HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 24513 užívateľov

Návody > Manhunt


Zobrazení:53934
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. časť | 2. časť


Misia 1: Born Again (Znovuzrodenie)

Keď si vyskúšate základné pohyby a prečítate informácie, prebehnite ulicu a na konci, pri prevrátenom aute získate plastikový sáčok. Prejdite pár krokov a v uličke napravo stojí chlapík chrbtom k vám. Za ním už choďte potichu (však ste mali info o hluku) a tu použite jednu z možných popráv sáčkom (čím dlhšie podržíte útok, tým brutálnejšia poprava). Po jeho poprave bežte dolu schodmi a vezmite si ďalší sáčok pri odpadkovom koši. Vybehnite hore druhými schodmi a pred bránou sa schovajte do tieňa vo výklenku napravo. Uvidíte, ako bránou prejde nepriateľ. Len čo zájde pár krokov naľavo od vás, vyjdite z tieňa a popravte ho. Potom prejdite bránou, ktorou prišiel nepriateľ,a obehnite si pletivo dookola. Na konci cesty nájdete painkiller (na doplnenie života). Potom skočte dole na basketbalové ihrisko a prejdite na jeho druhú stranu. Tam za vami príde nepriateľ, ktorého nemôžete popraviť. Keďže je začiatok vo forme tréningu, tak si máte natrénovať aj riadnu férovku. Tlačítkami myši útočte a šípkou dozadu sa kryte. Vhodné je dať tri rany, vykryť jeho a zase útočiť, alebo ustupovať a zakaždým dať jednu silnú ranu. Keď ho doráňate, začne utekať. Prenasledujte ho a dorazte ho. Potom prejdite otvorenou bránou k save pointu.

Prejdite od savepointu k schodom a cestou si vezmite črepinu. Počkajte vo výklenku v tieni, kým nepriateľ zíde dolu schodmi a keď sa otočí, tak ho sledujte a popravte. Prejdite chodbou a bránou na parkovisko. Tu sú dvaja nepriatelia. Pri prechode bránou získate črepinu. Choďte doprava. Úplne vpravo za odpadkovým košom je život a nepriateľ. Keď sa otočí, tak ho sledujte a kill him. Potom sa vráťte k bráne, ktorou ste vošli a choďte naľavo. Cestou vezmete plastikový sáčok. Druhý nepriateľ je tu neďaleko auta, za ktorým ste. Presuňte sa medzi autá odparkované úplne naľavo. Je tam tiež život. Zaklepte na auto, aby ste prilákali jeho pozornosť. Počkajte si v tieni, kým sa ukľudní a zbavte sa ho. Potom sa otvorí brána ďalej, so savepointom.

Bežte ďalej. Napravo je život, naľavo schody, ktorými vyjdite hore. Cestou hore si vezmite črepinu. Choďte napravo a prejdite poza dve budovy. Za nimi v chodbe uvidíte dvoch nepriateľov. Jeden stojí pred východom (čo ste videli v scénke) a druhý ide smerom k vám. Zostaňte za rohom. Buď vojde naľavo do miestnosti, alebo napravo ku košom. Tak, či tak sa vydajte za ním a zabite ho. V poslednej miestnosti napravo je črepina, úplne napravo, v línii s východom je plastový sáčok. Už je tam len strážca pred dverami. Ukážte sa mu mierne, alebo zaklepte na stenu a on vyjde zo svojho miesta. Cez miestnosť si ho môžete obísť a zozadu sa ho zbaviť. Potom už len prejdite dverami, ktoré strážil.


Misia 2: Doorway into Hell (Dvere do pekla)

Choďte rovno, vezmite si sáčok a zahnite doprava. Tam z dverí vyjde nepriateľ a pôjde sa vymočiť. Takže ho dostanete úplne ľahko. Vezmite si blackjack, ktorý po ňom zostane. Prejdite dverami, ktorými vyšiel von. Vnútri je naľavo život a napravo črepina. Zájdite do miestnosti k schodom a scénka vám ukáže nepriateľa na poschodí. Zaklopte dole na zábradlie a schovajte sa do tieňa. Keď nepriateľ zíde dole, zabite ho. Vyjdite hore schodmi a prejdite dierou v stene. Prilákajte nepriateľa zobďaleč. Počkajte, kým sa priblíži a kým sa ukľudní, a zbavte sa ho. Prejdite potom na koniec poschodia a vyskočte dole na zem. Tam vstúpte do budovy pred vami. Vnútri je miestnosť a chodba naľavo, v ktorej je painkiller. Na konci je okno, ktoré rozbite. Takéto okná môžete rozbíjať a získate z nich vždy aj črepinu. Za oknom máte savepoint.

Choďte rovno k bráne naľavo, ktorá je zamknutá. Musíte nájsť niečo, čím ju otvoríte. V budove napravo, kam môžete vojsť dierou, je život. Vybehnite von a schovajte sa napravo za nejaký kus vyrazeného betónu. Zaklepte oň a strážca, ktorý stráži túto ulicu sa k vám vydá. Keď pôjde naspäť na miesto, tak ho zložte. Vezmite si od neho bejzbolku. V budove, ktorú strážil a aj v budove naľavo je život. Napravo od budovy, pred ktorou stál, je za odpadkovým košom črepina. Ďalej po pravej strane sa pohybuje nepriateľ. Obíďte si stenu, poza ktorú chodí, alebo ho prilákajte zvukom a zabite ho. Na ľavej strane je tretí nepriateľ, ktorého si tiež ľahko vystriehnete, keď tu už nik iný nie je. Potom choďte na ľavú stranu na koniec, kde je vchod do budovy. (na budove pred týmto vchodom je rozbiteľné sklo). Vyjdite na poschodie a tam je savepoint.

Prejdite hore a na konci poschodia vás napadne nepriateľ. Môžete mu zdrhnúť do tieňa, keď sa ukľudní privolať ho a po druhom ukľudnení ho popraviť, no zaberá to dosť času, tak ho kľudne ubite. V poslednej miestnosti máte painkiller. Po chlapíkovi zostane páčidlo, vezmite si ho miesto blackjacku. Vráťte sa na miesto, kde ste mali scénku s bránou zavretou na zámku s reťazou. Pozor, v ulici s vchodom do budovy kde ste získali páčidlo, je nový nepriateľ. Chodí tak ako ten starý, tak sa ho môžete ľahko zbaviť. Pred bránou so zámkou je tiež nový nepriateľ. Nechoďte teda k bráne cez uličku, ale vedľa, cez budovu. Než vyleziete cez dieru v stene pred bránou, počkajte, kým popred vás prejde stráž, zaveste sa na neho a kill him. Potom choďte k bráne. Dajte si do rúk páčidlo a stlačte medzerník. Tým sa zbavíte zámky a môžete prejsť k savepointu.

Ak potrebujete, tak si choďte rovno zobrať život. Inak choďte hneď za bránou doprava, do budovy a v nej dole do pivnice. Tam vás napadne chlapík. Máte novú možnosť útoku (obe tlačidlá myši naraz). Ak to vezmete zhurta, nemá veľmi šancu. Potom len prejdite dverami, ktoré sa otvoria.


Misia 3: Road to Ruin (Cesta k ruine)

Na začiatku vás cesta priamo zavedie k nepriateľovi, ktorého sa môžete zbaviť, no môžete to spraviť aj tak, ako vám radí hra. Pred vami sú smetiaky a plastový sáčok. Kopnite do smetných košov (medzerník) a schovajte sa v tmavom výklenku naľavo. Pribehne nepriateľ, skontrolovať ten hluk a vy sa ho zbavíte. Prejdite ďalej dierou v stene a skočte do záchodov. Tam prejdite vedľa k schodisku, ale nechoďte pred schody, stojí na nich nepriateľ. Len buchnite o stenu, nech zbehne trochu nižšie. Keď sa ukľudní a pôjde naspäť, zabite ho. Vyjdite hore schodmi k nákladiaku. Za ním pri strome je painkiller. Vydajte sa cez uličku ďalej a tam vyskočí nepriateľ. Buď si odbehnite k nákladiaku do tieňa, alebo ho rovno porazte. Pokračujte ďalej k zamknutým dverám. Dajte si páčidlo a ako minule vypáčte zámku a pokračujte ďalej až k savepointu.

Po vstupe do tejto časti je pred vami tehla. Môžete s ňou útočiť, alebo odlákavať pozornosť. Vezmite si ju neskôr. Hneď choďte do budovy naľavo a pri dverách počkajte, kým nepriateľ vyjde hore schodmi a pôjde sa pozrieť na ulicu. Vyrazte za ním a popravte ho. Ak chcete tretí stupeň popravy, tak buďte rýchly. Úplne naľavo za knižnicou je život. V budove napravo od knižnice je druhý. Choďte k tej budove, je tam nepriateľ, ktorý do nej vchádza a zas vychádza von. Schovajte sa napravo pri odparkovanom nákladiaku a buď ho prilákajte, alebo sa za ním vydajte, keď bude vchádzať do domu. Posledný tretí je pod vchodom do knižnice. Musíte ho vylákať hore, tak odpracte telá dvoch mŕtvol, pokiaľ sú vonku na hlavnej ulici. Potom zájdite na most (vchod do knižnice) a zabúchajte a schovajte sa do tieňa. Chlapík vyjde von a keď sa ukľudnený bude vracať, tak sa na neho nalepte a zabite ho. Potom páčidlom otvorte bránu a prejdite k savepointu.

Pokračujte do miestnosti s navešanými mŕtvolami. V rohu je život. Prechádza sa tu jeden nepriateľ, tak sa naňho zaveste a popravte ho. Schovajte telo do tieňa. Pokračujte hore schodmi a privolajte na seba stráž z ulice a schovajte sa do tieňa. Jedného sa zbavte a privolajte aj druhého, s ktorým spravte to isté. Pokračujte ďalej a nalákajte si ešte tretieho nepriateľa. Je to dosť náročné na čas, tak ak vám ide o hodnotenie, aspoň jedného si podajte rovno bez popravy. Potom len dobehnite na koniec, vypáčte páčidlom zámku a prejdite.


Misia 4: White Trash (Biele Mäso)

Rozbehnite sa za roh a porazte nepriateľa. Keďže vám v animačke zobrali zbrane, tak ho proste dorazte ručne. Potom si vezmite jeho bejzbolku a otvorí sa vám brána. Oproti nej je ešte výklenok, v ktorom si vezmite fľašu a drôt. Prejdite otvorenou bránou a choďte naľavo. Tam prejdite zľava, poza žeriav a popred neho prejde nepriateľ. Vy si ho teda obíďte odzadu a popravte ho. Niekedy sa tam však nevydá a pôjde rovno medzi odpad. Tak ho tam treba sledovať a skrývať sa v tieňoch, kým nebude vhodná príležitosť. No je tam aj druhý nepriateľ, tak pozor. Keď zostane sám, tak už nie je problém počkať si v tieni na toho druhého. Úplne v rohu vľavo je painkiller. Myslím, že po tej bitke na začiatku sa hodí. Postupujte k budove doprava. Vstúpte do budovy. Vnútri vidíte vo dverách vedúcich von chrbát nepriateľa. Choďte ešte ďalej, za budovu a tam je savepoint.

Vráťte sa do budovy a choďte ku dverám, v ktorých stojí nepriateľ. Vonku sa prechádza ďalší. Počkajte si, kým ten vonku pôjde preč a popravte toho vo dverách. Kľudne hlasno, bejzbolkou, nech si to všimne. Potom bežte do rohu miestnosti do tieňa. Ten druhý vbehne dnu a tak ho máte na dosah ruky. Keď pôjde preč, popravte ho. Potom choďte von. Oproti bráne je odparkovaný nákladiak. Pri ňom je nejaká krabica, alebo tak. Dá sa do nej vojsť, je v nej život. Potom choďte nakoniec, k veľkej budove, v ktorej je chlapík s nožom. Zabite ho (nedá sa odlákať inak, než, že sa mu ukážte, tak buď tak, alebo priamy boj) a vezmite si nôž. Naľavo od tejto budovy je ďalší život. Potom choďte k bráne, použite nôž na prerezanie povrazu (tak ako páčidlo na zámku) a prejdite k savepointu.

Prebehnite kopec odpadkov a skočte dole. Dojdite k prívesu, v ktorom je chlapík na záchode. Rozbite mu okno, čo ho naštve a vybehne von. Počkajte si a popravte ho. Telo schovajte niekam do tieňa. Potom si vezmite nastrelovačku z prívesu. Potom prídu ďalší dvaja nepriatelia pred príves. Zbavte sa ich, ale nie nastreľovačkou, no niečím tichším. Tu sa veľmi čas ušetriť nedá, tak ak vás aj druhý zbadá, pri likvidácii prvého, tak si odbehnite do tieňa a zostaňte schovaný, kým sa neukľudní. Keď sa ho zbavíte, pokračujte ďalej, poza odpad, až k zavretej bráne, o ktorej zistíte, že ju treba otvoriť tlačidlom, ktoré je niekde ukryté. Cestou k bráne nájdete náboje (klince) do nastrelovačky. Pokračujte od brány ďalej a pri odpade zahnite doprava. Tam pomedzi hory odpadu, popred otvorenú bránu, chodí nepriateľ. Odpad poskytuje aj tieň, tak si počkajte a zbavte sa ho. Ďalší chodí popri odpade, z vnútornej strany brány, tak spôsobte hluk a privolajte si ho sem a zabite ho. Napravo za otvorenou bránou, pri plote (už spoza plota ste ho mohli vidieť) je život. Ďalej sú tu ešte dvaja nepriatelia. Jeden chodí pomedzi odpad a druhý stráži pred budovou. Toho, čo chodí, si počkajte pri kope odpadu napravo od vraku auta pred budovou. Potom sa dajte úplne na ľavú stranu. Tam prejdite až k budove a máte dobrý výhľad na strážcu. Pri ňom na zemi je tlaková nádoba. Streľte do nej nastreľovačkou klincov a vybuchne, čo strážcu zabije. V budove aktivujte tlačidlo, čo otvorí zavretú bránu, ktorú ste predtým míňali. No čakajú vás traja noví nepriatelia. Jeden je v rohu pri odpade. Toho si kľudne počkajte v tieni. Druhý chodí k bráne a k odpadu a tretí je pred bránou. Týchto dvoch teda skúste nalákať k ďalším tlakovým nádobám, ktoré sú na vrakovisku. Ukryte sa do tieňa a keď sa priblížia k nádobe, streľte do nej a bum. Potom sa vráťte k bráne a prejdite ňou.


Misia 5: Fuelled By Hate (Poháňaný hnevom)

Ste v oblasti s obrovskými kontajnermi a troma nepriateľmi. Sú dosť rozlezení, tak nie je problém si ich búchaním na stenu jedného po druhom privolávať a likvidovať. Ak ich privolávate na to isté miesto, nezabudnite ukrývať telá. Keď je po nich, otvorí sa vám brána ďalej. Úplne napravo v tejto oblasti je život a ďalší je za otvorenou bránou, tiež napravo, za nákladiakom. Pri nákladiaku zahnite doľava, do malého prechodu, medzi stenami. Pred ním je doska so šípkou, ktorá vám ukazuje smer. Potom bude scénka s nepriateľom. Hneď po scénke, ako vojdete, otočte sa naľavo. Sú tam poistky (zelené svetielko). Rozbite ich pálkou. To vypne nepriateľovi TV a tak sa to vydá skontrolovať. Počkajte si na neho a popravte ho. Potom prejdite schodmi, z ktorých prišiel a pokračujte až k elektromagnetickému vozidlu, kde máte savepoint.

V ďalšej časti vás na začiatku medzi odpadom čakajú dvaja nepriatelia, no už by mali byť pre vás hračkou. Úplne naľavo sú klince do nastreľovačky na prívese (vybehnete k nim po doskách). Za hromadou odpadu pred vstupom do tejto časti (v strede, medzi oboma vstupmi) je život a ďalší je napravo do pravého vstupu, v nejakej odhodenej cisterne. Pokračujte napravo, poza vrak lietadla, tam je ďalší nepriateľ, ktorého sa zbavte. Pokračujte až k budove pred ktorou je savepoint. Napravo od tejto budovy je za kontajnerom život.

Vnútri napravo za dodávkou je život. Inak vezmite kanister benzínu zo stredu. Uvidíte v scénke, ako prídu štyria noví nepriatelia. Už to tu poznáte a máte voľné pole pôsobnosti, tak ich postupne vyraďte. Jeden je pri vraku lietadla (tam je inak fajn, pretože lietadlo poskytuje veľa tieňa. Nie je od veci si tam nalákať tých, čo vás prenasledujú). Druhý je medzi odpadmi. Tretí je pred jedným z vchodov do tejto časti (pri tom vrchnejšom) a štvrtý je pri mieste prvého savepointu. K tomu štvrtému sa dá celkom ľahko dostať zľava, popri stene, až za jeho chrbát. Po ich likvidácii sa vráťte po kanister s benzínom a s benzínom sa vráťte na miesto, kde ste zabili štvrtého nepriateľa. Vyjdite hore po schodoch k magnetickému žeriavu a nalejte do nádrže benzín. Potom zídite zo schodov a postavte sa k žeriavu a stlačte akciu. Nasadnete do neho. Ovládate teraz žeriav doľava/doprava - čím sa hýbete, otáčate žeriavom a útokom (ľavé tlačítko myši) zapínate a vypínate magnet. Tým teda dvíhate a púšťate chladničku na zem. Okolo vás budú pobehovať nepriatelia s nastreľovačkami, takže vám budú ubližovať, aj keď ste v žeriave. Vy po nich hádžte chladničku. Nemusíte ju pustiť priamo na nich, môžete ju pustiť aj v pohybe a ak sa stretnú s jej brzdnou dráhou, majú smolu. Keď ich pobijete, vystúpte, poberte si od nich klince. Potom sa vydajte ďalej cez prechod, ktorý ste uvoľnili tým, že ste zdvihli chladničku. V tejto novej časti máte dve lekárničky, jednu naľavo a druhú napravo, kadiaľ aj vedie cesta. Vstúpte do strednej časti. Všimnite si tam dve tlakové nádoby. Zospodu vybehnú dvaja nepriatelia. Majte pripravenú nastreľovačku a streľte do nádob, čo ich oboch zabije. Zídite dole k savepointu.

Keď vyjdete von, napravo sú náboje (klince) a naľavo za nákladiakom život. Inak vyjdite naľavo hore schodmi. Tam vás čaká chlapík s nastreľovačkou. Nie je sa veľmi kde schovať, tak ho zastreľte tiež. Mierte na hlavu. V jeho kancelárii máte život. Inak zídite nejakým dopravníkom dole. Dole sú štyria nepriatelia, dvaja s bejzbolkami a dvaja s nastreľovačkami. Tiež sú dole dve výbušné nádoby. Tu sa netreba nejak snažiť. Preplížte sa, jedného dvoch usmažte, no vždy to vyvolá poplach, tak zdrhnite hore rampou. Ak vás sleduje bejzbolkár až hore a vy zbehnete schodmi nižšie, tak zostane pri zábradlí a môžete ho strieľať do hlavy klincami. Prípadne sa k niekomu priplížte, keď sa bude vracať dole rampou. Tu je to proste trochu akčnejšie, no dole máte aj painkillersy, tak pohoda. Po ich likvidácii sa otvorí brána ďalej. Tam vás čaká opäť magnetický žeriav a chladnička. Tu to však nejde tak ľahko ako predtým (aspoň teda mne). Prídu dvaja a a potom traja nepriatelia. Prvých dvoch som zabil ešte žeriavom, no potom som zdrhol zo žeriava, doplnil si život a zabil ich ručne. Osobne sa mi to zdalo dosť náročné, ale ak ste šikovnejší so žeriavom, máte to raz-dva. Potom len prejdite hore do miestnosti, odkiaľ vybehli, cez schody a naľavo. Ste na mieste, kde ste na začiatku rozbili poistky. Vráťte sa trocha späť na začiatok, cez malý prechod pri poistkách. Tam máte otvorené vráta a pri nich je posledný nepriateľ levelu. Urobte s ním, čo chcete (nailgun, odlákanie do tieňa) a prejdite bránou.


Misia 6: Grounds for Assault (Miesto pre útok)

Hneď za vami je painkiller. Zatiaľ ho netreba, ale aby ste vedeli, že je tam. Choďte do budovy pred vami. Pozor na nepriateľa, ste neozbrojený. Hneď zahnite do dverí napravo a tam nájdete drôt. Otvorte si druhé dvere a za nimi stojí nepriateľ. Popravte ho drôtom. Odteraz sú nepriatelia viac podozrievaví, tak skrývajte aj telá, aj hlavy. Tiež si vezmite mačetu. Vráťte sa do miestnosti, kde bol drôt (tam ukryte telo) a vráťte sa dverami do vstupnej časti. Tam si obíďte druhého nepriateľa, ktorému ste sa predtým bez zbrane vyhýbali a popravte ho. V budove, v miestnosti naľavo máte drôt, v miestnosti napravo život. Inak prejdite ďalej, do otvorenej časti. Tam napravo použite mačetu na prerezanie drôtu, ktorým je zviazaná brána, a vstúpte do záchodov. Tam si počkajte pri dverách, aby ste videli chlapíka na chodbe, keď prejde pred dvere. Keď sa otočí, vydajte sa za ním a popravte ho. Pokračujte ďalej, von na schody a tam sa schovajte naľavo v tieni. Obďaleč sa prechádzajú dvaja nepriatelia. Keď bude jeden z nich neďaleko vás, tak hoďte za vás fľašu (je tu v tieni), alebo ho nalákajte zvukom a tu ho popravte. Potom už jednoducho popravíte aj druhého. Pod schodmi je naľavo život a napravo savepoint.

Pokračujte od savepointu ďalej po ceste a zahnite doprava. Tam sa schovajte do tieňa za opretú dosku. Keď sa na ceste napravo od vás priblíži nepriateľ, tak na ňu buchnite, aby ste ho prilákali. Keď príde, tak ho popravte. Ak nebude dosť blízko pri doske, tak telo odneste kúsok ďalej, odkiaľ prišiel, do tieňa za lavičku. Nezabudnite skrývať aj hlavy. Potom sa sami presuňte za lavičku a prilákajte druhého nepriateľa, ktorý sa tam poneviera. Toto telo tiež skryte za lavičku. Presuňte sa kúsok ďalej napravo, tam vrhá tieň krovie. Tam si prilákajte tretieho nepriateľa na popravu. Povyše sú schody napravo a pred nimi ďalší tieň s kríkmi. Sem si privolajte štvrtého nepriateľa, ktorý sa pohybuje kúsok povyše. Ešte piaty nepriateľ. Pokračujte ďalej a pri soche gorily zahnite doľava. Tam sa presuňte do tieňa a počkajte si, kým nepríde nepriateľ. Keď sa otočí, tak ho popravte. Tu v Zoo si inak dávajte pozor, keď niekoho sledujete, štrk a pletivo pod nohami je počuť, najmä, keď po nich stúpate niekomu za chrbtom. Väčšinu tejto časti máte čistú. Cesta ďalej vedie dookola, tak ste mohli začať aj z tej strany, ale z tejto sa mi to zdalo jednoduchšie. Nad schodmi pri soche slona je život. Potom choďte k voliére s obrázkom medveďa. Vnútri naľavo je ďalší život, vy postupujte napravo k jaskyni, v ktorej vás čaká nepriateľ. Hra chce, aby ste s ním bojovali. Ak chcete, môžete, no dá sa ho aj vylákať búchaním a behom k tieňu (pri živote) a tam ho rýchlo popraviť aspoň prvým stupňom. Ak sa totiž ukľudní, tak sa rozbehne naspäť, nepôjde pomaly, preto treba využiť šancu, kým sa dá. Napokon choďte do jaskyne, ktorú strážil a vezmite si páčidlo. S ním pôjdete ďalej, no ak chcete, tak sa vráťte do prvej časti, kde ste prechádzali cez záchody. Tam v chodbe boli dvere s reťazou. Môžete ju vypáčiť a zobrať si spoza nich brokovnicu. Inak prejdite úplne napravo, na koniec Zoo a tam páčidlom vypáčte zámku a prejdite k savepointu.

Ponechajte si páčidlo, budete ho ešte potrebovať. Za domčekom naľavo je život. Hneď sa rozbehnite rovno, do podchodu pred vami a tam sa schovajte do tieňa jedného z výklenkov. Počkajte si, kým príde do podchodu nepriateľ a popravte ho. Potom sa vráťte pred podchod a choďte hore schodmi. Dojdite po terase k nejakým krabiciam a schovajte sa do ich tieňa. Popod vás, aj ponad vás, chodia dvaja nepriatelia. Keď sa preplížite popod zábradlie, tak si môžete vystriehnuť, keď ten nad vami pôjde hore a popraviť ho. Potom si už len vystriehnite na toho dolného. Občas vyjde hore na terasu k vám, tak keď sa bude vracať, sa naňho zaveste a koniec. Na tejto časti, kde sú krabice, je malý podchod. Prejdite ním ku schodom. Pod nimi je život. Vyjdite nimi hore. Napravo vidíte ostreľovača s uspávacou puškou. Naľavo je cesta, tak sa ňou vydajte. Dovedie vás k miestu, odkiaľ sa dostanete na vyvýšené miesto so sniperom (naľavo, za stenou, oproti tomuto vchodu je ďalší život). Prejdite potichu k sniperovi a zbavte sa ho. Vezmite si jeho uspávaciu pušku. Pred vami je vchod do reštaurácie, ktorý strážil sniper. Choďte k nemu a páčidlom si otvorte dvere. Pokračujte cez reštauráciu a za ňu. Keď dôjdete k tabuli s nápisom Way Out, tak sa spoza rohu vyrútia dvaja nepriatelia. Utečte niekam do tieňa a namierte na nich uspávaciu pušku. Streľte ich do hlavy, čo ich uspí. Potom ich ešte dorazte chladnou zbraňou, než sa preberú. Pri reštaurácii a aj v nej (dostanete sa tam odzadu, cez miesto, odkiaľ vybehli tí dvaja) sú životy. Potom len pokračujte cestou, na ktorej vás vyrušili, až dojdete k bráne, ktorú si otvorte páčidlom a prejdite.


Misia 7: Strapped for Cash (Švorc)

V tejto misii vám uniesli štyroch príbuzných a vašou úlohou je ich zachrániť.

Prejdite budovou pri vás a vyjdite von (pri dverách je drôt). Tam si počkajte v tieni dverí a popravte nepriateľa pred vami. Odpracte telo. V ľavej časti tejto cesty pred budovou sa prechádza druhý nepriateľ s revolverom. Ak vás zbadá, zastrelí rukojemníka (ako to bude aj s nepriateľmi pri ďalších rukojemníkoch). Počkajte si, kým pôjde smerom od vás a popravte ho. Vstúpte do budovy naľavo k rukojemníkovi. Vnútri je tiež život a črepina. Vezmite si črepinu a rozrežte ňou povraz, ktorým je spútaný a tým ho oslobodíte. Vyjdite opäť von a pokračujte ďalej k nejakému parku. Naľavo od vchodu do parku sú kontajnery. Pri nich v tieni buchnite o stenu a prilákate nepriateľa (snažte sa vždy len jedného, podľa toho určujte vzdialenosť pre vydávanie hluku). Popravte ho. Takto si postupne vylákajte všetkých štyroch nepriateľov z parku. Nezabudnite odpratávať telá. Na tých vzdialenejších môžete využiť aj tieň pod skalou naľavo od vchodu, v parku. Potom prejdite parkom a na druhej strane prejdite cez dieru v plote (naľavo od nej je v parku život). Za plotom máte dve cesty. Obe sa spájajú pri rukojemníčke a dvoch nepriateľoch. Choďte tou naľavo a po pár krokoch sa schovajte v tieni napravo. Jeden z tých dvoch tade pôjde, tak ho popravte. Prípadne si ho odlákajte ďalej, k tieňu pri plote. Zostane posledný pri žene. Nesmiete ho vyrušiť, či odlákať, inak ju zabije. Buď sa k nemu priplížte, už tu nik iný nie je, no je to riskantné, lebo dole pri ňom je štrk, takže len tiché našľapovanie. Najlepšie je ho trafiť do hlavy revolverom, alebo uspávacou strelou (a doraziť ho). Ak ste si zahodili črepinu, tak si vezmite mačetu a prerežte rukojemníčke povrazy. Potom prejdite tunelom pri nej a pokračujte až k savepointu.

Pokračujte do budovy, kde jednoducho popravte nepriateľa a osloboďte tretieho príbuzného. Rozbite okno a vyjdite von. Tu máte v parku troch nepriateľov, no dostatok tieňov, aby ste ich popravili postupne a potichu. Pri žirafách máte život a cestu k žralokovým ústam, kade cesta pokračuje, no zatiaľ je tam brána zavretá. Ešte štvrtá príbuzná. Choďte napravo za ohradu (v ktorej je život) až k budove, do ktorej vstúpte. Tam je posledný nepriateľ. Streľte ho do hlavy, keď sa objaví a osloboďte poslednú príbuznú. Treba ho zastreliť, pretože je stále v miestnosti, do ktorej vstupujete a len chvíľami je chrbtom k vám. Potom choďte k žralokovej hlave, kde už je brána otvorená. Pozor, objavia sa dvaja noví nepriatelia. Jeden s mačetou, toho odlákajte a popravte pri tieni. Druhý je s ostreľovačkou pred bránou, tak ho z diaľky streľte vašou ostreľovačkou a prejdite k savepointu.

Prejdite po doske a do miestnosti pred vami. Tam sú dvaja nepriatelia. Na toho naľavo s ostreľovačkou si počkajte za dverami a keď sa otočí, popravte ho. Druhý nepriateľ na druhej strane to nezačuje. Pre istotu schovajte telo, seba tiež a prilákajte druhého nepriateľa. Pokračujte, cestou v miestnosti naľavo je život. Dojdite až do poslednej miestnosti, čo je nejaká predajňa. Tam na stene aktivujte tlačidlo Fire Exit. Vráťte sa trocha naspäť a uvidíte otvorené dvere požiarneho východu. Vybehnú odtiaľ dvaja nepriatelia. V miestnosti so životom sú tiene rovno pri dverách, tak to je vhodná pozícia na tichý útok, pokiaľ ich nechcete postrieľať. Keď je po nich, vybehnite von.


Misia 8: View of Innocence (Pohľad neviniatka)

Rovno pred vami je tehla. Vezmite si ju a vyrazte ňou sklené dvere napravo. Zoberte si črep, ale hlavne revolver. Tiež je tu život, ak budete neskôr potrebovať. So zbraňou pokračujte naľavo. Tam zbadáte v diaľke dvoch nepriateľov. Pribehnite k nim, ale tak, aby ste sa mohli kryť. Streľte ich do hlavy. Keď padnú, tak z dverí za nimi s nápisom Emergency Exit vybehne ďalší lovec. Zastreľte ho. Za tými dverami je potom život. Ďalší dvaja nepriatelia sú napravo od tých dverí. Zastreľte aj ich. Potom choďte za črepník pri eskalátore, z priestoru pred vami vybehne nepriateľ. Zastreľte ho. Je tam aj život, ak treba. Potom vyjdite hore eskalátorom. Pozor, z hora na vás vybehnú ďalší dvaja nepriatelia, ktorých treba zastreliť. Už len vyjdite hore k savepointu.

Bežte ďalej, k rozbitým eskalátorom a tam zaujmite palebnú pozíciu. Pribehnú traja nepriatelia, ktorých treba postrieľať. V rohu je tu aj život. Pokračujte ďalej po obvode a ukryte sa v tieni, keď uvidíte nepriateľa. Ten príde bližšie, tak ho streľte do hlavy. Potom choďte k schodom vedúcim na druhé poschodie. Tam sa kryte za zábradlie a zastreľte nepriateľa na tých schodoch. Hore prejdite k dverám ďalej, z ktorých vybehnú ďalší dvaja na odstrel. Potom vbehnite do miestnosti, z ktorej vyšli. Tam máte život, tehlu a videokazetu, ktorú vezmite. Potom sa vám v dverách objaví savepoint, ktorý použite.

Vyjdite von z dverí a zastreľte nepriateľa napravo. Postupujte naľavo, kde zastreľte ďalšieho. Tam na konci vstúpte do miestnosti, kde je život. Dvere ďalej sú zaseknuté, tak odstreľte zámok a zoberte si spoza nich brokovnicu. Vráťte sa potom opäť na prvé poschodie. Pozor, sú tam noví nepriatelia. Jeden na schodoch, jeden pri zničených eskalátoroch a jeden v okne obchodu (Piros Bar). Prejdite na tomto poschodí až k otvoreným dverám s nápisom Toy Corner. Vnútri ešte zastreľte nepriateľa za pultom a vezmite si život, ak potrebujete. Potom použite savepoint.

Vezmite si z rohu kameru a schovajte sa za pult. Prídu dvaja nepriatelia. Zastreľte ich. Prestrieľajte sa na tomto poschodí až do Piros Bar (z okna na vás strieľal nepriateľ). Vstúpte do baru, no nejde prúd. Prejdite zadnou cestou dolu schodmi do pivnice, kde máte aj život a spínačom spustite prúd. Vráťte sa hore do baru. Cestou na vás vyskočí nepriateľ zo záchodov, tak buďte pripravený. Potom len dojdite k televízoru a zapnite ho. Tam uvidíte, že vaša námaha na záchranu rodiny bola úplne zbytočná, pretože ich aj tak popravili.


Misia 9: Drunk Driving (Opilec za volantom)

Naľavo máte za domom v krabici život. Inak prejdite po pravej strane a k budove, pred ktorej vchodom je nepriateľ. Odlákajte ho a popravte. V budove, ktorú strážil, je vandrák. Vašou úlohou je ho živého previesť nepriateľmi. Medzerníkom mu dávate príkaz stáť a sleduj ma. Odveďte ho trochu ďalej do tieňa napravo a vy naľavo pokračujte k ďalšiemu nepriateľovi, ktorého popravte. Potom sa vráťte po vandráka a odveďte ho ďalej za bránu, kde je savepoint. Uložte ho do tieňa a použite savepoint.

Napravo na ulici stoja traja nepriatelia. Hneď pri vás napravo je prázdna budova s tieňmi. Ďalšia tmavá budova je na druhej strane ulice. Jednu z nich si zvoľte a nalákavajte do nej nepriateľov po jednom a popravujte ich. Pri budove na druhej strane a v tej napravo na poschodí máte životy. Potom zoberte vandráka a choďte k horiacemu sudu, pri ktorom stáli traja nepriatelia. Tam vojdite do budovy napravo a prejdite bránou k savepointu.

Vybehnite von a napravo od vás sú nepriatelia. Jeden na ulici, druhí dvaja vo dvore pri vraku autobusu. V budove napravo od vraku je život a druhý na schodoch budovy oproti. Vy sa schovajte do tieňa, nalákajte ich k sebe a popravte. Za vrakom autobusu je vchod, ktorým prejdite. Dole v chodbe na vás vyskočí nepriateľ. Môžete ho predbehnúť. Hneď ako vstúpite do chodby, schovajte sa v tieni napravo, buchnite o stenu a tak ho nalákate na popravu. Potom sem doveďte trampa a spoločne prejdite bránou k savepointu. Naľavo od brány máte život, ak potrebujete.

Vyjdite von, vandráka ukryte a vy zahnite za plotom doľava. Tam je diera v ďalšom plote a prístup k budove, v ktorej sú traja nepriatelia. Už s tým máte bohaté skúsenosti, tak ich nalákajte k sebe a po jednom popravte. Potom zavolajte vandráka a prejdite po pravej strane staveniska, kde ste zabili troch nepriateľov a dojdite k bráne, za ktorou je život. Keď budete spolu, otvorí sa vám. V budove oproti je savepoint.

Vydajte sa ďalej, párkrát zahnite a utečte do tieňa a zabite nepriateľa, ktorý na vás vyskočí. Pokračujte k schodom naľavo. Pod nimi buchnite na stenu, nech sa priblíži nepriateľ na schodoch. Má brokovnicu. Nezíde dole, tak čakajte na schodoch. Keď sa otočí, popravte ho (má krátku cestu, tak maximálne druhý stupeň popravy). Obďaleč od schodov máte pri krypte život a vedľa stromovú aleju s nepriateľom s brokovnicou. Je sám, tak počkajte, než sa otočí a zabite ho. Aj pri ňom je za kryptou život. Potom priveďte vandráka k bráne nad schodami, kde bol chlapík s brokovnicou. Za bránou je cintorín. Náhrobky vám poskytujú tiene. Tu sú štyria nepriatelia so strelnými zbraňami. Môžete strieľať, ale to je hlučné a nebezpečné, mať okolo seba toľko nepriateľov. Preto je lepšie nalákavať ich postupne za náhrobky a popravovať. Napravo od budovy tu na cintoríne je život. Keď sa zbavíte nepriateľov, vezmite si vandráka k budove na cintoríne a brána sa otvorí.

1. časť | 2. časť

Súvisiace hry Manhunt 2



Diskusia Príspevkov: 22 Hodnotenie
1123 hlasov

100
60
20

80
40
0
53
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |