HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 52073 užívateľov

Návody > World War II Combat: Iwo Jima


Zobrazení:14069
Autor návodu:Martin Branko

MISIA 1. SAIPAN - Odstreľovačská hliadka
(výbava - sniperovka, granáty)

miesto pre bombuPo vylodení sa spustia dvere. Sledujte vašich parťákov a ak budete rýchly postrieľajte nepriateľské hliadky. Bežte stále rovno až k mínovému poľu. Zastreľte vojakov a opatrne prejdite popri mínach (nepomýliť si ich s kokosovými orechmi). Najskôr choďte do chatrče vľavo, prejdite dozadu a z jedného ľavého stola vezmite kľúč a z pravého si môžte vziať suvenír. Vráťte sa späť na pole a prejdite k druhej chatrči. Na dvere použite kľúč a vojdite dnu. Zastreľte vojakov, dostaňte sa von z chatrče a bežte dolu k letisku. Vľavo hore v pozorovateľni je sniper tak ho zneškodnite skôr ako vás zbadá. Otvorte dvere na budove vľavo a zastreľte vojaka vnútri a aj toho čo pribehne. Zo skríň oproti si môžte vziať strelivo.
Vyjdite von a Všetkých postrieľajte, dajte si pozor na guľometné hniezdo hore. Teraz choďte ku lietadlu napravo a uložte naň bombu (obrázok)

To isté urobte s lietadlom vľavo. Otočte sa smerom do džungle a vstúpte do tunela vľavo hore. Vojakov, ktorí vybehnú zastreľte a ešte pozor na hniezdo vpravo. Prejdite chodbou až nakoniec, kde zastreľte oboch vojakov a na protilietadlový kanón uložte bombu. Vráťte sa späť do chodby a schovajte sa vo výklenku vpravo. Koniec 1. časti.


MISIA 2. SAIPAN - ÚDOLIE SMRTI
(výbava- sniperovka, granáty)

rádioChoďte rovno, doprava a cez údolie, pri krabiciach odstreľte vojakov. Bežte stále cez údolie, popod strom, pribiehajúcich vojakov postrieľajte a bežte vľavo hore do bunkru. Otvorte dvere, zastreľte vojaka, a vpravo na stole zničte rádio (obrázok).

Ďalšími dverami choďte von, prejdite cez strom, dole údolím, okolitých vojakov pošlite do večných lovísk (najmä guľometčíkov), vojdite do bunkru, a zničte 2. rádio. Dverami vyjdite von, choďte jedinou cestou cez údolie stále dopredu, každého kto vám príde do cesty zastreľte. Prídite až ku skale, kde sniperkov všetkých nad vami postrieľajte. Pozor na guľometné hniezdo vpravo hore. Vyjdite do bunkru ktorý ste vyčistili a zničte tam 3. rádio.
Teraz pribehnú asi 5 vojaci tak bacha na nich. Zíďte dole z bunkru a druhou cestou choďte stále rovno, hore na skalu, tam sa prestrieľajte až ku kanónu a uložte naň bombu. Pribehne vojak tak ho zastreľte a bežte dovnútra. Všetko vyčistite, bežte stále dopredu a na rázcestí choďte doľava ku kanónu. Zastreľte 2 vojakov a uložte naň bombu. Ukryte sa vnútri, dverami príde vojak, vylezte hore po rebríku, a rýchlo zastreľte vojaka hádzajúceho granáty okamžite zastreľte. Choďte von, dojdite až ku mínometu, osadenstvo zastreľte a odpáľte strelu na mínomete. Teraz už len sledujte ako dopadne na nič netušiacich Japoncov :). Koniec 2. časti.


MISIA 3. SAIPAN - Na Garapane
(výbava - thompson, bazuka)

Choďte dopredu, pri domoch zastreľte 2 vojakov, cez dom naľavo prejdite na 2. stranu.
Dojdite ku diere v múre, zlezte dolu a zastreľte 2 vojakov. Choďte k mínovému poľu, hore v bunkri zostreľte bazukou guľometčíka. Vyrútia sa na vás vojaci ale vy sa stiahnite a míny urobia prácu za vás. Cez pole prejdite mierne doprava.
Keď sa dostanete na 2. stranu, v prvej chatrči si vezmite strelivo do bazuky, vojakov, ktorí pribehnú zastreľte. V ruinách budovy je tank. Obíďte to sprava a 3 raketami ho zničte.
Teraz choďte dopredu, otvore dvere, vnútri všetkých pobite, v bedni v strede sú rakety. Vylezte von, v bunkri oproti zastreľte vojakov, takisto v 2. bunkri a okolných vojakov.
Bežte doľava cez ulicu, za prvou odbočkou je tank. Zničte ho tak, ako predchádzajúci.
Choďte do budovy za ním, vylezte po schodoch hore, z bedne si vezmite rakety, naľavo si môžte vziať suvenír. Vráťte sa späť na rázcestie, teraz choďte naľavo, dojdite až k zákopom, postrieľajte vojakov a v budove naľavo zničte tank. Vráťte sa doplniť si rakety, potom choďte cez zákopy, prejdite budovou až von a naľavo v ruinách je posledný tank. Zničte ho a je koniec misie.


MISIA 4. IWO JIMA - Preč z pláže
(výbava - M1 Garand, granáty)

vchod do jaskyneVystúpte z lode, prejdite cez pláž až hore ku zátarasám, zastreľte vojakov, prejdite na druhú stranu, všetkých postrieľajte, hlavne tých pri mínometoch.
Potom choďte dopredu, opäť postrieľajte všetko čo sa hýbe, prejdite ku vreciam, za nimi postrieľajte ďalších, potom dopredu, naľavo pri strome je vchod do jaskyne (obrázok).

Prejdite tunelmi až von, na konci postrieľajte vojakov, vylezte hore k vreciam, za nimi všetkých postrieľajte, naľavo z bedne si vezmite plameňomet, potom bežte dopredu, zastreľte vojaka, doľava a do ďalšej jaskyne.
Bežte do predu, v miestnosti v vecami všetkých pobyte, naľavo za krabicami je suvenír a niekde napravo by mali byť granáty. Prejdite do ďalšej miestnosti, zabite vojaka, opäť si môžte vziať granáty. Bežte do tretej chodby, vyjdite von, choďte doľava, zabite vojaka a potom stále rovno. Opatrne sa dostaňte ku zadnej časti tanku a uložte naň bombu.
Rovno, cez úžinu napravo zničte tank v zákope. Bežte do jaskyne z ktorej vybehli vojaci, choďte stále rovno, na konci pri bedniach zoskočte dolu, choďte rovno, ku skale, zničte tank oproti a aj vojakov, ktorý vás napádajú. Posledný tanku je hore v zákope. Opatrne vylezte hore, zastreľte zvyšných vojakov a na tank umiestnite bombu.


MISA 5. IWO JIMA - Útok na Suribachi
(výbava - BAR, granáty)

V bedni pred vami sú náboje. Vyjdite zo stanu a choďte rovno, potom zahnite doprava. Zabite obsluhu pri dele. Odpáľte z mínometu napravo od dela a zničili ste prvý bunker. Choďte smerom k autu, všetkých do jedného vystrieľajte a vypáľte z mínometu napravo od auta. Teraz ku mínometu oproti a tým zničíte 3. bunker. Choďte dole, pancierovými dverami vybehne vojak, zabite ho a choďte dnu. Choďte rovno, druhými vyjdú 2 vojaci, zlikvidujte ich a choďe von. Zabočte vľavo, zastreľte vojakov, potom doprava, zoskočte dolu, tam ďalších, potom choďte smerom doprava, rovno, vpravo zostreľte vojaka na aute, zoskočte dolu. V budove naľavo si môžete zobrať suvenír, potom zlikvidujte tank. Od tanku choďte doprava, hore na skalu a doľava k autu. Choďte stále rovno a na konci doprava do tunela.
Vnútri zastreľte vojaka a na muníciu položte výbušninu. Na križovatke doľava až sa dostanete k munícii. Položte výbušninu a vráťte sa späť na križovatku. Odtiaľ choďte doprava smerom ako ste prišli, potom doprava, a potom rovno až kým sa dostanete k ďalšej munícii. Uložte výbušninu a choďte rovno. Tam odbočte doprava, na ďalšej odbočke doprava. Uložte výbušninu, potom rovno, na druhej odbočke doprava, pod schodmi je suvenír, potom hore schodmi, postrieľajte vojakov a vyjdite von dverami naľavo, vojakov zabite a na mínomet položte výbušninu. Teraz sa už len bežte schovať späť do bunkra.


MISIA 6 - PREPAD LETISKA (1. časť)
(výbava - M1 Garand, granáty)

Bežte rovno popri stromoch, v údolí zabite vojaka, po strechou máte granáty a hore v bunkri zastreľte vojaka za guľometom. Choďte doprava, zabite vojakov, potom hore naľavo a doprava. Tam zabite vojaka v bunkri. Teraz popod strom, keď vyleziete, zastreľte ďalšieho zase v bunkri. Bežte dole ku plotu, otvorte dvere, choďte rovno až ku 2. dverám, postrieľajte vojakov (v chatrči naľavo sú granáty). Bežte doprava, hore na skalu, zničte bunkre pomocou granátov (mali by byť 4) a dajte si pozor na lietadlo ktoré padne aby vás nezasiahlo. Prejdite cez zničený plot dopredu. Všetkých postrieľajte a na lietadlo uložte bombu. Teraz doľava, prejdite cez tábor a zničte ďalšie 2 lietadlá. Vráťte sa ku táboru s autami, prejdite skalou vľavo na druhú stranu, skryte sa za lietadlom a poodstreľujte všetkých v dosahu. Dverami vojdite dnu a v 2. chatrči na stole je rádio. Kontaktujte HQ a tým je letisko vaše.


MISIA 7 - OBRANA DINAH MIGHT

barelIde o jednoduchú misiu. Najskôr vyjdite z tábora a okolo celej pristávacej dráhy musíte zapáliť 10 barelov (obrázok).

Potom musíte ochrániť dve lietadlá pred Japoncami. Keď sa vám to podarí, bežte ku ďalšiemu táboru a musíte ochrániť palivo. Na záver sa vráťte k táboru kde ste začínali a všetkých tu postrieľajte. V animácii uvidíte ako úspešne pristál váš poškodený bombardér.


MISIA 8 - TURECKÝ GOMBÍK

diera v steneChoďte rovno, cez zákop, zabite vojakov. Vylezte zo zákopu, zabite vojaka b guľometnom hniezde a bežte doľava. Obíďte bunker, otvorte poklop na streche a skočte dnu. Zlezte po rebríku, choďte doprava, potom doľava, zabite vojaka, odstráňte výbušninu pri mŕtvole a z mŕtvoly si môžte vziať suvenír. Choďte doprava, potom doľava, otvorte dvere, zabite vojaka (za dverami napravo sú rakety). Bežte doľava, po schodoch, zastreľte vojaka, na konci dajte výbušninu na dvere. Jedinou cestou choďte von, stále dopredu, naľavo postrieľajte guľometčíkov, skočte do zákopu, dolu všetkých pobite, cez zúženinu na mínové pole. Opatrne prejdite, choďte stále dopredu až kým sa hra neuloží. Choďte cestou naľavo, zabite vojaka a guľometčíkov a doprava do diery v stene (obrázok).

Prejdite dverami, naľavo za dverami sú rakety. Choďte doprava, doľava, doľava, doprava a ste vonku. Všetkých pobite, potom cestou medzi skalami naľavo, choďte rovno, zabite guľometčíka a potom do dverí naľavo hore. Jedinou cestou choďte k delu a uložte naň výbušninu. Prejdite dverami a druhé delo. Za ďalšími dverami je 3 a to je posledné.




Diskusia Príspevkov: 2 Hodnotenie
834 hlasov

100
60
20

80
40
0
51
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |