HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 35952 užívateľov

Užívateľ > Ash. > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Jedna sa o hru so skvelym napadom a revolucnym pokrokomm ale tiez o hru s malymi nedostatkami. Zaciatok hry was donuti ju neopustit na niekolko hodin ale ku koncu hry uz budete prevracat oci nad stereotypom tejto hry.
Jednym s nedostatkom je krytie, za murom.... fajn, za autom.... dobre, za drevennym plotom ci kopou seba.... Co?!
Grafika a hudobny doprovod su v skvelom stave, ovladanie wasej skupiny moze robyt mensie problemy ale len minimalne ci az mizive.
Hra vsak nebude ponukat vela momentov ktore a mnohe situacie sa budu dookola opakovat co niektrych hracov moze omrziet.

Priaznivci FPS mozu byt spokojni ale priaznivci vojnovej tematiky budu hru hrat s usmevom na tvary.
Grafiky nedherna hra, dobra inteligencia ktora vsak ma par chyb.
Zvukovy system bol problem ktory som vsak po case uz ani nevnimal ako chybu. Hudba bola vyborna, pre jej pocuvani som mal pocit vytaztva.
Obcas som mal pocit ze hra uz zacina byt jednotvarna, hned ako som si to zacal mysliet tak sa objavila misia v ktorej som ovladal vozidlo co len spestrilo hru. Co mi vsak prekazalo bolo prostredie, cakal som ze sa prostredie bude dat nicit, je to problem ktore mnohe hry pri ktorych je krytie nutne ani len neriesia a vsak neni to problem ktory by prekazal.
Strategia s plnym vyuzitim grafiky, ovladania a taktiky.
Tiberium wars wam poskytuje moznost taktiky od sameho zaciatku, mozete sa rozhodnut na tzv. rush ktory prekvapi vasho protivnika v samom na samom zaciatku alebo budete tzv. Tech hrac ktory si stavia armadu a ma dost casu na zabijanie. Tiberium wars je o rychlosti vasho premyslania a rychlosti vasich ruk.
Strategia ktora je je klenotom od C&C krasne vybalancovana, takticka hardcore hra.
Je tazke sa rozhodnut nad hodnotenim tejto hry, rozhodne by ste necakali ako was tato hra moze zaskocit. Mna prijemne prekvapila a potesila uz len svojou rozsiahlostou.
Mate moznost hrat za 3 rasy, Mercs (vesmirny vojaci), Kabuto (brutalna prisera) a Delphi (zenska hore bez), kazda rasa ma odlisne ovladanie a moznosti utoku, ci uz hovorime o zbraniach alebo taktickom vyuziti.
Co was mozno sklame je mala rozmanitost nepriatelov, jednoducho powedane moze was onudit neustale zabijat tych istych vojakov.

Hra was potesi ale hlavne pobavi svojim dejo a scenkami , len malo hier was dokaze rozosmiat svojou komediou a udrzat si svoju vaznost tak dobre ako Giants.

Pre inych potesenim, pre mna sklanim.
Malo zbrani, malo nepriatelov ci spojencov, vozidiel, ake je to hra plna akcie s krasnou grafikou (na svoju dobu), hudobnym doprovdom ktory nadchne kazdeho hraca a pribehom ktory vas zaujme.

Pre Xbox hraca je to ten najlepsi zabijak casu co si moze dovolit 90% ale Pc hrac ma dojem ze sa nachadza v malej skatulke (mensia ako Xbox).
Velmy dobre premyslena stealth hra ako ma byt.
Ako velke plus povazujem rozmanitost misii. Kazda.... objednavka sa da prejst mnohymi cestami bez toho aby ste boli odhaleny.
Ako dalsie plus povazujem moznost sustredit sa iba na vas ciel a nemusite sa k nemu prestrielat ale pekne sa mozete priplizit ako slusny najomny vrah a nie ako nejaky barbar.
Stealth hra ktoru by si mal kazdy fanusik tohoto zanru vyskusat a pokial moze nech ju aj dohra dokonca koli deju ale ak nieste priaznivec stealth kedykolvek sa moze prestrielat celou misiou bez toho aby to uskodilo na vasej reputacii najomneho vraha.
Skvely namet, napady, filmova predloha, kazdy by ocakaval skvelu hru ale Jaws je obrovske sklamanie.
Samozrejme ovladate zraloka a snazite sa prejst misiami ktore su neuveritelne stupidne alebo komplikovane.
Grafika je otrasna ale so skvelym hudobnym doprovodom.

Ak by misie boli v ramci toho co zralok dokaze, hra by mala ovela lepsie hodnotenie, takym prikladom by som uviedol ze zralok ktoreho ovladate dokaze vyskocit z vody ale s kosatkou v celustiach, chcete otvorit dvere? neni problem ,jednoducho chlapika s klucom v zuboch dovlecte k terminalu a dvere sa otvoria.
Hra rychlo onudi aj sklanych fanusikov filmu ale co moze byt lepsie na odreagovanie nez terorizovat plaze ako zralok.
Na rok vyroby je grafika uzastna, aj ked modely mohli byt spravene lepsie, okolie v ktorom sa pohybuju je skvele.
Hudba je skvela, aj ked to neni priama kopia ale len napodobenina Jp tu si uvedomite aku dolezitu ulohu moze hudba v hre mat.

Najlepsia hra na temu Jp, ci uz hladate hru na uvolnenie alebo aby ste si pripomenuli kuzlo Jp serie (pokial ste fanusik) jednoznacne nevahajde dat tomuto titulu sancu.
Moze jedna z najlepsi hier na Psx byt prenesena v tej istej kvalite na Pc?
Ano a dokonca moze vyzerat este lepsie ako original.
Hra ktora sa preslavila svojim pohlcujucim dejom ktory by sa mal skor povazovat za interaktivny film nez ako hru.
Dej, animacie,hratelnost, hudobny doprovod, to vsetko je krasne vybalancovane a tvoria jeden z najlepsich titulou ktory ma vtiahol do nonstop hrania po dobu 3 dni.
Pc verzia vyzera lepsie ako Psx verzia vdaka rozliseniu ktore psx nema.
Rozhodne neolutujete ak si tento titul vyskusate.
Jedna z najlepsich a najoriginalnejsich, strategickych hier co som kedy hral.
Hra je zamerana hlavne na pribeh, ktory je viac menej skor politicky a plny zapletiek. Mate na vyber z piatich bohovh, kazdy wam ponuka jedinecne schopnosti a cesty ako sa rozhodnut. Pomozes jednemu bohovi, dalsi padne,
tvoje rozhodnutia maju nasledky, takze davaj pozor na koho stranu sa das.

Hra s ktorou som spokojny po vsetkych strankach, az na hudobny sprievod ktory skor na was bude vlpyvat deprimujuco a nezazivne, myslim ze take nieco moze prekazat len malokomu.
Ak ste hrac ktory si robi zbierku hier a skvelych titulov, toto je hra ktora nesmie uniknut vasej pozornosti.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |