HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 12822 užívateľov

Užívateľ > tommy864 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra úplne v poriadku,lenže dosť málo jednotiek budov a herných možností,grafika je celkom v pohode.Ja by som uvítal viacej možností v hre.
Ako vždy sa mi osvedčila firma "Ubisoft" :) . Hra je výborne spracovaná do samého detailu.

+ Grafika,dej,zbrane,kombinácie útoku atď.

- Trochu nereálna hra (ale vynikajúca)
Ja si myslím že hra Caesar IV ma nesklamala. Zase sa mi osvedčila "Sierra" ako vynikajúci tvorca hier.

Plusy: grafika,dabing,budovy,rozmanitosť,terén ... atď.

Mínusy: Tak trochu by som ubral body za veľkosť budov, pri ktorých musí človek plánovať čo kde a ako. (ale o tom je táto hra)
Call of Duty bez záporného komentára,vynikajúca hra z obdobia II.svetovej vojny.Takúto hru som ešte nevidel a fakt veľmi dobrá od výborného tvorcu Activison.Jednu vec by som hodnotil záporne že kpt. Price je napríklad nesmrteľný a takisto aj ruský kapitán(komisár).
Mafia II je po grafickej a príbehovej stránke najlepšia z najlepších.Zároveň si myslím,že kampaň popri prvom diely ani nešla.Je tam pár plusov,že sa môžete prezliecť v obchode a vykradnúť ho. Je to hra,ktorú prejdete raz a len s nechuťou ju budete hrať druhý krát.V hre mi chýba free ride ako v prvom diely.Preto mojich 80 %... Dalo by sa tam vyhrať ešte s fúrou vecí (smerovky,free ride,...), ale biznis je biznis.
Konečné zhodnotenie:
+ Grafika
+ Príbeh
+ Dabing
+ Obchody

- Krátka kampaň
- Nudné jazdenie po meste (chcelo by to viacej akcie)
---
Mafia,hra,ktorá nemá konkurenciu.Dej zasadený do 30 rokov 20.storočia,ktorý upúta od začiatku až do konca. Dokonca Mafia II jej nesiaha ani po členky.
Plusy: Celá hra :) (ale ak si ju zahráte dnes tak grafika je trochu tak zastaralejšia a s II. sa nedá porovnať, ale na ten rok, v ktorom bola hra vyrobená- klobúk dolu.
No tak táto hra ma úplne sklamala.Je to skoro to isté ako Stronghold 1(ten starý).Naozaj mohli spraviť niečo čo má dej a tak.
Swat 4 je skvelá hra.Grafika a všetko je vporiadku len ten dej by mohol byť nejaký lepší.Veľmi reálna napríklad: 2 rany a ste mŕtvy a veľa iných prvkov.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |