HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 34804 užívateľov

Užívateľ > kratos119 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Jednoznačne revolúcia vo svojom žánri. Nenadarmo sa od vydania tejto hry začalo všetkým podobným RPG hovoriť "Diablovky".
Skvelá grafika a pútavý dej. Hlavnú dejovú líniu by som ale určite predĺžil a nehneval by som sa ani na nejaké kampane s kooperatívnym multiplayerom. Čo ma potešilo je hlavne veľa možností akými možno hru prejsť, od samotného správania sa k postavám až po úpravu herného charakteru, naozaj pestosť tomu nechýba.
Jednoznačne graficky perfektná hra, veľmi dobre spracované ovládanie a pútavý dej, škoda len veľmi slabého záveru.
Nezvyčajnosť sa musí nechať, asi jediné ťahové RPG aké som kedy hral. Obrovské množstvo schopnosťí a kúziel je tiež veľké plus pretože to hre pridáva na atraktívnosti, môžete ju hrať 7x a vždy inak... Mág svetla perfektne ovládajúci meč? Prosím. Elementalista rozbíjajúci hlavy obrovským kladivom? Nech sa páči. Pokojne zvľte aj lukostrelca pražiaceho nepriateľov fireballmi, je skutočne len na vás ako bude vaša postava fungovať.

Trochu ma mrzí že nemôžete ani trochu upraviť vzhľad postavy či si aspoň vybrať pohlavie ale to neznamená že je hra zlá. Možno si nezaslúži až také vysoké hodnotenie, ale mňa rozhodne chytila za srdce svojou originalitou.
Grafika v hre ma dostala, naozaj pekne vymodelované postavy. Systém vylepšovania je neotrelý, a veľmi dobre funguje napriek tomu že štandardne sa RPG vyznačujú levelmi, tu by skutočne zvyšovanie levelu postavy nesedelo.
Bojový systém je spracovaný tiež pekne, stealth akcie, boje nablízko a pokiaľ máte chuť tak brutálne FPS s množstvom palných zbraní.
Trochu ma mrzí že herné mapy sú veľmi malé a dejová linka krátka, ale dávam 89%, stojí za to.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |