HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 10601 užívateľov

Užívateľ > Samjo > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |





Ado55, vieš ty vôbec čo píšeš, najprv hovoríš o umelo vyrobených HW požiadavkach a potom hovoríš o tom ako je BF4 dobré, pritom BF4 má skoro rovnaké HW požiadavky. Taký ako ty sa nazývajú hateri, dobre že sa z toho BF4 všetci ne******te, niektorý majú radi aj kampaň, a nie len BF 4 MP, reklamaktoré ma svojimimi už dosť nahnevalo nielen tým, že všade spamujú only in battlefield, ale aj tým ako všade ukazujú čo všetko sa tam dá robiť aby to hráčom naservírovali na podnos a aby si to kúpili, no zistia, že to nieje ono, lebo nič tam nevyzerá tak ako v reklame, ale radšej budú nadaváť na CoD ako by si mali priznať, že BF nieje až také dobré ako sa zdá. V každom Prípade CoD ghosts je skvelá hra, Odporúčam. A keď nato nemáš PC tak sa nesťažuj, na BF ti netreba o nič horšie HW. Nechcem týmto povedať, že BF je hrozné ale určite nieje medzi BF a CoD taký veľký rozdiel. V každom prípade jedno z najlepších CoD, určite lepšie než BO.
Súhlasim s Joachimom, tiež som si myslel že ta grafika je nanič, ale ako hovoril dodáva tomu isté čaro westernovky.

+ Spomalenie času
+ 2 Pištole naraz
+ Vylepšovanie skillov
+ Výborné roprávnie príbehu počas boja

- Zatiaľ som žiadne nenašiel :)


Už len to, že mi to utiahne Intel HD graphics 4000 na rozlišení 1366x768 a nejakými tymi detailami na medium/high tejto hre dávam 100%. Grafika je excelujúca, no čo sa týka kampane je trochu prikrátka, ale inač celkový dojem 100% :)


Pekná hra, zo začiatku som si myslel, že to nieje pre mňa ta správna káva, no po pár minútach hrania som zmenil názor. Výborná hratelnosť,dĺžka príbehu je pekne dlhá, kombinovanie útokov počas misií dostávate vždy nové veci napr. zbrane kombinovanie útokov, na konci misie si môžete kúpiť za body nejaké tie orby atď, vrelo odporúčam :))




To isté ako far cry 3, akurát je tam zmena prostredia. Čo sa tam dá pokaziť keď 3 bola dokonalá a 4 sa odohráva inde . Graficky sa skoro nič nezmenilo :)
Zrejme väcsina ludi, ktory to tu hodnotili, tak túto hru ani nehrali. Nie je mozne aby fifa 14 ktora mala 90%+ mala nova fifa 15 zrazu 0% ked sa v nej zmenil maximálne engine a celkový vizuál hry k lepšiemu. Z toho dedukujem ze to riesite na základe videi alebo cakate na crack. Mne sa osobne tento diel páči, jedine co by som vytkol su animácie, ktoré niekedy nenadväzujú plynulo na seba. A taktiez brankari, aj ked sa spomínalo, ze vraj sú lepší tak to nieje az taka pravda, staci ked sa naucite kedy mate kde strielat ( väcsinou k blizsej zrdi, brankar ma tendeciu sa vzdy hádzat do druhej strany), a takisto niekedy stoja nehybne bez pohnutia čo ma tiež stve. Celkovy dojem 100% odporucam aj napriek malym chybickam
+ Niečo nové a zaujímavé
+ Skvelá grafika
+ Puzzle + súbojový systém
+ Príbeh je lineárny ale v konečnom dôsledku to vôbec neprekáža
+ Hlavná hrdinka
Klaniam sa pred všetkými, ktorí sa podieľali tak ako na základnej hre, tak aj na tomto pre-quele. Príbeh má svoj šmrnc a je miestami pochmúrny. Dopĺňa to, čo v základnej hre nebolo vysvetlené. Autori série life is strange, to s hrami fakt vedia, a taktiež dokážú pracovať s emóciami hráča po celú dobu hrania, až niekedy neviete, ktorú možnosť si zvoliť, aby ste všetkým vyhoveli, čo je v tomto svete nemožné. Kvalitný soundtrack spríjemňuje hernú atmosféru, až sa vám bude chciet položiť ovládač, a len tak nečinne sa pozerať na svet Life is Strange. P.S. Po dohraní hry hrozí, že sa začnete zamýšľať viac nad životom, ktorý žijete. (no emoji)
+ Grafika
+ Nové možnosti odomykania vylepšení na autá
+ Vylepšené ovládanie oproti MW2

- 10% dole zato, že na autách nie je možná zmena karosérie, podsvietenia, spoilera atď, tak ako v mw 1 :)


Skvelá hra s dobrým spracovaním, perfektným dejom a úžasnou grafikou. Čo iné možno od Cryteku čakať ... :)
Až na tú krátku kampaň ktorá ma možno 3-3 a pol hodiny celkom dobrá hra taká oddychovka :) Hlavne ten heartbeat a spomalenie času k tomu je celkom dobrá vecička :)









© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |