HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 6339 užívateľov

Užívateľ > win_willson > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Mne sa osobne základná hra vôbec nepáčil, na konzolách ako tak, ale na počítačoch to nie je ono. Keď vyšiel prvý dodatok, hneď som to začal hrať, TS3 je podľa mňa holá hra na ktorej chcú tvorcovia skladať. Ale prečo má holá hra 7 Gb. to ma trápi a preto strhávam percentá dolu. Základná hra - a dodatky/kolekcie +, to je moje hodnotenie a dúfam ,že to všetci pochopia a nedajú mi -.
To je podľa mňa druhý najlepší dodatok, nie preto lebo ponúka nové prostredie ,ale preto lebo zlepší grafiku, pridá fajn mesto a neobjavné možnosti. Tiež nie je náročné na PC a zvlášť na HDD a DVD. Dal by som 75%, len preto dávam sto lebo chcem vylepšiť priemer ako už kolegovia predo mnou.
Toto mesto ma ničím nezaujalo, je ot len taká malá kolekcia ,ktorá pridáva veľké mesto a pár symbolických vecí. Tí duchovia sú aj v základnej hre, len v menšom počte, ale ked´psotavím cintorín tak ich mám až až. Takže :
1.Pekné mesto a veľké miesto na stavenie...
2.Nové veci a symbolické prvky TS3 prekvapili v hodnom počte.
3.Kopec srandy s duchmi, ale je to pre deti a už to prehnali.
4.Piráti síce dobrý nápad, ale toto sa im nepodarilo.
5.Má to síce veľa nových možností v malej "kolekcii" ale je toho málo.
Mať to je zbytočné ,iba to zaberá miesto a veľa to nerobí a nepáči sa mi to
Ja to zatiaľ nemám ale hral som to týždeň na dovolenke a nevidím čo je na tom tak extra tu sú body :
+editor
+náročnosť a veľkosť
-grafika
-spomalené nahrávanie
-zložitosť
-nevidím v tom myšlienku
Veľmi dobrý nástroj a dajú sa tu vytvoriť ľudia, neskôr dať do súboru. Ja som tvorca a tento nástroj je jednoduchý a mám s ním skúsenosti, dajú sa tam vytvárať pekné postavy...kto netvorí grafiku a ten kto iba hrá, nemá na to úžitok ale mne to pomohlo




Ja už nebudem dorážať túto kolekciu, ale zastanem sa jej. Lebo všetko ostatné už bolo spomenuté a tu dávam základné body, aby som nemusel zas opakovať básne :
+Množstvo nových aut a celkového vybavenia pre autá.
+Nové garáže a doplnky pre autá, úpravy s novými možnosťami.
+Dobrý nápad a celkové spracovanie je OK.
+Málo miesta na pevnom disku a aj inštalačný disk má málo - OK...
-Málo je všetkého a tak isto všetko má svoje temné stránky.
-Už to prehnali, keby urobia taký dodatok (som pretekár...a nové autá...).
Je to pekný úvod kolekcií ,no kto vie ako to TS3 zakončia. Má to pár mojich obľúbených vecí a pár štýlových z rokoch 2007-2009, možno aj novšie...no má to chyby, veľké DVD a málo miesta na HDD ,svedčia o nedokonalosti.
No, tak toto je už iná kávička, toto je bodka za rokom 2010 v podarenej forme. Keby to je kolekcia tak by sme tu zvracali, ale keďže nám ponúka mnoho možností a vecí...je to vlastne super kolekcia a zároveň super dodatok. Má to všetko čo som očakával pod názvom "Late Night".
Keby tam neboli výrivky, ktoré stoja za to a pár doplnkov, tak dám 30%, inač je to v pohode. Žiadna zmena ,len to zaberá miesto ,ale aj tak sa oplatí. Vydarený začiatok roka 2011, aj keď kolekciou ,ale dobre. Polepšili sa od na plný plyn, to bol priemer ako nič...
Veľmi pekný dodatok ,no má svoje chybičky ,ktoré už boli spomenuté a ja len dodám ,že je tam síce veľa destinácii, no ako dovolenkové provincie to nie je veľký výber -, ale je tam málo voľnosti v možnostiach.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |