HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 36699 užívateľov

Užívateľ > vladis0902 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

hram to sice kratku dobu :) ale stale to ma caro Assassin vzdy bude hra uplne najlepsia v style hry ktoru ma :) aj to ako si clovek moze vylepsovat postavu cez utoky, alebo zbrane je velmi dobre :) proste sice to hram na ps4 ale nelutujem :) odporucam kupit original :)
Myslim si ze neni co dodat paci sa mi obsah hry celkovo , a styl hry, maximalne spokojny konecne nejaka hra ktora sa da hrat
co dodat , oplatilo sa cakat , hram to neustale a vobec ma to neprestalo bavit .Super grafika, super spracovanie prostredie, kamiony no proste vsetko super . Myslim si ze zo vsetkych simulatorov co sa tyka kamionov je najlepsia .Dufam ze bude coskoro nejaky datadisk popripade vydaju dalsiu cast a este viac prepracovanu .

PS: podporte vyrobcu kupov original hry,zasluzia si to za to co dotoho dali :)
nooo obrovske sklamanie po 10 minutach hrania hry som skonstatoval ze to je nic moc hlavne z jedneho hladiska , a to riadenie auta , je uplne divne. za dalsie sa mi nepaci cele menu a spracovanie. jedine co tam mozno je dobre je grafika aut ,a okolia . jednoznacne kebyze sa mam rozhodnut co hrat ci NFS MW2 alebo ETS2 jednoznacne ETS2 sice su to dve odlisne hry .ale ludia z ETS2 dali dotoho vsetko tak aby vyhoveli vacsinou hracou.CO NFS MW2 to mali zaplateni nejaky ludia ktory to mali uplne nahaku ako hra vyzera a ci bude dobra . hlavne nech zaplatili.Mali by tam dat obycajnych ludi hracov co hraju hry a nie takto podplatit. HAMBA !!
Hra si zasluzi tak max 5% viac nie
zatial je vsetko okej jedine co tam chyba je vacsi tuning a nei len par uprav ... uvidime casom ci sa to zmeni ... ale jedine preco som to kupoval je to ze to mozeme hrat online :) to je velke plus a funkcia ALLdrive
NO co dodat proste maximalny prepadak , vsetci sme z napatim ocakavali ze to bude konecne poriadne NFS ale sklamanie bolo oto vacsie preco ty magori nevedia spravit take nfs viac zamerane na tuning kombinacia NFS U2 a takeho most wandet to by bola kombinacia, a nato ake naroky pozaduje tato hra no proste 0 bodov .
neni co dodat konecne stary Stronghold Crusander :) ziadne sracky ako boli predtym uplne spokojny :) komplet prerobene nove postavy super :)
Uff no par dni som to hral este stale hram a mozem len jedno povedat a to ze proste super hra konecne nieco aj dobre po dlhom case nie tie ich sracky AC
nemam co dodat :) stalo to za tie prachy a diki ludom co venovali tejto hre dlhy cas vysledok je uzastny :) odporucam .Jednu malu vec si tam cenim a to to ze su tam ja cz titulky :)



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |