HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 14278 užívateľov

Užívateľ > Flexis > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Do polovice ma táto hra strašne bavila, ale potom to začala byť nuda a dohrával som to už len z princípu a nasilu. Obrovská škoda, tak či tak originalita hry sa nedá zaprieť, grafické efekty hlavne pri súbojoch sú parádne, sem tam mi vadila kamera, no a zdalo sa mi dosť veľa vecí okopírovaných z DMC3, ktoré som iba videl ale nehral, takže pre tých, čo hrali aj 3 to bude asi ešte horšie. Hra mala väčší potenciál, aký nakoniec využila...
Hra pre tých, ktorý si nepotrpia na namakanej grafike, nechcú platiť mesačné poplatky a chcú si zahrať dobré free mmorg s výbornou komunitou hráčov...
No neviem ako niekto môže dať tejto hre 100% ale budiš, každého vlastný názor, príbeh skoro žiaden, to že to nadväzuje na predchádzajúce diely je samozrejmosť ako by to malo byť u každého pokračovania, grafika je pekná ale porovnanie k nárokom je príšerné, veľa bugov sa už síce patchmi odstránilo ale dobrá hra by mala aspoň trocha šľapať aj bez patchov, hrateľnosť otrasná, vlk ťa zabije bez problémov a naopak ty vyzabíjaš dedinu s 50 orkmi bez problémov bez hociakého lepšieho vybavenia, svet je fajn, voľný, veľký ale lepšie by to bolo ako Oblivion, kde máte každú chvíľu sekundový loading pričom nároky sú omnoho menšie a grafika tým pádom ide hore, na mojej strane sklamanie, najlepší z Gothicov bola 1, teraz už by to asi nikoho tak nebavilo ale v tej dobe super, v konkurencí táto hra pre mňa neuspela... 40% za ten voľný svet a ozvučenie, backround music atď. to im vyšlo + grafické animácie na vyšších detailoch a atmosféru prostredia.
Práve vďaka GHIII som začal hrávať na skutočnej gitare, ale ako hra to je v celku dobrá len reál je samozrejme omnoho lepší, málo pesničiek ktoré čoskoro omrzia ale výber je naozaj veľmi dobrý, grafika je postačujúca, zábavu si pri tom človek užije a to hlavne multiplayer je fajn.
Treba pochopiť, že táto hra bola vyrábaná nie s cieľom spraviť dej a hráča vtiahnuť do hry takýmto spôsobom ale predovšetkým hrateľnosťou a originalitou, čo sa podľa mňa majstrovsky podarilo, ohromná chytlavosť a jednoduchosť hry ma opäť presvedčila o tom, že Valve nespí a dokáže sa presadiť aj s hrou bez Freemana, som rád, že môžem ohodnotiť tak vysokou známkou.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |