HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 8505 užívateľov

Návody > Grand Theft Auto: San Andreas


Zobrazení:2160365
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť


Púšť (Desert)

A. Mike Toreno /Toreno´s Ranch; Mystery/ (?, neskôr T)

Po splnení misie Yay Ka-Boom-Boom v San Fierro sa vám sprístupnila púšť, v ktorej máte zájsť za záhadným volajúcim. Máte pre neho splniť štyri úlohy. Pri druhej sa vám predstaví, je to Mike Toreno, ktorý pracuje ako vládny agent. Stále je na svojom ranči v Tierra Robada.


A1. Monster

Čaká vás jazda v Monstery, ktorú musíte zvládnuť pod 6:30. Proste len prechádzajte cez Checkpointy a dávajte pozor. Nachádzajú sa väčšinou na miestach, kde nie je najlepší povrch a Monster síce zvládne mnoho nerovností, no ľahko sa tiež môže prevrátiť. Nemusíte byť najlepší, stačí dôjsť v stanovenom čase.

Odmena: za prvé miesto $ 5 000, za druhé $ 4 000, za tretie 3 000, za štvrté $ 2 000 a za piate $ 1 000.


A2. Highjack

Teraz sa vám Toreno predstaví. Sľúbi vám pomôcť s vašim bratom, ak pre neho spravíte pár vecí, ktoré on nemôže. Chce, aby ste uniesli nákladiak smerujúci do San Fierra. Je to práca pre dvoch, preto už vo vašom mene zavolal Cesara. Po scénke naskočte s Cesarom na motorku a ponáhľajte sa na most do San Fierra. Ak ho nezískate, než dôjde na začiatok mesta, tak je misia neúspešná. Nákladiak nespomaľuje a odráža všetky autá, ktoré mu stoja v ceste. Musíte sa k nemu dostať z ľavej strany a tam udržiavať rovnakú rýchlosť ako nákladiak, aby sa Cesar pripravil a skočil do kabínky. Musíte sa držať tesne pri kabínke pár sekúnd, aby mal na to Cesar dosť času. Keď sa to konečne podarí, tak vyhodí šoféra a zastaví. Teraz doň už len nastúpte vy a odvezte ho do vašej garáže tu v San Fierro.

Odmena: $ 7 000.


A3. Interdiction

Toreno potrebuje, aby ste pre neho vyzdvihli nejaký balíček. Nastúpte si do BF Injection, ktoré tu na vás čaká a zájdite na označené miesto do El Castilo del Diablo. Tam vám v ďalšej scénke oznámi, aby ste si vzali dopravný prostriedok a zašli na miesto stretnutia. Máte tam Quadbike, Bandito a Sanchez. Sanchez sa mi z nich zdá najlepší. Tiež si vezmite raketomet. Potom len vybehnite na označené miesto na kopec. Tam zbadáte prilietajúcu helikoptéru, ktorú však prenasledujú dve ďalšie. Treba ich zničiť, tak použite raketomet. Neskôr sa objavia ďalšie. Celkovo musíte zničiť päť helikoptér skôr, než zničia oni vašu. Po ich zničení máte dve hviezdičky hľadanosti, no to nevadí. Helikoptéra zatiaľ zhodila svoj náklad, tak zájdite na označené miesto na mape a vyzdvihnite ho. Teraz už len zájdite na posledné označené miesto, kde v garáži odovzdajte získaný náklad.

Odmena: $ 1 000.


A4. Verdant Meadows

Toreno chce, aby ste pre neho kúpili nejakú nehnuteľnosť. Zájdite na miesto so symbolom lietadla a kúpte staré letisko za $ 80 000. Keď ho kúpite, vybehnite po schodoch do neďalekej budovy, vstúpte do červeného kruhu a zavolá vám Toreno. Musíte sa naučiť lietať. Taktiež vám zavolá Jethro (pokiaľ ste aspoň na bronz prešli testy autoškoly) a informuje vás o nelegálnych pretekoch.

Odmena: Žiadna.


B. Letisko

Ďalšie úlohy sú spojené s letiskom, ktoré ste kúpili v rámci misie Verdant Meadows.

B1. Learning To Fly

Aby ste mohli postúpiť v hre ďalej, musíte prejsť všetkých 10 testov v leteckej škole.

Odmena: Rešpekt +

Taktiež si zvýšite letecké schopnosti. Po splnení tretieho testu získate leteckú licenciu a budete vpustený na letiská. Po splnení tejto misie vám zavolá Woozie s tým, že v Las Venturas majú pre vás v kasíne triád nejakú prácu. Týmto ste si sprístupnili časť Las Venturas.


B2. N.O.E.

Toreno chce, aby ste zaleteli nad Angel Pine a zhodili jeho mužom nejakú výbavu. Začne sa vám odpočítavať 10 minút a tiež sa vám zobrazí ukazovateľ viditeľnosti. Ten sa vám nesmie naplniť, preto musíte letieť nízko nad zemou, aby vás nezachytil radar. Čas tu nie je problém, okľukou sa to dá zvládnuť tam aj späť za 5 minút. Horšie je držať sa v kopcovitom teréne pri zemi. Preto preleťte rovno nad vodu a tam už len leťte okolo celého San Fierro, až k Angel Pine. Tam preleťte cez červený kruh nad mestečkom a vráťte sa naspäť na svoje letisko. Stále vás nesmie zachytiť radar, tak sa vracajte pod úrovňou radaru tak, ako ste prišli - ponad hladinu vody. Pri letisku preleťte pár kopcov a pristaňte.

Odmena: $ 15 000.


B3. Stowaway

Na vašom letisku pristálo nákladne lietadlo, ktoré nejakí agenti nakladajú. Objaví sa Toreno a chce, aby ste im to prekazili. Po scénke ste na motorke a musíte sa dostať do lietadla. Vyrazte teda. Agenti po vás začnú strieľať, no vy ich ignorujte. Máte málo času, pretože keď lietadlo vzlietne, prehrali ste. Choďte stále za ním a pozor na sudy, ktoré z neho vypadávajú. Držte sa radšej bokom a keď budete tesne pri ňom, tak sa nasmerujte na otvorenú rampu a vbehnite po nej do lietadla. Teraz pokračujte na palube. Lietadlo je plné výbušnín, takže tu nesmiete použiť strelné zbrane, inak ho zničíte. Cez uličku sa stále kotúľajú sudy, tak sa presúvajte medzi jednotlivými intervalmi ich padania a schovávajte sa v priestoroch medzi nákladom, po bokoch. Takto sa dostaňte na koniec lietadla. Cestou likvidujte agentov, no len päsťami, či chladnou zbraňou. Hore zabite agenta s padákom, ktorý si po jeho smrti vezmite. Tu v hornej časti umiestnite výbušninu a vráťte sa do zadnej časti. Máte padák, tak vyskočte z lietadla a odpáľte ho. Zničením lietadla je misia úspešná, vy už len bezpečne pristaňte s padákom na zemi.

Odmena: $ 20 000.


B4. Black Project

V tejto misii si dosť zastrieľate. Stretnete sa s Truthom, ktorý vie, že ste pracovali pre Torena. Zavezie vás k tajnej vojenskej základni Area 69. Máte do nej vniknúť. Ste pred objektom, v ktorom je na dvore hromada vojakov. Do podzemnej časti sa musíte dostať do 05:30 ráno. Tu si môžete vybrať, či budete postupovať potichu, alebo sa hlučne prestrieľate. Najprv sa zbavte vojakov na dvore, odporúčam sniperku. Postrieľajte najbližších okolo brány, vybehnite na vežu. Z nej máte výhľad na väčšinu vojakov, tak sa ich zbavte. Toto je vhodné pre oba postupy. Ak chcete pokračovať potichu, tak prejdite do označenej vežičky, kde otvoríte dvere a potom bežte cez ne dovnútra. Cestou sa však musíte vyhýbať lúčom reflektorov, inak vyvoláte poplach. Ak sa chcete surovo prestrieľať, tak kašlite na reflektory a prejdite rovno do stredu. Keď vyvoláte poplach dvere sa zablokujú a musíte nájsť inú cestu dovnútra. Choďte k označenej vetracej šachte, rozstreľte mriežku a skočte do nej. Oboma spôsobmi ste vnútri. Nožom, pištoľou s tlmičom, alebo čímkoľvek zabíjate stráže. V jednej miestnosti s vedcami môžete deaktivovať bezpečnostný systém. Potom sa dostaňte likvidujúc nepriateľov až do miestnosti s bezpečnostnými dverami. Je pri nich vedec, ktorý keď vás zbadá, tak sa vzdáva a dá vám svoju prístupovú kartu. S ňou si otvorte dvere. Za nimi je dlhé schodisko smerom nadol. Na schodoch vás čakajú vojaci, tak sa prestrieľajte poslednou baštou odporu až na samé dno. Tam je tunajší tajný projekt - Jetpack. Keď sa k nemu dostanete, tak si ho automaticky nasadíte. Teraz ho použite (medzerníkom) a vzlietnite. Vyleťte až nad základňu. Tam už použite aj šípky, aby ste leteli preč zo základne. Ponáhľajte sa, pretože sa vás totiž budú snažiť zostreliť. Zaleťte na označené miesto k Truthovi, ktorý vám vezme Jetpack a odíte. Milé od neho.

Odmena: Rešpekt +

Po misii vám zavolá Thruth, že vás čaká na letisku.


B5. Green Goo

Posledná misia letiska. Truth chce ďalšiu cestu za pravdou, ktorú vláda skrýva, aj keď presne nevie za čím. Máte Jetpack, tak zaleťte k označenému vlaku. Pristaňte na ňom a postrieľajte vojakov. Akonáhle si zvyknete na ovládanie Jetpacku, tak je to úplná hračka presúvať sa s ním. Keď postrieľate vojakov, tak sa presúvajte z vagónu na vagón a rozstrieľavajte krabice, ktoré vlak preváža. V jednej nájdete nejakú zelenú nádobu, tak ju vezmite a zaneste Truthovi. Ten je z nej unesený, vezme si ju a opäť vás opúšťa.

Odmena: $ 20 000

Po tejto misii začne vaše letisko zarábať a bude vám prinášať denný zisk $10 000. Taktiež sa vám tu pri dome bude objavovať Jetpack.


C. Iné

C1. Barbara Schternvartová


1 - lokácia kvetín
Na severe v púšti zájdite do mestečka El Quebrados. Na parkovisku pred úradom šerifa nájdete zhovárať sa mladú černošku. Nie je veľmi náročná, stačí jej, keď máte pár kíl naviac a dostatočný sexepíl. Je to policajtka a keďže ste gangster, zrejme vám nedôveruje, tak vás ani nepozve k sebe domov. Stretávať sa s ňou budete tam, kde ste sa stretli.
Na stanici je v čase od 00:00 - 06:00.
S Barbarou sú pohodové rande. Keď sa chce najesť, tak zájdite do neďalekého bistra pri diaľnici. Inak sa rada preváža po okolí. Keď sa chce previezť, tak vám stačí krúžiť po meste, nemusíte nikam zachádzať. Udržujte pomalšiu rýchlosť, ako policajtka neschvaľuje rýchlu jazdu. Až pri nejakých šesťdesiatich percentách vzťahu vás pozve na stanicu na kávu.

Odmena: Keďže randíte s policajtkou, tak v prípade že vás zatknú, nebudete platiť kauciu. Keď vo vzťahu dosiahnete polovicu, dá vám kľúče od svojho auta, je to policajný Ranger parkujúci pred stanicou. Keď dosiahnete maximum, daruje vám uniformu policajta.


C2. Letecká škola

Robiť pilotné testy môžete potom, čo kúpite staré letisko za $ 80 000 Verdant Meadows v misii Verdant Meadows. Musíte povinne absolvovať všetky testy aspoň na bronzovú medailu, aby ste mohli pokračovať ďalej. Vybehnite schodmi do inštruktážnej miestnosti, kde vám vždy najprv na videu ukážu, čo od vás chcú a potom to máte zopakovať. Aby bol test úspešný a sprístupnil sa vám ďalší, musíte ho absolvovať minimálne na 70%.
  1. TakeOff: Prvá misia je úplne jednoduchá, stačí vzlietnuť. Pridávajte (W) a keď naberiete rýchlosť, vzlietnite (šípka dole) a vo vzduchu zatiahnite podvozok (+). Leťte do kruhu pred vami, dajte sa trocha nižšie (šípka nahor), preleťte druhým kruhom a vyrovnajte a vleťte do posledného kruhu.
  2. Land Plane: Musíte pristáť. Nasmerujte lietadlo trochu nižšie a preleťte cez kruh. Vysuňte podvozok (+) a znižujte rýchlosť (S). Smerujte lietadlo na pristávaciu plochu a zastaňte v označenom kruhu. Pridávanie (W) používajte len vo vzduchu na udržanie rýchlosti a pri pristávaní nie. Už keď ste na zemi, môžete sa pridávaním pohnúť viac dopredu.
  3. Circle Airstrip: Než dostanete ovládanie do krvi, je tento test naozaj náročný. Na začiatku si zvoľte, na ktorú stranu sa má stáčať smer vášho letu. Vzlietnite, zatiahnite podvozok a preleťte cez červené kruhy, ktoré sú pred vami. Máte sa tu naučiť otáčať s lietadlom. Otáčať sa môžete pri vyrovnanom lete (Q,E), alebo sa nakláňať s celým trupom (šípky vľavo, vpravo), no v tom prípade musíte opäť vyrovnávať, aby ste to nezapichli do zeme. Nepridávajte stále (W), aby ste stroj ľahšie ovládali pri úplnom nakláňaní sa. Keď zvládnete ovládanie, pozbierajte všetky kruhy. Na každý kruh máte len jeden pokus. Teda môžete si nadletieť a otočiť sa, no to vám míňa čas.
  4. Circle Airstrip and Land: Tu vás čaká to isté čo v predošlom teste, akurát musíte po zozbieraní kruhov pristáť. Pri preletení posledným kruhom sa namierte hneď na pristávaciu plochu a ako ste to robili v druhom teste, vysuňte podvozok a pristaňte.
  5. Helicopter TakeOff: Vcelku jednoduché. Pridávajte (W) a vzlietnite s helikoptérou nahor. Stúpajte a keď dostanete pokyn, tak sa otočte o 180 stupňov (Q,E). Potom sa nakloňte (šípka nahor), aby ste určili smer a opäť pridajte. Už sa len presnejšie nasmerujte a preleťte cez červený kruh.
  6. Land Helicopter: Treba s helikoptérou pristáť. Nakloňte sa vpred a pridajte. Smerujte na pristávaciu dráhu. Spomaľujte, aby ste sa dostali na označené miesto. Tam zastavte (CapsLock) a klesajte (S), až kým nepristanete.
  7. Destroy Targets: Precvičíte si zbrane vrtuľníka. Smerujte na pristávaciu dráhu, na ktorej sú tri nákladiaky, ktoré zničte. Máte k dispozícii guľomet a rakety. Keď ich zničíte, tak sa otočte o 180 stupňov a vracajte sa. Naľavo, pri pristávacej dráhe sa preháňajú dve autá, obe ich zničte. Keď sú všetky ciele zničené, tak sa vráťte na pristávaciu plochu a pristaňte.
  8. Loop-the-Loop: Máte malé lietadlo, s ktorým si precvičíte akrobaciu. Pridajte a preleťte prvým kruhom. Hneď za ním začnite stúpať (šípka nadol) a stúpajte, až sa otočíte dookola a budete na úrovni, z ktorej ste začali stúpať. Tam to vyrovnajte a preleťte druhým kruhom.
  9. Barrel Roll: Preleťte prvým kruhom a začnite rotovať (A) a potom preleťte druhým kruhom. Chce to len trocha cviku a rýchlo vyrovnať.
  10. Parachute Onto Target: Konečne je tu posledný test. Vyskočili ste z lietadla s padákom. Môžete padať rýchlejšie a smerovať svoj pád vpred (W), alebo pomalšie (S). Taktiež sa môžete otáčať, no to zatiaľ nie je potrebné. Inak len padajte, kým nebudete vyzvaný, aby ste otvorili padák, tak to spravte. S otvoreným padákom pomaly smerujte svoj pád do červeného kruhu na zemi. Môžete svoj pád spomaliť a smerovať viac vpred skrčením nôh (S) a tiež sa môžete smerovať do strán (A,D). Čím bližšie k stredu kruhu dopadnete, tým lepšie hodnotenie.


C3. Námornícka škola

Keď prejdete zo San Fierra do púšte severným mostom, tak zbehnite z diaľnice do malého, prístavného mestečka Bayside. Na konci móla nájdete lodnú školu. Na prejdenie testu a na sprístupnenie ďalšieho musíte test absolvovať minimálne na 70%.
  1. Basic Seamanship: Len pridajte (W), smerujte dopredu a medzi bójami zastaňte (S).
  2. Plot a Course: Už sa budete s loďou aj točiť (A,D), pre prudšie otočenie. Prejdite pomedzi bóje.
  3. Fresh Slalom: Máte menší čln, s ktorým sa lepšie manévruje. Opäť sa máte točiť pomedzi bóje, tentokrát je ich viac a máte to stihnúť pod dve minúty.
  4. Flying Fish: Musíte vybehnúť po rampe a vyskočiť minimálne do výšky 55 metrov. Po spustení smerujte doprava, aby ste mali dobrý rozbeh. Tam sa otočte a smerujte medzi bóje, kde prejdite po rampe. Po doskoku zastaňte medzi bójami.
  5. Land, Sea and Air: Opäť pretekanie. Musíte jazdiť pomedzi bóje a stihnúť to pod tri minúty. Medzi niektorými bójami sú rampy na preskok prekážok. Celkovo pohoda.



Las Venturas

Po prejdení misie Learning to Fly vám zavolá Woozie a môžete sa presunúť do posledného mesta San Andreas.


A. Kasíno Triád ()

A1. Fender Ketchup

V kasíne stretávate Woozieho, ktorý sa sťažuje, že tri mafiánske rodiny v meste mu robia problémy pri prevádzkovaní jeho kasína. Dobehne ochranka, že jedného zo záškodníkov chytili. Prikážete aby ho priviazali na kapotu vášho auta a nasadáte doň. Objaví sa vám ukazovateľ vydesenosti toho chlapíka. Musíte ho vydesiť tak, aby sa ukazovateľ zaplnil. Pamätajte na dve veci. Ak budete mať silný čelný náraz, tak chlapíka zabijete a misia je neúspešná. Ak vybehnete na diaľnicu, chlap na kapote upúta pozornosť polície a budete mať tri hviezdičky hľadanosti, čo nie je nič príjemné. Takže jazdite po meste. Najjednoduchšie je jazdiť po dlhej ulici The Strip, ktorá je pred kasínom. Chlapíka desí veľmi rýchla jazda, jazda v protismere, prudké otočky na ručnej brzde a skoky s autom. Takže sa vyšantite a jazdite, až kým ho úplne nevydesíte a neprezradí, že patrí k rodine Sindacco. Potom ho len zavezte naspäť do kasína.

Odmena: $ 5 000, Rešpekt +


A2. Explosive Situation

Rozhodli ste sa pomstiť mafiánom, ktorí vám škodili. Najprv však potrebujete výbušniny. Zájdite do označeného kameňolomu. Keď vstúpite do červeného kruhu, máte 2:30 na zozbieranie štyroch výbušnín predtým, než ich odpália. Nemusíte sa však ponáhľať. Ak zastrelíte robotníkov v strede, ktorí stoja pri detonátore, odpočet sa zastaví. Dynamit je v krabiciach, tak aby ste sa k nemu dostali, nastúpte do nákladiaka a po každej krabici prejdite. To krabicu zničí a sprístupní dynamit, ktorý si vezmite. Jedna krabica je na vysokozdvižnom vozíku, tak doň môžete nastúpiť a dať ju dole (2), aby ste po nej mohli prejsť, no úplne stačí, ak silno do vozíka narazíte s nákladným autom. Keď získate všetky štyri výbušniny, dorazí ochranka, ktorá uzavrie hlavnú bránu. Musíte sa dostať von inak. Nasadnite na označenú motorku Sanchez. Teraz sa vám budú objavovať checkpointy, aby vás nasmerovali na tie správne miesta, po ktorých treba vyskákať vyššie a vyššie. Len cez ne prechádzajte a dostanete sa až hore. Cestou narazíte na pár strážcov, tak na chvíľu kľudne zosadnite a zabite ich. Keď sa dostanete až hore, opustite kameňolom a už len zájdite na označené miesto, kde odovzdáte výbušninu.

Odmena: $ 7 000, Rešpekt +

Po tejto misii môžete plniť úlohy v kameňolome a tiež sa vám sprístupnia ďalšie misie v kasíne označené "$".


A3. You´ve Had Your Chips

Hráte s Wooziem karty, keď vám ochranka donesie falošné žetóny. Woozie je presvedčený, že sú za tým Sindacco. Máte zájsť do ich továrne a zničiť ju. Zájdite teda na označené miesto a vstúpte. Postrieľajte všetkých členov ochranky. Keď je kľud, tak zničte všetky označené stroje v továrni. Môžete ich zničiť ako chcete, no najlepšie sú výbušniny, alebo brokovnica. Inak to zožerie veľa nábojov. Kým ich doničíte, dorazia posily. Keď zničíte všetky stroje a zabijete všetkých nepriateľov, tak sa len vráťte naspäť do kasína a zaparkujte na označenom mieste.

Odmena: $ 10 000, Rešpekt +


A4. Don Peyote

Zavolá vám The Thruth a požiada vás, aby ste vyzdvihli dvoch chlapíkov. Vezmite si štvormiestne auto a zájdite dlhou cestou na označené miesto. Tam stretnete dvoch chlapíkov, ktorými sú Maccer a Paul Kent - starí známi z Vice City. Ak nemáte štvormiestne auto, tak si nejaké zožeňte teraz, aby mohli nastúpiť. Chcú, aby ste ich odviezli na hadiu farmu. Cestou sa vám ešte ozve Paul, aby ste na chvíľu zastavili. Keď zastavíte, tak sa vonku vyvracia, opäť nastúpi a môžete pokračovať. Keď dorazíte na farmu, tak po animačke postrieľajte všetkých nepriateľov. Potom opäť nastúpte s oboma do auta a už ich len odvezte do Caligula´s Casina v Las Venturas, kde stretnete ďalšieho známeho z Vice City, Kena Rosenberga.

Odmena: Rešpekt +


B. Mafia ()

Po splnení misie Don Peyote môžete plniť pár misií pre Mafiu.


B1. Intensive Care

Konkurenčná mafia chce zlikvidovať Johnnyho Sindacca, ktorého ste predtým vozili na kapote auta v misii Fender Ketchup. Je v šoku a neschopný sa brániť. Máte ho priviezť. Zájdite do nemocnice, kde však zistíte, že ho už odviezli v sanitke. Teraz máte na mape zobrazené tri sanitky, ktoré chodia po meste. V jednej z nich je Johnny. Zájdite k jednej z nich a vrazte do nej. Pokiaľ zastaví a vystúpia klasickí saniťáci, tak je to nesprávna, obyčajná sanitka. Pokiaľ sa však dá na útek, tak je to tá správna. Prenasledujte ju, vrážajte do nej, prípadne strieľajte. Mafiáni budú tiež strieľať po vás. Nezničte ju, inak zabijete Johnnyho a misia je neúspešná. Keď ju dosť doničíte, zastaví a mafiáni vystúpia. Postrieľajte ich a nasadnite do sanitky. Odvezte Johnnyho na vyznačené miesto. Cestou sa objavia v autách ďalší nepriatelia a budú do vás dorážať. Uniknite im a odvezte Johnnyho, kam treba.

Odmena: $ 5 000, Rešpekt +

Po tejto misii máte možnosť prijať ďalšiu úlohu od policajtov - Crash.


B2. The Meat Business

Nahovoríte Rosenberga, aby ukázal ostatným mafiánom, kto je tu šéf. Po animačke si zožeňte auto a aj s Kenom sa odvezte na označené miesto, kde je bitúnok rodiny Sindacco. Vstúpte do budovy a potom nasleduje animačka, v ktorej sa stretnete s Johnnym, ktorý vás spozná a dostane infarkt - museli ste ho riadne vydesiť. Potom musíte zlikvidovať všetkých v budove, aby nezostali svedkovia toho, že vy ste vydesili a následne spôsobili Johnnyho smrť. Zobrazí sa vám Kenov život, tak pozor, aby ho nezabili. Občas sa nepriatelia rozbehnú, aby zabili najprv Kena, tak ich rýchlo likvidujte. V miestnosti kúsok pri vás máte život a v prázdnej hale napravo, za plameňmi máte vestu. Keď postrieľate nepriateľov v prvej miestnosti, Ken hasiacim prístrojom uhasí plamene. Potom už len opatrne postupujte až k východu a všetkých zabite. Keď vyjdete von, už len nasadnite do auta a odvezte Kena naspäť do jeho kasína.

Odmena: $ 8 000, Rešpekt +


C. CRASH (C)

C1. Misappropriation

Tenpenny a Pulaski majú opäť problémy s vedením. Máte zlikvidovať agenta FBI, ktorý má stretnutie v opustenom meste Aldea Melvada. Zájdite teda na označené miesto. Hemží sa to tam policajtmi. Môžete ich začať likvidovať, no agent utečie do helikoptéry. Vtedy nasadnite do druhej a prenasledujte ho až do mesta, kde vystúpi. Vystúpte aj vy, zabite ho a vezmite mu kufrík. Jednoduchšie je však prísť opatrne na kraj kopca, získať výhľad na označeného agenta a zastreliť ho z diaľky ostreľovačkou. Zlikvidujte aj ostatných, inak vám vezmú agentov kufrík. Keď je kľud, tak si vezmite kufrík a misia je splnená.

Odmena: Žiadna.


D. Mad Dog

D1. Mad Dog

Zájdite ku Royal Casino, kde je na streche rapper Maddog. Prehral svoje peniaze a je zúfalý, lebo prišiel o manažéra a aj o svoju knihu s rýmami (vaša práca, keď ste pomáhali OG Locovi). Chce skočiť dole. Po animačke bežte do označeného auta, ktoré má plný náklad krabíc. Nastúpte a zájdite s autom pod strechu na označené miesto. Tam vám auto nasmeruje hra pozdĺž strechy, po ktorej sa Maddog prechádza. Len sa pohybujte dopredu, alebo dozadu, aby ste mali náklad krabíc stále v jednej línii s Maddogom. Chvíľu sa prechádza a potom skočí dole. Ak nemáte náklad presne pod ním, tak sa zabije a misia je nesplnená. Ak ste nastavený dobre, tak dopadne na krabice, ktoré ho trocha zbrzdia. Teraz ho už len zavezte do nemocnice. Cetou si dávajte pozor, keďže je celý dolámaný, ublížia mu aj mierne otrasy. Máte zobrazený jeho život, ktorý po každom náraze auta ubúda. Stačí ho bezpečne odviezť do nemocnice.

Odmena: Rešpekt +


E. Kasíno Triád ()

E1. Fish in a Barrel

Toto je len scénka, v ktorej sa stretnete s Wooziem. Vy a starý známy zo San Fierra, Ran Fa Li. Fa Li a vy podpíšete Wooziemu papiere a všetci traja sa stávate obchodnými partnermi vo vašom kasíne.


F. Mafia ()

F1. Freefall

Do Rosenbergerovho kasína sa presunul Leone. Vie, že na neho poslali zabijaka a vy sa o neho máte postarať. Po scénke zájdite na letisko, kde nastúpte do označeného lietadla. Leťte s Dodom smerom na more, kde mate označené lietadlo. Leťte stále k nemu. Keď k nemu dorazíte, rýchlo sa otočte a sledujte ho. Musíte vletieť do červeného kruhu, ktorý je za lietadlom. Nenechajte ho utiecť, ak priletí do Las Venturas, prehrali ste. Keď preletíte kruhom, v scénke skočíte na zabijakove lietadlo. Po scénke ste v lietadle, kde zabite štyroch nepriateľov. Môžete sa kryť doľava a doprava. Keď ich zabijete, zaútočí pilot. Nemáte sa kam kryť, tak ho len rýchlo zabite. Potom preberáte riadenie. Pristaňte naspäť, na letisku v Las Venturas. Po pristátie na ploche letiska misia končí.

Odmena: $ 15 000, Rešpekt +


G. CRASH (C)

Po splnení predošlej úlohy pre Crash s názvom Misappropriation a mafiánskej úlohy Freefall vám zavolá opäť Tenpenny.


G1. High Noon

Zájdite na označené miesto, kde sa stretnete so svojimi obľúbenými policajtmi. Pri rozhovore s vami Tenpenny ovalí Hernandeza, pretože to on jeho aj Pulaskeho udal. Odchádza a Pulaski sa má o jeho telo a o vás postarať. Pri kopaní hrobu sa dostanete Pulaskemu z mušky a on sa dáva na útek. Treba ho zabiť. Máte tu odparkovaného Bandita. Prenasledujte ho a zabite ho. Buď streľbou z auta, prípadne si zožeňte iné vozidlo. Než utečie, prestreľte mu pneumatiky, jeho prenasledovanie bude podstatne jednoduchšie. Keď mu zničíte auto, už len zastreľte samotného Pulaskeho.

Odmena: Žiadna.


H. Mafia ()

Túto misiu môžete splniť, ak máte splnené všetky misie na svojom letisku, a misie Madd Dogg a High Noon.


H1. Saint Mark´s Bistro

Salvatore chce, aby ste spravili menší útok na Liberty City. Poviete že potrebujete posilu a vezmete si Maccera, Paula Kenta a Kena Rosenberga. Pred kasínom im poradíte, aby opustili Las Venturas. Potom zájdite na letisko a nasadnite do označeného lietadla. Leťte smerom na označené miesto. Nesmiete byť príliš vysoko, alebo príliš nízko, držte sa pri oblakoch, aby ste vleteli do cieľovej oblasti. Keď ňou preletíte, tak už nasleduje scénka, ako prichádzate v Liberty City do bistra. Keď získate ovládanie, tak sa hneď skrčte, ste uprostred prestrelky. Jednoducho všetkých postrieľajte. Postupujte po schodoch stále nižšie a nižšie, až na zadný dvor. Keď postrieľate všetkých nepriateľov, tak sa automaticky objavíte v lietadle smerujúcom naspäť do Las Venturas. Už len pristaňte na letisku a je to.

Odmena: $ 20 000, Rešpekt +

Po misii vám zavolá Sweet, ktorému sľúbite, že ho dostanete z basy. Tiež vám zavolá Salvatore a pochváli vás, no aby ľudia medzi vami nehľadali spojenie, máte si dať na chvíľu od seba pauzu.


I. Kasíno Triád ()

Posledná misia sa vám sprístupní po prejdení misie Saint Mark´s Bistro.


I1. A Home in the Hills

Už ste spolu s Kendl unavení z kasína a chcete sa vrátiť do Los Santos. Vracia sa už aj Mad Dog, vyliečený zo svojho predošlého stavu. Rozhodnete sa, že práve jeho sídlo bude vašou vstupnou základňou pre návrat do Los Santos. Dog vám však povie, že jeho sídlo ovládajú LS Vagos a díler Big Poppa. Nevadí, podáte si ho - odlietate do Los Santos. Nad mestom vyskočíte z lietadla spolu so štyrmi triádami. Čo najskôr otvorte padák a dopadnite na pristávaciu plochu Mad Dogovho sídla. Ak sa aj netrafíte na strechu, môžete tam pešo okolo domu vybehnúť, no keď pristanete s triádami, ušetrí vám to čas. Tam likvidujte nepriateľov, kým nedorazia ďalšie vaše posily. Máte tam pri pristávacej ploche, na streche, aj vestu. Dostanete správu, keď budete môcť ísť do domu, tak neotáľajte a vstúpte doň. Vnútri sa nesnažte všetko si to vyčistiť, stále budú prichádzať noví nepriatelia. Akurát v izbe naľavo máte vestu. Prestrieľajte sa na prízemie, kde sa stretnete s Big Poppom, ktorý sa dá na útek. Prenasledujte ho a zastavujte sa len na likvidáciu nepriateľov, ktorí vám skrížia cestu. Na konci vybehnite za ním z domu. Nasadá do auta a uteká preč. Vy nasadnite do druhého a prenasledujte ho. Zo začiatku sú to kľukaté cesty, no len čo vyjde na diaľnicu, tak si k nemu zboku dojdite a rozstrieľajte mu auto. Po jeho smrti je misia kompletná.

Odmena: Madd Dogovo sídlo, Rešpekt +

Po tejto misii sa môžete opäť presunúť do Los Santos, na záverečný postup.


J. Robberry ()

Tieto misie môžete plniť v kasíne triád, v Las Venturas. Sprístupnia sa po splnení misie Explosive Situation. Súvisia so snahou o vykradnutie Caligula´s Casina.


J1. Architectural Espionage

Najprv potrebujete plány kasína, aby ste mohli lúpež naplánovať. Pokiaľ nemáte fotoaparát, tak si nejaký zožeňte. Zájdite na úrad a vstúpte do budovy. Ak máte v ruke zbraň, tak vás ochranka vyzve, aby ste ju odložili. Poslúchnite. Tam oslovte sekretárku a dvakrát jej odpovedzte kladne (Y). Povolí vám vstup k plánom. Vybehnite na najvrchnejšie poschodie, kde sú plány kasína, no je tam strážnik. Musíte ho odlákať, nezabíjajte ho. Zájdite o poschodie nižšie do miestnosti Document Depository a zničte tam ventiláciu (akoukoľvek zbraňou). To spustí požiarny poplach a všetci sa pustia do evakuácie. Vybehnite hore a odfoťte plány kasína. Získate dve hviezdičky hľadanosti. Na ceste nadol sa objavia policajti. Prestrieľajte sa až k východu a vyjdite von. Máte štyri hviezdičky hľadanosti. Už len nasadnite do nejakého vozidla a zájdite k zadnému vchodu do vášho kasína, kde triáde odovzdáte film z foťáku.

Odmena: Rešpekt +


J2. Key to Her Heart

Už sa črtá plán akcie, no potrebujete bezpečnostnú kartu. Pokúsite sa zaútočiť na city. Zájdite pred Caligula´s Kasíno. Vyjde krupiérka, nasadne do auta a odchádza. Sledujte ju. Nesmiete byť príliš blízko, inak sa vám naplní ukazovateľ (Spook-o-meter) a misia je neúspešná, ani byť príliš ďaleko, inak ju stratíte. Sledujte ju, až do sex shopu. Tam zájdite na označené miesto a uvidíte, ako si vyskúšala nové šaty. Keď odíde, vstúpte do kabínky a dajte si gumový sado-maso oblek. Vyjdite na ulicu a opäť ju sledujte. Keď vojde do domu, zaparkujte oproti, na označenom mieste. Vystúpte a počkajte si, kým nepríde jej chlapík. Nesie v ruke vibrátor, takže ho spoznáte. Nesmie vstúpiť do domu. Keď ho zabijete, len zazvoňte a v animačke sa s Millie zahráte erotické hry.

Odmena: Zostane vám k dispozícii gumový oblek, Rešpekt +

Po tejto misii je Millie vašou priateľkou. Môžete s ňou randiť, ako aj s predošlými. No musíte si u nej vybudovať aspoň istý vzťah (35 %), aby vám dala vstupnú kartu, ktorú budete neskôr potrebovať. Keď to dosiahnete, zavolá vám a môžete vstúpiť do jej domu, kde si vezmite kartu. Druhá možnosť je zabiť ju na prvom rande. Zavolá vám Woozie a odporučí preskúmať jej dom. Môžete doň vstúpiť a zobrať si kartu sami.


J3. Dam and Blast

Chcete umiestniť vo vodnej elektrárni nejaké výbušniny, aby ste to mali pripravené, keď spustíte akciu. Zájdite na letisko a nastúpte do pripraveného lietadla. Zaleťte na označené miesto nad priehradou. Zaleťte najvyššie, ako sa dá a na označenom mieste preleťte cez červený kruh. Keď ním budete prelietať, tak vyskočte z lietadla. Chvíľu padajte a potom si otvorte padák. Dopadnite na označené miesto pod priehradou. Nemusíte presne do kruhu, ale aspoň na plošinu s kruhom. Po pristátí musíte postupovať potichu. Nemáte k dispozícii svoje zbrane, sprístupnia sa až po misii. Na ceste k dverám do elektrárne sú dvaja strážcovia. Keď sa ten bližší nebude pozerať, presuňte sa k nemu, za kontajner, kde si vezmite nôž. S ním ho potichu zabite a tak isto sa postarajte aj o druhého. Vstúpte do elektrárne. Tam máte zase niekoľko strážcov. Využívajte tieň, kde vás nie je vidno (váš ukazovateľ na radare stmavne), počkajte si na nich a zabite ich. Naľavo je päť generátorov. Keď pobijete nepriateľov, tak ku každému z nich pristúpte a umiestnite naň výbušninu (F). Potom len vstúpte do červeného kruhu pri druhých dverách. V animačke ujdete policajtom a misia je hotová.

Odmena: Rešpekt +


J4. Cop Wheels

Zero hovorí, že kasíno opúšťa obrnené auto v doprovode štyroch policajných motoriek. Musíte ich zohnať. Triády jazdia okolo mesta s nákladiakom, na ktorý ich musíte umiestniť. Máte 12 minút, aby ste získali všetky štyri motorky, označené na radare a umiestnili ich na nákladiak. Proste sa ponáhľajte postupne za motorkami. Pri niektorých sa stane, že policajt pri motorke stojaci sa vyberie niečo riešiť, tak ho buď zostreľte, alebo zrazte z motorky. Keď získate motorku, ponáhľajte sa s ňou k nákladiaku. Ten jazdí, tak za jazdy naň vybehnite priemernou rýchlosťou a keď vám chlapík v nákladiaku zamáva, že je to O.K., tak zosadnite a choďte po ďalšiu. Zaparkovaním štvrtej motorky na nákladiak je misia hotová.

Odmena: Rešpekt +


J5. Up, Up and Away!

Ešte potrebujete obrnené vozidlo. Rozhodli ste sa ho uniesť pomocou helikoptéry na ťažké náklady (Sky Crane). Zájdite k vojenskej základni. Brána sa otvára len vojenským vozidlám, tak s nejakým vojdite, alebo počkajte, kým bude vychádzať. Najjednoduchšie je však zabehnúť si po Jetpack a doleťte do základne, priamo k helikoptére a vyhnete sa prestrelke na dvore. Tu zabite len pár vojakov a pokúste sa nastúpiť. Armáda vyšle dva bojové vrtuľníky, aby vás zničili. Zbehnite poniže po schodoch, ku guľometu a oba ich zostreľte. Potom len nastúpte do helikoptéry a zaleťte na neďaleké parkovisko, kde zachyťte označené vozidlo, pomocou navijaka (2,8 - dole, hore). Keď ho zachytíte, tak ho už len odvezte na vaše letisko v púšti. S helikoptérou pristaňte kúsok vedľa do vyznačeného kruhu.

Odmena: Rešpekt +


J6. Breaking the Bank at Caligula´s

Aby ste mohli splniť túto misiu musíte mať kartu od Millie, ktorú ste spoznali v misii Key to her Heart a prejdenú misiu Saint Mark´s Bistro.
Konečne idete na vec, vykradnúť kasíno Caligula. Vo výbave máte 10 plynových granátov, brýle na nočné videnie a oblek krupiéra. Zájdite do kasína. Po vstupe máte 4 minúty, aby ste dostali svojich ľudí dovnútra. Najprv zájdite k služobnému vchodu, pri ktorom chce strážnik vedieť kto ste, no vpustí vás. Použite bezpečnostnú kartu na dvere a vstúpte do časti pre zamestnancov. Tam vstúpte do miestnosti s generátormi. V stene je otvorená ventilačná šachta. Hoďte do nej jeden plynový granát, ktorý uspí stráže pri trezore. Zbehnite ďalej chodbou a bezpečnostnou kartou si otvorte ďalšie dvere. Zero odpáli výbušniny, ktoré ste predtým umiestnili v elektrárni a vypadne prúd. Použite brýle na nočné videnie (len si ich navoľte a stlačte ľavé myšítko). Zbehnite až k označenej bráne. Tam nasadnite v miestnosti napravo do vysokozdvižného vozíka, zájdite s ním k bráne a pomocou neho ju zdvihnite. Vaši vstúpia dovnútra.
Máte 7 minút na vylúpenie trezora. Mafia už zistila, že niečo nie je v poriadku a vyslala na vás svojich mužov. Prestrieľajte sa s vašimi až do trezoru. Zero vám zahlási, že sa niekto pokúša zapojiť prúd. Máte tu výbušniny, tak si ich vezmite a bežte naspäť do miestnosti s generátormi. Cestou postrieľajte ďalších nepriateľov. Hoďte ku generátorom výbušniny, vyjdite z miestnosti a odpáľte ich. Vráťte sa k vašim, ktorí zatiaľ odpália dvere trezora. Vaši vezmú vrecia s peniazmi, vy likvidujte nových nepriateľov a odprevaďte vašich k autu, aby mohli odísť. Keď sú preč, opäť je nahodený prúd, takže nočné videnie už nepotrebujete. Prestrieľajte sa k servisnému výťahu a nastúpte doň. Na poschodí sa prestrieľajte na schody, ktorými vybehnite na strechu. Po streche len prebehnite na jej koniec k padáku. Cestou sa k vám spustia štyria nepriatelia z vrtuľníka, tak ich zabite. Keď získate padák, skočte vpred a snažte sa s padákom doletieť k vrtuľníku na budove oproti. Tam postrieľajte jeho pilotov a odleťte s ním na vaše letisko. Ak sa tam netrafíte, kľudne pristaňte na zemi. Vezmite si nejaké auto, či motorku a normálne zájdite na vaše letisko v púšti. Bude vás prenasledovať vrtuľník, no nepredstavuje žiadnu hrozbu. Vstupom do označeného miesta na vašom letisku je misia úspešná.

Odmena: $ 100 000, Rešpekt +
Taktiež vám natrvalo zostane v šatníku uniforma krupiéra.


K. Iné

K1. Millie Perkins

Millie je krupiérka pracujúca v kasíne Caligula. Spoznáte ju v misii Key to Her Heart a automaticky sa stane vašou priateľkou.
Doma je v čase 12.00 - 22:00.
Keď sa chce ísť najesť, tak ju vezmite do baru Crow Bar v Old Venturas Strip. Keď sa chce previezť, tak jazdite priemernou rýchlosťou okolo jej domu. Ešte je tu možnosť dať si doma gumený oblek, ktorý ste získali, keď ste Millie spoznali. Keď za ňou prídete v ňom, celé rande sa skončí u nej doma pri radostných hrách. Na kávu vás inak pozve až neskôr. Pokiaľ idete v tom obleku, je to jednoduché, pretože nikam inam nejdete, ani jej nič nemôžete darovať, len šup dnu a von. Po akcii máte opäť svoje šaty, no o oblek ste neprišli, čaká vás doma v šatníku.

Odmena: Pri 35% vám dovolí, aby ste si z jej domu vzali vstupnú kartu, ktorú potrebujete pre vykradnutie kasína Caligula. Keď dosiahnete 50% vo vašom vzťahu, tak vám daruje kľúče od jej auta, je to Club, parkujúci pred jej domom. Od všetkých dievčat ste dostali oblek. Tu pri sto percentách nedostanete nič, no keď ste Millie spoznali, získali ste jeden oblek, tak to je zrejme miesto odmeny.


K2. Motorkárska škola

Motorkárska škola sa nachádza v Las Venturas, v juhovýchodnom rohu, v časti Blackfield. Rovno pod štadiónom. Na prejdenie testu a na sprístupnenie ďalšieho, musíte test absolvovať minimálne na 70%.
  1. The 360: Rovnaký test ako aj prvý test v autoškole. Pridávajte aj brzdite zároveň (W,S) a šípkou do boku sa otáčajte, aby ste spravili kruh.
  2. The 180: Vyrazte vpred a otočte sa na ručnej brzde a zaparkujte na mieste, kde ste začínali.
  3. The Wheelie: Vyrazte vpred a cez prvý úsek kužeľov prejdite na zadnom kolese. Potom len zastaňte medzi poslednými kužeľmi. Stačí mať dobrý rozbeh a tesne pred úsekom zdvihnúť predné koleso (šípka vzad).
  4. Jump and Stop: Len vyrazte vpred, preskočte rampu a po dopade zastaňte medzi kužeľmi.
  5. The Stoppie: Toto je dosť náročné. Musíte prvý úsek kužeľov prejsť na prednom kolese. Rozbehnite sa, nakloňte sa vpred (šípka dopredu) a tesne pred úsekom pustite plyn a začnite brzdiť (S). Neskôr aj trocha pridajte, no stále sa nakláňajte. Problém je v tom, že úsek je dosť dlhý. Keď ste za ním, už len zaparkujte medzi ďalšími kužeľmi.
  6. Jump & Stoppie: Posledná a najnáročnejšia misia. Musíte sa rozbehnúť, vyskočiť po rampe, nakloniť sa vpred, aby ste pri dopade išli na prednom kolese a zastaviť medzi kužeľmi. Chce to len tréning.


K3. Kameňolom (Quarry)

Po splnení misie Explosive Situtation máte prístup k plneniu úloh pre kameňolom. Na mape je zobrazený malým buldozérom.
  1. Vyčistiť cestu predtým, než dorazí dodávka: V časovom limite 3:30 máte odstrániť z cesty vedúcej dole do lomu 7 skál. Nasadnite do buldozéru a vyrazte na cestu. Jazdite opatrne, nie je to najstabilnejší stroj. Vždy stačí zájsť ku skale a odtlačiť ju z cesty smerom k označeným miestam. Nemusíte sa trafiť priamo na ne, stačí keď sa skala skotúľa dole. Takto pozhadzujte všetky skaly. Odmena: $ 500.
  2. Odpracte bomby nastražené konkurenciou do bezpečných oblastí: Nasadnite do buldozéru a v časovom limite musíte odsunúť výbušninu na označené miesto. Prvá je za domčekom pri vstupnej bráne. Keď začnete sud tlačiť, tak nechoďte príliš rýchlo, pretože sud sa prevracia a môže sa vám odkotúľať od vozidla. Zatlačte ho na označené miesto a vzdiaľte sa. Sud vybuchne, no keďže je v bezpečnej vzdialenosti, nič sa nestane. Presuňte sa k ďalšiemu sudu. Takýmto spôsobom odtlačte celkovo 4 sudy. Odmena: $ 1 000.
  3. Zničte unikajúcich nepriateľov, ktorí majú na svedomí uložené výbušniny: Nepriatelia unikajú v nákladiaku. Máte 8 minút na to, aby ste ich zničili. Nasadnite do svojho nákladiaku a prenasledujte ich. Môžete sa ich pokúsiť rozstrieľať, no jednoduchšie je do nich proste vrážať, pokým ich vozidlo úplne nezničíte. Pokiaľ sa vám podarí vytlačiť ich do vody, tak to ukončíte ešte skôr. Odmena: $ 2 000.
  4. Telá nepriateľov sú na nákladiaku. Odpracte ich skôr, než ich objaví polícia: Máte 4 minúty na zlikvidovanie tiel. Nasadnite na Sancheza, ktorý je odparkovaný hneď pri vás a vyrazte k druhému vstupu do lomu. Nechoďte cez lom, ale okolo, popri plote, je to rýchlejšie. Tam si presadnite do nákladiaku a rovnakou cestou sa vráťte k hlavnému vchodu, pri ktorom ste začínali. Dávajte pozor, aby sa vám telá nevysypali, inak prehráte. Tam ich po kľukatej ceste opatrne zvezte dole do lomu. Tam už len zacúvajte k ohňu, zdvihnite nákladnú časť a vysypte telá do ohňa. Odmena: $ 3 000.
  5. Dovezte nákladiak plný výbušnín na letisko v púšti: Na dodávku máte 3 minúty. Výbušné sudy treba doviezť na opustené letisko, teda na vaše, kde ste robili pilotné testy. Pozrite si mapu a nájdite vhodnú cestu. Jazdite opatrne, aby ste sudy nevytratili, alebo, aby ste prílišným natriasaním nespôsobili ich explóziu. Keď dorazíte na letisko, tak ich len vysypte na označenom mieste do jemného piesku - preto nevybuchnú. Odmena: $ 5 000.
  6. Odpracte buldozérom výbušniny z trate, než bude po nej prechádzať vlak: Máte 3 minúty na vyčistenie trate. Ale je to veľmi jednoduchá misia. Nasadnite do buldozéru, zájdite na označené miesto a len poodsúvajte sudy z koľajníc. Keď sud prestane byť označený, znamená to, že je mimo a nemusíte sa už oň starať. Poodsúvajte z trate všetky sudy. Odmena: $ 7 500.
  7. Odpracte zabitého policajta, než dorazia snoriť ďalší policajti: Na celú akciu máte 8 minút. Nasadnite na Sancheza a skočte s ním až dole na dno lomu. Tam nasadnite do buldozéru a odtlačte policajnú motorku, aj telo policajta na označené miesto. Potom sa Sanchezom vyvezte vyššie k žeriavu, do ktorého nastúpte. Žeriavom naložte telo aj motorku do nákladiaka, ktorý je za žeriavom (otáčate ho klasicky a ľavým myšítkom púšťate veci a Shift/ medzerník - hore, dole). Keď ich naložíte, vyjdite zo žeriavu a nastúpte do nákladiaku. Vyjdite s ním hore k hlavnej bráne, pozor, aby ste náklad nevysypali. Odtiaľ už len zájdite k neďalekému, označenému miestu na brehu. Zacúvajte si k brehu, zdvihnite nákladnú časť a vysypte telo aj motorku do vody. Odmena: $ 10 000.

Odmena: Po splnení všetkých misií vám bude kameňolom prinášať zisk $ 2 000 a tiež v ňom vždy nájdete nákladiak aj buldozér.


K4. Doručovanie (Burger Shot)

V Las Venturas zájdite do časti Red Sandseast a tam nájdite budovu rýchleho občerstvenia Burger Shot. Je pred ňou zaparkovaná motorka Faggio. Keď na ňu nasadnete, spustí sa vám misia s doručovaním balíčkov. Je to to isté, ako doručovanie v Los Santos a San Fierro. Motorka je síce pomalá, ale balíčky nie sú ďaleko a v rámci času sa to stíha. Máte štyri misie s roznášaním balíčkov.
  1. 3 minúty, 6 balíčkov, treba rozniesť 3.
  2. 5 minút, 6 balíčkov, treba rozniesť 4.
  3. 6 minút, 7 balíčkov, treba rozniesť 5.
  4. 8 minút, 8 balíčkov, treba rozniesť 6.
Vždy sa v časovom limite musíte vrátiť naspäť na miesto, kde ste začínali. Posledné roznášanie je trochu mätúce, pretože ciele sú v komplexoch, do ktorých musíte vojsť cez normálne vchody, pretože s Faggiom zrejme ploty nepreskočíte. No stačí sa trocha poobzerať, zistiť, kde je cieľ a maximálne na druhý pokus to máte spravené.

Odmena: keď sa vrátite naspäť po doručení posledného balíčka, budova vám bude produkovať $ 2 000 denne.


K5. Štadión v Las Venturas

Dirt Track: Tento závod je k dispozícii na štadióne v Las Venturas v pondelok a stredu. Pretekáte na motorke Sanchez. Celkovo je vás 12 pretekárov a na víťazstvo máte 6 kôl. Jazdite opatrne, aby ste si motorku nezničili, no tiež jazdite rýchlo. Dobré je dostať sa do vedenia čo najskôr, využiť počiatočný zmätok, keď do seba súperi vrážajú. V prudkých zákrutách si pribrzdite, aby ste nevyleteli, no inak stále choďte rýchlo. Na skokoch pozor, občas sa nahnite dopredu (šípka nahor), aby ste vyvážili motorku, keď pri prudkej rýchlosti môžete vyletieť. Na kruhovom objazde, asi v strede trasy si radšej spomaľte, aby vás nevynieslo. Na tomto mieste si môžete dosť získať náskok.

Odmena: $ 25 000, pred štadiónom bude pravidelne parkovať BF Injection.

Kickstart: V ostatné dni, keď sa nezávodí Dirt Track, môžete sa zúčastniť tejto súťaže. Jazdíte s motorkou Sanchez. Za 4 minúty musíte nazbierať minimálne 26 bodov. Treba prechádzať vysvietenými bodmi (zelený - 1 bod, jantárový - 2 body, červený - 3 body). Keď si trasu párkrát nacvičíte, tak už budete vedieť, kde sa čo nachádza. Aj keď pôjdete pomalšie, ale snažte sa získať aspoň pár červených, čo značne uľahčí situáciu. Jeden celkom dostupný je v pravej časti na autobusoch a druhý na kockách s rampami v ľavej časti arény. S rozbehom prebehnite cez veľké drevené kruhy, kde je to za dva body. Potom si v časovom limite len pozbierajte ostatné body, ktoré máte nacvičené. Keď máte 26 a viac bodov, tak ste vyhrali.

Odmena: pred štadiónom bude pravidelne parkovať Dune.



Podkovy v Las Venturas ()

V Las Venturas je 50 podkov rozmiestnených po celom meste. Často sú na dosť ťažko prístupných miestach. Značne vám ich hľadanie uľahčí, keď máte vrtuľník a úplne ideálne je keď máte Jetpack (je na vašom letisku ak ste splnili všetky misie letiska). K niektorým sa bez lietania vôbec nedostanete. Keď nájdete všetkých 50 podkov, tak vám to zvýši vaše šťastie a pred kasínom triád (Four Dragon Casino) sa vám budú objavovať SMG, M4, Bojová Brokovnica a výbušniny.

Ak nemôžete niektorý z pokladov nájsť, stiahnite si archív s ich screenshotmi.

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť

Súvisiace hry Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto Online
Grand Theft Auto IV: The Complete Edition
Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned
Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto 3
Grand Theft Auto 2
Grand Theft Auto: London 1961
Grand Theft Auto: London 1969
Grand Theft Auto 1



Diskusia Príspevkov: 1363 Hodnotenie
4389 hlasov

100
60
20

80
40
0
60
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |