HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 33709 užívateľov

Užívateľ > Deniel598 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Je to dobra hra, nesmierne ma bavi, ale grafika je nic moc a aj to ze som ju zohnal len v ruskej verzii =D ale strielat clovek vie aj ked mu to tam vypisuje vsetko mozne co mu nerozumie =D. Ale rozhodne dobra hra
Mne sa na fife nepaci fakt, ze vychadza kazdy rok, a to je uz pravidlo. Mozno na nej maju take zisky ze sa im to oplati, ale podla mna je to hlupost. Radsej by som nejake tri roky pracoval na nejakom komplet novom engine a potom uviedol novinku, ktora by bola fakt novinkou a nielen o 10% zmeneny predchadzajuci rocnik + pridane aktualne zostavy. Spominane aktualne zostavy by som vyriesil patchmi a vsetci by boli spokojny. Aktualny rocnik by mal aktualne zostavy az do vydania dalsieho rocnika, a novy rocnik by priniesol vzdy radikalne novinky. Vyzeralo by to asi tak, ako keby sme porovnali fifu 2007 s fifou 2010, zmien tam je predsa len viac ako medzi fifou 09 a 10 a grafika je takysto zmenena viac.
Neskutocna hra, myslim ze ju vetcina z vas velmi dobre pozna a preto tu nebudem vypisovat co v nej vsetko mozte robit. Napisem len ze San Andreas bolo v niecom lepsie, a v niecom je lepsie zas GTA IV, ale co narobime...
Je to rozhodne to najlepsie, co som kedy hral, grafika nic moc ale podstatna je ta skvela hratelnost a pribeh. Jednoducho pecka.
Je to hra, ktorá si vás získa takmer okamžite. Neupúta vás svojou grafikou ale gameplayom kvôli, ktorého návikovosti by mali na hru dať veľký napís POZOR - SPôSOBUJE ZÁVISLOSŤ. V podstate ide o jeden z najjednoduchších príncípov aké možno vymyslieť, ale funguje dokonale. Cez deň si snažíte postaviť príbytok aby vás v noci nezabili príšery a postupom času ako máte čoraz viac surovín záčinajú váše stavby skôr pripomínať svetové divy ako len jednoduchý ochranný prostriedok proti obludám. Myslím si, že je to hra, ktorá na súčasnú dobu poskytuje nevýdané množstvo kreativity a pokiaľ ste si v detsve radi stavali z lega budete sa nehorázne baviť. Bez návodu alebo cudzej pomoci však nebudete vedieť čo a ako vytvoriť, ale keď hra výjde bude tam aj tutoriál takže no problem. Prečo "len" 99 %? Lebo tá závislosť vám môže spôsobiť určité problémy, však to poznáte: "Ešte toto dostaviam..."
Kvalitný horor.

+grafické spracovanie, strach v každom momente hry, zaujímavý koniec, svižný priebeh bez zaseknutí
-miestami opakujúce sa námety (najme úniky pred nepriateľmi)
Je to taka legenda, ze jej nemozem dat menej ako 100%. Na svoju dobu mala az neskutocnu grafiku (mozno to znie vtipne, ale je to tak). A hral ju kazdy, v sucastnosti uz aj na mobiloch. Skvela grafika, skvele zvuky a neskutocna hratelnost to je na tejto hre najlepsie.
Ja som tuto hru kupil v kauflande, este za 50 sk, nainstaloval som ju, hral som ju az kym som ju nepresiel. Co ja viem bavilo ma to asi tak dovtedy dokial nepytali za nejake predmety nevim kolko vela goldov. To ma asi najviac na tejto hre nudilo -nutnost neustale na nieco si sporit goldy a ked som konecne nasporil a kupil dany predmet chceli odo mna este viac za dalsi predmet, a tak som ju hral a hral az som ju presiel... Inac pokial nemate naozaj slaby komp na ktorom vam nic okrem tejto hry a fify 98 nejde tak ani neodporucam kupovat radsej si zahrajte nejaku poradnu rpg ako Gothic a pod.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |