HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 2782 užívateľov

Užívateľ > PigyLoL > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



Counter-Strike: Condition Zero je pokračovaním úspešnej on-line hry Counter-Strike, ktorú si kúpilo cez milión fanúšikov taktických akčných hier po celom svete. V hre je tentoraz zastúpený nielen vylepšený multiplayer ale i singleplayer. Ako veliteľ elitnej protiteroristické jednotky máte k dispozícií rôzne manévre a bojové vedomosti, aby ste dokončili všetky nové misie.
V multiplayeri spolu budú môcť hrať spoločne hráči Counter Strike Condition Zero i hráči štandardného Counter Striku.

60%
Ohodnotil PigyLoL!
Counter-Strike: Source je vylepšená verzia legendárnej hry Counter Strike. Nájdete tu lepšiu grafiku, prostredie a nové mapy. Obsahuje aj rýchlu akciu Half-Life 2: Deathmatch a Day of Defeat: Source - akčný thriller z Európy za 2. svetovej vojny.

70%
Ohodnotil PigyLoL!
Riadenie nákladných vozov a prevážanie rôznych druhov nákladu tak, ako to poznáte z niektorého z dielov 18 Wheels of Steel, len s tým rozdielom, že medzi európskymi veľkomestami a s európskymi truckmi.
Diaľničná sieť je postavená na základe reálnych predlôh, rovnako tak ako jednotlivé metropoly, pri včasnom dodaní možno ostane čas i na obdivovanie krás Ríma alebo Madridu. Skutočnosti tiež odpovedajú všetky trucky, a to ako po stránke exteriérov, tak i interiérov. Vďaka tomu sa tešte na rovnako detailné prístrojové dosky, ktoré vás donútia dávať pozor na dostatok paliva, správnu teplotu motoru a samozrejme i rýchlosť.

90%
Ohodnotil PigyLoL!
GTA: San Andreas je nový diel nesmierne populárnej série hier GTA, ktorý by sa dal charakterizovať ako akčný simulátor života bežného gangstra. Hra sa odohráva v 90. rokoch 20. storočia v meste, ktoré svojou veľkosťou prekonáva všetky predošlé diely. Hlavným hrdinom je Carl Johnson, ktorý sa vracia do San Andreas, mesta kde vyrastal a odkiaľ pred 5 rokmi odišiel, aby mohol viesť normálny život. San Andreas je totiž mesto plné zločincov, bojujúcich gangov a skorumpovanej polície.

100%
Ohodnotil PigyLoL!
Ďalší diel v populárnej sérií historických stratégií od týmu Creative Assembly, ktorý tento krát hráča zavedie na bojového polia v Európe i v čerstvo objavenej Amerike, kde na ňom okrem iných nepriateľov čakajú i Aztékovia. Hra využíva vylepšený enginme z Rome: Total War, ktorý umožní bitky s účasťou s 10.000 jednotiek. K dispozícií bude aj nový terénny model zaisťujúci detailne spracované bojiská a miesta. Čakať môžete viac ako 200 nových jednotiek, množstvo historicky akurátnych zbraní i nástrojov vojny a chýbať nebude plne dynamická singleplayer kampaň a nový multiplayer.

100%
Ohodnotil PigyLoL!
Vládnete svojmu kráľovstvu štyri storočia v krutých stredovekých vojskách. Obývate mocné pevnosti a veďte obrovské armády do bojov po celej Európe a v severnej Afrike. Táto doba nie je pre "jednoduchých hráčov". Táto hra je naozajstná vojna!

100%
Ohodnotil PigyLoL!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |