HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21181
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 26090 užívateľov

Užívateľ > Rejdy > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Far Cry 2 prekvapila úžasnou grafikou a novými zbraňami. Tento diel sa mi páčil hlavne tým že to má atmosféru a viem že som v krajine kde vládne občianska vojna. Páčilo sa mi že zbrane v tejto krajine boli nekvalitné, hrdzaveli a zasekávali sa. Čo sa mi ale nepáčilo že zbrane s tlmičom vôbec nemajú efekt a hneď sa vie že tu niekto strieľal a to isté je aj s nožom... niekoho podrežem a každý je v pozore a hneď vedia že som to bol ja. Optimalizácia bola dobrá, hru som mohol hrať na nVidia Geforce 610M na najvyšších detailoch. Keď máte radi akčné strieľačky z otvorenou mapou tak túto hru veľmi doporučujem.
Tak pri tejto hre sa dá veľmi zabaviť ako pri kariére aj pri exhibícií. Pri kariére sa mi páči hlavne komunikácia s hráčmi (viz. Požiadanie o zvýšenie platu, miesto v A-teame atď ). Čo sa mi ale nepáči je rozhodca lebo to je diablov syn v ľudskej koži s krivíma nohama. Rozhodca proste zapíska penaltu keď súper do mňa strčí a sám pri tom spadne ale napr. keď ma ťahá za dres pri tutovke tak je slepý a hluchý. To isté pri útoku, postupujem k bráne viz. 3 na 2. A on zapíska. Preto dávam hodnotenie 85 %. keby toho rozhodcu vylepšili tak dám aj 100% lebo táto hra má právo nazývať sa futbalovým simulátorom.
Táto hra sa mi páčila hlavne kvôli atmosfére ktorú zobrazovala čiernobiela farba. To že vás "náckovia" nepustili všade bolo tiež super a že ste museli čakať kým vám niečo otvorili. Tiež sa mi páčilo možnosť prezlieť sa čo mi vo veľmi veľa hrách chýba, a že to neznamená hneď že ste voči nacistom absolutne odolný lebo vás môžu ľahko odhaliť. Lezenie po strechách je tiež cool. A myslím že keby GTA a Mafia mali dieťa vyzeralo by to nejak takto. Hrozne sa mi ale páčia detaily napr. že alarmujúci nemôže v strese nájsť píšťalu aby zapískali. Nepáčilo sa mi ale že Sean vydržal až veľmi dlho paľbu guliek... áno viem že to je Ír ale aj tak :D.
Hra je slabá jak čaj, odfláknuta grafika, zlá hrateľnosť. Toto je to na čom EA pracovala 5 rokov ? Zlá hra ! Nedoporučujem. Radšej si kúpte Sims 3 a k tomu nejaké datadisky je to z roku 2009 ale grafika je tam omnoho lepšia ako u Sims 4 a môžete si chodiť voľne po meste, nakupovať atd. Ale tu ? NIČ. 5% som dal preto lebo sa tam dá zabaviť na vytváraní simíkov. (Osobne by som neodporúčal nič od EA ale keď si už chcete nejakých simíkov kúpiť tak rozhodne 3 + nejaké datadisky.)
Keď sa povie slovo datadisk tak si predstavím Zaklínač 3 : Srdce z kamene. 10 hodinový gameplay, dobrý príbeh, nová časť mapy, questy. Keď vlastníte Zaklínača 3 určite si kúpte aj tento datadisk :)



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |