HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 22121 užívateľov

Návody > Project: SnowBlind


Zobrazení:18755
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Zbrane

1. Pištoľ
10 nábojov v zásobníku, 240 v zásobe.
Primárny mód je normálna streľba. Pištoľ má tlmič, takže sa hodí, keď chcete niečo vybaviť potichu a rana do hlavy nepozorného vojaka zväčša pomôže. Má dobrú presnosť aj na väčšie vzdialenosti. Sekundárny mód umožní vystreliť naraz všetkých 10 nábojov zo zásobníka, čo spôsobuje silné poškodenie.

2. Carbine Assault Rifle
32 nábojov v zásobníku, 240 v zásobe.
V primárnom móde je to klasická útočná puška, s ktorou budete väčšinou bojovať. Rýchla kadencia, celkom dobrá presnosť, len mierny spätný náraz. Sekundárny mód ponúka streľbu granátov, ktoré však pohltia 8 nábojov zo zásobníka.

3. Flechette
30 striel v zásobníku, 240 v zásobe.
V primárnom móde strieľa silné energetické výboje. Dochádza k prehrievaniu, tak pri automatickej streľbe strieľa len 10 nábojov za sebou. Silná zbraň. Sekundárny útok spotrebuje 15 striel zo zásobník a vystrelí roj nejakých malých, energetických nanitov, ktorý sa sám vydá hľadať nepriateľov v najbližšom okolí. Keď na nich narazí, tak ich napadne, čo ich zneschopní bojovať, pokým ich roj nezabije. Takto bojuje, pokým sa po chvíli nerozplynie.

4. Shotgun
8 nábojov v zásobníku, 56 v zásobe.
Brokovnica, ktorá sa hodí na boj s nepriateľmi v menších interiéroch. Silný účinok, no slabý dostrel na diaľku a pomalá streľba. Sekundárny mód vystreľuje priliepavé výbušniny, ktoré spotrebujú 4 náboje zo zásobníka. Vystrelí to šesť malých výbušnín, ktoré pokiaľ niekoho trafia, tak sa na neho prisajú a o chvíľu vybuchnú.

5. H.E.R.F.
50 jednotiek v zásobníku 250 v zásobe.
Zbraň fungujúca na princípe EMP. V primárnom mód strieľa prúd energetického výboja, ktorý je stabilný, pokiaľ držíte spúšť, no má len stredný dosah. V sekundárnom móde vystreľuje míny, ktoré pohltia 25 jednotiek zo zásobníka. Tie sa prisajú na miesto zásahu (vrátane nepriateľa) po chvíli sami vybuchnú, no kým vybuchnú, vystreľujú prúdy energie na nepriateľov v ich dosahu.

6. Sniper Rifle
5 nábojov v zásobníku, 20 v zásobe.
Primárny mód je normálna streľba, ideálna so zameriavaním. Dvojnásobné priblíženie. Sekundárny mód vystrelí ranu, ktorá zblbne nepriateľa a ten začne páliť po svojich druhoch. Táto strela však spotrebuje všetkých 5 nábojov zo zásobníka.

7. Rail Laser
Celková zásoba 250 striel.
Primárna streľba strieľa laserové lúče s dobrou presnosťou a silou. Podľa dĺžky podržania spúšte spotrebuje viac jednotiek zo zásobníka. Silná a presná zbraň, no muníciožráč. Sekundárny mód vystrelí energetickú guľu hodnú 50 striel, ktorá spôsobuje naozaj masívnu deštrukciu.

8. Rocket Launcher
1 raketa v zásobníku, 8 v zásobe.
Obyčajný raketomet, málo striel, ničivý útok, silné poškodenie. Primárny mód je normálne vystrelenie rakety, sekundárny mód uzamkne cieľ a vystrelí navádzané rakety.

9. Mine Launcher
1 mína pripravená, 8 v zásobe.
Mínomet vystreľujúci míny v primárnom móde. Sekundárnym módom ich odpaľujete. Prisajú sa na každý povrch. Pokiaľ sa netrafíte a máte možnosť dostať sa k míne, môžete si ju vziať späť.

10. Icepick
1 strela v hlavni, 5 v zásobe.
Icepick je zariadenie, ktoré slúži na ovládanie energetických zariadení. Primárnym módom vystrelíte a ak sa trafíte, sekundárnym módom použijete. Môžete tak ovládať počítačové panely riadiace kamery, automatické delá a laserové lúče, či zámky na dverách. Taktiež s ním môžete ovládať droidov (všetkých okrem tých najväčších – Ogre). Ak ním trafíte vojaka, tak ho to zabije, no je škoda míňať si na vojakov tak obmedzenú muníciu.

11. Kinetic Kicker
Toto zariadenie slúži len na odhadzovanie a priťahovanie malých predmetov. Zábavka, ktorou môžete občas odhodiť krabicu, alebo si pritiahnuť nedostupné vybavenie, či muníciu.



1. Arrival

- obráň nádvorie pred nepriateľským útokom
Počkajte si, kým neprebehne animačka, v ktorej dorazí nepriateľský výsadok. Potom si nájdite na dvore vhodnú pozíciu a likvidujte nepriateľov. Budú prichádzať spoza múru pred vami a napravo. Keď sa všetkých zbavíte, pozbierajte si muníciu a presuňte sa.

- presuň sa na ďalšie nádvorie
Otočte sa k miestu, kde ste začínali level a prejdite otvorenými dverami naľavo. Cestou pôjdete popri miestnosti, v ktorej si môžete ukladať svoj postup, tak ak chcete, odskočte si do ne. Potom prejdite kúsok na ďalšie nádvorie.

- zabráň obsadeniu nádvoria
Likvidujte nepriateľov, pokým nedorazia roboti. S tými si dobre poradia granáty.

- hlás sa na poslednom nádvorí
Po boji si môžete pozbierať, čo zostalo na bojisku. Tiež sa môžete vrátiť uložiť si svoj postup. Potom sa presuňte cez dvere na konci terasy na posledné nádvorie.

- zastav posledný útok na chrám
Tu si opäť nájdite vhodnú pozíciu na likvidáciu nepriateľov. Tiež môžete použiť guľomet na zábradlí (R). Likvidujte nepriateľských vojakov a robotov. Keď sa na nádvorie znesie v animačke vrtuľník, tak použite guľomet a zostreľte ho. Ostatné ignorujte, keď zostrelíte tento vrtuľník, misiu ste úspešne zvládli a nasleduje animačka, v ktorej vás však napriek víťazstvu vážne zrania.



2. Rebirth

- získaj svoju výbavu zo zbrojnice
Prevezú vás do nemocnice, kde, aby vám zachránili život, vás mierne vylepšia. Po rozhovore s doktorom vyjdite na chodbu. Tam vám vojak Sanders oznámi, že ho inštruovali, aby vás odviedol do zbrojnice, tak ho nasledujte. Cestou si môžete pohovoriť s ľuďmi, okolo ktorých budete prechádzať. Vstúpte do miestnosti, pred ktorou sa Sanders zastaví a vezmite si od seržanta zbrane.

- nájdi cestu do zbrojnice (sekundárna úloha)
Keď vyjdete na chodbu po získaní svojich zbraní, zastavte sa pri vojakovi Walkerovi. Zájdite s ním do vedľajšej chodby a tam vám otvorí dvere. Vojdite do nich, zohnite sa (C) a prelezte ventilačkou do zbrojnice. Tam si vezmite Kinetic Kicker (na priťahovanie a odhadzovanie menších predmetov. Hodí sa počas misií, ak vám dochádza munícia a nejaká je neďaleko vás, no na mieste kam sa nemôžete dostať) a z dvoch krabíc si vezmite dva Flashbang granáty (krabice rozbijete päsťou – Ctrl).

- nájdi hlavného lekára
Vráťte sa na chodbu a choďte do dverí naľavo. Tam vám lekár aktivuje infra videnie. Môžete si ho kedykoľvek zapnúť (Alt, navoľuje sa s Q).

- hackni bezpečnostný panel, aby si zneškodnil robota (sekundárna úloha)
Vyjdite od doktora a choďte doľava, až pred miestnosť, v ktorej ste sa na začiatku prebrali. Tam vám vojaci otvoria dvere, ktorými prejdite. V chodbe vás vojak požiada, či by ste nepomohli s likvidáciou robota. Vezmite si zo zeme Icepick, ten slúži na hackovanie zabezpečených obvodov. Vystreľte z neho na bezpečnostný panel na stene a napojte sa do systému. Máte prístup k obranným delám v hale s robotom, tak ich použite na jeho likvidáciu. Keď je po ňom, vstúpte za vojakom do haly.

- vstúp do hlavnej základne
Len prejdite do chodby za miestnosťou a v nej do miestnosti vľavo. Tam si môžete vziať zbrane zo stola a dostanete ďalšie pokyny.

- navštív svoje baráky (sekundárna úloha)
Vráťte sa na chodbu a prejdite dverami. Na chodbe za nimi sa dajte doprava a tam len postupujte stále chodbou, až dôjdete na menšie nádvorie so stromami. Na jeho konci vybehnite po rampe nahor. Oslovte vojaka v miestnosti. Vaša izba je naľavo, tak vstúpte a môžete z nej vziať niekoľko Riot Walls. Zvonku, cez okno, môžete vstúpiť aj do vedľajšej miestnosti, kde si vezmite Nanoboot, Riot Wall a muníciu.

- hlás sa u Kanazawu vo vojenskej miestnosti
Vráťte sa naspäť do chodby a pokračujte na jej opačnú stranu, pokým neuvidíte naľavo chodbu, na konci ktorej sú počítače a v strede hologram. Zájdite do tej miestnosti, kde na vás čaká plukovník Kanazawu. Informuje vás o vašej novej úlohe. Tiež dostanete Reflex Boost.

- stretni sa so svojou jednotkou na pristávacej ploche
Vráťte sa na hlavnú chodbu a bežte doľava, až dorazíte na pristávaciu plochu. Tam už len sledujte, ako odletíte preč.



3. Ambush

- postupuj so svojou jednotkou
Ako hovorí zadanie, postupujte so svojou jednotkou ulicou, kryte sa a likvidujte nepriateľov. Vo vraku dodávky pred vami máte lekárničku. Môžete vstúpiť do domu naľavo, je v ňom munícia a brokovnica. Za domom v debni granát. Uličkou za domom môžete prejsť do susedného domu, v ktorom vybehnite hore. Tam môžete použiť guľomet, ktorým kryte vašich, keď budú postupovať ulicou. Vráťte sa na ulicu za nimi. Zlikvidujte pár vojakov a poberte im zbrane, no najmä raketomety. Tiež môžete vstúpiť do domu napravo. Vybehnite hore na poschodie, odkiaľ z lepšieho miesta koste nepriateľov na ulici. Prejdite do susednej miestnosti a tam ventilačkou do zadnej časti, kde zbehnite dole schodmi do uličky za domom. Keď vybehnete na ulicu, vyrúti sa na vás tank. V tejto bočnej uličke ste dobre krytý, tak ho zničte raketometom, alebo granátmi (nejaké rakety sú vo vraku na ulici). Po boji pozbierajte výbavu (ešte je tu jeden dom, do ktorého môžete vstúpiť a doplniť si výbavu) a potom sa pridajte ku kolegom vstupujúcim do tunela.

- doplň si zásoby v sklade
Ak sa vrátite do uličky za domom naľavo na začiatku, tak tam je za plotom auto. Môžete plot preliezť (R) a nasadnúť do auta (R), ktorým môžete pozrážať vojakov v tuneli. Inak sa prebojujte tunelom cez pár vojakov. Na konci je tunel zavalený, no vy vstúpte do dverí napravo. Za nimi si doplňte zásoby a máte tam aj Save Room.

- dostaň sa k druhej skupine
Len prebehnite chodbou, za ňou krátkou uličkou a vstúpte do domu, kde je druhá skupina.

- odstráň míny (sekundárna úloha)
Na ulici pred domom, v ktorom ste pod paľbou s vašimi spolubojovníkmi, sú míny. Zbavte sa aspoň pár nepriateľov na balkóne domu oproti a potom rozstrieľajte míny na ulici. Niektorí vaši teraz vybehnú vás kryť aj na ulicu.

- použi počítač na otvorenie neďalekých dvier
Vstúpte do budovy oproti cez dvere naľavo. Tam vybehnite hore schodmi a na poschodí cez balkón do susednej miestnosti. Pozor si tam dajte na dvoch raketometčíkov, ak ste ich už nedostali predtým. Tam na stene použite počítač, ktorým otvorte dvere.

- znič tank, aby mohla jednotka pokračovať
Keď po použití počítača opustíte miestnosť, tak sa na ulici vyrúti tank. Tu z balkóna máte celkom dobrú pozíciu, tak ho zničte bazukou, či granátmi.

- pokračuj k východu
Potom ešte môžete prehľadať okolie, no napokon prejdite otvorenými dverami a dobehnite k zvyšku vašej jednotky.



4. Interference

- nájdi Chunga
Len prebehnite ulicou. Na konci môžete prezrieť budovu naľavo, v ktorej nájdete pár zásob. Inak vstúpte do budovy napravo, kde je veliteľ Chung. Počas vášho rozhovoru vás napadnú.

- zastav útočníkov
Vybehnite na poschodie a zaujmite miesto pri okne. Odtiaľ likvidujte nepriateľov na ulici pod vami. Na pravej strane poschodia, za výťahmi máte Save Room.

- otvor vstupný poklop, vyraď rušiaci počítač, vyraď druhý počítač
- zlikviduj Snipera na streche (sekundárna úloha)

Zájdite za Chungom. Aktivuje vám novú schopnosť Ballistic Shield. Potom prejdite dverami za ním. Prebojujte sa dolu schodmi a vstúpte do miestnosti, kde je Pitney. Po rozhovore sa pokúste otvoriť poklop. Použite počítač, no niekto vás ruší. Našťastie sa vám ho podarilo lokalizovať. Vráťte sa do predošlej miestnosti, kde cez okno zlikvidujte nepriateľov za oknami budovy oproti. Vyjdite na ulicu a choďte doprava. Tam vybehne vojak z dverí a ďalší je na ochodze nad vami s guľometom. Vstúpte do dverí naľavo (tie napravo vedú do budovy, z ktorej ste prišli) a vybehnite hore schodmi. Preskočte cez okno na spojovací mostík a prejdite po ňom do budovy oproti. Tam sa prebojujte na prízemie a všetkých zlikvidujte. Použite počítač a odpojte rušenie. Otvoríte jednu časť poklopu.
Teraz treba odpojiť druhú. Vráťte sa hore schodmi a postavte sa ku guľometu, ktorým skoste niekoľko vojakov, ktorí sa objavia. Potom sa vráťte po spojovacom mostíku do budovy pred vami. V nej vybehnite hore schodmi k diere v stene. Tam získate sniperku. Pozrite sa cez dieru v stene na ulicu a použite sniperku („Y“ – na približovanie) a zamerajte nepriateľského snipera na streche budovy, ktorá je oproti budove s vašimi spolubojovníkmi. Odtiaľto ho uvidíte za svetelnou reklamou budovy oproti vám.
Vráťte sa dole na ulicu a vstúpte do dverí naľavo. Ste v budove, kde ste boli na začiatku levelu. Počkajte si, kým skončí bombardovanie na ulici, ktoré zborí niekoľko stien, cez ktoré k vám začnú vnikať nepriatelia. Likvidujte ich. Keď bude na ulici kľud, tak choďte do domu oproti. Vybehnite hore schodmi, kde si poberte výbavu, vrátane nových EMP granátov. Potom použite počítač na stene a deaktivujte druhé rušenie, čím otvoríte poklop.

- infiltruj sa do základne
Keď otvoríte druhú časť poklopu, tak sa na ulicu vyvalia nepriatelia. Použite guľomet, ktorý je tu pri vás a likvidujte s ním robotov, aj vojakov. Snažte sa, lebo cez preživších sa budete vracať. Keď dostanete správu, aby ste sa vrátili, zbehnite schodmi a cez ulicu sa vráťte k Pitneymu, kde spolu s ostatnými skočte cez otvorený poklop. Dolu už len pokračujte chodbou.



5. Rampage

- prenikni hlbšie do republikovej základne
- gather Intel (sekundárna úloha)

Zabite vojaka hliadkujúceho na chodbe a dvoch v bočnej miestnosti. Doplňte si výbavu a vstúpte do garáží. Tu postupujte dlhšou cestou cez hromadu nepriateľov. V garážach môžete použiť odstavené vozidlá. S nimi môžete nepriateľov zrážať a tiež vydržia viac než vy v prípade vyhlásenia poplachu. Vtedy len pozrážajte ostatných, odparkujte neďaleko spínača, vystúpte a zrušte poplach (spínač na poplach môžete prehodiť aj na diaľku pomocou Kinetic Kickekra. Icepick zase môžete použiť na ovládanie automatických guľometov). Taktiež nezabudnite vždy presnoriť podlažie, kvôli porozhadzovanej výbave. Prebojujte sa prvým poschodím a vyjdite vyššie.
Druhé poschodie je viacmenej rovnaké. Na jeho konci prejdite bránou, za ktorou pozor na guľomet. Opäť prejdite vyššie.
Tu si za plotom naľavo môžete vziať vozidlo Hydra, ktoré je vybavené zbraňami. S ním si môžete uľahčiť váš postup, zvlášť na tomto podlaží, pretože je tu niekoľko robotov, no s týmto vozidlom to nie je veľký problém. Tiež môžete použiť Icepick na ovládnutie robota, s ktorým môžete likvidovať nepriateľov, až kým vám ho nezničia.
Prejdite na štvrté podlažie, kde prituhuje, pretože je tu niekoľko bazukárov. Ak chcete splniť sekundárnu úlohu, tak sa zohnite a nepozorovane prejdite poza zátarasy naľavo až ku krabiciam, na ktoré vyskočte, vlezte do ventilačky. Prejdite ňou a na druhej strane vylezte. Tam zájdite za krabice a vypočujte si rozhovor. Jeho celým vypočutím ste splnili sekundárnu úlohu. Potom sa prebojujte týmto podlažím a na jeho konci vás čaká ešte vojak pri protitankovom dele. Zbavte sa ho a prejdite vyššie.
Na piatom podlaží si dávajte pozor na rozmiestnené míny. Hneď naľavo máte vstup do Save Room, tak si tam uložte svoj postup a tiež tam máte mínomet. Potom zlikvidujte len pár vojakov a prejdite na posledné podlažie.
Pred šiestym podlažím odporúčam vziať si vozidlo, prefrčať na jeho koniec a tam si presadnúť do odparkovanej Hydry, s ktorou to tu ľahšie vyčistíte. Tu vás čaká ešte niekoľko vojakov a pár robotov. Na konci podlažia je mimo odparkovanej Hydry aj vstup do miestnosti, kde je vo výťahu koniec levelu. Pokiaľ je spustený poplach, tak sa tam nedostanete, takže všetkých pobite a poplach deaktivujte. Potom len vstúpte do výťahu.



6. Destroy

- znič prvé delo
Zlikvidujte pár nepriateľov v hale, ďalších, čo dorazia výťahmi a deaktivujte alarm. Prejdite k dverám, kde si zo skrinky napravo vezmite výbavu. Prejdite dverami a pobite vojakov v chodbe. So zadnými si môžete pomôcť streľbou do výbušných sudov. Potom vstúpte do prvých dverí naľavo a vylezte po rebríku do ventilačky. Prelezte ňou a vlezte do haly, kde sa zbavte vojakov. Použite panel na stene a uvoľnite ním vetranie na dele. Prejdite k zábradliu a strieľajte do odkrytého miesta na dele a tým ho zničíte.

- znič druhé delo
Vyrabujte dve skrinky a zbehnite dole schodmi a popri dele vstúpte na chodbu. Tu ste už boli, tak ňou pokračujte ďalej. Vstúpte do nejakej strojovne, kde pobite vojakov. (ak vleziete do ventilačky oproti vchodu, tak sa ňou môžete dostať do uzavretej časti k výbave). Prejdite na chodbu, kde je nad vchodom automatické delo. Na opačnej strane chodby je kamera, ktorá, ak vás zbadá, spustí poplach a pošle na vás niekoľko spider botov, tak ju zničte z diaľky. Potom si tu prezrite dve skrinky a prejdite ďalej. Za dverami zabite troch vojakov a vybehnite hore schodmi. Tam pozor na dvoch botov a kameru. Hore použite panel na stene a uvoľnite ním vetranie na dele. Prejdite k zábradliu a strieľajte do odkrytého miesta na dele a tým ho zničíte. Zlezte dole rebríkom k otvoreným dverám (ak ste pri dele, tak len prelezte plot) a prejdite nimi.

- znič tretie delo
V chodbe choďte do dverí na konci, za ktorými je Save Room. Vráťte sa na chodbu a vlezte do ventilačky. Keď vyleziete von, tak len prebehnite chodbou a vlezte do ďalšej oproti (neprechádzajte cez laserové lúče, lebo spustíte poplach a vyroja sa na vás spider boti). Keď vyleziete z tejto ventilačky, choďte do dverí napravo (ak pôjdete do chodby naľavo, alebo ak do nej vstúpite cez dvere pri ventilačke, tak vás spoza okien začne ostreľovať vrtuľník. Zbaviť sa ho môžete pomocou dela na chodbe, ktoré ovládnete s Icepickom.).
Za dverami je na stene napravo kamera, tak sa jej rýchlo zbavte, aby ste zabránili poplachu. Vyberte si, čo potrebujete z dvoch skriniek a vstúpte do ďalšej miestnosti. Tam sa zbavte vojakov, vypnite alarm, ak sa spustil a vylezte hore po rebríku. Hore použite panel na stene a uvoľnite ním vetranie na dele. Prejdite k zábradliu a strieľajte do odkrytého miesta na dele a tým ho zničíte. Po zničení dela vás napadne pár Spider botov. Potom zbehnite dole schodmi a prejdite dverami ďalej.

- znič štvrté delo
V chodbe za dverami sa zbavte pár vojakov. Cez dvere prejdite do susednej miestnosti, kde je aj Save Room. Vráťte sa na chodbu a prejdite ňou. Cestou môžete vstúpiť do kuchynky napravo, kde pobite vojakov a doplňte si výbavu. Inak pokračujte chodbou do susednej chodby, kde pred lasermi vylezte na krabice a z nich ich preskočte. Ďalšie lúče podlezte. V miestnosti za dverami vybehnite hore schodmi a zabite dvoch vojakov. Ak spustili poplach, tak ho rýchlo deaktivujte. Hore použite panel na stene a uvoľnite ním vetranie na dele. Prejdite k zábradliu a strieľajte do odkrytého miesta na dele a tým ho zničíte.

- dostaň sa do výťahu pri štvrtom dele. Hackni centrálny republikový počítač
Po zničení dela zlezte dole rebríkom a vstúpte do výťahu. Keď z neho vystúpite, tak v chodbe pred vami zlikvidujte pár vojakov. Pokračujte chodbou a zahnite pri prvej príležitosti doprava. Na stene oproti vám vidíte panel. Nechoďte rovno k nemu, pretože para na zemi vás popáli. Streľte do neho Icepickom a potom pomocou neho deaktivujte laserové lúče na poschodí (oboje). Ak chcete krabicu s lekárničkou, tak si ju pritiahnite Kinetic Kickerom. Potom vstúpte do haly, kde vás bude spoza okien ostreľovať vrtuľník. Prebehnite na druhú stranu a hore schodmi. Tam len dobehnite k terminálu a hacknite ho.



7. Freedom

- vnikni do hlavnej bezpečnostnej miestnosti zariadenia
- zachráň všetkých politických väzňov (sekundárna úloha)

Získali ste novú schopnosť Cloak – dočasné zneviditeľnenie sa. Poberte si výbavu, ktorej je na dvore pomerne dosť (pri haraburdách naľavo, za plotom pred vami, napravo a pod schodmi). Potom choďte za plot napravo a tam vyskáčte až na kontajner, z ktorého vlezte do ventilačky. (Môžete vstúpiť aj hlavným vchodom, no takto je to jednoduchšie). Vylezte z ventilačky do miestnosti, kde zabite vojakov. Môžete tu použiť Icepick na modrý panel a deaktivovať ním tri kamery a aj použiť droida na likvidáciu pár vojakov (nie je to nutné, no vypnutie kamier vám uľahčí postup). Vyjdite na chodbu a pobite vojakov, ak sa nič nestane väzňom, splnili ste sekundárnu úlohu. Prezrite si miestnosť napravo od tej, do ktorej ste vliezli a tam máte tri skrinky s výbavou. Potom prejdite chodbou a zbehnite dole schodmi (ak ste si zvolili tichší postup, tak sa na schody môžete dostať ventilačkou zo záchodov, no potom po vylezení nezabudnite zneškodniť kameru).
Dole počujete hlasy z neďalekej miestnosti. Je to sklad, tak sa zbavte vojakov a vyrabujte ho. Pokračujte ďalej chodbou, na ktorej zneškodnite kameru. Za chodbou sú schody, nad ktorými tiež zničte kameru. Do kontrolnej miestnosti sa môžete dostať buď po schodoch, alebo ventilačkou pod schodmi. Hore zlikvidujte vojakov a droida. Tiež tu máte nad schodmi Save Room. Čaká vás tu aj jeden vojak so štítom, ktorý mu môžete vyradiť EMP granátom, alebo len proste do neho besne strieľajte. Potom prejdite do susednej miestnosti, kde zničte kameru medzi delami na strope.

- pomôž väzňom k vzbure
Len použite panel pod delami a deaktivujte ochranu, čím vypustíte väzňov z ich ciel. Zbehnite dole schodmi k celám a dverami na konci, kde sa stretnete s oslobodenými väzňami, ktorí sa už ozbrojili a čakajú na vás.

- odveď jednotku Echo k výťahu
V ceste vám bráni automatické delo na konci chodby. Môžete použiť Cloak, aby ste sa k nemu nepozorovane dostali, alebo mu rovno z diaľky hoďte EMP granát, čo ho vyradí. V miestnosti napravo máte pár granátov, inak pokračujte do miestnosti naľavo. Tam pobite hromadu nepriateľov. Tu som prvýkrát využil Reflex Boost na spomalenie času, pretože to už bol trocha tuhší boj. Po boji pozbierajte muníciu a vstúpte do výťahu.



8. Riot

- nájdi doktora Josepha Liawa
- nájdi väzňa, ktorý má informácie o vedcovi (sekundárna úloha)

Počkajte si, kým vaši otvoria dvere. Zatiaľ sa dozviete, že musíte zachrániť istého vedca, ktorého záchrana bola pôvodnou misiou jednotky Echo, než ich zajali. Keď otvoria dvere, tak s nimi bežte dovnútra a zlikvidujte vojakov v chodbe. Prebehnite chodbou vyššie a ste v obrovskom priestranstve, kde sa to len hemží nepriateľmi a utekajúcimi väzňami. Zlikvidujte všetkých nepriateľov v prvej časti (pozor na tých, čo sú hore, nad vami) a vylezte rebríkom na kontajneri. Prejdite k dverám v kontajneri do ďalšej časti. Tu môžete použiť veľkého bojového droida (Ogre) a pomôcť si s ním. Inak zlikvidujte všetkých nepriateľov a poberte si muníciu. Vráťte sa úplne na začiatok, kde ste vstúpili do celej tejto časti a medzi prvými kontajnermi si všimnite jeden napravo s dverami, s označením A-01. Vstúpte doň a oslovte väzňa, ten vám povie, kde vedca nájdete (sekundárna úloha).
V druhej časti prejdite za kontajnery k stene a tam máte Save Room. Môžete si uložiť pozíciu a vziať tam tiež nejakú muníciu. Vráťte sa von a vylezte po rebríku na kontajner oproti Save Room. Hore si naľavo všimnite dieru v kontajneri, cez ktorú preskočte dole. Tu pokračujte až k dverám, ktorými vstúpte a zabite vojaka. V miestnosti môžete použiť Icepick na modrý panel a deaktivovať dve kamery a tiež prestaviť automatické delo, aby útočilo na vojakov. Ak si chcete šetriť Icepick, tak vylezte po rebríku a zničte delo nad vami. Potom ešte dole použiť druhý panel a odpojte ním ochranu, čím otvoríte dvere na celách neďaleko vás. Vybehnite von, zbavte sa vojakov (ak to nespravilo delo), prehľadajte tri cely a spojte sa s Liawom.

- unikni z väznice s doktorom Liawom
Keď sa spojíte s Liawom, tak sa len vráťte von, pred cely a zlikvidujte nových vojakov, ktorí sem dorazili. Pozor na raketometčíka na veži. Keď ich pobijete, prebehne Liaw do veže, tak len dobehnite za ním.



9. Return

- nájdi vchod do interiéru základne
- preplíž sa poza stráže (sekundárna úloha)

Vraciate sa do vašej základne, ktorá je zničená a obsadená nepriateľmi. Keď získate kontrolu, vezmite si novú zbraň H.E.R.F., ktorá strieľa elektromagnetické pulzy, alebo druhým módom míny, ktoré útočia EMP pulzmi na nepriateľov v ich okolí.
Teraz sa musíte rozhodnúť, či chcete plniť sekundárnu úlohu a prejsť to potichu a nikoho nezabiť, alebo či to prejdete štýlom Rambo. Ak chcete ísť potichu, tak musíte využiť svoju schopnosť neviditeľnosti (Cloak). Prejdite na dvor pred vami a počkajte si, kým prejde na druhú stranu strážny droid. Vtedy prebehnite do dverí oproti rebríku. Za nimi použite Cloak a neviditeľný bežte uličkou doprava, tam vyskočte na krabice a preskočte za ne, aby ste sa vyhli laserovým lúčom. Za krabicami choďte do tieňov napravo. Vtedy vám dôjde Cloak. Použite ho znova a bežte ďalej, no stále sa držte pri budove, popri pravej stene. Za rohom, pred dverami by malo byť v krabici doplnenie vašej bioenergie. Prejdite dverami a za nimi opäť použite Cloak. Bežte stále popri pravej stene, až k rebríku na konci. Pri rebríku vám dôjde Cloak, tak sa schovajte do tieňa za rebríkom, znova použite Cloak a vylezte hore. Počkajte si v rohu a opäť použite Cloak (ak ste si doplnili bioenergiu z krabice, tak vám to akurát vyjde, ak nie, tak použite Nano Boost) a bežte po streche poza strážcu za roh, kde vlezte do vyrazenej šachty v stene. Tým ste splnili obe úlohy.
Ak nechcete plniť sekundárnu úlohu, tak si to užite a prebojujte sa na strechu k šachte. Cestou máte aj dvoch bojových robotov, ktorých môžete použiť, takže sa vyzabávate. Oblasť poznáte, sú to tri nádvoria z prvej misie, takže tak, alebo tak, sa dostaňte do šachty na streche a prejdite ňou.



10. Infiltrate

- dostaň sa do poradnej miestnosti a pohovor si s Kanazawom
Postupujte chodbou vpred a cestou ničte kamery. V prvej miestnosti naľavo môžete cez otvor v silovom poli použiť Icepick na panel a deaktivovať kamery a lasery, no nie je to nevyhnutné. Kamery zničíte a lúče obídete cez ďalšie dvere naľavo, za ktorými preleziete cez ventilačku a dostanete sa k dvom skrinkám s výbavou. Pokračujte chodbou ďalej a pôjdete popri miestnosti s lekárskym droidom. Zatiaľ ju nechajte tak a choďte ďalej. Tam vám v prechode bránia lasery a napravo máte rebrík vedúci k Save Room. Keď ju použijete, vráťte sa do miestnosti s lekárskym droidom a tam vstúpte do ventilačky. Keď ňou preleziete, dostanete sa do miestnosti, za lasermi. Tu môžete použiť Icepick na modrý panel a deaktivovať ich, ak sa vám to do Save Roomu nebude chcieť obchádzať cez ventilačku. Inak použite žltý panel a otvorte ním dvere na nádvorie.
Prejdite chodbou a oproti je bojový droid. Môžete ho ovládnuť Icepickom a použiť na nepriateľov, alebo zničiť, alebo ignorovať, no ak vyvoláte poplach, postaví sa proti vám. Na nádvorí skúste zlikvidovať potichu pár vojakov pištoľou, alebo sniperkou. Na opačnom konci nádvoria je panel, ktorým môžete s Icepickom prestaviť automatické delá a vypnúť kameru. Ak ste pobili vojakov sami, tak to nemusíte a len zničte kameru nad dverami, z ktorých vychádzate.
Prejdite nádvorím a do dverí naľavo. Zabite vojaka a použite žltý panel na otvorenie vnútorných dverí. Tiež môžete použiť Icepick na modrý panel a vyradiť lasery, kameru a delo. Vstúpte do chodby. Choďte doľava, do miestnosti s vojakom. Zabite ho a žltým panelom otvorte dvere do poradnej miestnosti. Tá je neďaleko. (ešte môžete odtiaľto preliezť ventilačkou k panelu a deaktivovať lasery. Potom ísť chodbou napravo, tak narazíte na rebrík, ktorým sa dostanete na hornú ochodzu, no najprv si obďaleč v chodbe na modrom paneli deaktivujte lasery. Potom si hore môžete pobrať nejakú výbavu.). Zájdite do poradnej miestnosti, cestou sa vyhnite laserom a na konci dostanete správu od Kanazawu.

- choď do počítačovej centrály a hackni systém
Vyjdite na chodbu a choďte úplne doprava. Ak ste tu ešte neboli, tak podlezte prvé lúče a icepickom na modrom paneli deaktivujte druhé. Na konci vlezte do ventilačky a prejdite ňou do miestnosti, kde zničte pár spider botov. Potom len použite panel a zadajte príkaz na samozničenie.



11. Breakout

- unikni z barákov
Postrieľajte vojakov, ktorí napadnú vás, aj ďalších, na nádvorí. Môžete vliezť cez okno do susednej miestnosti a Icepick použiť na panel, ktorým ovládnite delo za nádvorím a trochu vám pomôže s vojakmi. Potom prejdite nádvorím do chodby. V nej sa dajte doľava a pokračujte až na rázcestie.

- preskúmaj zbrojnicu pre dodatočné vybavenie (sekundárna úloha)
Túto úlohu vôbec nemusíte plniť a objaví sa vám, až keď sa budete vracať chodbou naľavo. Ak chcete, tak prejdite nádvorím a len pokračujte stále vpred, až na koniec chodby a prebojujte sa cez hromadu nepriateľov. Stačí ísť stále hlavnou chodbou, takže nemáte kde zablúdiť. Na konci vstúpte do dverí napravo, bezpečnostné pole zbrojnice je zničené, tak do nej prejdite a poberte si výbavu.

- dostaň sa do tunelu pod helipadom
Ak neplníte sekundárnu úlohu, tak na rázcestí ignorujte nádvorie (alebo sa sem vráťte, ak ste tú úlohu plnili) a pokračujte ďalej chodbou. Je to už len priamy postup cez hromadu nepriateľov a na konci vystúpte na ďalšie nádvorie s helipadom. Zlikvidujte pár vojakov, nech vás nezabijú a z boku helipadu si všimnite prechod s lasermi. Prejdite ním a skočte do tunelu pod ním.



12. Rescue

- stretni sa so zvyšnými koaličnými jednotkami
Ste už na dôverne známych nádvoriach pred základňou, tak sa prebojujte na prvé nádvorie, kde vás čaká Pitney. Cestou môžete použiť bojového droida a prebojovať sa cez hromadu nepriateľov.

- nasleduj Pitneyho k rádiu pre vzdušný transport
Keď na vás Pitney na nádvorí zavolá, zbehnite cez dvere k nemu. Zavrie ich za vami, tak spolu bežte dole, až k skladu. Keď vám otvoria dvere, tak vstúpte a poberte si výbavu, vrátane novej zbrane Flechette. Sklad je zároveň Save Room, tak sa môžete uložiť.

- zabezpeč pristávaciu oblasť
Keď vyjdete zo skladu, zistíte, že nepriatelia prerazili dvere. Vráťte sa teda chodbou, ktorou ste zišli dole a cestou pobite vojakov. Na nádvorí zaujmite bojové pozície a spolu so svojimi vojakmi likvidujte nepriateľské útoky spoza múru pred vami a neskôr aj zo strechy napravo. Likvidujte ich, kým nebude čisto a nepristane po vás vrtuľník. Potom len nastúpte a odveziete sa preč.



13. Descent

- nájdi jednotku Bravo
Vlezte do potrubia pred vami a v ňom choďte doľava (napravo je len nejaká výbava). Z miestnosti, do ktorej vleziete, prejdite do susednej. Tam nájdete mŕtvych členov tímu Bravo.

- nájdi seržanta Stilwella (sekundárna úloha)
V miestnosti s vašimi mŕtvymi vojakmi vylezte po rebríku na ochodzu. Preskočte dieru v mostíku a pokračujte do dverí na druhej strane. Za nimi len prejdite chodbou, vylezte hore rebríkom a prejdite dverami. Za mrežami napravo uvidíte, ako zabijú aj Stilwella.

- pokračuj do kanálov
Vráťte sa do miestnosti, kde sú telá vašich druhov. Tam pokračujte kanálom ďalej. Už sa pripravte aj na nepriateľov. Ak budete po bokoch rozbíjať krabice, tak pozor aj na výbušné. Na konci kanálu prejdite do dverí napravo a prebojujte sa hore schodmi. Hore máte napravo Save Room.

- prenikni cez bezpečnostný systém
Prejdite dverami oproti Save Room. Za lasermi zlikvidujte vojaka a ak stihne vyvolať poplach, tak aj ďalších. Prejdite naľavo a tam spoza laserov dovidíte na modrý panel. Použite naň Icepick a deaktivujte kameru, aj oboje sady lúčov. Potom len pokojne prejdite do ďalších dverí. Za nimi prejdite po rampe nahor a dverami. Za nimi zase pre zmenu dole schodmi s tromi vojakmi. Dole prejdite chodbou a za dverami sa prebojujte opäť hore schodmi.
V hale za dverami je viacero laserov. Buď odsuňte krabice pod lúčmi napravo a podlezte ich, alebo Kinetic Kickerom jednoducho zhoďte krabice naľavo a prejdite do chodby za lúče. Tam sa postarajte o droida. Vyjdite z haly do chodby, v ktorej sa zbavte niekoľkých vojakov. Oproti vstupu máte Save Room. Keď sa uložíte, vráťte sa na chodbu a pokračujte ďalej, cez dve haly s vojakmi, pokým sa vám neozve Dr. Liaw.

- prenikni do riadiaceho centra
Vstúpte do veľkej miestnosti pred vami a postrieľajte nepriateľov nad vami. Zlezte dole, prejdite za potrubia a vylezte opäť rebríkom hore. Vybehnite hore schodmi, prejdite po mostíku a na druhej strane ochodze hore rebríkom. Hore už len vstúpte do miestnosti naľavo, plnej vojakov.

- unikni z riadiaceho centra
Použite v miestnosti žltý panel a otvorte ním dvere. Vráťte sa von do haly a pobite vojakov, ktorí práve dorazili. Prejdite mostom na druhú stranu a vstúpte do dverí naľavo, ktoré ste otvorili. Vybehnite hore schodmi, cestou zlikvidujte pár spider botov a pokračujte až k vašim posilám. Tam už len prejdite dverami.



14. Vengeance

- vstúp do údržbárskych tunelov
- nájdi prototyp novej zbrane (sekundárna úloha)

Prebojujte sa do haly, ktorú vyčistite od nepriateľov. Z nej vlezte rebríkom do potrubia. Vyleziete do chodby, kde vám v ceste bráni niekoľko sérií laserov. Vylezte po rebríku na ochodzu, po ktorej prejdite za lasery. Ak chcete nejakú výbavu spomedzi lúčov, tak si ju pritiahnite Kinetic Kickerom. Za lúčmi je rebrík, ktorým budete pokračovať, no najprv preskúmajte miestnosti naľavo. Pobite nepriateľov, ak spustili alarm, tak ho vypnite a vezmite si zo stola novú zbraň Rail Laser. Potom sa vráťte do tunela a vylezte hore rebríkom.

- dostaň sa za hlavný vstup
Prebojujte sa na koniec tunela a vstúpte do dverí naľavo. Oproti sú dvaja vojaci a kamera, tak sa ich zbavte. Na zemi je inak poklop, ktorým môžete vliezť pod podlahu, vziať nejakú výbavu a dostať sa do susednej miestnosti. No tam sa dostanete aj normálne. Poberte si, čo potrebujete a prejdite dverami, pred ktorými ste zničili vojakov a kameru. Za nimi máte napravo Save Room.

- zaútoč na riadiace centrum
- nájdi centrálnu miestnosť

Prebojujte sa nepriateľmi cez ďalšie dve miestnosti. Za nimi prejdite po ochodzi a do dverí napravo. Za nimi prejdite chodbou. V nej podlezte dve rady laserových lúčov a vstúpte do dverí napravo. Vyčistite ju a prejdite do vedľajšej, ktorá je vlastne Save Room. Uložte sa a vlezte pod podlahu. Tam cez dieru na potrubie pod vami.
Tu na vás čaká nepriateľský generál, ktorého ste prišli zlikvidovať. Proste sa uhýbajte jeho strelám a páľte po ňom. Zlikvidujte niekoľko spider botov a bojových botov, ktorých na vás pošle a potom ho dorazte.



15. Assault

- získaj kontrolu nad riadiacou vežou letiska
Získali ste novú schopnosť vysielať elektrický výboj, ktorý likviduje nepriateľov pred vami. Taktiež sa k vám pridali vojaci, ktorí sa stihli zachrániť z vašej základne. Prebojujte sa ulicou až k budove oproti. Vstúpte do nej a prebojujte sa cez ňu. Vyjdite z nej na ďalšiu ulicu a postupujte až na pristávaciu plochu. Cestou prezerajte všetky možné trosky, krabice zo zásobami sú porozhadzované kade-tade. Keď plochu vyčistíte, tak vylezte hore rebríkom napravo. Vnútri vás samozrejme čakajú ďalší vojaci. Zájdite na schody. Dole máte Save Room. Vybehnite hore schodmi, zabite v riadiacej veži troch vojakov a dorazí major Chung.

- vyraď protivzdušné veže, aby mohli spojenci pristáť
- pomôž družstvu Charlie udržať ich pozíciu

Vráťte sa na ulicu pred pristávacou plochou a choďte do zrúcanej budovy napravo (trosky tvoria rampu, po ktorej sa dá vyjsť.). Tam prejdite až k malej vežičke, pri ktorej sa zbavte pár vojakov a vnútri použite žltý panel na deaktiváciu jednej vežičky. Vráťte sa na ulicu a choďte do ulice, v ktorej ste začínali level. Družstvo Charlie potrebuje pomoc. Len tam dorazte a zlikvidujte pár vojakov, ktorí ich napadli. Počkajte si, kým trosky po výbuchu nevytvoria prechod do zničenej budovy, z ktorej vybehli vojaci, čo napadli družstvo Charlie. Vybehnite do toho domu a likvidujúc nepriateľov, postupujte vpred, kým neprebehne animačka, v ktorej úplne zbytočne padne Chung. Zničte delo a vbehnite do budovy, v ktorej deaktivujte aj druhú vežičku protivzdušnej obrany.



16. Nightfall

- prenikni do republikovej základne
Prebojujte sa vpred. Na plošinách naľavo, aj napravo, sa budú objavovať nepriatelia, tak ich likvidujte. Po boji bude prerazená brána a vaši vbehnú dnu, tak ich nasledujte. Vnútri vám vo vstupe bránia silové polia.

- zachráň dvoch svojich spolubojovníkov (sekundárna úloha)
- znič mínomety (sekundárna úloha)

Nádvorie sa ďalej rozkladá napravo, aj naľavo, tak si obe časti vyčistite. Čaká vás tam hromada nepriateľských vojakov, aj bojových robotov (stredných, aj veľkých). Na začiatku ľavého, aj pravého nádvoria máte ozbrojené vozidlo Hydra, tak ho efektívne využite proti nepriateľským robotom, ktorých likvidujte prednostne, pechotu zvládnete aj bez vozidla. Vráťte sa tesne za vstupnú bránu, ktorou ste vošli. Napravo je v stene nenápadná ventilačka, do ktorej vlezte. Prejdite ňou do chodby, v ktorej nájdete za mrežami dvoch vašich spolubojovníkov, tak ich pustite von. Obďaleč na rázcestí použite žltý panel a deaktivujte mínometnú paľbu.

- znič generátory štítov
Vráťte sa pred silové polia. Choďte na koniec nádvoria napravo. Ak ste si už oblasť vyčistili predtým, tak tu nik nie je. Po rampe doskočte na most pred vami. Z neho rozstrieľajte štyri oranžové energetické články na generátore, čím ho zničíte. Potom môžete vybehnúť schodmi napravo a hore máte výbavu a Save Room.
Vráťte sa pred vstupnú bránu a choďte na nádvorie naľavo. Cestou pôjdete popri Save Room. Na konci vybehnite po rampe priamo na most a zničte z neho štyri oranžové energetické články po bokoch generátora. Tým ste odstránili silové polia a môžete vstúpiť do budovy.



17. Revenge

- nájdi prístupové kódy pre zakázanú oblasť
Vstúpte do haly pred vami a zlikvidujte nepriateľov na balkóne. Ďalší vybehnú z dvier oproti. Keď sa ich zbavíte, prejdite dverami a postupujte jedinou možnou cestou vpred. Cestou pôjdete popri Save Room. Dojdite až k mostu, za ktorým je vojak pri dele. Tam vlezte do ventilačky naľavo od zamknutých dvier.
Keď vyleziete zo šachty, prejdite do dverí napravo. V hale zatiaľ ignorujte rebrík a prejdite jedinými dverami. Tam pokračujte chodbou cez vojakov až do miestnosti, v ktorej použite žltý panel na otvorenie bezpečnostných dverí.

- znič energetický uzol
Vráťte sa do haly s rebríkom a vylezte ním hore. Tam vás čaká pár spider botov. Vyskočte na potrubie a choďte po ňom až do miestnosti s dvoma generátormi. Na niektorých miestach sa musíte zohnúť, aby ste mohli po potrubí ďalej. V miestnosti zlezte dole rebríkom a otvorte si dvere. Prejdite po moste a ďalej jedinou možnou cestou cez ďalší most až na rázcestie. Naľavo je len pár zásob, pokračujte cez dvere napravo, až do miestnosti s množstvom Spider Botov. Na stene oproti je dvoje dverí – oboje vedú do miestnosti s pár zásobami. Vy pokračujte cez dvere naľavo do miestnosti, kde vyrábajú robotov. Pár funkčných tam na vás čaká. Odtiaľ už len pokračujte cez most jedinou možnou cestou až na ďalšie rázcestie. Naľavo je druhá Save Room a napravo sa dostanete do haly s vaším cieľom.
Tam v malej miestnosti za strojom použite žltý panel na otvorenie energetických jadier. Zaútočí na vás hromada vojakov, tak sa ich zbavte. Napokon už len rozstrieľajte štyri červené cievky, ktoré trčia zhora, zo stroja.



18. Escape

- vypadni zo základne skôr, než vybuchne!
Zničením cievok stroja ste spôsobili jeho deštrukciu. Už vám nezostáva nič iné, než sa dostať zo základne. Vraciate sa presne tou istou cestou, ako ste prišli, takže popis je zbytočný. Pozor akurát v prvých chodbách, aby ste zbytočne neodbočili do slepých chodieb. O nepriateľov sa starať vôbec nemusíte, tiež sa snažia dostať von z rúcajúcej sa základne. Keď sa budete vracať, tak si dávajte akurát pozor na mostoch, ktoré sa rúcajú a treba na nich trochu skákať. Keď sa vrátite do miestnosti s dvoma generátormi, kam ste zliezli rebríkom, tak sa netreba vracať tade, lebo výbuch vybil okno. Prejdite ním do haly a odtiaľ už opäť priamou cestou k východu. Stačí dobehnúť do vstupnej haly a tam si už vychutnajte záverečnú animačku a titulky.




Diskusia Príspevkov: 1 Hodnotenie
377 hlasov

100
60
20

80
40
0
56
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |