HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 15905 užívateľov

Užívateľ > reaper999 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Veľmi podarená hra, až na pár chybičiek krásy nie je vývojárom čo vytknúť. Grafika primeraná dobe, nízke HW nároky, vrtuľníkové misie (hlavne Moskva), metalová hudba počas streľby z rýchlopalného kanónu :-), veľký výber strojov, misie sú dostatočne dlhé. Nie je toho veľa, čo by sa dalo označiť za nedostatok. Príbeh je klišoidný, na štýl COD, ktorým bol zjavne aj inšpirovaný, no mne to nevadí, lebo príbeh si v hrách nikdy zvlášť nevšímam, keď chcem príbeh, pustím si film, keď si chcem zastrieľať, tak hru. Misie sú predskriptované, no nejak zvlášť to neprekáža. Skôr mi na nich vadí, že sú dosť psychopaticky založené na čase, takmer všetko treba stihnúť skôr než bude niečo iné zničené, ale to sa dalo čakať vzhľadom na úchylnú mentalitu japonskej produkcie. Pritom autosave je väčšinou vo veľmi dlhých úsekoch, takže hláška "mission failed" je niekedy častejšia ako streľba. No keď sa prenesiem cez týchto pár nedostatkov, je to výborná hra, ktorá mi na disku vydrží ešte veľmi dlho a ku ktorej sa budem vracať každý víkend.


Mám zatiaľ všetky ćasti tejto série simulátorov ( OF, Arma 1 a 2) a myslím že Arma 2 je ešte o niečo lepšia ako prvý OF. Minimálne v grafike, ale aj v prepracovanosti prostredia, a množstve pozemných a leteckých prostriedkov. Pribudla možnosť stavby vlastnej základne ale to je podľa mňa len doplnok, ktorý keby nebol tak by nechýbal, aspoň mne nie. Vadí mi rozmazávanie pohľadu pri rýchlom otáčaní ktoré nejde vypnúť a absencia špeciálnych jednotiek v editore misií. Grafika je náročná, ale zato tak úžasná že keď som zbadal tú vodu v jazere jednoducho som sa musel ísť okúpať :-) Chyby sú, ale ani prvé verzie OF a Armed assaultu sa im nevyhli treba sa s tým zmieriť.


V celku parada ale od lepsieho hodnotenia ma odradilo sice len trochu, ale predsa len v zasadnej veci nedomyslene ovladanie-ked pred niekym utekam tak sa nebudem odrazat spat k nim od steny, je to vyriesene, ale zareagujte spravne ked mate tak naponahlo :-) Dalej sa mi nepacil stereotyp misii, sice sa da prehliadnut no ale po case to zacne nudit aj zaciatocnika, multiplayer nehodnotim nehravam po sieti neznasam to(skresluje to povodnu hru) stredne pokrocila AI, realnost velmi slaba, chyba real-time hlavne striedanie dna a noci ( v tme sa vrazdi lepsie :-), no na tu dobu ... klobuk dolu odhliadnuc od tychto par chyb (medzi nami kto iny by spravil hru lepsie nez Ubisoft) u Vas mozno na 100 ale u mna zatial len na 75 a aj to len preto ze im fandim je to skoro dokonale ale este tomu nieco chyba. Keby neboli nedostatky tak nam to PC nezoberie ani v 2030 takze-beriem. A kazdemu odporucam. Ubisoft 4 ever zatial ste nevydali ziaden prepadak len spickove hry len tak dalej! Odo mna 10 z10.
Toto vydaju v roku 2015? To snad nemyslite vazne s tym hodnotenim, bola by to pecka mozno tak na Commodor.
Body davam dolu za skrytu linearnost, casom mierny stereotyp ale hlavne za debilne ovladanie ktore sprevadza celu seriu. Inak nie je hre prilis co vytknut. Oplati sa hrat.
Ja dávam len 0 čísel, sorry, ale mne táto hra vôbec nesadla. Grafika je pekná, príbeh určite dobrý, keď to má 92 percent, musí na tom niećo byť, ale ja som to neobjavil. Súbojový systém mi vôbec nevyhovuje. Nečakal som od toho len tupé bitie do protivnika. Apropo, žiadny RPG systém som si nevšimol, asi zato, že RPG hry hrávam a viem, čo je to RPG systém vylepšovania postavy. Alebo to bude tým, že som túto hru vymazal po cca 1.5 hodine hrania.
Len dalsia trapna tunelovka pre 13 rocne deti z kategorie "utekaj a strielaj", nic viac. Pekna grafika, ale vsetko ostatne uplne zle.
Jednoducho PPČ hra! Ďalej ani nemám čo dodať. Grafika samozrejme perfektná, trochu mi vadia levely v ktorých nemôžte použiť vaše bežne rallye auto ale jazdia sa na tých "pseudokočíkoch" (ten kto si to zahral vie čo myslím) -pri tom som si dosť zanadaval- no dá sa to prejsť aj keď ste nováčik ako aj ja a nie sú až tak časté. Menším mínusom je že ak závodíte sériu pretekov tak väčšinou na tej istej trati. Výhodou je že ju už poznáte (aj keď len trochu) tak je to o niečo ľahšie. Keď už sme pri tom je to dosť lahká hra alebo to bude tým že v nej dostávate dosť veľa peňazí a v podstate po pár víťazstvách som si kúpil najlepšie auto. Odporúčam stojí za to. Velké plus dávam zato, že aj keď ide o rallye, nie je to pomalá hra, zážitok z rýchlosti je možno ešte väčší ako pri NFS a to ja môžem. 100%. Podarila sa.
Konečne counter-strike v obstojnej grafike. Síce je tu ešte málo máp, ale Valve snáď časom vydá ďalšie. Pôvodne som dal hre stovku, ale zatiaľ musím ubrať plyn, aspoň kým nevydajú patche na pár zásadných nedostatkov. Pre mňa sú to hlavne tieto:
- pri hraní offline s botmi chýbajú pokročilé nastavenia hry, ako napr. možnosť nastaviť si počet botov (pre mňa je systém 5 na 5 málo, predošlé časti som hral s viac botmi, bola lepšia sekaná :-), ďalej veľmi mi chýba možnosť nastavenia času, takto krátke kolá sú všetky rovnaké
- s AI CS:GO tentokrát dosiahol historické prvenstvo medzi hrami, takých dementných botov ako vytvorili tu len tak niekto neprekoná
- online hrať je zatiaľ nanič, teda ak nie ste cheateri, momentálne na sieti podvádza každý kto môže, preto online zatiaľ zavrhujem a radšej budem hrať s botmi-dementmi. Veci ako extrémne rýchly beh, menenie parametrov zbraní a pod. sú asi viac "in" než hrať čisto. Nedávno sa mi stalo, že som po zabitom teroristovi vzal AK-čko a na HUD ukazateli som mal namiesto 30/90 (náboje) 30/170 (WTF!!)
- 10 kačičiek plus dávam za deathmatch
Konecne akcna hra co stoji za to!! Crysis 1 som sice nehral, takze s tymto tiulom to nemozem porovnat, ale tato hra ma dostala. Je relativne dlha, nikdy sa tam nenudite, herna doba je podstatne dlhsia ako u ostatnych akcnych hier, vyborna grafika, zbrane, sposob boja dovoluje aj taktizovat vyberom medzi neviditelnostou a silnym pancierom, mozte byt masiar, co likviduje vsetko do radu a mozte byt aj tien, o ktorom vas nepriatel nevie a jedine co mu prezradza vasu pritomnost je to ze mu umieraju vojaci. Uz sa vam niekedy stalo, ze ste hrali hru tak dobru, ze vam ju bolo luto aj prejst a v polovici ste ju zacali hrat znovu od zaciatku z obavy ze za chvilu bude koniec? Mne ano a to s tymto titulom. Nastastie ked som sa dostal druhykrat na to iste miesto, tak som zistil ze je toho este vela predo mnou :-) Co sa tyka mna, je to No.1 hra tohto roka spolu s Dead Space 2, jedno percento uberam kvoli obcasnym bugom, ktore sa daju prepacit aj bez prizmurenia oka ( prizmurovat oci vam pri tejto hre neodporucam :-)
Kilecko. Jednotka bola sice o trochu tazsia, aspon niektore miesta, dvojka je akcnejsia, zbrane su lepsie, atd. No obe casti su zvladnute na vybornu. Mam tuto hru na hardisku asi odkedy bola vydana a este si ju dlhy cas necham hlavne pre to, ze sa chystam kupit si 3D TV a zahrat si ju odznovu. Uz sa tesim jak budem srat bobky a zahadzovat mys o polnoci :-)
Už to nie je starý dobrý Dead Space, ale ajtak je to výborná hra. Ku kladom patrí herná doba, cca 20 hodín je na dnešnú akčnú hru neobvykle veľa, prostredie, grafika, aj keď na úrovni druhého dielu, no bez väčších chýb, systém výroby a vylepšovania zbraní je výborný a oveľa zaujímavejší ako v predošlých dieloch. Trochu mi vadilo, keď sa na scéne objavil nesmrteľný, resp. samoregeneračný zmrd (neskôr dvaja), takéto prvky na hrách neznášam, prvýkrát to neskutočne otravovalo, druhýkrát s vylepšenou zbraňou (gatling+raketomet) som si ich tam ani poriadne nevšimol. Ešte by sa dala vytknúť lineárnosť, kvôli ktorej je inak výborný systém vylepšovania zbraní tak trochu nevyužitý. Škoda, možno keby z toho spravili plnohodnotné RPG, mohlo to mať oveľa vačší úspech.
Mozno dobre, fakt dobre. Ale k vynikajucemu je este daleko. AI nie je zla, miestami ano ale celkovo je dobra. Zda sa vam tato hra tazka? Ja som ju presiel na 4. obtiaznosti bez toho aby ma co i len raz zastrelili a to na prvy krat bez save. Vy chudaci co ste cakali strielacku tak si radsej kupte COD toto niej je hra pre deti a pre debilov tu treba aj obcas premyslat mali ste si pozriet varovanie na zaciatku ktore vam oznamuje ze to nie je pre vas. Nebyt miestami slabsej AI a sice velmi nadpriemernej, no nedostatocnej realnosti a uzasnej presnosti zbrani tak dam 100 no takto len 82 za primeranu grafiku. Skoda tej hry je lepsia ako AW 1 no chyba tam ten naznak reality. Ale aj tak odporucam. Kratke.
Bravo, pan Vavra, vytvorili ste naozaj uzasne dielo, podla mojho nazoru novy zaner, ziadne RPG doteraz nedokazalo z hraca dostat tolko vlastnej interaktivity a iniciativy, ako vasa hra. To pisem ako clovek, ktory vas prilis nemal v oblube za kritiku Skyrimu, a nasledne zopakovanie tych istych bugov v hre vasej. Tymto vam ako hrac odpustam :-) Posledne percento z hodnotenia pridam po vydani druheho dielu ;-)
Grafika fajn, NPC vyzerajú horšie než buzíci z modrej ustrice, hlavne posádka Normandie, prostredie nezáživné a nezaujímavé, zbrane akosi sterilné a neúčinné, len som čakal, kedy sa nepriatelia začnú na mojej streľbe smiať, ibaže nezačali, lebo bojovali s rovnakými hovnami ako ja, holt kríza asi. RPG prvky sú len napodobeninami RPG prvkov, na výsledok hry ani nemajú vplyv, len čistá kozmetika. Tá by nezaškodila ani hrateľnosti, priestory sú obmedzené a boje striktne naskriptované. Kvôli nejakým sexuálnym orgiám so zelenými, šedými a modrými mutáciami niečoho, čo asi mali byť ženy môže túto hru vysoko hodnotiť len ten, ktorého dlhoročná priateľka sa volá Ruka Pravá. Pre školopovinných úchylov dobrá strieľačka, pre hard core RPG-čkarov strata času.
Nie je to simulator, ani arkada ale je to uplne v pohode hra najlepsi pocin od Most Wanted. Ked si zvyknete na ovladanie da sa to hrat aj na klavesnici. Velky vyber aut, trati, siroke moznosti upgradu. Mozno si obcas zanadavate ako ja :-) ale super hra a superi su niekedy dost tazki co je u mna velke + Menej ako 100 momentalne dat nemozem.
Arme 2 som dal hodnotenie 99 a myslím že celkom zaslúžene keďže som bol fanúšik série. Iste, mala svoje nedostatky, ale ajtak to bol výborný simulátor. Tomuto šmejdu musím jedine ubrat a dat o 80 menej. Nenechajte sa zmiasť hodnotením tu na abcgames, táto hra nestojí ani za tých 59. Som rád, že som si ju nekúpil ale len stiahol, to by bola najzbytočnejšia kúpa akú som kedy urobil. Je to šmejd, šmejd a ešte raz šmejd. Keby som ja vo svojej práci odovzdal produkt takejto kvality, tak mám hodinovú výpoveď bez pardonu a ani by som sa nečudoval. Je vidno, že tvorci ťažia zo slávneho mena a kŕmia sa na úkor svojich talentovanejších bývalých českých kolegov. Táto hra je odpad. Čakal som aspoň peknú grafiku v zabugovanej hre ako to občas býva, ale nedočkal som sa. Nekupujte, nesťahujte, radšej počkajme na OF3 možno aj motyka vystrelí, a zatiaľ hrajme Armu 1 a 2. PS: Nemá ani editor misií. Ten mohol byť posledným záchranným kolesom ktorého sa hra mohla chytiť, ale nemá oň záujem.
Verdikt: Ak máte extrémne veľký HDD a nemáte ho čím zabrať tak táto hra sa hodí ako digitálny odpad navyše.
Vyborne RPG jedno z najlepsich ake som hral. Musel som mu ale par bodov ubrat kvoli koncu hry. Titulky a dalej nic, ziadna moznost hrat dalej s vytvorenou postavou. Doslova "par minut" pred koncom hry najdete vyborne vybavenie (brnenie, prilba, meč, atd.) a vlastne ho uz nemate kedy pouzit. To je pre mna najvacsia chyba hry. Inak OK.
Z pôvodnej výbornej stealth akcie je toto úplný prepadák prispôsobený dnešnej dementnej mainstreamovej generácii odchovanej na debilitách typu Call Of Duty a pod. Nie je to už stealth, nie je to ani strieľačka, na to je tu príliš málo munície, alebo je k nájdeniu len nekompatibilná s hráčovou zbraňou, na nejaké premýšlanie, alebo rozhodovanie pri hre rovno zabudnite. Amíci, konkrétne Ubisoft sa zase raz ukázali, ako vedia degradovať kvalitný titul na odpad tým, že ho prispôsobia možnostiam najširšej a zároveň mentálne najzaostalejšej cieľovej skupine. Jediné, čo je na hre obstojné, je grafika, ale za tú body dať nemôžem, lebo sama o sebe hru nerobí.
Občas nejaký bug, ale ajtak je to RPG aké tu už dávno nebolo. Oblivion som nehral a som rád, že mám Skyrim. Môj subjektívny názor je, že lepšie RPG som este nehral. Ak vy áno, dajte mi vediet :-) VAROVANIE: NEHRAJTE RPG NAPODOBENINY! HRAJTE SKYRIM :-)
Typicky produkt made in Poland, krasne pozlatko a pod nim sklamanie. Grafika je nadherna, hra ide plynule aj na starsich zostavach. Herny svet je obrovsky, vcelku zaujimavy. No system levelovania je uplne nanic, skusenosti dostavate za questy, aj za boj ale mizive mnozstvo. Takze grindovanie nehrozi, chtiac-nechtiac musite plnit ulohy ked chcete vylepsit Geralta. Starsi hraci si pamataju, takyto system tu pred rokmi bol a neosvedcil sa, preto sa zacali robit RPG zamerane na zisk skusenosti z boja. Ovladanie je tak mizerne (oneskorene), ze ked nieco zabije Geralta budete citit zadostucinenie. Bugov je rovnako ako v Skyrime, casom si to vsimnete. Celkovo velmi slabe RPG, este slabsie ako Diablo 2 svojho casu, ale ako adventure hra ujde. Keby uz vyslo TES 6 alebo Fallout tak po tomto ani pes nestekne, no nateraz nie je na trhu nic lepsie tak zahrat sa da, kym na jesen vyda Bethesda jednu z legiend. Dufam ze CD Projekt uz Honimyra 4 nevyda alebo ho spravi poriadne. 5-7 GB patch? To si robite prdel ze? Tip na patch pre autorov: alternativny vzhlad pre tu bielu stetku a podobne prkotiny su sice fajn, ale mna by skor zaujimalo, kedy konecne vydate opravu na to, aby ten bielohlavy zmrd konecne prestal sam od seba v boji schovavat mec!?!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |