HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 13911 užívateľov

Užívateľ > Hylenthe > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra na spôsob "Prince of Persia".Dej je trochu dopletený.Nasadia vám nejaký prístroj na hlavu a pomocou mysle "akože" ovládate Altair-a.Grafika je dobrá,hratelnosť takisto,zbrane atď. no mohlo by ich byť viac.Ale je to aj tak vydarené RPG.
FlatOut Ultimate Carnage je len vylepšená dvojka. Sú tam síce pridané nové módy, autá, trate a jazdci, ale inak sa to nelíši, možno len v grafike. Chýba mi tam multiplayer (na jednom počítači). Ale aj tak dobrá hra.
Výborná hra.Veľký výber áut,multiplayer,veľa herných módov,možnosť meniť farbu auta,rôzne typy áut.Proste vynikajúca hra
Grafika je trochu lepšie než má dvojka.Pribudli sem nové autá a nová skupina áut-Veteráni.Aj keď som čakal trochu viac od tejto hry,je aj tak dobrá.
Superná hra.Veľa áut,veľmi dobré off-road trate,multiplayer.Grafika je trochu horšia ako v dvojke a trojke ale aj tak dobrá.Pre tích,ktorí to ešte nehrali,auto sa najskôr musí vyhrať a potom kúpiť.Ale je blbé,že sa to štýlom kupovania áut podobá na NFS.
Najnovší diel série GTA na mňa veľmi dobrý dojem nespravil.Jediné,čo sa zmenilo je grafika a efekty (napríklad rozbité okná na aute atď.).Grafike dávam 70%,misiám 40%,efekty 70%,autá a zbrane 35%.
Hra na tú dobu dobrá.Grafika mohla byť trochu lepšia,ale to nevadí.Moje hodnotenie je na tú dobu,kedy bola hra vydaná.Má to veľa "múch",ktoré by tam vôbec nemuseli byť napr. taká grafika aká je.
Grand Theft Auto: San Andreas bola dobrá hra keď sa začala predávať.Moje hodnotenie je preto také biedne,lebo už to nie je čo to bolo.Grafike dávam 60%,hratelnosti 50%,autá a zbrane 40% a misiám 60%.Z toho vyjde 52,5%.
Veľmi dobrá hra.Grafika má u mňa 80% (berte do toho aj rok vydania),hratelnosť 60%,misie 50% autá a zbrane 70%.Aj keď podľa matematiky moje hodnotenie by z tohoto také nemalo byť,zarátal som tam aj iné veci napr. "minihry" atď.
Nechcem naštvať priaznivcov tejto hry,ale je to úplná sprostosť!Jediné,čo je na tejto hre dobré je asi grafika.
Veľmi dobrá hra,nielen pre malé deti.Mám 12 a pre mňa je to celkom fajn hra.Dobrá grafika,hratelnosť,možnosť výberu postáv na misiu,minihry,dobré efekty.
Na tejto hre je závislí kamarát a z toho,čo mi povedal o hre "Prototype" som usúdil,že je to blbosť.Jediná dobrá vlastnosť je grafika tej dávam 90%,hratelnosť taká ako v "POP" takže iba skopírované (30%),efekty atď. 40%.
Treba brať do úvahy aj rok výroby-1994.Na tú dobu podľa mňa dobrá hra.
Úplne geniálna hra.Najlepšia zo žánru MMORPG.Výborná grafika,veľký svet,veľa hráčov a nepriateľov,veľa questov,systém s achievements,ktorý dodáva hre ďalšiu možnosť,ako sa stať najlepším.
P.S.:Nechápem jedného,nemenovaného človeka,ktorý prešiel hru World of Warcraft.
Výborná závodná hra.Veľké množstvo áut.Grafike by som dal tak 60% (mohlo by to byť lepšie),hratelnosti dávam 90%,efektom a tratiam 80%.Proste geniálna hra.
Zoo Tycoon je veľmi dobrá,strategická hra.Veľa zvierat,obchodíkov,možností ako vybudovať čo najlepšiu zoo.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |