HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 16498 užívateľov

Návody > Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition


Zobrazení:32089
Autor návodu:kaake, kika

Kashyyk

Po úvodnej animácií, choď dopredu a uvidíš boj stormtrooperov a wookiov. Pozabíjaj teda nepriateľov a choď k bráne, ktorú pomocou sily rozraz.
Pokračuj ďalej v likvidovaní wookiov až prídeš k savu. Pokračuj ďalej a prejdi po moste. Za mostom rozraz opäť bránu pomocou sily. Za bránou vybehni hore do budovy a výťahom sa vyvez vyššie. Tam ťa napadne veľa wookiov. Prejdi ďalej až k prvej križovatke. Prvú cestu ti zničí TIE fighter. Prejdi teda dlhšou stranou okolo a zabíjaj wookiov. Budú chodiť stále, tak sa nezdržuj. Pokračuj až k animácií s Jedim. Treba ho poraziť bojom i silou. Po jeho porazení bude animácia.


TIE Fighter Factory

Po videu sú pre teba pripravené testy:
  1. Uchop predmet a pomocou kláves s ním pohýb v každom smere a potom pomocou myši
  2. Uchop predmet a rozbi ním tri sklenené tabule
  3. Uchop predmet a zabi ním troch trooperov
Po skončení tohto výcviku uvidíš video, v ktorom sa dozvieš, že tvoj cieľ je Jedi Kota.

Prejdi po prázdnej chodbe až k dverám, ktoré pomocou sily otvor. Za nimi je hangár. Popri lávke je päť TIE fighterov, ktoré môžeš zničiť pre splnenie bonusovej úlohy. Na konci je holocron, ktorý ti dá neobmedzenú silu na krátky čas. Ďalšie dva holocrony sú na strednej lávke a na zadnej. Potom prejdi ku dverám hangáru a potiahni dve páky v smere šípky. Otvoria sa ti dvere, tak nimi prejdi.

Pokračuj ďalej a rozraz dvere silou. Samozrejme likviduj nepriateľov. Keď prídeš na križovatku, tak dvere napravo, ktoré rozrazíš vedú k holocronu a dvere rovno ťa zavedú ďalej.

Vybehnú na teba rebeli. Ak sa chceš vyhnúť súboju na blízko, zabi ich z diaľky pomocou sily. Na križovatke ďalej ťa sprava napadnú stormtrooperi. Pokračuj vľavo cez zavreté dvere, ktoré otvor silou. Vybehni von a vpravo likviduj nepriateľov. Dávaj si ale pozor na prelietajúce TIE fightre. Dobehni na koniec kde preskoč na druhú plošinu. Tam zabi imperialcov i odpor a rozraz dvere, kde sú ďalší nepriatelia. Tu sa nachádza i výťah, ale tam zatiaľ nechoď. Oproti je za krabicami holocron, ktorý zober a nastúp do výťahu.

Hore pozabíjaj nepriateľov a vpravo je za zavretými dverami, ktoré rozraz silou, a za krabicami ďalší holocron. Pokračuj potom dverami naľavo od výťahu, kde pobi nepriateľov a na konci preskoč doľava na ďalšiu plošinu. Pokračuj po nej vľavo a dávaj si pozor na TIE fightre, ktoré budú bombardovať túto plošinu. Napravo mášvýklenky, kde sa môžeš schovať. V jednom výklenku je aj holocron. Cesta ďalej vedie na konci vpravo, kde sú dvere. Tu je v strede miestnosti holocron, ktorý ti dá zvýšené poškodenie. Na konci vpravo sú dvere. Tam bude krátka animačka, kde uvidíš nových nepriateľov. Postupne ich zlikviduj a pokračuj. Prejdi do miestnosti s guľou.

Tu budeš mať veľký odpor rôznorodých nepriateľov. Sťažovať ti to bude i laserová stena, ktorej sa nesmieš dotknúť. Až všetkých zabiješ, tak na jednej strane odstráň zo steny generátor a tým laserovú stenu zrušíš. Prebehni ďalej a na mostíku všetkých zabi. V ďalšej miestnosti máš i auru, ktorú si môžeš zobrať. Automaticky budeš vysávať život z nepriateľov.
Pokračuj ďalej, kde si zo steny pomocou sily sprav plošinky a vyskáč do tunela. Prejdi ním a na konci zoskoč dolu. Prejdi do ďalšej miestnosti.

Pomocou sily si otvor dvere a vbehni dnu. Tam zabi vojakov a potom začni ničiť AT-ST. Keď budeš mať málo života, tak stlač klávesy v poradí ako ti píše a tým ho zlikviduješ. Vyskoč na krídlo TIE fightera a vyvez sa vyššie.

Tam ťa z diaľky budú ostreľovať dve veže. Rýchlo ich znič, lebo sa bude pod tebou prepadávať lávka. Potom sa vyvez na ľavej strane ešte kúsok vyššie a preskoč si pre holocron na lávke. Kúsok ďalej je ešte jeden. Potom sa vráť o poschodie nižšie a prejdi do miestnosti.

Tu je chodba s pár nepriateľmi. Prejdi ňou a vbehni do ďalšieho hangáru. Na podlahe máš holocron neobmedzenej energie. Pomôže ti to k rýchlej likvidácií nepriateľov. Keď bude po nich, tak na zemi sú dve krídla TIE fighterov. Umiestni ich do slotov tak, aby si sa dostal k dvom holocronom. Ten čo je na lávke vyššie, ti dá kryštál, ktorý ti zvýši damage. Potom pokračuj dvermi so žltým svetlom. Tam pozabíjaj stormtrooperov a choď k výťahu. Výťahom prídu traja elitný vojaci. Ak máš vycvičenú obranu, tak sa len bráň a ich vlastné strely ich zabijú. Vyvez sa výťahom a prejdi do hangáru.

Tam v strede je holocron na vysávanie života. A dolu vľavo je malá chodba, kde je ukrytý holocron. Pri konci sa aktivuje laserová stena. Naľavo je ďalší holocron medzi stĺpikmi. Je tam tiež malá chodbička napravo, kde je ďalší holocron. V tomto bode ja som mal už splnený druhý bonus a to nazbierať 200 000 bodov sily. Posledný bonus je nájsť 15 holocronov. Toto bol trinásty. Pri stĺpikoch je i generátor, ktorý je za laserovou stenou. Pomocou sily ho vytiahni a uvoľníš si prechod ďalej.

Tam sú posledné dva holocrony do zbierky. Jeden ja v malej chodbičke dolu vpravo. A druhý na konci vpravo. V strede je i holocron na zvýšenie damage. Po zabití nepriateľov pokračuj do výťahu na konci.

V animačke uvidíš Kotu. Má niekoľko útokov. Keď sa začnú nad ním hromadiť veci schovaj sa. Hodí ich po tebe v troch vlnách. A Keď vyskočí do vzduch hodí meč o zem, vtedy odporúčam vyskočiť. Dokatuj ho ako chceš. Pri konci musíš ísť podľa sekvencie. Potom bude animácia.


Raxus Prime

Tu máš opäť tri bonusové úlohy. Zničiť desať Scavenger klzákov, nazbierať 250 000 bodov sily a nájsť 15 holocronov. Najprv si treba spraviť cestu dnu. Tú spravíš aktivovaním generátorov pomocou blesku. Celkovo na to treba štyri generátory, ktoré ti prerazia cestu. Prvý je pred tebou. Potom pokračuj smerom doľava a preskoč lávu. Pod plošinou je prvý holocron. Na prvej plošine ťa napadnú už i nepriatelia. Nepriatelia prídu na klzáku, a treba ich zničiť desať. Preskakuj cez lávu a aktivuj generátory. Potom sa dostaň k vytvorenej diere.

Preskoč dnu a zabi nepriateľov. Choď až na koniec a vyskoč na plošinu otoč sa do protismeru a vyskáč až k ďalšej diere. Kúsok nad ňou je holocron. Treba skočiť na strednú plošinu a z nej kúsok ďalej na trubky a potom na plošinu s holocronom. Prejdi dierou.

Tam sa prebojuj ďalej, silou otvor ďalší priechod a až k mostu, kde si pomocou sily ohni kovové časti na bokoch, aby ťa ochránili pred kvapkami lávy. Potom prejdi po moste a prejdi cez tunel.

Hneď naľavo je holocron a priletia aj klzáky. Potom zlikviduj odpor. Vľavo použi silu s zober si štvrtý holocron. Potom dvihni trosky napravo a skoč oproti. Tam pomocou blesku si otvor cestu ďalej a skoč dolu. Tam pobi nepriateľov a opäť dolu. Rovno pred tebou je piaty holocron, ty ale pokračuj vľavo. Tam pobi robotov a mečom rozbi dvere. Vbehni dnu a na konci pred tým ako vyskočíš hore, tak rozbi dvere a zober si šiesty holocron. Potom vyskoč hore do otvoru. Prejdi ďalej, je tu len zopár nepriateľov, až k dverám. Tie si pomocou sily otvor a prejdi nimi. Za tebou sa zatvoria. Sú tu dva holocrony. Jeden ja naľavo, ktorý vidíš odtiaľto a druhý je napravo. V strede je i holocron, ktorý ti dá zvýšení damage. Prejdi jedinou možnou cestou ďalej. V otvorenej oblasti sú opäť dva holocrony. Jeden je vpravo a jeden rovno pod lávkou na konci. Hore na lávke presuň generátor z jednej polohy do druhej a tým odstrániš laserové pole.

Vráť sa do predošlej lokácie a samozrejme zlikviduj nepriateľov. Prejdi mini tunelom do veľkej otvorenej časti. Hneď na začiatku priletia dvaja roboti, ktorí odčerpávajú silu. Znič ich a pokračuj ľavou cestou až k motoru, na ktorý použi blesk. Otoč sa a vráť sa kúsok späť. V strede lokácie sa zjaví megarobot. Ja som ho zničil tak, že som sa schoval a bleskami som ho zrušil. Potom preskoč na lávku oproti, kde je jedenásty holocron. Choď ku kovovému plátu, ktorý uchop a v animácií ho prispôsobíš na most. Prejdi po ňom a popreskakuj až k ďalšiemu kovovému plátu, ktorý ohni. Dvojskokom pomocou neho preskoč na ďalšiu plošinu. Tam za mrežami sú štyri kovové pláty, a na konci holocron. Skoč si pre neho pomocou plátou a vráť sa späť. Potom pokračuj ďalej a na konci zoskoč dolu.

Tam je ďalší megarobot. Stačí utekať stále okolo neho, aby ťa nezasiahol a použiť na neho niekoľkokrát blesky. Potom prejdi bránou, ktorú silou rozraz. Za bránou naľavo je holocron a posledné dva sú nad tebou na lávkach. Treba vyskákať po odpade hore. Získaš i kryštál do meča. Nakonci sa potom vyvez hore a priprav sa na bossa.

Je celkom tuhý. Keď mu uberieš asi štvrtinu života, tak odskočí preč a privolá si megarobota. Toho pomocou bleskov a i sekvenciou poraz (aspoň doplní zdravie). Hneď po jeho zničení po tebe bude Kazdan hádzať šrot. Uhýbanie mi nepomohlo, takže sa ho snaž zachytiť a hodiť po ňom späť. Potom opäť pokračuj v jeho likvidácií. Pri asi štvrtine života si privolá opäť megarobota, tak postup opakuj. Pri jeho konci ho pomocou skevnecie poraz a pozri si animáciu.


Feluccia

Bonusové úlohy sú zničiť 4 rancorov, nazbierať 375 000 bodov sily a 15 holocronov.

Pokračuj jedinou cestou dole z hríba. Dostaneš novú silu a napadnú ťa nepriatelia. Po ich likvidácií si zober holocron a zaboč za roh, kde je rastlina, ktorá na teba útočí z diaľky. Zbav sa jej a vojdi do jaskyne. V jaskyni zoskoč o poschodenie nižšie, tu je ďalší holocron. Je tu pomerne veľa nepriateľov. Pokračuj hore a po ceste ťa bude ostreľovať i rastlina. Ďalší holocron je viditeľný a je o niečo vyššie. Štvrtý sa nachádza na plošinke v strede a posledný je na plošinke až hore pri východe. K nemu preskáč cez 3 plošinky. Prejdi tunelom do ďalšej jaskyne. Tam bude nový nepriateľ, a to šaman. Najprv treba zabiť šamana, ktorý dokáže bojovníkov spraviť nezraniteľnými. Po ceste napravo v slepej uličke je šiesty holocron. Prejdi ďalej a tam sú dvaja šamani a dokonca aj rastliny. Najprv musíš vyradiť šamanov, potom rýchlo rastliny a zbylých nepriateľov. Dávaj si tiež pozor na bubliny na zemi, lebo ak na ne stupíš tak explodujú. Naľavo je tajná cesta, ktorá nie je ani na mape a na jej konci je siedmy holocron.Pred pokračovaním je rastlina, ktorá vyzerá ako skala, či zub. A v jednej je tiež holocron. Potom pokračuj po ceste.

Zhruba v polovici prechodu je strom, kde je deviaty holocron. Po cste samozrejme likviduj nepriateľov. Dostaneš sa k veľkej žltej potvore. Za ňou sa nachádza i šaman. Potvoru zhoď do priepasti, zabi šamana a ostatných. Ďalej sa nachádza mini aréna. Skoč do nej.

Blízko je Rancor. Máš ho i v bonusoch, teda zabiť ich štyroch. Toto je prvý. Je tu i desiaty holocron a holocron damage. Všetkých teda pekne pozabíjaj a nezabudni na holocron. Keď prejdeš ďalej sú tu šamani a Chieftan – žltá obluda. Takisto je tu i rastlina a holocron neobmedzenej energie. Po ich likvidácií prejdi tunelom. V tuneli je jedenásty holocron, šaman a pár nepriateľov. Prejdi na otvorené priestranstvo.

Tú su traja Rancorovia, ale pôjdu postupne. Sú tu i vybuchujúce bobule, ktoré môžeš použiť na ich likvidáciu. Keď ich zabiješ splníš si tým i úlohu. Ďalšiu splníš ľahko, a to zabíjaním a získavaním bodov a tretiu splníš tiež tu. Napravo máš dva holocrony, naľavo jeden a za druhým stĺpom posledný. Je tu i jeden šaman a Chieftanovia. Po ich likvidácií prejdi na opačný koniec jaskyne a prejdi ďalej.

Tam ťa už očakáva Shaak. Keď ju nenecháš, aby na teba použila svoje triky a mlátiš ju hlava nehlava, tak je celkom ľahká. Asi v polovici života sa presuniete k rastline, ktorá sem-tam na teba zaútočí. Na konci jej života budeš mať sekvenciu pri jej zabíjaní a uhýbaní sa rastline. Potom si pozri animáciu.


The Empirical

Tu máš ako bonusovú úlohu zničiť záchranné moduly, nazbierať 150 000 bodov sily a 5 holocronov.

Po úvodnej animácií sa dostaň z uzavretej miestnosti. Napravo je generátor, ktorý vytiahni a prejdi dverami, za ktorými je holocron. Za ďalšími ťa čakajú stormtrooperi. Prejdi ešte jednými do väčšej miestnosti a tam sú Evo Stormtrooperi. Sú odolný voči blesku. Blesk im navyše dobíja štít.

Keď sa ich zbavíš nájdeš v tejto miestnosti i dva holocrony. Jeden je za dverami, ktoré sú pod dverami, ktorými si prišiel a druhý je v strede miestnosti v sklenenej tube. Prejdi ďalej a zbav sa nepriateľov. Za ďalšími dverami sú záchranné moduly. Najprv sa ale vysporiadaj s nepriateľmi. Je ich tu dosť a dokonca je tu i nový typ, a to Shadow Trooper. Potom na každý záchranný modul použi blesk. Všetky sa naštartujú a nakoniec i explodujú. Dokonca tu nájdeš i štvrtý holocron, ktorý sa skrýval v jednom module. Rozraz dvere a prejdi ďalej. Tam sú Stormtrooperi. Po ich likvidácií je na konci chodby holocron s Lorrdian kryštálom.

Otvor si ďalšie dvere a vstúp. Sú tam dvaja Evo a jeden Purge. Purge po tebe strieľa riadené rakety. Nie je ale moc odolný voči blesku. Keď ich zlikviduješ prejdi ďalej. Tu je tých nepriateľov trošku viac. Naľavo Stormtrooperi a Shadow, napravo sú Evo a dole sú dvaja Purge. Oproti sú velitelia. Po likvidácií nepriateľov sú dolu dva generátori, ktoré vytiahni a osloboď Juno.


Cloud City

Bonusy sú zamraziť 10 Imperiálov v karbonite, 200 000 bodov sily a 5 holocronov.

Pozabíjaj imperiálov a aj Guarda (ten s červeným mečom). Nad barom je holocron a druhý je v nádrži na karbonit. Tam môžeš aj nejakých Imperiálov zamraziť. Potom pokračuj po lávke ďalej. Je jedno na ktorú stranu sa dáš. Na väčšom priestranstve je vpravo holocron a sú tu valce, ktoré obsahujú karbonit. Stačí ich hádzať na nepriateľov. Okrem Stormtrooperov tu budú i Sniperi a neskôr Jetpacks. Keď pôjdeš po ochodzi naľavo uvidíš holocrony. Jeden je kúsok nižšie a druhý je na ochodzi. Skoč si pre oba. Keď zídeš z ochodzy,dostaneš sa na veľké priestrastvo. Tu sú Guardi, Stormtrooperi, Jetpacks i Sniperi. Sú tu i kanistre s karbonitom. A tiež i dva mechy. Keď zabiješ mechy, tak sa ti postaví Shadow Guard. Nie je ťažký, ale dosť sa bráni. Po jeho likvidácií je misia završená.


Imperial Kashyyk

Tú je bonus zničiť imperiálnu komunikačnú vežu, nazbierať 360 000 bodov sily a 15 holocronov.

Hneď na začiatku choď doľava a uvidíš prvý holocron. Potom prejdi k budove, kde bude animácia. Po animácií na ľavej strane za tebou je ďalší holocron. Prejdi kúsok dopredu a napadnú ťa plameňometníci. Po ich likvidácií je napravo tretí holocron. Keď ešte kúsok prejdeš uvidíš v animácií, čo ťa čaká ďalej.

Treba zlikvidovať mecha. Uber mu čo to dá tým, že na neho budeš hádzať skaly a sudy. Potom ho už len klasicky doraz. Veže zlikviduješ buď sudmi, alebo dvojskokom a bleskami. Potom choď k dverám a pritiahnutím ich otvor. Za dverami je naľavo hore holocron, pre ktorý si skoč, keď bude čisto. Pokračuj po lávke na križovatku. Pri odbočke doprava je holocron na lávke vpravo hore. Ďalší je keď pôjdeš po lávke rovno, pri radiatoroch sa otočíš späť. Za potrubím je piaty holocron. Šiesty je za veľkým potrubím a siedmy je skoro na konci tiež pod podtrubím. Keď vybehneš hore je tu kryt, ktorý silou odstráň a potom do generátoru streľ bleskom. Toto isté sprav aj dolu, kde je druhý kryt. Tým si splníš bonusovú úlohu. Veže, ktoré sú pri bráne strieľajú riadené strely, takže do nich buď hoď výbušný sud, alebo nepriateľov zelektrizuj. Otvor dvere pritiahnutím a pokračuj ďalej.

Pozabíjaj Stormtrooperov a prejdi do miestnosti s obrazovkami. Tu ťa napadne Guard. Zabi ho a prejdi do kruhovej miestnosti, kde je holocron. Prejdi dverami a pozri si animáciu. Takže po animácií pokračuj vpred a zober si nezraniteľnosť. Čo najrýchlejšie zabi Guarda a Stromtrooperov a Snipera. Potom osloboď Wookiov. Vedľa snipera vo veži je holocron. Wookiovia ti pomôžu proti Imperiálom. Ďalši holocron je v poslednej Wookiovskej klietke a jedenásty holocron je v poslednej veži pred dverami. Ja som tam vyskočil pomocou balvanu, ktorý som si dal pod vežu.

Potom prejdi dnu a Imperiály sa zablokujú laserovou stenou. Naľavo je klietka s Wookiom. Laserovú stenu zrušíš, keď pomocou sily strhneš kábel naľavo. Takto oslobodzuj Wookiov a pobi Imperiálov. V jednej klietke je i holocron. Za ďalšími stenami budú i Purge a veža s riadenými strelami. Tiež je tu v klietke i trinásty holocron. Prejdi do ďalšej oblasti.

Tu je 7 generátorov. Hneď napravo vidíš holocron. Posledný je pri strednej budove. Sú tu i klietky s Wookie. Čo sa týka nepriateľov, tak Sniperi, Stormtrooperi a Purge. Najprv ich všetkých pozabíjaj a vypusti Wookiov. Potom začni zneškodňovať generátory a to tak, že ich vytiahneš čo najvyššie a oni vybuchnú. Po druhom zničenom generátore na teba vybehne kapitán Ozzk Sturn v AT-ST. Takže ho zdolaj a potom použi sekvenciu ťahov. Potom nasleduje animácia.


Imperial Felucia

Aj tu máme bonusové úlohy a to oslobodiť Sarlacca, nazbierať 425 000 bodov sily a 15 holocronov.

Po skončení animácie sa vrhni do boja. Pred sebou vidíš jeden holocron, ktorý zober pomocou skoku a druhý je oproti zaparkovanému imperiálnemu modulu v tajnej pasáži mimo mapy.

Pokračuj ku kovovej rampe, ale nechoď na ňu. Prejdi okolo nej a nájdeš rastlinu podobnú zubu. Vytrhni ju a v nej nájdeš ďalší holocron. Potom sa vráť k rampe a pozabíjaj nepriateľov a prejdi na jej koniec. Tam napravo horena hríbe je štvrtý holocron. Tu sú nepriatelia, ale i veže. Veže sú hore na vyvyšených miestach. Tam vidíš i holocron, ale dostaneš sa k nemu neskôr. Ďalej na teba zaútočí AT-ST a zablokujú ťa skaly. Po jeho zničení, znič i skaly a vyskoč do tunela vpravo. Ak ti nejde vyskočiť, tak vľavo máš vyvýšené miesto. Tam zober holocron a prejdi tunelom aj k druhému. Potom sa vráť späť.

Tu ťa opäť napadne AT-ST, okrem neho i rastliny a stromtrooperi a EVO. Prejdi na koniec až k budove. Napadnú ťa EVO a veže z vozidla, ktoré je napravo. Tam mieri aj tvoja cesta. Vyskáč hore a zober si holocron z vrchu vozidla, ktorý ti dá Vexxtal kryštál (sleduj kabely). Potom naštartuj bleskami motor a skoč vedľa vozidla, kde je ôsmy holocron. Pomocou hodenia meča, odrež reťaz, ktorý drží Sarlacca. Toto isté zopakuj aj na ďalších dvoch vozidlách. Potom choď do stredu plošiny a na jednej strieške je deviaty holocron. Potom sa zvez výťahom.

Tam je napravo holocron, ktorý vezmi. Pokračuj ďalej. Jemné výčnelky ti neublížia. Dostaneš sa do oblasti so zariadením, kde zomrie Stormtrooper. Toto ťa zabije tiež. Treba použiť blesk na zariadenie a rýchlo prebehnúť. Pokračuj až do veľkej jaskyne. Tu je oproti tebe jedenásty holocron, ktorý vezmeš dvojskokom a Dashing Blastom (shift+E). Ak padneš do otvoru, už sa poň nevieš vrátiť.

Keď ho ale vezmeš prejdi otvorom v zemi a pomocou zariadení prebehni popred otvory (inak zomrieš). Dostaneš sa až do veternej časti. Tu sa treba skrývať za stĺpmi, kým vietor neustane. Napravo máš aj dvanásty holocron. Prejdi takto až na koniec a Sarlacc ťa vyvrhne von.

Vonku sa pripoj do boja Felucianov a Imperiálov. Bude tu i Rancor. Keď ich všetkých zlikviduješ i veže, tak si zober 2 holocrony. Jeden je skoro na začiatku a druhý pri vežiach.

Hore budeš bojovať hlavne proti Felucianom. Je tu rancor, rastlinky a posledný holocron je napravo medzi vybuchujúcimi rastlinami. Ďalej prejdeš k hlavnému Rancorovi.

Na neho som používal blesk a keď sa rozbehol po mne, tak som uhol a začal ho rúbať hlava nehlava a zasa zdrhol. A opakoval som postup. Sem tam ťa napadne aj Maris. Keď zabiješ Rancora, je na rade Maris. Nie je ťažká, tak si to uži. Potom už len animačka.


Imperial Raxus Prime

Bonusové úlohy sú zničiť Imperiálny ťahací lúč, nazbierať 500 000 bodov sily a 15 holocronov.

Takže na začiatku skoč dolu. Napravo je plošinka, na ktorú vyskoč keď bude dole čisto a preskoč dvojskokom na plošinku oproti a Dashing Blast. Prejdi po tejto plošinke do tmy a zoskoč dolu. Je tam prvý holocron. Ide o Sigil kryštál. Druhý holocron je v malom tuneli na pravej strane. Povyskakuj hore a odstráň kovovú zábranu.

Prejdi ďalej, pobi nepriateľov a preskoč cez dieru. Prejdi po moste a oproti mostu sú kovové dvere, ktoré silou ohni. Za nimi je tretí holocron. Štvrtý je v kruhu, cez ktorý pôjdeš.Tam uvidíš boj s Imperiálmi. Napravo je holocron a zapoj sa do boja. Vľavo je malý tunel, kde je ďalší holocron. Potom Imperiály pošlú AT-ST. Pristane na nesmrteľnosti. Zober ju a znič robota. Keď bude čisto, zober si holocron, ktorý sa vznáša nad bojiskom a povyskakuj cez lávky vpravo do otvoru, kde je ôsmy holocron.

Zober si nesmrteľnosť zoskoč dolu a rýchlo zabi Purge a snipera. Ďalší dvaja Purge sú opodial, tak sa aj s nimi vysporiadaj. Deviaty holocron je na plošine. Keď všetkých zneškodníš, otvorí sa hangár a výjde z neho AT-ST a traja Purge. V hangári sú i Stormtrooperi a dvaja Sniperi. Na lávke hore je desiaty holocron. Potom prejdi k výťahu a počkaj kým príde dolu. Nastúp a pozri si animačku.

Po animácií zneškodni nepriateľov vpredu a vyvez sa výťahu. Choď doprava okolo ochodzi a zober si holocron. Potom vstúp do dverí. Za nimi je kruhová miestnosť. V strede je ťahací lúč. Zničíš ho tak, že zničíš päť mini generátorov na ňom v hornej časti. Tým splníš bonusovú úlohu. Prejdi potom po ochodzi hore a za bedňami rozbi stenu. Za ňou je dvanásty holocron. Potom sa vráť k laserovej stene a za každou pomocou sily presuň generátor. Tým si otvoríš cestu ďalej. Medzi generátormi je cesta k výťahu. Vyvez sa ním hore.

Tam je jaskyňa s lávkou. Na oboch stranách sú Sniperi a v strede Stormtrooperi a Jetpacks. Na ľavej lávke je i holocron. Choď na koniec k opačným dverám a pomocou dvojskoku a Dashing Blast preskoč na túto lávku. Potom sa vráť a po krajoch premiestni dve ozubené kolesa do vrchnej polohy. Tým si otvoríš aj dvere pred sebou.

Tým prejdeš do kruhovej miestnosti, Na oboch stranách sú holocrony a nepriatelia. Prejdi na opačný koniec k východu. Vyvez sa výťahom a napadne ťa Guard.

Respektíve je to Proxy, ktorý na seba bude bráť rôzne postavy – Maris, Kota,Shaak a nakoniec i Darth Maul. Darth Maul je dosť ťažký, hlavne pozor na jeho útoky z blízka, strašne veľa uberajú. Po jeho likvidácií (aj sekvenčnej) bude krátka animácia. Stále máme za úlohu zničiť dok. Po animácií silou otvor dvere, prejdi nimi, otoč sa a vyskoč hore. Tam zneškodni nepriateľov a bleskom preťaž generátor. Toto sprav aj na zbylých troch vežiach. Potom bude krátka animačka.

Tu pomocou skokov a blesku znič všetky TIE Fightre a potom uchop Star Destroyer a pomocou kláves ho natoč k sebe prednou časťou. Malo by ti zozelenať svetlo. Potom postupuj podľa pokynov na obrazovke. Keď na teba opäť zaútočia TIE Fightre, tak postup opakuj až po animáciu.


Death Star

Bonusové úlohy sú nazbierať 500 000 bodov sily a 15 holocronov.

Celkom ťažká oblasť zo začiatku. AT-ST, dvaja Purge, dvaja Sniperi, Jumptrooperi a Stormtrooperi. Po zabití príde AT-ST a potom ešte Evo a Purge. Na lávke hore sú dva holocrony. Jeden je Katak kryštál. Po zlikvidovaní všetkých je v strede podlaha, ktorú pomocou sily vytrhni a skoč dolu. Tam počkaj kým zelený lúč skončí a bež rovno cez dve zelené sklá. Na ľavej strane sa schovaj a zabi Imperiálov. Keď lúč opäť zhasne, prebehni ďalej napravo, kde zabi Imperiálov a za dverami máš holocron. Potom opäť cez dve sklá a doprava, kde zabi odpor. Na ľavej strane je maličký výťah, ktorý ťa vyveze na ochodzu. Tam preskoč na lávku nad zeleným lúčom a tu máš dve holocrony, jeden vpravo a druhý vľavo. Potom si otvor dvere a prejdi nimi.

Za nimi sú ďaľšie podobné dvere a dvaja Purge, Podľa mapy sú tu dve slepé chodby vpravo, za nimi sú dva holocrony. Celkovo ich teda máme sedem. Prejdi ďalej a si opäť pri laseri. Hneď oproti je holocron a na konci vpravo je výťah dolu, tam je i deviaty holocron. Potom sa vráť hore a zarovnaj tri prstence, tak ako keď cez ne prechádza lúč a preskoč cez ne. Tam sa ukri vľavo. Potom zarovnaj i druhé prstence a pri preskakovaní zober i holocron. Pokračuj chodbou vpravo a prejdi dverami nakonci. Si v miestnosti s lasermi. Choď po lávke vľavo a pozri sa nižšie. V prstenci je holocron, ktorý zober, keď sú lasery neaktívne. Potom skoč na zem a znič dve AT-ST. Už len zasuň blok a sprístupni si výťahy.

V tejto lokácií su zbylé holocrony. Jeden je úplne hore na lávke, pod ktorou prechádza lúč. Ďalší je na strane za dverami. Stráži ju Sniper. Je o niečo nižšie ako prvý. Ďalší je na plošine s Purge a Evo. A posledný je na kruhovej plošine, kam sa máš dostať. Tam bude i animačka a nabehnú na teba štyria Guardi a Shadow Guard.

Potom pokračuj a po animácií ťa napadne Darth Vader. Po jeho skoro likvidácií sa musíš rozhodnúť, a to či napadneš Císara alebo Darth Vadera. Ak Císara, to je svetlá strana, ak Vadera tak temná. Rozhodnutie je na tebe. Pozri si outro.



Bonusové misie

HOTH

Táto misia je bonusová. Po ceste ťa budú napádať Vampi (také biele Yeti). Sú relatívne dosť odolný a veľa uberajú. Prechádzaj jaskyňou a nájdeš také ostrovčeky. Tie budú pod tebou padať, takže rýchlo preskakuj z jedného na druhý. Pred vstupom do základne ťa čakajú veže. Tie zničíš najrýchlejšie bleskami. A potom na ľavej strane sa dá rozbiť stena a zničiť generátor, ktorý blokuje dvere. Vráť sa k nim a zabi Rebelov. Prechádzaj tunelmi, vyskáč hore a likviduj odpor. Dostaneš sa do miestnosti, kde naľavo je veľa nepriateľov, pred tebou sú dvere so štítom. Pozabíjaj tých naľavo a na konci je generátor. Daj z neho dolu kryt a niečo do neho hoď a tým ho znefunkčníš. Vráť sa hore, kde ťa už čakajú Sniperi. Zabi ich, prejdi ďalej až ku dverám, ktoré pomocou sily otvor. Tam všetkých zabi a v strede si zdvihni výťah. Potom naň vyskoč a z neho na lávku vyššie. Tam opäť dvaja Sniperi a Rebeli. Cestou ďalej ťa napadne Luke Skywalker, ktorého poraz. Po jeho porazení pokračuj dopredu a likviduj odpor. Vo veľkej miestnosti sa k tebe pripoja i Imperiáli. Prejdi jedinou možnou cestou k dvom robotom a tam vytiahni jadro. Prejdi vzniknutým potrubím, kde ale nič mini potrubia. Na druhej strane sa pridaj k Imperiálom a poraz Rebelov. Prejdi až do veľkého hangáru, kde nájdi generátori a znič och pomocou stíhačov, ktorí štartujú. Po zničení generátorov sa spustí animácia a ty musíš poraziť Luka a potom jeho silnejšie ja – padlého Luka.


Jedi Temple

Po animácií vyskoč z lode a pristaneš na plošine. Ihneď sa vrhni do veľkého battlu. Po jeho úspešnom dokončení si otvor dvere a to tak, že meče oboch strážcov posuň hore. Prejdi dnu a poraz všetkých nepriateľov. Naľavo pomocou sily odstráň blokádu a prejdi až do veľkej miestnosti s kopou nepriateľov. Sú tu i Sniperi i Evo. Nakonci naľavo je cesta ďalej. Prejdi k soche a znič ju. Vráť sa späť až ku bývalej blokáde. Cestou ťa napadnú dvaja Purge a Sniperi. Hore pokračuj rovno oproti, kde sú dvere, ktoré zdvihni a prejdi do arény. Tam znič osem strojov, z ktorých ti prichádzajú nepriatelia. Keď to budeš mať, tak sa ti hore otvoria dvere. Prejdi nimi a na plošinke si zdvihni most. Potom sa vracaj späť a napadne ťa dron. Znič ho a vráť sa na križovatku. Tam prejdi k plošinke, daj si pozor na JumpTrooperov a preskoč na druhú stranu. V animácií prejdeš k artefaktu a zjaví sa ti otec. Musíš prekonať Jediovské skúšky. Prvá skúška je presun modrej gule po modrých dráhach. Potom premiestňovanie plošin. Ak na nejakej dlho stojíš tak padneš. Potom treba poraziť temného padawana. Keď to ustojíš, tak si vyhral.


Tatooine

Hneď na začiatku zabijaj Jawow. Pozor hádžu granáty. Keď nájdeš malé domčeky s dverami, tak ich znič, nakoľko Jawowia z týchto domov vybiehajú. Choď až k SandCrawleru, ktorý koncentrovanou silou odstrč. Prejdi ďalej a tam ťa budú čakať Tuskenský jazdci so sniperkami. Za nimi je brána, z ktorej sa vystrčí oko. Zruš ho bleskom a potom i ďaľšie. Brána sa otvorí a ty vojdi dnu. Tam ťa napadnú stráže. Po ich likvidácií si pohovoríš s Jabom. Ale zhodí ťa k Rancorovi. Tú su dva holocrony. Jeden má nekonečnú energiu a druhý je nesmrteľnosť. Využi ich a Rancora dáš bez problémov. Potom len choď priamou cestou. Pri zatvorených branách znič oko. A dávaj pozor na podlahy s elektrinou. Dostaneš sa k dverám so silovým polom. To vypneš tak, že generátor, ktorý je hneď pri dverách vytiahneš hore. Tým zrušíš silové pole. Za druhým ťa čakajú traja raketometný roboti a klasický nepriatelia. Zoskoč dolu a pred oko daj robota. Tým oklameš senzor a otvorí ti bránu. Tu sa vyhýbaj ohňu a prejdi tunelom a na konci skoč dolu. Tu musíš poraziť Obi Wan Kenobiho a potom aj jeho ducha. Outro.

Súvisiace hry Star Wars Outlaws
Star Wars: Battlefront Classic Collection
Star Wars: Dark Forces Remaster
Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars: The Old Republic - Legacy of the Sith
Star Wars: Squadrons
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars: The Old Republic - Onslaught
Star Wars: Battlefront II
Star Wars Battlefront: Rogue One - Scarif
Star Wars: The Old Republic - Knights of the Eternal Throne
Star Wars Battlefront: Death Star
Star Wars Battlefront: Bespin
Star Wars Battlefront: Outer Rim
Star Wars Battlefront: Battle of Jakku
Star Wars: BattleFront
Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire
Star Wars: The Old Republic - Shadow of Revan
Star Wars: The Old Republic - Galactic Strongholds
Star Wars: The Old Republic - Rise of the Hutt Cartel
Star Wars: The Old Republic
Star Wars: Clone Wars Adventures - Battle of Umbara
Star Wars: The Force Unleashed 2
Star Wars: Clone Wars Adventures
Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Agents of Deception
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Galactic Hunters
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Squadrons Over Corellia
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Champions of the Force
Star Wars: Empire At War - Forces of Corruption
Star Wars: Empire At War
Star Wars: BattleFront 2
Star Wars Galaxies: Trials of Obi-Wan
Star Wars Galaxies: The Total Experience
Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith
Star Wars Galaxies: Episode III Rage of the Wookiees
Star Wars: Republic Commando
Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords
Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed
Star Wars: BattleFront (2004)
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars Galaxies: An Empire Divided
Star Wars: Galactic Battlegrounds: Clone Campaigns
Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast
Star Wars: Starfighter
Star Wars: Galactic Battlegrounds
Star Wars: Battle for Naboo
Star Wars: Force Commander
Star Wars: Jar Jar's Journey Adventure Book
Star Wars Episode I: The Phantom Menace
Star Wars Episode I: Racer
Star Wars: X-Wing Alliance
Star Wars: Yoda's Challenge
Star Wars: Pit Droids
Star Wars: Jeopardy
Star Wars: Episode I - The Gungan Frontier
Star Wars: Anakin's Speedway
Star Wars: Rogue Squadron 3D
Star Wars: Rebellion
Star Wars: Jedi Knight - Mysteries of the Sith
Star Wars: DroidWorks
Star Wars: X-Wing vs. Tie Fighter: Balance of Power - Campaigns
Star Wars: Jedi Knight: Dark Forces 2
Star Wars: Shadows of the Empire
Star Wars: Yoda Stories
Star Wars: X-Wing vs. Tie Fighter
Star Wars: Monopoly
Star Wars: Jedi Knight
Star Wars: Rebel Assault 2: The Hidden Empire
Star Wars: Tie Fighter
Star Wars: Dark Forces
Star Wars: X-Wing Imperial Pursuit
Star Wars: X-Wing
Star Wars: Rebel Assault
Star Wars
Super Star Wars: Return of the Jedi
Super Star Wars
Star Wars: X-Wing Farlander
Star Wars: X-Wing Collector Series
Star Wars: Tie Fighter - Collector's Edition
Star Wars: The Empire Strikes Back
Star Wars: Rebel Assault & X-Wing Collector's CD
Star Wars: Jedi Knight: Gold
Star Wars: Galactic Battleground: Saga
Star Wars: Behind the Magic
Star Wars Episode I: Insider's Guide
Star Wars - Trilogy
Star Wars - Proti Císari
Rogue Squadron
Star Wars: Attack Squadrons
Star Wars 1313



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
65 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |