HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 26944 užívateľov

Užívateľ > AEROdebilika > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Opäť erotický obsah v hre, to sa mi páči, percento pribudlo, len mi tam chýbajú nadávky. Keby každé druhé slovo je nadávka.
Slušná hra, no určite to nehodnotím ako najlepší diel série. Je trocha starší, so slabšou grafikou a technickým spracovaním, no v celku to je dobrá hra aj dnes aj vtedy. Zábava na pár dní, síce mierne stereotypná zábava, no ak to hráte ako prvé CoD, tak sa Vám to bude zdať zaujímavejšie.
Zas ma to mierne sklamalo, prečo robia len vylepšenú verziu jednotky spojenou so "Spojeneckou ofenzívou", prečo nepridajú zaujímavejšie časti vojny ?
Na jednotku to nemá, na dvojku už vôbec a je to asi na úrovni trojky. Hrozná fyzika, zlé spracovanie a tu je vidieť lenivosť tvorcov. Flákači...
Asi najlepšie CoD, vynovená super verzia všetkých CoD z druhej svetovej vojny v podaní Američanov proti ofenzívnym Japoncom a v podaní Rusov proti defenzívnym a zároveň nebezpečným Nemcom.
Lepšie spestrenie pôvodnej prvej časti tejto podarenej série. Nové ťaženia, tajné misie a iné, pár vecí mi chýbalo, očakával som malú ukážku z Vietnamu, Rímu a aj studenú vojnu.
60%Pure
Podľa mňa je to čistý "pure" priemer, nemá to ani hlavu ani pätu. Ťažko sa robia triky, grafika je obstojná, ovládanie hrozné, prostredie je síce fajn, no hra sa mi nepáčila tak celkovo.
Veľký priemer, musím uznať, že táto základná hra im nesadla, dodatky sú omnoho lepšie. Je to ako veľký kolekcia, základné veci, základné predmety...
Hmm...klobúk dole ľudia, priznajme si je to to čo chceme...asi áno. Neviem ako Tiscali mohli dať tak málo, super profesie - síce veľa starostí, ale ako bolo v Spider-man "Veľká moc, vyžaduje veľkú zodpovednosť", tu to platí tiež nejak tak. Nové predmety, oblečenie, budovy, mesto...paráda.
Slušné mesto, nové objekty, predmety, menší pirátsky nádych, oblečenie...Dodatok by sa vynímal lepšie, piráti by sa tu zišli.
Asi najslabšia kolekcia v TS3, určite nie v celej histórii týchto skvelých hier, ale je slabšia. Už asi po tretí krát spomeniem, že keby urobili taký dodatok - na tento štýl, to by bolo iné. Preteky, rýchle autá, historické vozy, motorky, elektrický pohon, umyvárne, tankovanie pohonných hmôt a tak.
Dosť dobrý dodatok, obsahuje to čo obsahovala už základná hra o dodatky v novej podobe a ešte aj niečo pridali. Obsah ry - oblečenie, predmety a iné veci. Super leto.
Nádherná kolekcia, asi najlepšia zatiaľ v super podaní. Interiér sa hneď blízka, nové predmety, pár kusov oblečenia a celý dom je iný. Hra mení nádych tej pôvodnej a "Cestovnej horúčky" na nepoznanie.
Minimálne také dobré ako ambície, všetko sedí ako má, apartmány a nočný život, to je ono, presne tak som si to predstavoval...realita je blízko.
Priemer, zo začiatku poteší, potom si Vás iste nezíska a nakoniec ho beriete ako pravú súčasť hry. Pár vecí v kombinácii s novým dizajnom exteriéru, pár iných veci a nový štýl je na svete.
Jeden z lepších rozšírení, ale asi najslabší z dodatkov. Dovolenka tu znamená dobrodružstvo, nie oddych. Pekné destinácie, no keby pridajú ešte Benátky ako romantické miesto a niečo oddychové tak to je naozaj super. Predmety a ostatný obsah v hre vrátane oblečenia ja super.





© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |