HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21180
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 26520 užívateľov

Užívateľ > weafy > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Až ma bolí pri srdci, keď musím skonštatovať, že Mafia3 je úplne podpriemerná hra,sklamanie, prepadák roka nazvite si to ako chcete. Pričom Mafia je moja srdcovka, nemôžem dať iné hodnotenie. Bugy, lock 30fps (na začiatku), priemerná grafika, absolútne tupá AI, dobre nedomyslený príbeh, stereotypné misie, mafiánska atmosféra 0 bodov, hrdina, ktorý má s mafiou asi toľko spoločné ako ja s kvantovou fyzikou. K tomu hádam niet čo dodať. Len jedno. Vďaka Amíci, že ste pošliapali, zničili meno Vávrovho najúspešnejšieho projektu.Blbí Američania vám to možno zožerú, my určite nie.

20% len za skvelý soundtrack a fajn cutscény. Myslím, že hodnotenie by mohlo byť aj vyššie, to by ale tento paskvil nemohol niesť názov Mafia.
Jedna z najlepších stratégií svojho druhu, klenot mojich detských čias :) . Hrateľnosť na výbornej úrovni, inteligencia nepriateľov tiež veľmi dobrá (niekedy ste mali čo robiť aby ste misiu prešli,stačil jeden chybný krok a mohli ste začínať odznova).Grafika na tú dobu je slušný priemer. Jednoducho zlaté české ručičky :). Čo ma ale mrzí je fakt, že hra sa nedostala do povedomia ľudí s čím súvisel jej zánik :( Uvítal by som HD verziu na PC, kedže dnešné PC hru nespustia a keď aj áno, sú v nej grafické chyby. Prípadne port na mobily, kde by mohla dostať druhú šancu.
Toto rozšírenie som pravdupovediac ešte nehral, hral som pôvodný Wild Hunt a rozhodne si nemyslím že Witcher3 či jeho expanzie sú precenené sračky. CD Projekt je jeden z mála vývojárov, ktorý si robí svoju robotu excelentne. Určite časom vyskúšam :)



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |