HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 7439 užívateľov

Užívateľ > ANTISPORT > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Mám rád síce hry tohto štýlu, no táto hra ma zaujala len po stránke deju. Inač nič, technika v štúdiu UbiSoft a aj technika priamo v hre ---.
Zaslúži si to viac než som tomu dal, ale mne sa nepáčil jeden fakt na hre. Je to hra pri ktorej máte vždy čo robiť, neskáčete si už tak voľne ako pri jednotke. Musíte sa ponáhľať za jedným cieľom, zistiť čo je na konci, kto zomrie...Inač nádherné mestá, zbrane, oblečenie, misie, dej a iné možnosti a prvky hry.
V hre mi opäť chýbal nejaký cieľ na odreagovanie, niečo pri čom zažijem pravé dobrodružstvo a nezapotím sa, Rím to neponúka a ako jediné mesto v hre to ešte ubúda z hodnotenia. Veľmi pekný obsah v hre, nové možnosti a tie veci...Grafika, fyzika, reálnosť po stránke hry...
GTA2 je moje prvé, strašne otrasná grafika a ovládanie. 3D je dnes už bežné a oni nám dajú kresbu voľnou rukou , Obsah v hre tiež nie je bravúrny, misie bežné a dej môže byť.
Nekvalitná hra, dajme tomu rok 2000 :
-Grafika bežná, povedal by som trocha lepšia než ten dnešný priemer - filmová.
-Hrozné ovládanie aut, fyzika aut a strašne veľa chýb aut, autá ako obsah hry +
-Budovy, mesto, prostredie a celkové spracovanie vrátane dojmu je nadpriemerné.
-Misie, dej a iné veci nie sú bez chyby, ale zas nie sú ani hrozné
...
Jedna z najlepších GTA, oproti predošlému dielu to má omnoho lepšie spracovaný základ. Gumené pohyby, dobrú grafiku - síce vysoké nároky a skvelý obsah. Dej stále dosť dobrý, misie sú mierne stereotypné, no čo už.
Konečne pravá reálnosť, nespočetne veľa možností, spôsobov a krásny NY. Nové zbrane, autá, fyzika, ovládanie - poroste jedna hra krajšia ako druhá. Misie už stoja za to, motorky, lode, helikoptére, padáky, obrnené vozidlá a kopec ďalšieho. Tiež úžasný príbeh, trocha mi chýba preklad no dúfam, že ho v priebehu maximálne dvoch rokoch spravia. Lebo ten dabing a postavy z hľadiska charakteru a tá súhra...
Zatiaľ najlepší diel zo série, má hlavu aj pätu. Slabší dej a policajtov ako to bolo v minulej časti, no lepšie zbrane, autá, fyziku, možnosť plávanie, lode, lietadlá, tanky - je to už ako na vojne. Má málo chýb, slabú grafiku, dnes sa robia filmové, nie kreslené...
Veľmi sa mi hra páčila, no nie je úplne bravúrna, mne pripadá už úplne hlúpe, že nevie plávať. V Mafii to nebolo potrené, ale tu to je...plávať sa dalo aj v R2 z roku 1998, takže čo tu riešime. Zbrane môžu byť, príbeh je asi najlepší zo série a ostatný obsah v hre je trocha viac než obyčajný, misie hodnotím ako neprispôsobivé.
Je to naozaj skvelé, konečne sme sa už dočkali. Nádherný NY a nádherné autá, zbrane v postačujúcom počte. Grafika má čo povedať, no náročnosť nie je až taká brutálna. Misie, príbeh a nadväznosť skvelé...Trocha mi vadí atmosféra, už to nie sú tridsiate roky a tak, mohli dať funkciu plávanie, lepšie skoky a tak...
Myslel som, že tu dajú opäť PB, no sklamal som sa. Horšie misie, horší dej, slabšie spracovanie a atmosféra. Je to hra na silu - po čase.
Pekná zbierka trocha nových hier, voľnej hry a zaujímavých rozšírení k MAFIA2, tak som si tieto dodatky práve nepredstavoval, no postačí.
Dobrá voľná hra, pekné stere misie a pár nových možností. Je mi však divné, že najprv je pomsta a potom zrada ?? Ale to je jedno...
Pekná hra, nové misie, dej, obsah v he, nové autá, oblečenie a nový život. Zaujímavé hlášky a podobne, tak som si predstavoval túto skvelú hru.
Pekné, že sa niekto o niečo takéto pokúsil. No je to niečo strašné a spôsobil tak hanbu posvätnej hre MAFIA. A navyše, zasmial som sa keď som zistil ako brutálne to nesedí s dejom.
Prakticky dokonalá hra, má síce pár chýb a menších vecí a je dosť stará...ale perfektná grafika, ovládanie, fyzika, atmosféra, zbrane, autá, dej, misie, bar, postavy, rozmanitosť - celá hra je tam kde má byť, úžas. Keby mám povedať aká je najlepšia hra na svete, poviem Mafia: The City of Lost Heaven. Nádherne technicky spracovaná v podobe prekladu, reči a vôbec, čo to riešime, keď je niečo dokonalé, nie je čo riešiť.
Má to niečo do seba, no keď si vezmeme dvojku, tá je omnoho lepšia. Takže v celku to hodnotím ako sklamanie.
Je to jasný príklad prečo nehrať športové a zvlášť tenisové hry na počítači, hrôza. Na PS2 sa to prežiť dalo, no tu nie...
Pravý tenisový simulátor od známeho tvorcu Mafie, je to úžasné po stránke grafiky, aj obsahu a aj samotného zápasu. Všetko sedí ako má...Aj keď nemám rád šport, toto mi sadlo.
Veľmi dobrá hra z hľadiska technického spracovania grafiky, herných prvkov a mnoho iných vecí. Trocha ma tu nudilo, no to vykompenzuje ostatná časť hry, ktorá je podstatne zaujímavejšia.
Zaujímavá hra, má slabšiu grafiku a dosť veľa chýb. Zbrane v hre nie sú až na takej úrovni ako to urobili pri MAFIA alebo pri iných hrách. Slušná hra...
Slušná hra, určite odporúčam aj keď má nedostatky. Dejovo ako tak sa dá, misie a zbrane sú asi najväčšie pozitíva, no a tak...



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |