HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21230
5455
5063
1438
1600
7336
6066
12975
1687

Online 1988 užívateľov

Užívateľ > Renie72 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Jedna z najlepsich hier ake som kedy hral,jednotku som este nehral,zacal som dvojkou ale hned sa po nej idem kuknut. Neuveritelne ako ma tato hra chytila,skvele moznosti,hery svet,kazdy jeden suboj je zazitok. Akurat mi pripada trolinku kratka...
Tuto hru hodnotim spatne. Je to skvela hra a grafika mi vyrazila dych... Lenze... Uz som dohral aj MW2 a tam to dotiahli snad k dokonalosti,aj ked sa da najst par chyb. MW2 je dokonca tak dobra,ze mam taky problem,ze po nej sa mi uz ziadna hra nepaci,lebo na nu jednoducho nema. Ale to som odbocil. MW je fajn,grafika aj tak predbehla konkurenciu. Odporucam kazdemu.
Call of duty:Modern warfare 2 je naozaj skvela hra a ja jej nemam moc co vytknut. Rozmanitost misii,nove napady,nove zbrane. Grafika je priam dychvyrazajuca,neviem,ci som uz niekde videl krajsiu. Ak si chcete zastrielat na vysokej urovni,tak toto.
Na tejto hre som frcal dlhsie ako na ktorejkolvek inej. Keby nebola hra free,nedostala by plnych sto ale musim ich dat. Je to velmi zabavna,nenarocna a skvela hra. Odporucam este aj teraz komukolvek.


Tak co k tejto hre... Pekna grafika,to ano. Ale co mam z toho,ked ma to jednoducho nebavi? Hra je velmi dlha,to ano. Ale preco? Pretoze 10 minut Vam zabere premiestnis sa k misii,potom dvomy ranamy z raketometu,co je asi na 5 sekund znicite co mate a mozte ist zase 5 minut k miestu,kde Vam daju misiu a dalsich 10 minut priamo k misii... Hra ma nechytila ako som cakal,hram ju len naozaj z nudy a vydrzim pri nej najviac hodinu... 2-3 dni pauza a znova. Umela inteligencia velmi slaba,casto sa stava,ze vojak pribehne 2 metre k Vam,otoci sa chrbtom a kontroluje okolie,dalej granat pod nohamy im taktiez vobec nevadi,ziadny pohyb od granatu nic. Na dlhe zimne vecery to neni zle,ked uz nic ine ale je kopa lepsich.
Vyborna hra s mnozstvom novych pohybov,vylepsenou grafikou a urcite najlepsia zo serie aj ked nie najnarocnejsia ale to hratelnosti len prospeje. Rozmanite ulohy a prostredie,mnozstvo rieseni.
Naozaj,velmi slaba hra... Ako tu uz pisal uzivatel predomnou,po nastupeni do hry,som sa nevedel vynadivat. Zla grafika,pripadalo mi to ako z roku 2004 a aj vtedy by to bol priemer. Hratelnost slusna,lenze to dnes nestaci. Neoplati sa hrat,je mnozstvo inych hier.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |