HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 20846 užívateľov

Užívateľ > Vinci > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Skvelá hra v ktorej ani na chvíľu nechýba vzrušenie. Skvelá hororová atmosféra najmä, keď ideme s Mariňákom. A to najmä v potrubí a hniezde votrelcov. Najradšej som hru prechádzal votrelcom, ktorí mal zbraň iba svoje pazúre a chvost. Celkovo hra pôsobí skvelým dojmom. Grafika je na dobrej úrovni. Odporúčam.
Nie je to síce zlá hra, ale mňa akosi neočarila. Pôsobí na mňa dosť jednotvárne. Grafika je perfektná, ale je to pomerne krátke.
Skvelá hra na zábavu, hlavne vo dvojici. Parádne sa v nej dá vyblázniť.
Hra priam úžasná. Graficky vynikajúca, skvelá hratelnosť, hráč sa pri hre ani trocha nenudí. Arzenál zbraní je fantastický a najmä plazmidy. Hra má dva konce a najmä ten dobrý koniec je dojímavý. Jednoznačne dávam 98%.
Na rok 1992 je to celkom v pohode. Je to ale skôr hra na zabitie nudy a človek ju pomerne skoro znudí.
Hra je veľmi dobrá. Aj po hrateľnej a taktiež aj po grafickej stránke. Misie sú spravené ukážkovo, nechýba tvrdí boj. Vrele odporúčam túto hru a skvelý je aj multiplayer.
Úžasná hra. Páčila sa mi viac ako dvojka. Bola ale kratšia. Skvelá grafika, misia so sniperovkou nemala chybu.
Veľmi dobre spravená hra. Strašidelná atmosféra dáva hre obrovské plus. Veľmi dobrý inventár zbraní a množstvo príšer, hráča nenechajú vydýchnuť si. Misií je dosť veľa a sú aj zdravo náročné.
Je to dobrá hra, ale nepáči sa mi v nej taká umelosť postáv a áut, ktoré pri menšom náraze vybuchujú. V hre je voľný pohyb, a obrovské mesto ale nie je to stále výhoda. Chýba mi tam licencia áut, ale to sa dá vyriešiť patchmi.
Hitman 2 Silent Assassin ponúka až 21 misií, ktoré tvorcovia spravili bravúrne. Soundtrack opäť veľkým plusom hry. Hra ponúka rôžne prostredia. Či už Rusko, zasnežené Himaláje, púšť a ďalšie. Všetky ponúkajú skvelé dobrodružstvo. Mne osobne sa všetky misie, okrem Shogun Showdown podarilo prejsť na hodnotenie Silent Assassin.
Ďalší skvelý diel Hitmana, ktorý opäť ponúka viac možností ako predchodcovia. Tentoraz je "iba" 12 misií, ale sú perfektne prepracované. Hra od prvej misie až po poslednú predstavuje skvelé a napínavé dobordružstvo.
Hitman Blood Money ma absolútne uchvátil. Hra má perfektnú grafiku aj hrateľnosť je výborná. Misií vôbec nie je málo, pretože sú mimoriadne dlhé, náročné (čo je dobre) a dajú sa presť viacerými spôsobmi. Misie ako Dance With The Devil, You Better Watch Out či A House Of Cards ale aj ostatné ponúkajú naozaj veľké možnosti. Kto ju hral a prechádzal ju čo možno "najtichšie" musí uznať, že hra si zaslúži minimálne 90%.
Úvodný diel Hitmana má podľa mňa svoje čaro. Grafika ešte nebola na veľkej úrovni, ale to kompenzovala hudba v jednotlivých misiách. V niektorých misiách bola hudba dokonca pomerne strašidelná. Misie si spravené veľmi dobre, aj keď niektoré sú nadmieru ťažké. Veľkou nevýhodou je nemožnosť samostatného uloženia, ktoré niekedy chýbalo práve v tých ťažkých misiách.
Najlepšia hra akú som kedy hral. Perfektný dej, grafika na rok 2002 parádna a jednotlivé misie spravené taktiež perfektne. Dávam 100 % a zatiaľ ju žiadna iná hra neprekonala.
Proste super. Najlepšia NFS akú som kedy hral. Skvelý dej, ešte lepšie preteky a čerešničkou na torte sú naháňačky z policajtmi. V hre sa človek ani chvíľu nenudil. Kto ju ešte náhodou nehral vrele odporúčam.
Dlho som túto hru odmietal, ale keď som si ju konečne zahral, tak som bol prekvapený. Podľa mňa skvelá hra. Hra skôr zameraná na jazdné vlastnosti hráča. Grafika bola dobrá, výber áut taktiež super a páčilo sa mi že sa pretakalo na okruhoch. Po Most Wanted druhý najlepší diel z NFS.
Bohužial, ale táto hra nestále ani za veľké h.... Grafika na rok 2008 nie je bohviečo. Je to veľmi do žlta. Tuning biedny. Áut je akurát. Najhoršie je na tom, že nie je tam nič nové. Všetko sa už objavilo v predošlých dieloch. Je to prílš nudná hra. Neodporúčam.
Veľmi precízne spravená hra. Misie sú dlhé a zdravo náročné. Pre mňa je táto hra najlepšou Tomb Raiderovkou. Najviac sa mi páči oproti novým dielom, že hádanky sú tak dobre spracované, že hráč sa hocikedy popletie. Aj graficky je na svoj vek na tom dobre.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |