HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 26665 užívateľov

Návody > Nancy Drew: The Phantom of Venice


Zobrazení:10518
Autor návodu:kaake, kika

Si vo svojej izbe a pred sebou máš stôl. Na stole máš naľavo dve knihy, v strede zložku, napravo lampu a pod ňou tiket. V knihe vzadu sú tvoje staré prípady (predošlé časti hry), predná kniha je vlastne manuál ako ovládať celú hru. V zložke je terajší prípad, teda hra, ktorú práve hráš. Zo stola si môžeš vziať aj taliansky slovník. Tiketom vstupuješ do hry. Môžeš si vybrať junior alebo senior obtiažnosť. Tento návod je písaný pre junior obtiažnosť.

Hneď vľavo na stolíku sa pozri na fotku - to je Helena. Pozri si aj pohľadnice na stolíku. Choď von balkónom a uvidíš vodné cesty Benátok. V izbe sú dve postele - tvoja je pod zrkadlom visiacim na stene. Vedľa postele sú dvere do kúpeľne - častým chodením do kúpeľne môžeš dostať na konci hry Lavatorio star. Hneď vedľa dverí do izby je skriňa, otvor ju a môžeš sa prezliekať - častým menením oblečenia môžeš dostať na konci hry Fashionista star. Vľavo od dverí, na stolíku si prečítaj knihu. Opusť miestnosť. Otoč sa vľavo a porozprávaj sa s Colinom. Začne ti ukazovať pod mikroskopom kamienky, po chvíle odstúp a uvidíš bronzovú etruskú sochu. Otoč sa od Colina a choď hore schodmi na terasu. Porozprávaj sa s Margheritou. Pozri sa potom na kvety vpravo od dverí, sú tam včely. Odíď z balkóna a choď do dverí vpravo - vyjdeš von. Choď dole schodmi a stretneš Helenu. Pozbieraj jej listy a daj jej ich. Choď k stolu, dvihni obálku a zober si bankomatovú kartu. Prečítaj si noviny - časť o fantomovi. Choď naspäť dnu, do hlavnej haly a porozprávaj sa znova s Helenou. Choď znova von, prejdi cez bránu von a zobrazí sa ti mapa.

Čierna trasa - je cesta pešo, červená trasa - je cesta loďou a modrá trasa - je cesta kondolami. Keď budeš chodiť často gondolami dostaneš na konci hry Musical muse star. Kde je ikona oka, tam je zaujímavé miesto. Choď do "Piazza San Marco". Naľavo je krmivo pre vtáky, kúp si nejaké krmivo pre vtáky za 5 eur. Potom choď do banky, k bankomatu, vlož bankomatovú kartu a prečítaj si inštrukcie. Keď si ich prečítaš, zober si PDA a ďalekohľad. Opusť banku a choď bližšie ku stánku, ktorý je na ľavej strane. Kúp si "Sassy Detective magazine" (druhá polička zvrchu) a "EuroWelt magazine" (tretia polička zvrchu). Prečítaj si "EuroWelt magazine" a zistíš, že je po nemecky, takže si kúp "German-English Dictionary" (spodná polička). Otvor si znova magazín "EuroWelt magazine", potom si z inventára vyber slovník a klikni na časopis. Opusť "Piazza San Marco" a choď do "Ca' Nascosta". Zapípa ti pager, takže je čas pustiť sa do práce. Choď na terasu. Postav sa za Margheritu a použi ďalekohľad na okná budovy "Argon". Uvidíš pána Fanga ako zoberie niečo od holuba, ktorý mu pristane na okne. Fanga odíde z miestnosti a ty sa automaticky ocitneš vo svojej izbe a budeš volať so Sofiou - je to detektívka. Sofia chce aby si nakŕmil holuba zo zrnom do ktorého dáš sledovacie zariadenie. Toto zariadenie si vyzdvihneš v "Campo Santa Maria Formosa". Zavolá ti Prudence. Opusť dom. Choď do "Campo Santa Maria Formosa". Otvor si PDA a pozri si ako má vyzerať sledovacie zariadenie (máš to v SMS). Vojdi do obchodu "Costumi di Vera" a ulož si hru. Hneď klikni na bielu pilulku pri krabici, na ktorej je nakreslená topánka.

Biela pilulka pri krabici.

Opusť obchod a choď do "Campo del Frari". Vstúp do budovy pred sebou, zistíš, že Fangova kancelária je zamknutá. Prečítaj si "detektiv magazin" z inventára a dozvieš sa ako vylamovať zámky. Vráť sa do "Ca' Nascosta" a choď do svojej spálne. Zavolaj Needovi a pani Rutherfordovej a pohovor si s nimi. Zober si sponku do vlasov zo skrine, z kozmetickej tašky a vráť sa do Fangovej kancelárie. Použi sponku na zámok dverí, musíš dosiahnúť aby bolo všetky západky hnedou časťou pod čiarou a bielou časťou nad čiarou.

Je to náhodné puzzle, takže treba skúšať. Vojdi, od dverí sa otoč vpravo a preskúmaj poličku. Pozri si koňa (hračku), ktorý hrá melódiu. Na skrini vľavo od poličky je plagát s maskami. Pozri si ich, niektoré sú vyškrtnuté, okrem piatich - Scaramuccia, Il Capitano, Brighella, Arlecchino and Il Dottore at the center. Vľavo od stola je odpadkový kôš, potom si pozri diplomy na zadnej strane. Na stole, naľavo od kávovaru sú brožúrky, pozri si ich. Prelož si ich slovníkom. Na ľavej stene si pozri aj skrinku so šuplíkmi. Pootváraj šuplíky a poprezeraj si veci, ktoré v nich nájdeš. Pozri sa bližšie na holuba, má žlté nohy. Polož pred holuba semiačka a na ne sledovacie zariadenie. Uvidíš ako holub žere. Klikni na PDA a stlač "back" a rýchlo choď ku skrini, na ktorej je obrázok s maskami, schovaj sa v nej, lebo sa vracia Fango. Keď odíde, vylez zo skrine a prilep naspäť plagát. Potom choď ku stolu a prezri si bonboniéru. Potom okolo stolu k notebboku. Vyžaduje si heslo, máš tam masku, podľa nej si pozri slovo a daj ho ako heslo (II Capitano). Klikni na šach, zistíš, že šachový server je v údržbe, tak klikni na kôš. Prezri si dve zrušené letenky - jedna je na Arubu a druhá na Tahiti. Prelož si ich pomocou slovníka. Potom si pozri ešte všetky správy o šachu a dozvieš sa, že Fango hráva šach so Scaramuccia. Na konci každej správy je vždy uvedená aj nejaká lokácia. Opusť kanceláriu, na mape otvor PDA a klikni na track, uvidíš šípky, tie ti ukazujú, ktorým smerom sa nachádza holub - šípky ukazujú na juh a na západ. Takže choď do "Campo Santa Margherita", ktorý je juhozápadne. Uvidíš tam veľa vtákov a na stene nápis "Casa dei Giochi", ktorý si prelož ako "House of Games". Nájdi vtáka so žltými nohami a zober mu papierik z nohy - je tam napísané "hello". Automaticky zavoláš Sofii. Sofia chce, aby si ten odkaz preskúmal pod mikroskopom. Choď vľavo do aleje a pozri si propánový kontajner - je tam zámok. Napravo je smetný kôš - pozri sa na všetko, čo je vnútri. Vezmeš si dva papiere, prečítaj si ich - je tam papier zo Scotland Yard o "Justin Mathias Beaumont aka Colin Baxter", a druhý papier je z Doppeler Institute o "Samantha Quick". Použi slovník a prelož si to. Vráť sa do "Ca' Nascosta". Na stole máš bonboniéru, je určená pre II Doctore. Podobnú si videl vo Fangovej kancelárií. Bonbóny sú uložené zľava doprava, zhora dole takto (poradie je určené podľa obalu vo Fangovej kancelárii):

Caramella, Oro, Pralina
Pralina, Anice, Sambusco
Anice, Frutto, Elegante

Keď zoberieš z každého názvu prvé písmeno, vide ti slovo "COPPASAFE". Choď hore schodmi a budeš počuť spoza dverí, ako sa Colin a Margherita rozprávajú o tebe. Po rozhovore vstúp d dverí a pohovor si s Helenou. Choď sa porozprávať s Colinom (2x). Potom si z inventára zober správu od z holuba a daj ju pod mikroskop, je tam správa "Dottore requests you to change the safe room lock combination to 43556". Choď na terasu za Margheritou a porozprávaj sa s ňou. Na stole je list, skús ho prečítať, ale Margherit ti to nedovolí. Potom choď do spálne a z PDA zavolaj Sofii - chce od teba, aby si dal sledovacie zariadenie na Colina, Helenu a Margheritu. Choď do "Piazza San Marco" a vstúp do banky. Vlož kartu do bankomatu a klikni na "pick up" a dostaneš tri sledovacie zariadenia. Potom choď do kiosku a kúp si za 5 eur čierne okuliare a z tretej poličky z vrchu návod na šachy. Vráť sa do "Ca' Nascosta". Choď do domu a porozprávaj sa s Colinom. Dáš mu sledovacie zariadenie v podobe kocky. Choď do izby, odtiaľ do kúpeľne a zistíš, že v kúpelni je Helena. Tak choď k stolu, kde sedáva Helena, zober ružové pero, odmontuj z neho vrchnú časť a namontuj tam biele sledovacie zariadenie. Prečítaj si aj jej poznámky. Použi pri tom slovník. Choď na terasu a porozprávaj sa s Margheritou. Automaticky jej dáš obal na okuliare (sledovacie zariadenie). Choď do "Campo Santa Maria Formosa" a choď do obchodu. Zober si červené šaty za 60 eur, biele rukavice za 5 eur a blond parochňu za 40 eur (podľa listu z kontajnera - Samantha Quick). Choď do "Rialto market" a zober si jednu zmrzlinu za 2 eura. Otvor vrchnák, naber si kopček a zober si zmrzlinu. Keď vyskúšaš viac príchutí, dostaneš na konci "Gelatina Star". Maximálne si môžeš dať naraz 4 kopčeky. Keď si dáš zmrzlinu vo farbách talianskej vlajky (odspodu - červená, biela a zelená) budeš počuť sliepku a dostaneš farebné vajce. Vedľa zmrzliny si vyber drink za 1 euro. Použi slovník na ceduľku medzi kvetmi, použi slovník, je tam napísané - kupujeme kvety (tak si môžeš zarobiť). Kúp si sprej na hmyz z hnedého stojanu za 20 eur, použi slovník, aby si preložil názvy kvetou na stojane. Ak budeš používať často slovník, dostaneš na konci "Webstressa Star". Prelož nápis na modrom stroji - znamená recyklácia.

Spôsoby ako si zarobiť peniaze:
  1. Kontroluj smeti všade na zemi, môžu tam byť schované peniaze. A na konci môžeš dostať "Euro Trash Star".
  2. Predávanie kvetín. Kvety, ktoré môžeš predať sa nachádzajú v "Ca' Nascosta" a sú to tie, okolo ktorých lietajú včely. Použi na včely sprej proti hmyzu, a automaticky sa opýtaš Margherity na kvety - pochádzajú z Hilihili research facility na Hawai (z hry ND: The creature of kapu cave). Sprejom triafaj najprv červené včely. Kvety predáš za 30 eur.
Odíď z trhu, začne ti blikať PDA, tak choď do "Ca' Nascosta", na terasu a ďalekohľadom sa pozri na Fanga. Potom choď do svojej izby a zavolaj Sofii, potom sa prezleč - použi biele rukavice, červené šaty, čierne slnečné okuliare, blond parochňu a čierne topánky. Choď do obchodu "Casa dei Giochi" v "Campo Santa Margherita". Zaklop na dvere a porozprávaj sa s Enrikom. Musíš si s ním zahrať hru menom "scopa". Máš hracie pole, každý dostane po tri karty, v strede sa rozdajú 4 karty, úlohou je zobrať zo stredu hodnotu akú máš na jednotlivých kartách. Napr. Máš karty 6, 8, 9 - tak zo stredu môžeš zobrať karty 6, 8, 9 alebo súčty, ktoré dávajú toto číslo napr. Z 9 zoberieš 5 a 4 a pod. Ak nemáš čo vziať, musíš nejakú tvoju kartu vložiť do stredu. Takto sa to opakuje až kým neminiete všetky karty (40 kariet). Karty berieš tlačítkom "take" a dávaš ich do stredu tlačítkom "discard". Najhodnotnejšia karta v hre je 7. Musíš nazbierať aspoň 11 bodov. Keď ho porazíš, budete sa rozprávať o biznise. Chce od Samanthy, aby ukradla zafír z "Palazzo Zattere". Je chránený sofistikovaným systémom, s ktorým ti pomôže Gina. Vráť sa do svojej izby a zmeň si oblečenie. Zavolaj Sofii. Povie ti, že ti s lúpežou nepomôžu, aby Enriko nemal podozrenie, ale ak ťa chytia, tak ťa pustia, ale musíš opustiť Taliansko. Vráť sa do Fangovej kancelárie. Otvor si sponkou, choď k počítaču, zapípa ti PDA, tak sa rýchlo schovaj do skrine. Keď odíde, víjdi zo skrine a choď ku skrinke so šuplíkmi, v strednej skrinke sú karty, zistíš, že jedna chýba. Choď ku počítaču, klikni na šach a zistíš, že Gina je šachový server a Scaramuccia chce hrať šach. Klikni na kôš a pozri si "chess log Dec29". Naučíš sa, že Scaramuccia používa algebraický štýl šachu, takže si vyber knihu šachu, ktorú si si kúpil a zistíš, že "Z = KB1, A = KA4, T = KD2, T = KD2, E = KE4, R = KB2, E = KE4". Klikni znova na ikonu šachu a zahraj si so Scaramuccia. Začni mu písať kombinácie a po každej stlač enter. Píš tieto kombinácie: KB1, KA4, KD2, KD2, KE4, KB2, KE4. Vráť sa domov a choď spať (ak by sa ti ešte nedalo, tak chvíľu niečo rob). Nancy prebudí fantom, ktorý jej ukradne Nedov darček z krku. Po zobudení budeš volať s Prudence. Choď von cez dvere, ale nedá sa, budeš počuť rozhovor. Začne ti zvoniť PDA, tak vybehni na terasu a pozri sa cez ďalekohľad na Fangovú kanceláriu, uvidíš tam Margheritu, ktorámá v ruke kus papiera. Pokiaľ je Margherita preč, prečítaj si list na stole, použi slovník. Choď za Colinom a porozprávaj sa s ním. Choď do "Rialto market". Použi slovník na modrý stroj, zober si fľašu, ktorú otvor a nájdeš tam lístoček so slovom "Hi" a magnetickú kartu. Vráť sa domov a pozri si tú kartičku "Hi" pod mikroskopom. Skôr ako to stihneš, odpáli sa na mikroskope žiarovka. Colin ti pôjde pohľadať druhú, a ty mu máš zatiaľ poskladať 4 mozaiky. Keď to spravíš, príde Colin a žiarovku vymení. Potom vlož do mikroskopu obrázok s "Hi" a objavíš tento text:

Vlad is in Gstaad fro the next month so he won't show up. The Sapphire is housed in the warehouse below the Palazzo - the entrance is the barred doors in the alleyway. You'll need an anti-thermal suit for this job. If you've lost yours, Fausto at Club Micio in Campo San Polo is the only one who has any left. Be forewarned, he's gone straight and isn't dealing in this business any longer so you'll need to date one of the dancers since Fausto uses the old fabric for his dancers' costumes. But I doubt that'll be any problem for you. Use the attached lock override to break the combinations for the entry to the warehouse and the sapphire container. The lock override will show you the order in which to push them in the following sequence:

Kombinácia.

The warehouse is monitored by robotic sentries. There are four power circuits you'll need to find and overload to temporarily shut the power off that feeds the alarm system protecting the sapphire. The sapphire is in the center warehouse.


Choď do klubu "Club Micio" v "Campo San Polo". Vstúp do klubu, budeš počuť, že dnes je tanečný konkurz. Ak spravíš puzzle, môžeš neskôr zarábať aj tancovaním. Prečítaj si knihu inštrukcií pre tanec, ktoré sú na červenej taburetka. Všimni si, že každý tanec má svoju farbu a zvuk. Klikni na kostým, ktorý visí na stene a ideš tancovať (stláčaš tlačítka podľa toho, aký zvuk počuješ). Keď to spravíš, tak ťa pomenujú "Punchy LaRue" . Keď chceš tancovať za peniaze, tak klikni na zlatý záves v šatni (ale najprv si musíš doma v šatníku obliecť kostým). Keď budeš párkrát tancovať dostaneš na konci "Dancing Super Star". Vráť sa domov, v animácií uvidíš ako na teba padá váza, tak sa vráť okamžite o krok späť. Choď sa pozrieť na terasu, kto po tebe hodil vázu. Nájdeš na zábradlí kartu - je to tá, ktorá chýbala vo Fangovej zbierke. Choď do izby a obleč si kostým mačky. Pokús sa opustiť miestnosť, ale zazvoní telefón. Zdvihni ho, volá ti Samantha. Vie o všetkom. Pokús sa znova opustiť miestnosť, ale znova ti zazvoní telefón, dvihni ho - volá ti Margherita, že je odcestovaná a nepríde skôr ako o deň. Choď si zatancovať ak chceš. Choď do "Palazzo Zaterre". Choď k mrežiam napravo, pozri sa na zámok a použi elektronickú kartu, ktorú si dostal. Použi na panel správnu kombináciu (obrázok na lístku "Hi").

Kombinácia.

Vojdi dovnútra, je tu spolu 9 miestností - 3 miestnosti v 3 radoch. Musíš ísť do 4 rohových miestností a preťažiť napájanie označené červeným elektrickým symbolom v kruhu. Tým deaktivuješ 4 lasery, ktoré strážia zafír v strednej miestnosti. Nezabudni sa vyhýbať laserovým robotom. Deaktivácia napájania - máš 8 pák a musíš dosiahnuť, aby ostali všetky naraz dole. Je to náhodné puzzle. Keď vezmeš zafír, vráť sa domov. Prezleč sa za Samanthu a coď do "Campo Santa Margherita" v "Casa dei Giochi". Zaklop na dvere a porozprávaj sa s Enrikom. Musíš ho poraziť v hre, potom ti zaplatí. Vráť sa domov, prezleč sa do bežného oblečenia a pozri si papierik na vankúši. Opusť miestnosť a choď ku Colinovmu stolu a pozri si čínsku kocku, zatras s ňou a uvidíš čínske znaky. Choď do kiosku na "Piazza san Marco" a kúp si knihu o čínskych symboloch. Vráť sa domov a choď ku kocke. Prelož čínske znaky pomocou knihy (muž, hora, dážď, drevo, voda, žena, oheň, vôl a drak). Stlač symboly drevo, hora, oheň a voda.

Poradie stlačenia symbolov.

Zober si papierik. Choď spať. Ráno ti zapípa pager, tak rýchlo utekaj na terasu a pozri sa cez ďalekohľad na Fangovu kanceláriu, ale nikoho neuvidíš. Porozprávaj sa s Margheritou. Ukáže ti kus papiera a keď ho otočíš, je tam napísané "111#046". Choď do Fangovej kancelárie a zober i do ruky hraciu skrinku v tvare koňa. Zaznamenaj si noty, ktoré kôň hrá - mi, re, do, si, la, re, re, do, la, fi, sol, do, mi, do, do, sol, sol, mi, fa, re, re, re, la, si, re, do. Choď k faxu a zadaj číslo, ktoré ti ukázala Margherit. Vytlačia sa ti bodky so solmizačnými slabikami. Choď k faxu, vytiahni si papier so slabikami a vidíš, že tie bodky sú čísla na faxe a kôň hral faxové číslo - 2 9 1 # * 9 9 1 * 7 0 1 2 1 1 0 0 2 6 9 9 9 * # 9 1.

Ozve sa automatická služba a dá ti na výber tri možnosti (možnosti vyberáš klikaním na tlačítka, ak sa chceš vrátiť o jedno späť, stlač 0):
  1. Personnel - Dottore - je prezident, Capitano - komunikácia, Arlecchino - nákup a predaj, Scaramuccia - bezpečnosť, Brighella - obstarávanie.
  2. Store Locations:
    1. HQ - budova Argonu
    2. Safe-Secure store - je blízko fontány v "Campo Santa Formosa", je tu sklad ukradnutých vecí
    3. Acquisition partners - sú tu esa, rytieri a králi
    4. Presidential Suites - nachádza sa v "Ca' Nascosta"
    5. Propane storage - je v "Campo Santa Margherita"
    6. All others - skontrolovať kalendár
  3. Communications:
    1. Presidential communications - komunikácia prebieha posielaním bonbonieri pre II Doctore
    2. Acquisitions - sú na posielaných kartách
    3. Security comunications- bezpečnostná komunikácia je riešená cez šach
    4. Shipping and receiving comunications - všetky zásielky sú smerované do "propane storage facility"
Potom skontroluj skrinku so šuplíkmi a zistíš, že chýba ďalšia karta - mincový kráľ (Re di Danari). Táto karta prislúcha k miestu "Palazzo Orpello" (vieš to podľa obrázka z čínskej skrinky). Zavolaj Sophii. GdiF urobia záťah a Nancy tam musí byť tiež, ale Sofia má podmienku - musíš sa naučiť talianske výrazy, aby si rozumel policajtom. Choď domov, do spálne, otvor knihu vľavo od dverí a dole je "Common italian terms and phrases".

Potom zavolaj Sophii. Nasleduje video, kde dostaneš inštrukcie ohľadom záťahu. Máš kliknúť na Nica, ale nie na agentov. Ak ho 3x správne označíš, tak ho zatknú.

Nico a agenti.

Po záťahu ti zavolá Sofia a dá ti číslo "3447", ktoré našli u Nica. Choď do "Campo Santa Margherita", pozri sa vľavo v aleji na propánový kontajner a zadaj kód 3447. Kontajner sa otvorí, zober si kľúč a papier. Potom choď do "Campo Santa Maria Formosa". Pozri sa bližšie na pravú stenu fontány - mal by si vidieť zamknuté dvere (ak ich nevidíš, alebo nevidíš fontánu, je to preto, lebo si si na faxe nevypočul všetky možnosti). Použi kľúč, vstúp a otoč sa doprava, pozri si mapu na stene. Porovnaj si ju s papierikom, ktorý si pred chvíľou našiel v kontajnery. Si v bode 1 a musíš sa dostať do bodu 10.

Mapa.

Papierik z kontajnera.

Odstúp od mapy, choď vpravo, potrebuješ sa dostať cez priepasť, ale voda je dole. Otoč sa doľava, uvidíš koleso s ktorým sa napúšťa a vypúšťa voda. Otáčaj kolesom kým sa nenapustí voda a nevysunie most. Prejdi na druhú stranu, otoč sa napravo ku kolesu a zníž most o jedno nižšie, choď nakoniec k rebríku a o poschodie nižšie (sme v bode 3). Otoč sa doprava a vypusť úplne vodu, čím sa presunie do ďalšej časti. Potom prejdi chodbou ďalej, cez most (sme v bode 4), otoč sa vpravo a vypusť vodu. Choď ďalej chodbou, na konci sa otoč vpravo a napusť vodu, prejdi cez most (sme v bode 6). Hneď za ním sa otoč doprava a vypusť vodu, choď k rebríku a dole. Pred sebou vidíš most, prejdi cez neho, otoč sa doprava a vypusť vodu, choď ďalej cez chodbu a si pred mostom (si v bode 8). Otoč sa pred ním doľava a vypusť vodu. Choď späť chodbou, cez most a rebríkom o poschodie vyššie (si v bode 9), otoč sa a choď dopredu. Otoč sa doľava a napusť vodu, vráť sa k rebríku, choď o poschodie vyššie (si v bode 10). Choď ku kolesu a napusť vodu, prejdi cez most a choď do priechodu vľavo, kde vylez po rebríku. Otoč sa od rebríku, naľavo uvidíš žltý predmet, tak si ho priblíž. Je to baterka, vezmi si ju a použi ju. Choď dopredu až ku kovovým dverám, je na nich klávesnica. Použi na ňu kód zo správy z názvom "Hello" (43556). Choď cez dvere a pred sebou máš bedňu. Keď si ju priblížiš, zistíš, že je pre Killiana - spomenieš si, že si to meno videl doma na liste. Otvor ju, je tam karnevalová maska, v maske je korisť. Ulož si hru. Zavrú sa dvere a začne sa napúšťať voda. Choď doľava a pozri sa bližšie na trubky - sú nad nimi mierky. Musíš ich nastaviť tak, aby boli všetky v strede, ale daj si pozor, žiadna hodnota nesmie pri tom vystúpiť na maximum.

Riešenie (zľava doprava):
  • otoč druhé kolečko v smere hodinových ručičiek 2x
  • prvé, v protismere, 5x
  • tretie, v smere, 3x
  • piate, v protismere, 4x
  • štvrté, v smere, 2x
  • piate, v protismere, 1x
  • štvrté, v smere, 2x
Vylez z dverí a napravo po rebríku. Automaticky zavoláš Sofii. Budeš sledovať Helenu. Sofia aktivuje sledovacie zariadenie. V PDA sa ti zobrazí kde sa Helena nachádzala. Potom ti bude ukazovať akou dopravou šla, a ty ju musíš podľa toho nájsť. Keď ju nájdeš, porozprávaš sa s ňou. Potom ju zatknú a ty si pozri outro.

Súvisiace hry Nancy Drew: The Silent Spy
Nancy Drew: Ghost of Thornton Hall
Nancy Drew: The Deadly Device
Nancy Drew: Tomb of the Lost Queen
Nancy Drew: Alibi In Ashes
Nancy Drew: The Captive Curse
Nancy Drew: Shadow at the Water's Edge
Nancy Drew: Secrets Can Kill Remastered
Nancy Drew: Trail of the Twister
Nancy Drew: Warnings at Waverly Academy
Nancy Drew: Ransom of the Seven Ships
Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy
Nancy Drew: Legend of the Crystal Skull
Nancy Drew: The White Wolf of Icicle Creek
Nancy Drew: The Creature of Kapu Cave
Nancy Drew: Danger By Design
Nancy Drew: Last Train to Blue Moon Canyon
Nancy Drew: Secret of the Old Clock
Nancy Drew: Curse of Blackmoor Manor
Nancy Drew: The Secret of Shadow Ranch
Nancy Drew: Danger on Deception Island
Nancy Drew: The Haunted Carousel
Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake
Nancy Drew: The Secret of the Scarlet Hand
Nancy Drew: The Final Scene
Nancy Drew: Treasure in the Royal Tower
Nancy Drew: Message in a Haunted Mansion
Nancy Drew: Stay Tuned for Danger
Nancy Drew: Secrets Can Kill



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
764 hlasov

100
60
20

80
40
0
51
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |