HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 39561 užívateľov

Návody > Red Faction: Guerrilla


Zobrazení:9769
Autor návodu:kaake

Oblasť Parker

1. Welcome to Mars
Keď prevezmeš ovládanie postavy utekaj rovno a zbieraj surovinu. Za ňu si neskôr zlepšíš zbrane. Kladivom rozbi stenu a prejdi za ňu. Tam pomocou výbušnín znič vežu a budovu. A nezabudni pozbierať surovinu vždy keď ju nájdeš. Zostáva po zničených budovách.

2. Better Red Than Dead
V budove môžeš za surovinu zlepšovať zbrane. V garáži máš bedňu na zmenu zbraní a doplnenie munície. Potom v červenom kruhu prijmi misiu. Tvojou úlohou je zničiť starý tábor. Nastúp do auta a choď podľa šípiek. Tam je budova, ktorú pomocou výbušnín znič. Pozabíjaj nepriateľov a pober si surovinu.

3. Ambush
Choď si pre novú misiu. Tvojou úlohou je pomôcť Samanye. Takže utekaj k jej pozícií a zlikviduj všetkých nepriateľov. Po ich zlikvidovaní ju chvíľu sleduj a priprav sa na ďalší odpor. To je koniec danej misie. A samozrejme, aby si mohol oslobodiť sektor je nutné aby si znížil kontrolu sektoru na nulu. To spravíš plnením vedľajších úloh.

4. Start Your Engines
Tvoja úloha spočíva v zlikvidovaní 12 veží. Stačí len autom cez ne prejsť. Samozrejme EDF nasadí na teba aj pešiakov a aj vozidlá.



Oblasť Dust

Ako prvé si prejdi vedľajšie misie. Získaš morálku, čo sa ti oplatí pri hl. misiách, nájdeš aj surovinu a znížiš vplyv EDF.

1. Rallying Point
Choď podľa mapy a zabi nepriateľov. Potom znič 4 rozhlasy a nakoniec musíš ešte zabiť komandéra. Ak máš dosť morálky pomôžu ti aj občania.

2. Industrial Revolution
Tvojou úlohou je získať robota. Takže choď podľa mapy k nemu. Potom si robotom prebúravaj priamu cestu cez vozidlá, či budovy k nákladiaku. Keď ho naložíš už len likviduj prenasledovateľov.

3. Ultor Echo
V tejto úlohe máš nájsť ukradnuté zásoby. Prejdi do oblasti Badlands a sleduj záškodníkov. Drž sa medzi červenými kruhmi. Potom nájdi základňu. Choď v nej stále vyššie a vyššie a rozbíjaj dvere. Keď nájdeš artefakt, tak sa vracaj späť a zabíjaj EDF. Potom len nastúp do vozidla záškodníkov a choď podľa mapy k miestu, kde vystúp a porozprávaj sa so Samanyou. Ocitneš sa v základni.

4. Ashes to Ashes...
Za úlohu máš zachrániť ľudí a vybavenie. Nachádzajú sa na troch miestach. Oblasť je ale bombardovaná, čo znamená, že sa treba pohybovať. A samozrejme ťa budú napádať aj záškodníci. Po záchrane ľudí a vybavenia sa ešte dostaň zo sektoru bombardovania a tým oslobodíš aj tento sektor.



Oblasť Badlands

1. Emergency Response
Musíš čistiť cestu pre spojencov. Choď na kontrolné stanovisko 1 a zabi všetkých vojakov EDF. Potom pokračuj na kontrolné stanovisko 2 a tiež pozabíjaj vojakov EDF. Potom na druhom stanovisku ostaň a z guľometného hniezda zlikviduj štyri vozidlá EDF.

2. Catch and Release
Prijmi úlohu. Stretni sa s Carmen. Kúsok od teba je základňa, kde je vozidlo, ktoré stráži EDF. Po zabití EDF nastúp do vozidla, ktoré zároveň máš aj chrániť. Nič EDF autá, ale i lietadlá. Po okruhu sám vyskočíš z vozidla a tým je splnená úloha.

3. Air Traffic Control
Choď na letisko. Je tam 5 lietadiel EDF. Treba ich buď zničiť výbušninami, alebo náložou. Nálož dáš tak, že pristúpiš k lietadlu a stlačíš E.



Oblasť Oasis

1. Access Denied
Máš podporovať svoje jednotky a to tak, že EDF udržíš od Red Faction. Ako prvú úlohu máš zneškodniť jednotky EDF v depe. Potom utekaj k blokáde a nič nepriateľské vozidlá. Po zničení všetkých utekaj na opačnú stranu, kde je raketometná veža. Tu len nič vozidlá a čakaj kým Red Faction neodídu.

2. Blitzkrieg
Po prijatí tejto úlohy choď zničiť tank. Keď ho zničíš tak sa na opačnej strane zjavia ďalšie dva tanky. A potom ešte dva. Keď zlikviduješ všetky, tak oslobodíš oblasť.



Oblasť Free Fire

1. The Guns of Tharsis
Nastúp do vozidla a prechádzaj vyznačenými miestami. Keď prejdeš cez celú oblasť Free Fire, dostaneš novú úlohu, a to zničiť tri generátory. Po zničení generátorov oslobodíš oblasť.



Oblasť Eos

1. Death By Committee
Choď k označenej budove. Ale daj si pozor je tam veľa nepriateľov. Mne sa osvedčil spôsob z diaľky odstreliť termobarickým raketometom vrch budovy a padajúci strop zabil všetky ciele v budove. Ak sa ti to tak nepodarí, môžeš ich zabiť aj manuálne, ale daj si pozor aby ti neušli.

2. The Dogs of War
Tvojou úlohou je zabiť osem ostreľovačov. Sú situovaní v dvoch budovách. Treba sa prednostne sústrediť na nich. Je tu aj veľa nepriateľov.

3. Hammer of the Gods
Choď do sektoru Dust zobrať partizánov. Keď ich naložíš, pokračuj na zhromaždisko. Situácia sa zmenila. EDF napadla Red Faction. Takže pokračuj do tábora, kde už zúri bitka. Tvojou úlohou je nájsť Sam a chrániť ju. Likviduj EDF vojakov a lietadlá, až pokiaľ nenastane animácia.

4. Unnamed Mission
Na dosiahnutie tejto misie si musíš kúpiť štít proti radiácií. V podstate musíš prejsť do úkrytu záškodníkov a tam zobrať misiu. Bude animácia a budeš tu mať i vlastný savehouse.

5. Manual Override
Dostaň sa do komunikačného centra a pozabíjaj jednotky EDF. Potom pristúp ku konzoli a chráň konvoj. Konvoj je označený žltou farbou. Nepriateľské jednotky sú červené. Tie treba ničiť.

6. Emergency Broadcast System
Choď zobrať Sam. Potom pokračuj k vysielacej stanici a zlikviduj stráže. Po začatí vysielania chráň budovu a vysielač pred jednotkami s výbušninami. Po odvysielaní odkazu zober Sam a choď do tábora.

7. Guerillas at the Gates
A je to tu. Red Faction zahájilo útok na veliteľstvo EDF. Nasadni do modifikovaného vozidla a prejdi silovým poľom. Potom choď k elektrárni a znič ju. Potom už len znič ostatné ciele a je koniec misie.



Oblasť Mount Vogel

1. Mars Attacks
Po prijatí úlohy choď k Sam. Po rozhovore pristúp k neďalekej konzoli a pripoj nanokováreň. Potom sa presuň k ovládaniu zbraní a nič nepriateľské vozidlá. Po odpojení od ovládania sa vráť k Sam. Potom nastúp do tanku a prebojuj sa podľa mapy k miestu, kde je delo. Tam znič tanky a raketometom znič uzáver dela. Pozri si už len outro.

Súvisiace hry Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered
Red Faction: Armageddon - Path to War
Red Faction: Armageddon
Red Faction 2
Red Faction



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
96 hlasov

100
60
20

80
40
0
44
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |