HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 12077 užívateľov

Užívateľ > samko1311 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Tak tohle je pecka jak hrom . strategie nemam moc v oblibe ale tohle je parada . i po 10 letech je to porad bezchybne . a i bude . hodne dlouhou dobu . jaka tahle hra musela byt pred deseti leti když už pred 5 leti nam vyrážala dych . no tehdy by mne to asi zadusilo :)
to iste co prve age of mythology ibaze s novymi vecami . tak jake to muze byt ?? no jedine lepsi :) hraval sem to jaku maly kluk a budu to hravat i nadale .
Jedna z najzabavnejsich 2D hier . A tiez jedna z mojich najoblubenejsich . libi se mi i multiplayer a je to prsote zabava .
Stará dobrá hra . no bohužial má aj svoje zápory . príbeh alebo dej neexistuje . je to len strielanie a nic ine . grafika je zastarala no na tu dobu je celkom dobra . takisto nesmiem zabudnut ani na velku stereotypnost hry . prve kolo : kupis zbran a postrielas botov , druhe kolo : opet si kupis novsu zbran a zase postrielas botov . a tak to ide furt dookola . kdibi si alespon za kazdi level neco nove vyhral alebo tak . Ale je to len strielanie a strielanie . No i po 12 letech je to porad zabavny pecka :)
rovnako ako 1.6 tak i tohle je zabavna hra . No pokud čekate neco noveho tak vas sklamu . mapky su tie iste a nijaka nova a to iste plati aj o zbraniach : niaka nova , len tie iste z lepsou grafikou . neni tu nic nove . spis naopak : nektere veci tu chybý napr. chyba tu ten stit s tou devinkou ktery sem si hodne oblibil . taky se mi tu nelibila i mapka assault ktera byla v 1.6 lepsi . no co mne zarazilo nejvic bylo to ze tady uz neni VIP . counter strike 1.6 mnel ode mne 60% ale tomuhle i pres lepsi grafiku musim dat 55% . ti chyby ktery bili v 1.6 se tady nevilepsili a naopak mnohe se tady pridali . nektere dobre veci (napr. ten stit ) su tady neni a je tu proste toho min . tvorcove counter strike by se uz mneli uvedomit a dat sem neco noveho a ne to puvodne odeberat . jinak ale zabavna hra :)
tak tohle bylo odporné !! byla to nejhorší hra co jsem kdy hral . v takom counterovy aspon zabijas teroristov preto lebo su zli ale tuto nie tak obycajne ale tak sadisticky tu zabijas tie nevinne zvierata . hra absolutne nema pointu . o co tu vlastne vobec ide ?? len sa prechadzas po lese a strielas zvierata ktore tebe ani nic neurobili . spojí sa tu zla grafika s malo moznostami a tupim dejom a vznikne zmes ktora patri leda tak do žumpi . a to poradne smradlavej nacpanej hovnami . je to hnusna odporna a sadisticka hra a ja vam hovorim . vyhnete se teto hre . je to hrůza . 10% davam aspon za odvahu dat na trh takto sprostu hru . fuj !
Najlepšia hra v dejinách ! vykašlite sa na volakeho countera alebo gtačko . teraz leti toto ! Ta zla grafika sa mi nahodou strasne lubi . Samozrejme kebi tato hra nemala tu svoju spatnu grafiku tak by stratila to svoje kuzlo a uz by to proste nebolo ono . pred takymi 4 rokmi sa u nas v skole rozpravalo len o counterovi a gtačku . teraz ked vojdem do mojej triedy alebo do inej tak nepocujem nic ine len minacraft a minecraft . napriklad jeden moj spoluziak si len pred tyzdnom kupil notebook a hned o nejake dva dni uz hovoril o minecrafte . je to skutecne bozi hra ktera bude ted vladnout poradne dlouhou dobu .
skvela hra , vela mozností ale zastarala grafika . co uz . ale ako age of mythology tak i tohle ja zabavna pecka . multiplayer je slusní a hratelnost proste skvela .



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |