HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 19301 užívateľov

Užívateľ > CRUSADER > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Pekne spracovaná hra. Myšlienka veľmi dobrá. No však čakal som od nej viac. Ozvučenie hry dosť umele. Fyzika aut dosť mimo reality. Jediná vec čo ma zaujala bolo úprava aut a ešte k tomu za super cenu.
Najúbohejšia hra v dejinách ľudstva. Ovládanie ako pre nejakú konzolu, z dôb 90 rokov. V každej misii tá istá kašička dokola. Kamera pri boji lieta cez stenu poza lúdi a kriky, nieje dobrí prehlad o boji. Jedine čo na tejto hre bolo zaujímavé, tak ten príbeh v českom Darinku. A po tejto hre mam chuť skočiť medzi tích vývojárov ako ten assassín. Myšlienka bola dobrá, ale pokazili čo sa dalo.
Jediné ( - ) sa dá dať tejto hre len zato, že nepodporuje 16:9. Ale to nič na tom nemení, že to je super stratégia z hrdinami a príbehom ktorí vás vtiahne do pekne spracovaného prostredia. A čo ma najviac teší, toto všetko je v Českom dabingu. Takže zážitok je dvojnásobný, na miesto čítania titulkov si môžete naplno vychutnávať hru.
Pekná hra z menším príbehom a vtipnými hláškami. Ale ku koncu prehnane pre kombinované miestnosti. A jeden omyl + uloženie hry vás stoji niekoľko hodín riešenia. Aspoň mohli spraviť viac ukladacích pozíc.
Môj pohľad na tuto hru je nasledovný. 50% za nahovorenie, veľmi vynikajúce. No a 20% za príbeh. Ale hrateľnosť hry, úbohá. Hlavný hrdina v bojoch muž proti mužovi, zo sebou neovládateľné máva a to ešte keď jednu dostane, nejde sa ani pohnúť. Protivníci pobehujú šialene a chaoticky, ako v Kántrovi. Tiež sú veľmi odolný, policajt dostane 2 guľky do hlavy zamáva sním a veselo strieľa po vás ďalej. Niektoré časti hry sú riešené nie pre zábavu, ale pre to, aby ste sa potrápili. Aspoň tu mala byt možnosť ukladania pozic. Prešiel som túto hru, ale boli chvíle keď som sa na to chcel vykašlať. A banoval som toho, že som za ňu vyhodil prachy.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |