HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 18733 užívateľov

Užívateľ > paluko > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Jedna z troch najlepších hier...Má to strhujúci príbeh,obrovské možnosti,skvelý systém ovládania,obstojnú grafiku,nádhernú hudbu,jednoducho všetko. Ludia nadávajú napr na grafické nedokonalosti (netešie voda,nedotýkajú sa pery),že hra má veľmi prudký spád že z ničoho je zrazu koniec hry, ale ak ste typ, ktorý si nepotrpí na takéto drobnosti, tak určite odporúčam. Tá hra vás vtiahne do deja ani nebudete vediet ako....Presedíte tam hodiny bez toho aby ste si to uvedomovali,nezaspíte lebo budete rozmýšľať čo bude ďalej. Naozaj prvotriedna hra, ktorú by si mal zahrať každý kto má rád adventúri a strhujúce príbehy.
Hra, ktorá predbehla dobu. Krasna grafika,obrovske mesto,prekrasny pribeh,vyborny cesky dabing. Jedine co by som vytkol by bola asi umelá inteligencia čo bola dosť chabá a že hra bola trochu krátka. Ale určite odporúčam každému. Patrí to do kategórie hier, ktoré sa budú hrať ešte dlho a vždy budú lepšie ako niektoré hry čo vyšli teraz. Naozaj prekrásna hra, hlavne misie sú plné dobrých zápletok,akcie a sú tam asi najvtipnejšie rozhovory v hrách aké som kedy videl :)
Je to jedna z najkrajších hier aké som kedy hral. Najlepšie na celej hre je podľa mňa príbeh a bullet time. Musel som to prejst niekoľkokrát aby som pochopil o čom to je :) ale určite je to jedna z najkvalitnejších hier aké som kedy hral. Niektoré úrovne boli trochu otravné, ale boli tam pasáže,ktoré boli super.....Odporúčam každému.
Ja stále považujem NHL 2004 za najlepsie, no po dlhych rokoch sa oplati hrat az NHL 09...Ostatne nestali za nic. Teraz budem mat co hrat par rokov kym pride dalsi podareny rok...Co sa obtiaznosti tyka tak by uz mohli nieco vymysliet lebo pre starych NHL-istov je to srasne lahke. Každopádne si to radšej stiahnuť ako kúpiť, ale určite patrí mezi tie lepšie ročníky aj keď nechápem prečo dobré veci zo starych rocnikov zrusia a daju tam nejake blbosti. (toto som hovoril o PC verzii)
Hokej je jedna z najťažších hier na výrobu, ale od roku 2004 az NHL 2009 stalo za to aby som zmenil NHL z 2004 na 2009. Každopádne je to zábava aj keď EA radi ničia dobré veci z predchádzajúcich ročníkov a dajú tam nejaké nezmysly, ale celkový efekt je fajn...



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |