevkov: 96 Hodnotenie
1555 hlasov

100
60
20

80
40
0
58
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |