HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 20029 užívateľov

Užívateľ > V.I.L. > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Mizerné ovládanie,grafika tiež nič bohviečo. Strašne dlho treba strieľať na robotov a často doplňovať zdravie. :-(
Paradna hra. Slape mi to bez problemov na GF9500 na rozliseni 1280x800. Dobre ovladanie a grafika. Odporucam.


Dobrá hra,aj keď s trošku slabšou grafikou. Stará dobrá akčná hra z 2.svetovej vojny, s jednou výhodou. V niektorých misiách si môžete prepínať medzi tromi postavami postavami zo starého Commandosu.
Bezpochyby najlepšie, čo sa dá na PC zahrať. Aj keď HW nároky sú dosť vysoké, hra má dobrý dej, peknú grafiku a celkový dojem po prejdení celej hry vo Vás zanechá pozitívne dojmy.
Hre niet čo vytknúť. Grafika parádna ako v CRYSIS a aj dej. Možno trochu krátka. Práve tá hra, pre tých hráčov, ktorý prešli CRYSIS a majú latku kvality hier nastavenú privysoko.
Pripájam sa ku kladným hodnoteniam predchodcov. Odporúčam zahrať. Na to že je z roku 2004 grafika na maxime je v pohode. Výborné prostredie, možnosť rôznych alternatívnych ciest, nie ako v niektorých hrách, kde idete len po vyhradenej trase a nikde inde Vás to nepustí. Dobré príšery, taktiež zbrane. Odporúčam zahrať. Mal som ju s českým dabingom, takže úplná spokojnosť!
Nuž dej sa s jednotkou nedá ani porovnať. Po dlhšom čase nuda. Žiadne napätie, nie ako v jednotke, to bolo úplne o niečom inom. Môj názor na túto hru je "NIC MOC"
Výborná grafika, ovládanie a hrateľnosť. Veľký výber zbraní a áut, ktoré môžete použiť. Mne sa veľmi páčila!!!!
Najlepšia verzia zo všetkých ostatných! Grafika,úlohy,ovládanie výborné. Odporúčam. Hra zaujme nielen deti!
Klasická hra z druhej svetovej vojny. U mňa má jedno veľké mínus, čím sú pridlhé misie, bez možnosti priebežného ukladania. Aj keď niekedy sa hra uloží niekde v strede misie a keď Vás zabijú pokračujete od stredu, to ale neplatí, keď hru opustíte a pustíte si ju znovu a máte zabíjať nespočetné množstvo protivníkov, ktorý sa navyše množia.Musíte ísť stále dopredu,lebo ak si myslíte, že vystrieľate nepriateľov z diaľky a potom pôjdete ďalej tak sa mýlite. Hru som hral na najľahšej obtiažnosti,no poviem Vám že som mal čo robiť. U mňa je to podpriemerná hra!
Dosť krátka hra. Škoda,že neprechádzate misie sám,ale s ďalšími vojakmi a niekedy nemusíte vôbec strieľať,len idete s nimi a prejdete celú misiu :-(
Hra s dobrým dejom, ovládaním a celkovým dojmom z hry. V hre nechýba napätie a následná akcia. Odporúčam zahrať!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |