HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 21741 užívateľov

Návody > Fahrenheit


Zobrazení:70329
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. časť | 2. časť


1. The Murder
Počas chladného, zasneženého večera Lucas Kane večeria v reštaurácii Doc´s Dinner. Odíde na toaletu, keď v tom upadne do tranzu. Vidí neznámu postavu koordinujúcu jeho pohyby na neznámom mieste s magickými symbolmi. Nožom si vyreže neznáme znaky do kože na rukách. Niekto ovláda jeho telo a on s nožom v ruke vychádza k umývadlu, pri ktorom stojí neznámy muž v obleku. Pár rýchlych pohybov a muž padá mŕtvy na zem. Lucas naberá vedomie a zhrozený z činu, ktorý vykonal, rozmýšľa, čo ďalej.

V reštaurácii sedí policajt, ktorý onedlho pôjde na záchod a nájde mŕtvolu, takže nemáte príliš veľa času. Najprv chyťte telo a schovajte ho na záchod (klikajte šípkami naľavo a napravo). Vezmite nôž z podlahy a odpracte ho. Potom vezmite mop, ktorý je opretý pod oknom a vytrite krv z podlahy (myškou pohyby nahor a nadol). Prejdite k umývadlám a použite to napravo, keďže umývadlo naľavo je mimo prevádzky. Zmyte zo seba krv. Prejdite k automatu a skúste otvor na drobné. Je pokazený. Pobúchajte po ňom (pohyby myškou do bokov). Skúste to znova a vypadne minca, ktorú si vezmete. Vyjdite do reštaurácie, zájdite k music boxu, vhoďte doň mincu z automatu a nechajte si niečo pekné zahrať. Potom si sadnite k stolu a dojedzte svoje jedlo. Taktiež sa napite. Potom vezmite účet, pozrite si ho, znova ho vráťte na stôl a zaplaťte ho. Potom vyjdite hlavným vchodom na ulicu. Vonku si v susednej ulici buď vezmite taxík, alebo vo vedľajšej ulici vojdite do metra.

+5Odpratanie tela
+5Ukrytie noža
+5Utretie krvi z dlážky
+5Umytie sa od krvi
+5Získanie mince
+5Pustiť Music Box
+5Najesť sa
+5Napiť sa
+5Opustiť reštauráciu po zaplatení účtu
+10Opustiť oblasť taxíkom, alebo metrom

-60

Zabiť neznámeho
-5Pozrieť sa z okna záchodu
-20Vyjsť zo záchodu bez zmytia krvi zo seba
-5Osloviť zákazníka pri stole
-10Skúsiť osloviť policajta
-5Skúsiť vstúpiť za pult
-5Použiť telefónny automat pri zadných dverách
-10Ak sa zdržíte pridlho a policajt sa vyberie na záchod
-10Ak vyjdete bez zaplatenia (pokiaľ už nejde policajt na záchod)

Inak:
  • Ak vyjdete zo záchodu zakrvavený, rýchlo musíte vyjsť zadnými dverami, inak vás zastaví policajt a končíte.
Môžete tiež:
  • použiť pisoár
  • použiť sušič na ruky
  • pozrieť sa na seba do zrkadla
  • sadnúť si k pultu a pozrieť si v TV správy


2. The Investigation
Carla a Tyler sú dvojica detektívov, ktorú privolal policajt v reštaurácii, potom čo objavil telo. Uprostred noci prichádzajú na miesto činu.

Najprv hrajte za Carlu. Zamyslite sa (v hre, možnosť s otáznikom) a vstúpte do reštaurácie. Po vstupe vás osloví policajt, ktorý našiel telo. Popýtajte sa ho na pár vecí. Výsledok je, aby ste vypočuli čašníčku. Sedí pri stole, tak k nej zájdite a oslovte ju. Popýtajte sa jej na obeť a na podozrivého. Ukončíte to tým, že sa zajtra zastaví na stanici pre vytvorenie podobizne podozrivého a odíde s policajtom domov. Zájdite s Carlou za pult, nalejte kávu do šálky a napite sa. Potom tam zájdite s Tylerom a tiež sa napite. Potom s ním ešte oslovte dvoch policajtov pri pulte.

Môžete vyjsť zadnými dverami do uličky za reštauráciou a pohovoriť si s bezdomovcom, no nič podstatného sa nedozviete. Iba ak si s ním pohovorí Carla, tak spomenie niečo o diablovi (len v závislosti od toho, ako vediete rozhovor), no aj Tyler, aj Carla stratia body týmto rozhovorom. Z uličky sa nevracajte zadnými dverami, ale hlavným vchodom.

Vnútri si s Carlou pozrite stôl, pri ktorom sedel podozrivý. Môžete si prezrieť čo pil a účet, na ktorom chýba káva, aj sedadlo, na ktorom sú stopy krvi, no hlavne si pozrite knihu pod sedadlom. Je to The Tempest od Shakespeara. Zájdite ešte k telefónnemu automatu v rohu a prezrite ho, napadne ju nechať preveriť hovory.

Potom sa prepnite na Tylera a prezrite tiež stôl podozrivého a čo jedol. Zájdite k telefónnemu automatu v rohu a zavolajte s ním jeho priateľke.

Potom vstúpte na toaletu. Nájdite nôž (buď s Carlou, alebo s Tylerom). Je buď v okienku pri zemi v záchode, v nádržke záchodu na vodu, alebo v odpadkovom koši. Potom s Carlou prezrite krv na zemi v ľavom záchode a krv na mope. Potom s oboma prezrite telo, aby ste našli bodné rany a zistili, že nebol okradnutý. S Tylerom ešte môžete na záver osloviť policajtov pri pulte a dať im zoznam dôkazov, čo majú preveriť. Potom oslovte Tylera a navrhnite odchod. Súhlaste s odchodom, zájdite do auta a opustite miesto vraždy.

CARLA
+5Napiť sa kávy
+10Nájsť knihu pod stolom podozrivého
+5Nechať preveriť hovory z telefónneho automatu
+5Objaviť krv na zemi, na záchode naľavo
+10Nájsť vražednú zbraň - nôž

-10

Ak sa Tyler pri nej na záchode vymočí do pisoára
-5Pozhovárať sa s bezdomovcom za reštauráciou
-10Skúsiť otvoriť zadné dvere do reštaurácie zvonku

TYLER
+5Spýtať sa na kávu McCarthyho
+5Pohovoriť si s policajtom opierajúcim sa o pult
+5Napiť sa kávy
+5Zavolať z telefónneho automatu priateľke
+10Nájsť vražednú zbraň - nôž

-5

Ak si pustíte Music box, keď bude pri vás Carla
-10Pozhovárať sa s bezdomovcom za reštauráciou
-10Skúsiť otvoriť zadné dvere do reštaurácie zvonku

Môžete tiež:
  • prezrieť sa v zrkadle
  • použiť sušič na ruky
  • ohriať si ruky nad ohňom v sude za reštauráciou


3. The Day After
Lucas sa preberá v zakrvavenej posteli. Je vydesený a zničený, no dúfa, že to bol len zlý sen. Pri pohľade na krv si uvedomuje, že k tomu hroznému činu naozaj došlo.

Informujem vás, že susedia zavolali políciu, pretože z vášho bytu počuli krik (zrejme vaše nočné mory), takže sa najprv pustite do likvidácie dôkazov vášho činu.

Vstaňte z postele. Z poličky pri posteli si vezmite tabletky a jednu si dajte. Potom si prezrite posteľ, keďže je celá od krvi, nevyzerá to dobre, tak zakryte krvavú plachtu prikrývkou.

Prejdite do obývačky a zdvihnite zvoniaci telefón, volá váš brat Markus, s ktorým si dohodnete schôdzku. Pri stĺpe vedľa gauča sú na zemi vaše skrvavené šaty zo včera. Vezmite ich a prejdite s nimi odtiaľ do kúpeľne. Šaty strčte do práčky. Osprchujte sa a vymočte sa. Potom si otvorte poličku nad umývadlom a z nej vyberte obväzy, ktorými si obviažete rany na rukách. Vráťte sa do obývačky, kde si môžete pustiť hudbu, alebo sa niečoho napiť v kuchynskej časti.

Vráťte sa do spálne, otvorte šatník a oblečte sa. Vráťte sa opäť do obývačky a zo stolíka pred pultom si vezmite kľúč od vášho bytu.

Niekedy v tomto období by sa vám mala dostaviť vízia o policajtovi. Onedlho nato príde a klope vám na dvere. Zobrazí sa vám ukazovateľ, ktorý, keď sa minie, policajt vyrazí dvere a končíte. Podstatné je, aby ste mali obviazané ruky, zakrytú posteľ a krvavé šaty v práčke. Keď ste pripravený a máte kľúč zo stolíka, tak mu otvorte vstupné dvere. Policajt má ukazovateľ podozrenia voči vám, ktorý, ak sa naplní, tak vás zatkne. Keď sa vás spýta, čo viete o hluku, ktorý počuli susedia, povedzte, že ste to boli vy, že ste sa porezali na rozbitom skle. Tým sa vysvetlia aj vaše rany na rukách. Na otázku, či sa smie rozhliadnuť, odpovedzte, že áno. Len omrkne byt a odíde.

Potom si ešte pridajte nejaké zmeny k vášmu duševnému zdraviu, ak ste ich nespravili a máte záujem, poberte bonusové karty a vyjdite dverami na chodbu.

+10Vziať si tabletku z poličky pri posteli
+5Zakryť krv na plachte prikrývkou
+5Zdvihnúť zvoniaci telefón - volá Markus
+5Vymočiť sa do záchodu
+10Obviazať si poranené ruky v kúpeľni
+5Napiť sa mlieka z chladničky
+4Napiť sa vody z pohára pri dreze
+5Napiť sa alkoholu spod pultu v kuchyni (len pokiaľ ste nebrali lieky)
+5Pustiť si v obývačke hudbu
+10Keď policajt odíde maximálne s minimálnym podozrením

-5

Prezrieť si fotku mŕtvych rodičov pri počítači
-20Potom, čo si obviažete ruky, uvidíte v zrkadle ducha zavraždeného
-10Pozrieť si v TV správy o vašej vražde
-20Napiť sa alkoholu spod pultu v kuchyni viackrát (len pokiaľ ste nebrali lieky)
-5Prečítať si v novinách ležiacich pod dverami o vašej včerajšej vražde

Inak:
  • Ak nezdvihnete Markusovi telefón, môžete si rovno vypočuť odkaz, ktorý nechá na záznamníku. Ten odkaz si potom zo záznamníka môžete vypočuť znova. Taktiež mu môžete zavolať naspäť.
  • Ak si dáte tabletky z poličky pri posteli a potom sa napijete alkoholu spod pultu v kuchyni, tak odpadnete a končíte.
  • Ak ste si aj nedali tabletky, no vypijete všetok alkohol, tak končíte a uvidíte svoju samovraždu.
  • Ak sa chcete vyhnúť tomu, aby ste zbadali ducha zavraždeného v zrkadle a prišli o 20 bodov, tak počkajte s obväzovaním rúk, kým dorazí policajt. Obviažte si ich v časovom limite, než vyrazí dvere a je to bez ducha a straty bodov.
BONUSOVÉ KARTY:
  • 5 bodov. V poličke nad drezom je jedna karta.
  • 10 bodov. Druhá karta je na balkóne, v rohu. Objaví sa, len keď si pozriete detailnejšie vranu na zábradlí.
Môžete tiež:
  • pustiť si rádiobudík na poličke pri posteli
  • vypočuť si odkazovač
  • zatvárať a otvárať okná
  • opláchnuť sa v umývadle, nielen v sprche
  • použiť počítač v spálni a pozrieť si správy na nete


4. Police Work
Ráno po vražde treba ísť do práce. Carla prichádza na policajnú stanicu. Prejdite cez detektor kovov okolo seržanta, s ktorým sa Carla pozdraví, vybehnite hore schodmi a vstúpte do kancelárií. Dajte si kávu z automatu a choďte do vašej kancelárie. Pred ňou vás osloví Jeffrey, že mu Tyler dlhuje 100 dolárov. Potom vás ešte pri vstupe do vašej kancelárie osloví Garret s tým, že má výsledky z dôkazov, tak sa potom za ním máte s Tylerom zastaviť. Vstúpte do svojej kancelárie.

Tam sa napite trochu vody a môžete sa zahrať s jojom na vašom stole (stačí to zvládnuť po prvý zložitejší pohyb, aby boli body). Potom zdvihnite telefón a zavolajte Tylerovi. Sadnite si k stolu, skontrolujte zásuvku a pozrite si maily v počítači. Zaujímavý je len ten posledný od Kirstena (no mínus body).

Prepnite sa na Tylera a vstaňte z postele. Môžete sa pozrieť na svoju priateľku Sam a ak chcete, môžete sa s ňou pomilovať. V tom prípade sa po sexe prepnite na Carlu a opäť zavolajte Tylera, aby vstal a šiel do práce. Takže ako Tyler vstaňte, môžete sa pozrieť z okna, aj na seba do zrkadla. Potom choďte do kúpeľne, osprchujte sa a vymočte. Vráťte sa do spálne, otvorte skriňu a oblečte sa. Prejdite do druhej miestnosti a napite sa kávy, ktorú vám zatiaľ prichystala Sam. Pri káve sa Sam začne strachovať o vás, pretože máte nebezpečnú prácu. Buď na ňu buďte milý, alebo trochu nepríjemný (má to vplyv len na vašu psychiku). Potom si vezmite kabát z vešiaka pri dverách, pobozkajte Sam na rozlúčku a odíďte do práce.

Konečne aj Tyler prichádza do práce. Prejdite s ním okolo seržanta, s ktorým sa tiež pozdraví, vybehnite hore schodmi a vstúpte do kancelárií. Choďte do svojej kancelárie, pred ktorou vás osloví Jeffrey, že chce späť svojich 100 dolárov. Navrhnite mu, že si s ním o tie peniaze zahráte basketbal a on súhlasí. Zájdite do svojej kancelárie, zaveste si kabát na vešiak a môžete sa napiť vody a zahrať sa trochu s basketbalovou loptou. Potom vyjdite z dverí a zájdite za Garretom a Carlou. Pozhovárajte sa o tom, čo zistil o stopách z miesta činu a vydáte sa za ďalšími povinnosťami.

CARLA
+5Vypiť kávu z automatu v kanceláriách
+5Napiť sa vody vo svojej kancelárii
+5Zahrať sa s jojom, ktoré je na jej stole (zvládnuť po prvý zložitejší pohyb)

-5

Carla je namrzená, že Tyler zase mešká do práce
-5Keď vás osloví Jeffrey, že mu Tyler dlhuje peniaze
-5Pozrieť si mail od Kirstena

TYLER
+5Pozrieť sa na Sam, kým leží v posteli
+20Pomilovať sa so Sam
+5Pozrieť sa na seba do zrkadla
+5Osprchovať sa
+5Vymočiť sa do záchodu
+10Ak budete pri rozhovore so Sam milý a chápavý (Tender, Convicing)
+10Ak pobozkáte Sam pri odchode skôr, než vám to pripomenie
+5Vypiť kávu z automatu v kanceláriách
+5Napiť sa vody vo svojej kancelárii

-10

Keď vám Carla zavolá druhýkrát (ak ste mali sex)
-10Ak budete pri rozhovore so Sam nepríjemný (Firm)
-5Keď bude chcieť Jeffrey od vás svoje peniaze

BONUSOVÉ KARTY:
  • 10 bodov. Pri poličkách napravo od schodov, vo vstupnej hale stanice. Keď prídete ako Carla.
  • 5 bodov. Ako Carla si sadnite v kancelárii k svojmu stolu, otvorte zásuvku a z nej si vezmite kartu.
  • 10 bodov. V Tylerovej kúpeľni, v rohu.
Môžete tiež:
  • zapáliť lampu na Carlinom stole
  • pozrieť sa z okna v Tylerovej spálni


5. Confession
Dorazili ste do parku, kde sa máte stretnúť so svojím bratom Markusom. Len pokračujte cestou do stredu parku, kde oslovte Markusa. Porozprávate mu, čo sa stalo. Volíte témy za oboch, tak sa snažte, aby boli na seba bratia milí. Ku koncu teda zvoľte za Markusa odpoveď "Police" a za Lucasa "Convince". Keď vám po rozhovore Markus ponúkne kríž, tak ho prijmite (získate tak život naviac). Po rozhovore máte víziu pádu dieťaťa do vody. O chvíľu sa to naozaj stane. Môžete odísť (body mínus), alebo sa ho pokúsiť zachrániť. Skočte radšej do vody za ním a plávajte (klikanie šípkami do bokov) po neho. Chyťte ho a vyplávajte s ním na hladinu. Vytiahnite ho na breh a sami vylezte z vody. Pristúpte k nemu, prezrite ho a zistíte, že mu nebije srdce. Začnite ho resuscitovať. Lucas bude odpočítavať, 1, 2, 3, a keď povie tri, tak mu dajte masáž srdca (keď je to správne, napíše vám hra "Great"). Toto zopakujte niekoľko- krát, kým sa dieťa nepreberie. Okolo vás sa zbehlo pár ľudí a je medzi nimi aj policajt z reštaurácie. Spoznáte sa, no keďže ste zachránili život tomu dieťaťu, nechá vás odísť.

+10Stretnite sa s bratom
+20Zachráňte život dieťaťu

-5

Povedzte Lucasovi ako Markus, že je chorý (Sick)
-10Naštvite sa a ukončite rozhovor (Break Off)
-30Nechajte dieťa zomrieť a odíďte



6. Tyler & Kate
portrét podozrivého Servírka Kate Morrisonová z Doc´s Dinner prichádza na stanicu, aby pomohla identifikovať podozrivého. Tyler ju poinštruuje, ako to prebieha a už je to na vás. Máte načrtnutú tvár, a na boku pár položiek, v ktorých si vyberáte rôzne typy tváre, očí, nosov, vlasov a podobne, ktoré sa odrážajú na celkovej vizáži znázornenej postavy. Načrtnite postavu, ktorá sa čo najviac podoba na Lucasa. Čím lepšie, teda čím viac sa bude podobať, tým vyššie percentuálne ohodnotenie podobizne bude. Keď máte podobizeň hotovú, povedzte ako Kate, že je to ten muž, ktorého si pamätáte a je to. Tyler dodá, že to rozošlú, aby ho mohli ľahšie nájsť a rozlúči sa s Kate.



7. Alternate Reality
Lucas zvracia na záchode vo svojej firme. Necíti sa dobre, čomu sa ani nedá čudovať. Keď vstane, zájdite k umývadlu a opláchnite sa. Vyjdite do kancelárií, tu si môžete dať z automatu kávu. Podľa mapky pokračujte k červenému bodu, kde vstúpte do svojej pracovne. Váš kolega Warren je už tu a venuje sa práci.

Sadnite si k svojmu stolu. Prichádza prvá minihra. Ak ju úspešne zvládnete, vypočujete si Warrenove myšlienky. Myslí si, že ste trochu divný, čo vám mierne zhorší náladu. Ako prvé potom použite počítač (stratíte tým body, no potom ich môžete získať pri telefonáte od Tiffany, preto je dobré to spraviť skôr, než zavolá), zbadáte na ňom nápis Vrah, tak vás to dosť vydesí. Otvorte si šuplík napravo a vezmite si z neho krížik (+ 1 život). O chvíľu vám zavolá Tiffany, bývalá priateľka, ktorá si chce prísť po veci. Keď sa spýta, či môže prísť, povedzte, že áno.

Potom nasleduje ďalšia minihra a po jej úspešnom zvládnutí uvidíte, ako Warren rozleje šálku kávy. O chvíľu mu zazvoní telefón a on naozaj rozleje kávu. Došlo k poruche, tak sa ponúknete, že ju opravíte.

Vráťte sa do pracovnej haly a zájdite ku kóji označenej na mapke červeným bodom. Pokúste sa opraviť pokazený terminál, keď sa objavia na zemi chrobáky. Celá táto časť je len o stláčaní správnych kláves, ktoré sa vám zobrazujú a vy v akčnej scéne unikáte pred chrobákmi, ktoré zamorili halu. Ak neuspejete v správnej kombinácii kláves, strácate život, takže sa radšej snažte. Na konci, keď sa dostanete k výťahu, tak sa vám objaví muž, ktorého ste zabili a chrobáky vás dostanú - zrazu sa preberáte na zemi obklopený kolegami. Zmätený, otrasený, zahanbený odchádzate domov.

+5Opláchnuť sa v umývadle na toalete
+5Napiť sa kávy z automatu v pracovnej hale
+5Ak Tiffany do telefónu odpoviete áno, že môže prísť

-5

Ak zvládnete prvú minihru v Lucasovej pracovni, zistíte, že si Warren o vás myslí, že ste divný
-10Ak Tiffany poviete do telefónu nie, že nemôže prísť
-5Ak si v ľavej zásuvke vo vašom stole pozriete fotografiu vás a Tiffany
-20Na konci, či chcete, či nie, máte šok z chrobákov

Inak:
  • Ak aj poviete Tiffany, aby k vám nechodila, nebojte sa, aj tak príde.
BONUSOVÉ KARTY:
  • 10 bodov. Na toalete, medzi záchodmi, kde začínate level.
  • 10 bodov. Prezrite jednotlivé, pracovné kóje v pracovnej hale a na stole v jednej z nich nájdete kartu.
  • 5 bodov. Prezrite jednotlivé, pracovné kóje v pracovnej hale a na stole v jednej z nich nájdete kartu.
Môžete tiež:
  • vymočiť sa do záchodu
  • použiť sušič na ruky na záchode
  • pozrieť sa z okna v Lucasovej pracovni


8. Reconstruction
Táto časť je úplne jednoduchá. Carla prichádza do márnice, kde patológ práve začína pitvu mŕtvoly, ktorú zavraždil Lucas. Patológ sa vás opýta, či nechcete odísť, ale Carla zostáva, pretože má sama nejaké skúsenosti. Teraz vás čakajú len minihry na rýchle prsty, ktoré nasledujú po každom komentári patológa. Ak ste v minihre úspešný, Carla si z komentára niečo domyslí a zistí tak zas o niečo viac.

Zistí také veci, akože obeť nevidela útočníka a zbadala ho v poslednej chvíli. Že si obeť rozbila hlavu pri páde na zem. Že vrah bol ľavák a podobne. Potom nasleduje ešte krátky rozhovor, v ktorom sa môžete spýtať patológa na niektoré veci, čo by mohli prezradiť niečo o vrahovi. Keď sa spýtate na to, či nôž spôsobil smrť, potvrdí to, boli to tri rany, ktoré ho odpojili a spomenie sa na podobný prípad, s rovnakou smrťou. Meno z toho prípadu bolo, Kirsten, ako v maile, ktorý si Carla mohla prečítať v kancelárii.

+10Úspešne zvládnete minihry

-10

Nezvládnete minihry



9. Lost Love
Lucas je naspäť vo svojom byte. Zamyslite sa a vstaňte. Môžete si pustiť TV a pozrieť si správy o vašej záchrane chlapca z vody. Nepozerajte ďalej, ukážu vašu podobizeň, ktorú spravila servírka s Tylerom a to vás nepoteší. Môžete sa napiť ginu spod pultu a tiež si vziať tabletku z poličky pri vašej posteli, ale tak ako predtým, tak to nekombinujte. Tiež si môžete dať mlieko z chladničky a pustiť hudbu.

V rohu pri balkóne môžete zapnúť reproduktor a zahrať si na gitare (už klasická minihra). Taktiež si môžete zaboxovať do vreca (opäť minihra s klávesmi) a ak ste úspešný, zistíte, že máte viac sily než predtým, keďže vrece odtrhnete. Môžete ešte skočiť na záchod vymočiť sa, použiť zrkadlo a umývadlo. Potom zájdite do spálne, môžete si dať tabletku a ľahnite si do postele. Zavrite oči a podriemte si.

Neskôr zazvoní Tiffany pri dverách a zobudí vás. Vstaňte a choďte jej otvoriť. Vojde a posadí sa. Spýtajte sa jej, ako sa má (News) a potom, či by si nedala niečo na pitie (Glass). Súhlasí, tak zájdite ku kuchynskému pultu, vytiahnite spod neho fľašu ginu, nalejte pohárik a zaneste jej ho. Potom poviete, že jej prinesiete jej veci. Má tu dve krabice a sú na nich jej iniciálky. Jedna je pri telefóne, tak ju vezmite a zložte pri Tiffany. Druhá je v spálni pri počítači, tak jej prineste aj túto. Potom sa vás spýta, či ste v poriadku, tak buďte úprimný (Sincere) a potom zas sentimentálny (Sentimental). Spýtajte sa jej, či si niekoho našla (Alone) a zistíte, že ste stále obaja sami (nepokúšajte sa ju pobozkať, lebo odíde). Potom vám navrhne, aby ste jej zahrali na gitare. Súhlasíte, tak zapnite reproduktor, vezmite gitaru a hrajte (minihra, ako ste už mohli hrať na gitare predtým). Keď úspešne zahráte skladbu, tak sa chce Tiffany rozlúčiť. Pobozkajte ju (Kiss), ona vám podľahne a skončíte v posteli. Skvele sa s ňou pomilujte (vo veľmi krátkom časovom limite hýbte myškou, pre úspešné zásuny).

Po sexe ste obaja spoločne zaspali. Uprostred noci sa prebudíte. Vstaňte a choďte do obývačky, kde na kresle sedí vrana. Vyjdite na chodbu, kde sa stretnete s malým dievčatkom z vašich vízií. Preberáte sa zdesený z nočnej mory.

+5Napiť sa ginu spod pultu v kuchynskej časti
+5Napiť sa mlieka z chladničky
+5Pustiť si hudbu v obývačke
+10Úspešne zahrať nejakú skladbu na gitare
+10Úspešne zvládnuť boxovanie do vreca
+5Vymočiť sa do záchodu
+10Dať si tabletku z poličky pri posteli
+10Driemať v posteli, než príde Tiffany
+5Dať Tiffany pohár ginu
+5Pri rozhovore byť úprimný (Sincere)
+5Pri rozhovore byť sentimentálny (Sentimental)
+10Úspešne zahrať na gitare pre Tiffany
+30Pomilovať sa s Tiffany

-10

Ak si pozriete v TV správy až do konca, ukážu vašu podobizeň
-20Napiť sa ginu spod pultu v kuchyni viackrát
-5Pozrieť si fotografiu mŕtvych rodičov pri počítači
-30Ak sa pokúsite Tiffany pobozkať pri prvej možnosti, tak odíde
-20Ak po zahratí na gitare poviete Tiffany, aby odišla
-20Ak zahráte na gitare pre Tiffany zle, tak odíde
-20Na konci vás vydesí nočná mora

Inak:
  • Ak nie ste schopný udržať Tiffany pri sebe, tak odíde, čo vás rozhodne nepoteší. Potom si choďte sami ľahnúť do postele, aby mohla prísť nočná mora.
BONUSOVÉ KARTY:
  • 5 bodov. V poličke nad drezom, tam kde bola aj pri vašej prvej návšteve bytu. Ak ste ju vzali aj predtým, je tu ďalšia.


10. Hide and Seek
Choďte rovno cestou pomedzi hroby. Keď budete môcť odbočiť k Markusovi, tak najprv pokračujte na koniec cesty. Tam na hrobe napravo je kríž, ktorý si vezmite (+ 1 život). Vráťte sa za Markusom a položte kvety na hrob vašich rodičov. Vtedy sa vám vynorí spomienka z detstva.

Váš brat a traja jeho kamaráti sa vydajú hrať do vojenského skladu. Vy budete mať víziu, ako sklad vybuchne a ak uspejete v minihre, tak vám vízia aj napovie, ako sa do skladu dostať.
Cez bránu sa do vojenského objektu nedostanete. Choďte k veži napravo, tam sa dá preliezť cez poškodený plot. Pomocou pohybov myšky ním prelezte.

Keď ste za plotom, tak sa schovajte za skalu pri vás, aby vás vojaci strážiaci na ceste nevideli. Keď budú chrbtami k vám, tak bežte k plotu pred vami, za cestou. Bežte ale smerom naľavo, nie k bráne. Ku skale pred plotom. Tam, za skalou, je diera v plote, ktorou prelezte za plot. Za ním bežte k hromade krabíc napravo. Počkajte si, kým z hangára naľavo vyjde nákladiak. Nákladiak pôjde smerom napravo a cestou bude zacláňať výhľad vojakovi, ktorý stráži pri sklade pred vami. Vtedy vybehnite, využite krytie nákladiaku a dostaňte sa medzi oba sklady. Tam vás vojaci po bokoch nevidia, tak choďte už len rovno, medzi sklady. V sklade naľavo je diera, tak odtiahnite dosku, ktorá ju zakrýva a vlezte ňou dovnútra. Tam stretnete Markusa, ktorého pošlete preč.

Vtedy sa vám spustí časový limit, kým dôjde k explózii. Musíte nájsť ostatné schované deti. Rovno pred vami je stena z drevených krabíc. Obehnite si ju a z jej druhej strany nájdite otvorenú krabicu o ktorú je opretých niekoľko drevených poklopov. V nej je schovaný prvý chlapec, tak ho pošlite preč. Bežte na opačný koniec skladu popri ohni a na konci je trup lietadla. V jeho zadnej časti sa schováva druhý chlapec. Ten vám len tak neverí, tak ho oklamte (Lie), že ho zháňa jeho matka a odíde. Pri tomto trupe lietadla sú schody, ktorými vybehnite nahor. Tam prebehnite na koniec a za nejakými plechmi sa tam schováva posledný chalan. Pošlite ho preč a následne v animačke vybehnete von aj vy.

Potom sa opäť presúvate do prítomnosti. Markus vám dá kontakt na nejakú osobu, ktorá za zaoberá nadprirodzenými javmi.

+10Ak zachránite všetkých chlapcov z horiaceho skladu

-30

Ak nezachránite chlapcov z horiaceho skladu

BONUSOVÉ KARTY:
  • 5 bodov. Keď pôjdete na cintoríne cestou k Markusovi, tak odbočte pri prvej možnosti vpravo a tam nájdete kartu.


11. Friendly Combat
Zvoľte si za koho sem prídete, ale stretnú sa tu obaja, Carla aj Tyler. Za Tylera môžete použiť stroj na posilňovanie nôh, žinenku na kliky, alebo môžete dvíhať činky. Stačí sa rozcvičiť na dvoch z týchto troch možností a je pripravený na zápas (pri každom posilňovaní treba spraviť cvik 10 krát, stláčaním šípok vľavo/vpravo). Za Carlu sa môžete rozohriať pri stroji na posilňovanie rúk a na žinenke.

Keď sú obaja rozohriati, tak si zvoľte jedného z nich a vstúpte do ringu. Čaká vás priateľský, boxerský zápas. Klasická minihra, stláčajte označené tlačidlá a vyhrajte, alebo prehrajte zápas. Potom vám Tyler navrhne, či si dáte odvetu. Môžete súhlasiť, ak chcete. Ak nie, odmietnite a ide sa ďalej.

TYLER
+5Napiť sa vody z fľaše na lavičke
+10Keď spraví kompletne dva posilňovacie cviky

CARLA
+5Napiť sa vody z fľaše na lavičke
+10Keď spraví kompletne dva posilňovacie cviky
+20Vyhrať zápas

-10

Prehrať zápas

BONUSOVÉ KARTY:
  • 10 bodov. Karta je v rohu miestnosti, za ringom.
Môžete tiež:
  • Pustiť si rádio, ktoré je na lavičke pri fľaši s vodou.


12. Debriefing - Carla
Po záhadnom maile a potom, čo sa o Kirstenovi dozvedela aj od patológa, vydala sa Carla do archívu, aby o ňom niečo zistila. Problém je v tom, že Carla trpí klaustrofóbiou a teda neznáša malé, uzavreté priestory.

Po vstupe choďte k dverám. Na stene napravo prehoďte spínač a zapnete tak svetlo. Prejdite dverami. Teraz sa pohľad prepol do pohľadu prvej osoby. Pohybujete sa pomocou myšky. Šípkou vpred idete vpred a keď stlačíte pravé tlačidlo myšky, tak ňou môžete otáčať pohľad/smer. Šípkami do bokov musíte udržiavať pravidelné dýchanie Carly, inak spanikári a utečie na začiatok. Na rozdiel od predošlých hier so šípkami, ich teraz nesmiete stláčať najrýchlejšie ako viete, ale pomaly a snažiť sa udržať ukazovateľ v strede. Obe krajnosti vedú k spanikáreniu.

Budete postupovať pomedzi regály so záznamami a niektoré vám budú blokovať cestu, tak si vždy nájdite krajné, ktoré majú ventil, ktorým ich môžete posúvať. Hneď na začiatku, aby ste mohli prejsť, tak použite ventil na regály napravo, čím regál posuniete a môžete prejsť. Za ním je ďalšia blokáda, tak použite najprv ventil naľavo a potom ten napravo. Prejdite novou cestou až k počítaču.

Najprv by ste mali zapnúť prúd, aby ste mohli počítač použiť. Naľavo sú regály so záznamami zo sedemdesiatych rokov. Prejdite nimi a pri posledných regáloch použite najprv ventil napravo a potom ten naľavo. Ulička, ktorú si vytvoríte, končí pri stene, na ktorej je spínač. Prehoďte ho a pustíte energiu do počítača. Vráťte sa k nemu.

Kirstenova zložka je, ako podotkla Carla, medzi deväťdesiatymi rokmi. Je úplne na konci. Teraz sa otočte teda k regálom napravo. Použite na nich ventil naľavo, prejdite otvoreným prechodom a tam použite ventil pred vami. Vráťte sa k počítaču a opäť použite ten ventil naľavo, ktorým ste si pred chvíľou otvorili cestu. Potom použite ventil napravo a otvoríte si druhú cestu. Prejdite ňou a pred vami sú regály so záznamami 1990 - 2000. Použite ventil, aby ste sa dostali medzi tieto regály a vezmite si Kirstenovu zložku. Vráťte sa s ňou k počítaču a vložte ju do neho. Zistíte, že zložka je prázdna. No je v nej aspoň meno vyšetrovacieho dôstojníka - Robert Mitchell.

+20Keď nájdete správny záznam - záznam Kirstena

-10

Ak Carla spanikári a utečie z archívu

BONUSOVÉ KARTY:
  • 10 bodov. V slepej chodbičke rovno oproti schodom, ktorými ste zbehli dole, je karta.


13. Debriefing - Tyler
Tyler prichádza do veľkého obchodu so starými knihami, ktorý vlastní starček menom Takeo. Chce tu zistiť niečo o knihe, ktorú našli v reštaurácii a ktorá patrila podozrivému.

Zbehnite dole schodmi a choďte k stolu pod nimi. Tam si na stole pozrite detailnejšie, pomocou lupy Lucasovu knihu. Otočte na tretiu stranu, ktorá je síce prázdna, ale v ľavom, hornom rohu je text písaný rukou. Je to venovanie k osemnástim narodeninám od MK. Prejdite po tom texte lupou a Tyler si ho všimne. Potom knihu opäť zavrite a vypadne z nej nejaký papierik, ktorý zrejme slúžil ako záložka. Vezmite si ho.

Potom zájdite k stolu oproti schodom, pri ktorom je Takeo. Oslovte ho a pokúste sa ho presvedčiť, aby vám povedal niečo o knihe. Nepodarí sa to, tak sa dajte na odchod. Zastaví vás a navrhne vám, že vám povie čo vie, ak mu nájdete jednu knihu, ktorú hľadá. Súhlasíte. Kniha, ktorú hľadá, je zo série. Dá vám druhú knihu z tej série, aby vám pomohla.

Zájdite k stolu, kde ste si pozerali Lucasovu knihu a prezrite si aj túto. Je to dielo Cave ne Cadas, ktoré napísal de Gruttola. Potom knihu nechajte na tomto stolíku a choďte hore schodmi k vstupným dverám. Pri nich je na stolíku kniha, ktorú si pozrite. V nej nájdete, že De Gruttola spadá do roku 1796, Vráťte sa naspäť k Takeovi a prejdite za pult, pred ktorým kľačí. Tam si pozrite knihu, v ktorej zistíte, že knihy z rokov 1700 - 1800 sú na treťom poschodí a abecedne sú autori A - E označení bielou farbou. Jednoduché. Vybehnite po schodoch úplne hore, na tretie poschodie a tam si vezmite knihu z poličiek označených bielou farbou. Vráťte sa s knihou za Takeom a dajte mu ju. Je spokojný, tak vám odpovie na pár otázok, ale nič podstatného sa nedozviete. Vráťte sa k východu a odíďte.

+20Nájdenie papierika, ktorý vypadne z knihy
+10Prineste Takeovi správnu knihu

BONUSOVÉ KARTY:
  • 20 bodov. Keď vstúpite, ste na druhom podlaží. Choďte napravo (pri vstupe po Tylerovej ľavej ruke) a na konci, pri zábradlí je karta.
  • 20 bodov. Keď donesiete Takeovi knihu, ktorú hľadá a porozprávate sa s ním, tak pri odchode sa vám pred schodmi objaví táto karta.


14. Agatha
Lucas prichádza za kontaktom, ktorý mu dal jeho brat Markus. Za osobou, ktorá sa vyzná v okultizme. Na ulici si môžete obzrieť akurát bezdomovca v autobusovej zastávke. Inak zájdite k domu č. 36. Zazvoňte, no nikto neotvára, tak sami otvorte dvere a vstúpte.

Zájdite do dverí na konci chodby a vstúpte. V tejto miestnosti si môžete poobzerať netradičné zariadenie a potom prejdite do susednej miestnosti, kde je Agáta, slepá starenka na kolieskovom vozíku. Prehoďte s ňou pár slov a povie vám, aby ste ju odviezli k jej havranom, kde to bude pohodlnejšie. Predtým si môžete vziať kríž z poličky pri jej posteli (+ 1 život). Potom sa chyťte jej vozíka, vyjdite s ňou na chodbu a zavezte ju do dverí pri vchodových dverách. Tam je miestnosť plná klietok s havranmi.

V rozhovore sa jej zdôverte s tým, čo vás trápi. Potom to ukončí tým, aby ste nakŕmili jej vtáky. Z poličky, zo spodnej zásuvky si vezmite vtáčí zob a nakŕmte vtáky v niektorých klietkach. Potom oslovte Agátu a pohovorte si o tom, čo by to mohlo spúšťať(Triggers). Povie vám, aby ste ju odviezli inam, tak ju vezmite do miestnosti pred jej spálňou. Tam vám povie, aby ste našli tri sviečky a zápalky. Sviečky sú v tejto miestnosti, v skrinke naľavo pri dverách, v hornej zásuvke. Potom sa vráťte na chodbu a choďte do kuchyne, oproti miestnosti s havranmi. Zápalky sú na stole. Vezmite ich a vráťte sa k Agáte. Na stole pri nej sú tri svietniky, tak do každého z nich vložte sviečku a zapáľte ju. Potom tam chce mať Agáta tmu, tak zhasnite svetlo vypínačom pri dverách a zatiahnite závesy na oboch oknách. Potom si sadnite na stoličku pri Agáte.

Teraz začína seansa, počas ktorej sa vrátite s Agátou do Lucasových spomienok v deň vraždy. Hráč si ju veľmi nevychutná, lebo počas celého diania vás sprevádza klasická minihra na stláčanie vysvietených kláves, takže sa sústredíte na to a zároveň na dej (možno aj titulky), takže je to trochu otravné. Zistíte, ako sa to stalo, no neviete kto a prečo. Agáta vám to po skončení nechce povedať. Pošle vás preč, aby ste za ňou prišli zajtra.

+20Úspešne zvládnuť minihru na seanse a odhaliť trochu, čo sa stalo

BONUSOVÉ KARTY:
  • 20 bodov. Po prvom rozhovore s Agátou ju máte odviezť do inej izby. Predtým vstúpte do susednej miestnosti, do kúpeľne. Tam je karta pri záchode.
  • 5 bodov. Karta je v kuchyni pri stole. Kuchyňa je miestnosť hneď vedľa vchodových dverí.


15. Double or Quits
Jednoduché, Tyler sa stretáva na ihrisku s Jeffreym. Idú si zahrať o 100 dolárov, ktoré mu Tyler dlhuje. Opäť minihra v stláčaní správnych tlačidiel, ktoré sa rozsvietia na monitore. Tak si vychutnajte basketbal a vyhrajte.

+5Spravte si z Jeffreyho srandu (Make Fun)
+5Vyhrajte pár bodov
+20Vyhrajte zápas



16. Questions & Bullets
Carla prichádza na strelnicu, kde je seržant Mitchell. Ten, ako ste zistili, v archíve vyšetroval vraždu Kirstena. Než vám niečo o prípade povie, bude chcieť, aby ste sa predviedla v streľbe. Takže si nasaďte okuliare a slúchatka a vezmite zbraň a strieľajte na terče. Máte obmedzený čas. Za trafenie nepriateľa máte plus sekundy, za trafenie civilistu sú mínus sekundy. Tiež musíte aj nabíjať, takže to robte pravidelne, najlepšie, keď sa objaví civilista, vtedy aj tak nestrieľate. Neskôr si streľbu budete ešte musieť zopakovať, aby ste z neho dostali viac. Pomedzi streľbu sa ho popýtajte na veci ohľadne Kirstenovho prípadu.

+10Dobré skóre v streľbe



17. Dark Omen
Carla si doma dáva večer sprchu, keď ju vyruší telefón. Natiahne si spodné prádlo a je vaša. Prejdite cez spálňu do obývačky a vezmite telefón pri dverách. Volá Tyler, že nevie prísť na nič, ohľadne papierika, ktorý našiel v Lucasovej knihe.

Zájdite naspäť do spálne, otvorte šatník a oblečte sa. O chvíľu niekto zazvoní, tak choďte otvoriť. Je to sused Tommy. Doniesol víno, tak máte nájsť poháre. V poličke nad drezom sú poháre, tak ju otvorte, vezmite si ich, zaneste k Tommymu a položte na stôl. Posaďte sa a pripijete si spolu. Môžete sa ho spýtať, či niekoho má (Tommy), zistíte, že má priateľa. Prehoďte pár slov. Potom vytiahne tarotové karty a pokúsi sa vám vyložiť budúcnosť. Vezmite karty, premiešajte ich a vráťte na stôl. Trikrát si otočte po dve karty. Stratíte tým dosť bodov. Tommy vám vyloží temné veci, takže to radšej ukončí. Zároveň zistí, že je dosť hodín, tak odíde.

Teraz sa môžete posadiť na gauč a pozrieť si na chvíľu TV. Tiež zájdite na záchod a vycikajte sa. Zájdite do spálne a na chvíľu si ľahnite na posteľ. Potom sa vráťte do obývačky a v kuchynskej časti si z pultu zoberte kúsok pizze. Prepnite sa na Tylera.

Použite počítač a pozrite si sieť. Tam máte položky News, Weather a World. Dajte si "World" a uvidíte kurzy akcií. Vtedy si uvedomíte, že práve to je na papieriku, ktorý ste našli v Lucasovej knihe (To isté zistíte, ak si pozriete noviny na Carlinom stole). Zavolajte Carle a chce, aby ste jej ten papier poslali faxom, dostala nápad. Teraz si mal Tyler povzdychnúť z únavy (strata bodov, nedá sa nič robiť). Vstaňte, vezmite si ten papierik do rúk, dajte ho do faxu, odošlite a vráťte na stôl. Ešte sa môžete napiť vody a zahrať sa s basketbalovou loptou. Prepnite sa na Carlu.

Vezmite si papier z faxu (na stole pri počítači) a vyjdite na chodbu. Zazvoňte na dverách oproti a spýtate sa Tommyho, keďže pracuje v banke, či by vám nevedel povedať, ako zistiť, odkiaľ ten papierik pochádza. Odporučí pozrieť si vodotlač. Vráťte sa domov a zavolajte Tylera, aby ste mu to oznámili. Prepnite sa na neho. Sadnite si s ním k stolu, zapnite lampu na stole a chyťte papierik. Potom prechádzajte svetlom poza papierik, aby ste objavili kód banky. Hneď nato Tyler zavolá Carlu. Rozhodnite sa, kto to pôjde preveriť, či Tyler, alebo Carla.

CARLA
+5Pozrieť si TV
+5Otvoriť dvere Tommymu
+5Pripiť si s Tommym
+5Spýtať sa, či niekoho má
+5Vycikať sa na záchode
+10Ľahnúť si na posteľ
+5Dať si pizzu
+20Spýtať sa Tommyho na pôvod papierika z knihy

-5

Ako Tommy sa spýtať Carly na prácu (Carla Work)
-5Ako Tommy sa spýtať, či je s niekým (Carla)
-30Vykladanie kariet s Tommym

TYLER
+10Objaviť v počítači význam papierika z knihy
+5Odfaxovať papierik Carle
+5Napiť sa vody zo stojana
+5Zahrať sa s basketbalovou loptou
+5Napiť sa kávy z automatu v hale pred kanceláriou
+10Objaviť pomocou lampy vodotlač na papieriku

-20

Únava

Inak:
  • Ak s Tylerom zistíte súvislosť s papierikom skôr než príde za Carlou Tommy, tak jej ho pošlite mailom. Potom pri hraní za Carlu, keď bude Tommy odchádzať, tak sa ho automaticky spýta na fax a môže rovno zvolať Tylera.
  • \
BONUSOVÉ KARTY:
  • 10 bodov. V kúpeľni, pri poličke.
  • 5 bodov. Na stole v pracovnej hale pred vašou kanceláriou.
Môžete tiež:
  • vypnúť hudbu
  • pozrieť sa z okna
  • po odchode Tommyho sa opäť vyzliecť
  • pozrieť sa na seba do zrkadla


18. The Storm
Lucas je doma a má halucinácie. Prichádza ohromný víchor, ktorý vrhá po Lucasovi veci z miestnosti. Čaká vás dlhšia minihra, v ktorej sa vyhýbate letiacim objektom a kráčate oproti víchru. Len sledujte a hrajte, až kým na konci Lucas nepadne.

Prichádza ho navštíviť jeho brat Markus. Máte čas, kým Lucas spadne z balkóna, tak sa ponáhľajte. Choďte k dverám a skontrolujte meno. Keď sú správne, tak zazvoňte. Začujete výkrik, tak vyrazte dvere, bežte na balkón a vytiahnite Lucasa.

+10Lucas je zachránený pred pádom



19. Face Off
Markus sa o Lucasa staral po zažitom šoku. No ten potreboval kontakt s realitou, tak sa vrátil do práce. Sedíte pri svojom stole, keď zistíte, že sa blíži polícia. Na pravej strane stola je papier, z ktorého ste si kúsok odtrhli, ako záložku do knihy, ktorú našli v reštaurácii, tak ho skryte. Na druhej strane je Richard III, ďalšia Shakespearova kniha, ktorú čítate, tak ukryte aj tú.

Keď vstúpi vyšetrovateľ (Carla, alebo Tyler), bude vás očakávať niekoľko minihier. Ak ich úspešne zvládnete, budete počuť, čo si vyšetrovateľ myslí. No zároveň vás vydesí niekoľko chrobákov, čo má za následok stratu bodov mentálneho zdravia. Ak ich nesplníte, nezistíte myšlienky, ale nestratíte body. Počas rozhovoru samozrejme dostanete otázky. Odpovedajte na ne pravdivo, aby ste neboli podozriví. Akurát, keď sa spýta na vaše ruky, tak klamte, že ste mali nehodu. Potom sa spýta, čo ste robili v čase vraždy, tak klamte opäť, len nespomínajte reštauráciu.

Po rozhovore odíde Lucas na toaletu a preberáte rolu vyšetrovateľa. Vezmite Lucasovi zo stola pero, kvôli odtlačkom prstov. Taktiež môžete prezrieť zásuvky a krabicu a nájsť skrytú knihu aj papier.

LUCAS
-10/-20Splnenie minihier

CARLA / TYLER
+5Zobratie pera
+5Nájdenie dôkazu

BONUSOVÉ KARTY:
  • 10 bodov. Na začiatku sedíte pri svojom pracovnom stole. Otvorte zásuvku napravo a vezmite si kartu.


20. Back to Agatha
Vstúpte do Agátinho domu. Choďte do miestnosti, kde ste mali seansu a nájdete jej telo. Začujete, že sa sem blíži polícia a zobrazí sa vám ukazovateľ času. Vráťte sa na chodbu a choďte do miestnosti s havranmi. V strednej klietke si môžete všimnúť nejaký papier. Otvorte spodnú zásuvku v skrinke pri stene a vezmite vtáčí zob (tak ako minule). V sáčku nájdete kľúč, ktorým otvorte prostrednú klietku a nájdete staré noviny. Vráťte sa do miestnosti s Agátiným telom a utečte cez otvorené okno.

+20Uvažovanie o situácii (automaticky na začiatku)
+10Nájdenie novín

-30

Prezrieť mŕtve telo Agáty

Inak:
  • Môžete v kuchyni zobrať zo stola nôž a klietku s novinami ním vypáčiť.
BONUSOVÉ KARTY:
  • 10 bodov. V spálni Agáty.

1. časť | 2. časť

Súvisiace hry Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered



Diskusia Príspevkov: 45 Hodnotenie
532 hlasov

100
60
20

80
40
0
60
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |