HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 14374 užívateľov

Užívateľ > Beethoven > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

hra ktorá určite neunudí. je to síce cítiť EA-čkom a DICE a evidentne si bratríčkuje s medal of honor 2010 (aj vizuálnym spracovaním), má tam to z toho a tam to z onoho, cítim tam aj call of duty black ops, zasa špinavé jednostranné politizovanie, no všetko to ospravedlňuje pestrosť prostredia, takže si hru kompletko užijete. zbrane sú proti MOH 2010 pestrejšie, aj keď to na prvý pohľad tak nevyzerá. väčšina misií je vcelku hektická, takže počítajte s tým, že budete mať čo stíhať. keby som predtým nevidel vopred spomínané hry, určite by som pridal aspoň 10% navyše. MP som nehral, neviem posúdiť. cca, hra určite nepatrí medzi tie, ktoré prejdete a idete ďalej.
tak toto je čistý kult. kto s týmto nezačínal, nech si vy.ere oko, lebo nie je pravý hráč pc hier. nedám sto, to dávam len jedinej hre. to je ako jedinej láske. ;)
pokračovanie kultu. a vôbec nezaostáva. zvláštne sfarbenie. všetko zvláštne. všetko trocha iné, a pritom o nič horšie. jediné, čo mi nevyhovovalo sú tanky. tankové misie skrátka nemám rád. ani letecké. viď medal of honor - pacific assault. ozaj, ten má tiež zaujímavé farby. niečo ako horror kruh, čo zmenil trend filmového farebného filtra. call of duty 1 a 2 sú jednoducho parády. keď hráte nové makačky, vždy sa k nim radi vrátite. majú svoju neopakovateľnú a nezameniteľnú charizmu.
keď som videl toto prvý krát, tak som sral magi kocky. už len trailer ma položil na lopatky. okamžite som si ešte viac zamiloval postavy, ktoré sa prelínajú diel za dielom. práve preto mám COD radšej, ako iné hry. vy sami sa stanete jednou z postáv, uhýbate sa, vznikáte, zanikáte, rastiete s každou hrou, misiou. grafika sa lepší každým novým pokračovaním. cpt. price, soap, nikolai, gaz, kamarov, sarkastický griggs... no skrátka, sugestívna hra. a hrajkanie sa zo zbraňami, jedna báseň.
Zaujímavé dielko. Tak trochu prekvapenie oproti predchádzajúcim CoD. Progres retrom, alebo ústup práve týmto poňatím? Rozhodne ma jeho atmosféra, hlavne temná a beznádejná atmosféra vojny v ZSSR dostala. A spolu s ňou konečná fáza útoku na Ríšsky snem. Nie že by vojna v Pacifiku bola oveľa horšia, no jednoznačne sa jej nevyrovná a keď si budete po prejdení hry prehrávať znova misie, skôr sa vrátite k tým sovietskym. Farebné spracovanie je ojedinelé. Úsporné a predsa presvedčivé. Skvelá mimika, gestá, hlasy, i keď Reznov by mohol byť niekedy menej poeticky ukecaný. Detto v Black Ops I. Sugestívna atmosféra, zbrane. Ale nie je všetko bez chyby. Americké kampane mi totiž prídu trocha fádne
pomerne sklamanie. ničím neprekvapilo, znouzecnost. našťastie mám v počítači aj iné hry :D ale tejto sa skôr vyhýbam, ako ju vyhľadávam. ghosts skôr call of duty kompromituje, ako šponuje jej kvality smerom nahor. ale čo už nového dnes vymyslíte.
na svoju dobu to musela byť bomba. samozrejme, ďalšie pokračovania už boli premakanejšie a na počudovanie, priniesli aj nové nápady. niektoré misie ma síce neoslovily a grafika v nich bola zmätočná, ale vzhľadom na čas, kedy bola hra urobená, je to pochopiteľné. ďalšia politicky podfarbená vec, čo mi veľmi nevyhovuje, ale nechajme to bokom. určité časové stíhačky mi tiež nechutia, ale inak, zábavné. u mňa 3,5/5. s tradičnou zhovievavosťou. aj keď vždy uprednosťnujem COD (hlavne a okrem MW trojky - až na misie, tie sú dobré) a MOH, kde je u mňa vždy medzi všetkými hrami na prvom mieste Airborne. Crysis sa dá. škoda, že som na tom nevyrastal a nie je to moja tematika. pre mňa bude vždy II. sv. vojna no.1. a podľa toho mám k veciam neobjektívny prístup.
+ skvelá atmosféra (napr. uchvacujúci začiatok, oslepenie slnkom, kontrastujúce s opusteným mestom)
+ prepracovaná grafika
+ nie veľký počet zbraní, no každá z nich perfektne spĺňa svoj účel
+ náročnosť
+ spracovanie deja
- obsah deja, t.j. mimozemšťania mi nič nehovoria, vec vkusu.
- istá miera militantnej patetickosti
- dlhé a zbytočné animácie a kecy okolo
+ premakaná grafika takmer do bodky, radosť hrať
+ originálne zbrane
+ pestrá časová a priestorová línia deja
+ hektika
+fajn postapokalyptická atmosféra. pripomína mi dokumenty o tom, ako by vyzerala zem bez ľudstva
- tematika - mimozemšťania a podobná háveď (napr. ľudstvo) nebolo nikdy moja káva - vec vkusu
- patetickosť
mne sa tá hra páči.na to, že je to zasa typicky historicky nevierohodná hra,plná omylov a proamerických hrdinov,istých vizuálnych nedokonalostí(sklený výraz očí, pokus o dokonalosť sa jednoducho nevydaril a prázdny výraz očí nacistov tiež nepresvedčí),niektorých nedostatkov,ako sem-tam neprechádzanie stenami,keď sa niektorí hrdinovia tak nejak pribrzdia,je hra naozaj malebná a opisuje odboj naozaj pekným a pestrým dojmom.rôzne krajinky,odhodlanie odboja, presvedčenie národa, obete krutého a cynického nacizmu dávajú na pamäť,čo druhá svetová vojna "priniesla" ľudstvu a čo mu všetko vzala.je varovaním a v tejto hre aj svojim spôsobom pobaví.zbrane sú pestré,takže si aj milovník tejto časti hier príde na svoje.ak má niekto výhrady a označuje ju za priemernú,ja takýto názor rozhodne nemám.hra je vo svojich intenciách skvelá a nie je preefektovaná ako rôzne amícke battlefieldske a warfighterské zázraky.bodmi relatívne nešetrím.určite aj preto,že je to moja srcová tematika
+ slušný dej a nadväznosť
+ sympatické postavy a vžitie sa do rôl
+ prijateľná obtiažnosť hry
+ jednoduché a funkčné zbrane

- všetky misie, okrem jednej po grafickom spracovaní veľmi upadli
- málo zbraní
- klasické stereotypy nepriateľov (taliban, atď.). ako takmer v každej hre. z toho vyplývajúca triviálna politzácia. "my dobrí, vy zlí"
túto hru jednoducho milujem. moja jednička. možno za isté hlášky by som strhol body (akože američania vyhrali vojnu a vojna sa začala zoskokom do talianska), ale kašlať na to. je krásna, malebná, to že má iba šesť misií vôbec nevadí, pretože každá má viac podúloh... no, skrátka, je to paráda. nepozerajte sa na opätovné historické nonsensy. hrajte. ja som ju najprv hrať nechcel. ale napr. aj zlepšovanie úrovní zbraní a granátov ma tak bavilo a baví, že ju môžem hrať "donemoty". jediná hra, ktorú mám ako originál. ale nikomu to nepovedzte :D :D :D ak by aj mala mínus, čo by som si nedovolil, lebo je pre mňa skoro posvätnou, tak len za to, že tých misií nie je fakt viac. ale to by som musel mať vlastných 100% navyše. takto má vyzerať hra o 2. sv. vojne. podľa mňa ju žiadna iná neprekonala. ani také klasiky, ako prvé call of duty.
+ grafika oproti medal of honor 2010 míľovým krokom vpred
+ dej prijateľný, v podstate nenudí
+ zbrane oveľa pestrejšie ako v moh 2010
+ psychologický rozmer

- účelová politizácia (tak ako vždy - z americkej pozície)
- naháňačky ma nebavili (súkromný názor)
- slabá výbava nestačí, bude robiť šarapatu

+ originálne, i keď na prvý pohľad mätúce jednoduché spracovanie
+ pochmúrna atmosféra a vzťahy ktoré vtiahnu hráča do deja
+ jednoduchosť zbraní, pôsobiaca undergroundovo, autenticky.
- niekedy stereotypná forma likvidovania nepriateľov
- jednoduché spracovanie niekedy spôsobuje neprehľadnosť
- transcendentálne prvky sú neoriginálne
toto je tak primitívne, že až super. a ešte keď som našiel cheat na nahú ženskú elitu... to je asi najlepšie z celej hry. snáď po českom dabingu. :D :D :D . keby toho bolo viac. petr rychlý. :D a niektoré hlášky majú aj filozofický zmysel: "na smrti není nic velkolepé". je to paráda. presne ako call of duty, prvé časti, až na to, že toto je kvalitatívne pozadu. berme v úvahu rok vzniku. ja som to začal ale hrať tak pred dvoma rokmi. a vôbec ma to nenudilo po všetkých tých MW novej generácie. a BF. je to skrátka žrádlo. ako sa hovorí za riekou Moravou.
+ dobré zbrane
+ vylepšovanie zbraní
+ grafika
+ exotické prostredie
+ zábavný zásahový röntgen striel (prepracovanejší oproti dvojke)
- v sniper elite som si nevedel nikdy príliš zvyknúť na pohľad hráča, môže zmiasť a stať sa ľahkou obeťou nepriateľov, i keď niekedy je to naopak výhodou, pretože je krytý a je vidieť pozadie
- vylepšovanie zbraní pripomína medal of honor airborne, ale je prideľované "hala-bala", nezaslúžene
- prostredie je oproti v2, i keď exotické, pomerne monotónne
- röntgen po čase možno prestane tak baviť
výnimočne som zmenil hodnotenie, neviem sa nabažiť hry. tí, ktorí tvrdia, že je to B-čko, sú dosť na omyle. ak hej, je to to najšpičkovejšie B-čko, ktoré som zatiaľ hral. jediná vada je snáď prízvukovaný pohľad, ktorý môže zmiasť a hráč sa môže stať ľahšie obeťou, no naopak má aj lepší výhľad na nepriateľov v statuse crouch. to, že sa hra odohráva na jednom kontinente na rozdiel od dvojky mi vôbec nevadí.
po stiahnutí dlc verzie (15a) mením názor. rozšírenie zbraní pridalo na bodoch, mne to určite šmakuje, plus ďalšie misie hru určite oživili. jednoducho paráda.

+grafika
+moja obľúbená téma
+zbrane (hoci namiesto väčšieho počtu samopalov mohli byť pridané pušky - viď kde je tokarev a arisaka
+pestré prostredie
-odboj (faktor vlka samotára odpadá)
-naivná historická dezinterpretácia faktov

upozornenie - grafika vyžaduje dobrú kartu, ale to sa týka už pomaly všetkého. takže ak nemáte dobrý hardware, zabudnite. alebo si jednoducho kúpte. lenže treba mať našetrené.
+ romantická scenéria
+ relatívne dobrá grafika (na svoju dobu)
+ pestrá zmena prostredia a časových línií
+ originálny röntgen shooting

- neosvojený pohľad tretej osoby, netýka sa teleskopického zameriavania na objekt
- absurdne vykonštruovaná politická bipolarita príbehu (ale účel plní prostriedky)
hra, ktorá sa spolieha na to, že sniper hry majú svojich priaznivcov, najmä, ak je jej námet zasadený do II. sv. vojny, ktorí ju prejdú aspoň raz... čo je vlastne aj negatívom, resp. zbytočnosťou. taká malá kapitolka, ktorú možno opomenúť. je diskutabilné, či spracovanie najstarších hier nemá lepšie spracovanie, ako toto.
+ tematika - môj názor
- grafika
- dej
- skoro všetko
fajn hra, ktorú môžem hrať veľmi rád a často.jej účel je konkrétny,na nič sa nehrá,výstredných misií je málo.jediná väčšia chyba je snáď to,že vyjadrenie dažďového pralesa je predsa len príliš zelené, frázy sa príliš opakujú,to isté sa týka ich gest,dokonca aj po smrti každého navzájom a ich vzhľad mi pripomína skôr bábiky na spôsob kena a barbie.výrazy tváre sú tu ďalším negatívom,no čo spravíš,hra nie je realita.tak sa aspoň zabavíme strieľaním a závislosťou na adrenalínových injekciách.jednotka je však rozhodne lepšia, ako jej pokračovanie.tak to však často býva.zatiaľ len toľko.politické nonsensy sú typické. ale účel vždy svätí prostriedky.
no, po jednotke výrazný pokles. tvorcovia asi zaspali na vavrínoch, podľa grafiky prepili prachy a najali si ľudí s tou najhoršou angličtinou, akú som asi počul v pc hrách. ce3 nece3, keď je princíp dodrbaný cákumprásk. celá hra je taká akože, keď už neviem čo, tak si zahrám aspoň toto. ale keď sa pozriem na sniperov, vyzerajúcich ako plastické vianočné stromčeky s ich hračkárskymi puškami (aj poloautomatmi), tak už len ako tak dohrám misie a pozriem si štatistiky. skrátka, nič moc.
+ niečo to má do seba, tak ako ostatné jednoduché hry
+ typický zemitý underground, treba sa preladiť
- skôr na ničenie očí, ako na hranie
- blúdenie ajajáááj
- zbrane a mierenie
- hlášky
- tak kto je dobrý a kto je zlý?


hra je takmer úplne premakaná, o grafike nehovorím (oči sú pre väčšinu hier slabinou, sklený výraz), zbrane slušné, aj výber je patričný... i keď niektoré mi vyslovene nevyhovovali. strieľačky sú sem-tam stereotypné. stereotyp sa týka aj zadaní hľadania určitých predmetov. získavanie enigma kódov, listov, zlata je už po toľkých hrách skôr unavujúce ako zábavné. "romantická vložka (a najmä jej erotická časť)" kompromituje hru na celej čiare. no určite je to vysoko nadpriemerná hra, ktorú môžete hrať aj viackrát za sebou a nenudí. obávam sa však, že ani šokujúco neprekvapí a príliš vysoké hodnotenie si nezaslúži.
+grafika
+príbeh
+zbrane
+autenticita väčšiny misií
+atmosféra
+challenge
-zombie misie. osobný vkus
-nightmares



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |