HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 34843 užívateľov

Užívateľ > polikul98 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

podla mna je to ovela lepsie ako OFP a pacia sa mi ako su spravene tiene len tie textury skal atd. trochu nedorobili a tez voda je dost nedorobena a zastarala ale inak podla mna je to velmi dobra hra aja by som to odporucil a este s oatchom je to super


Čo povedať, včera som to dohral a ešte asi 2 hod. po dohraní som čumel do blba a rožmýšlal o tej hre. Tá hra je proste úžasná, riešia sa v nej veci od náboženstva cez rasizmus a otrokov až k fyzike. Okrem toho vám ponúkne strhujúci príbeh a úžasný vzťah s vedľajšiou postavou Elizabeth aký som snáť v hre ešte nezažil. Super koniec je tak ako veľká a veľmi chutná čerešnička na torte. Pre mňa nielen hra roku ale aj najlepšia hra akú som kedy hral.


je to super takticka hra ale mohli tam dat viac zbtani a vozidiel ale inak super atmosfera a dost realne je aj mierenie...


je to super hry nevidim v nej chybu.ten kto ma rad cs tak si fakt pride na svoje je tam super grafika ale trosku ma zarazil pocet mapiek oproti 1.6 lebo ja tam mam fakt malo mapiek a este to assault ma zarazilo lebo to stare sa mi pacilo ovela viac no inak fakt super hra najlepsia z cs.
Co povedat, Starý dobrý crysis 1 je proste pecka. Či už pozeráte na grafiku alebo fyziku obe vás nadchnú, ale mohol byť o trochu lepší. V zhrnutí ale veľmi podarená hra.
Jedine co mozem k tejto hre napisat je, jedna z najlepsich hier aku som hral a naozaj ju kazdemu odporucam. Najlepsie na nej je ze si mozete vyberat ako co spravite a oplati sa tu aj trochu rozmyslat.
podla mna je dirt 3 v pohode hra je tam super grafika a je to dobre spracivane ale tie naroky su prehnane a su tam take miniaturne chybicky ako napr. ked idete po blate a mate zapnute svetla tak pridete do ciela cely zablateny len na tych svetlach nieje ani jedna skvrna a podobne drobne chybicky co ma ale este zarazilo nieze by mi to tak chybalo, tak je to ze nerobite stopi, iba ked spravite smyk alebo tak a to ze robite stopy uz bolo aj v tych prvych collinoch tak neviem preco to nedali aj tu.
podla mna najlepsia RPG aku som hral videa su super spravene a dej je tiz dobry tak isto ako grafika tato hra sa mi paci a nemam k nej viac co povedat
Je treba povedat hned na zaciatok ze pri tejto hre vas urcite nezaplavy tsunami euforie ale v celku je to hratelna a celkom zabavna hra a ja si naopak myslim ze za tu malu cenu to urcite stoji.




je to velmi dobra hra je tam super grafika a super efekty hrozne sa mi paci ked podpalite travu a ona dalej hori alebo ta krajina a choroby.je to fakt super hra


70%GUN
celkom dobra hra len je strasne kratka a ma malu mapu a grafika mohla byt tiez lepsia ale okrem toho je to v pohode su tam kone aj pomerne dost zbrani takze sa to da
podla mna je toto hra ktoru by si mal vyskusat kazdy co nepohrdne poriadne dobrou hrou .Je to vyborne spravena hra je tam dobra fyzika a su tam aj vozidla. Co sa tyka zbrani tak podla mna by si mali brat priklad vsetky ostatne akcne hry lebo v tejto hre su zbrane ktore sa absolutne hodia a tiez maju paradne funkcie a este keby sa niekto bal ze taka hra musi mat chyby tak tato nema pretoze je este aj celkom dlha takze sa urcite nebudete nudit naozej suuuuuuuuuuuuper hra.


najprv ked som tuto hru videl som si povedal ze to je dobra idiotina ale potom ma presvedcil spoluziak aby som si ju zahral a to bol konec. Toto hru som si tak zamiloval ze som sa od nej nevedel odtrhnut a ked vysla nova verzia teraz uz 1.9 tak to bolo super ovela vetsia haluzz ale velmi odporucam zabavite sa na dlhuuuu dobu:)
ja si myslim ze tato hra rozhodne stoji za rec je to vysoko prepracovana hra pri ktorej by som vydrzel sediet aj celi den bez prestavky. Su tam prepracovane postavy a je tam napriklad taka pre mna novinka ze so mozete vytvorit vlastnu armadu a potom s nou mozete bojovat alebo si tam najmete dakeho odvrhnuteho putnika a vylepsite si ho tak ze mu date poradne zbrane,obecenie a napr. kona takze naozej veeeeeeeeeeelmi odporucam kupit tuto hru a pri tom neni ani taka draha takze si ju moze dovolit aj clovek ktory nema penaze na hry. strhavam 1% za male chybicky ktore su ale ze valmi male.
podla mna najlepsia akcna hra z 3.os. mozete tam nicit skoro vsetko a ma to super pribeh aj grafiku.
battlefront 2 je celkom haluska ale vadi mi kus blbe ovladanie lodi ale inak je to dost pecka kampan ja sranda a z misií sa mi najviac lubi endor.


jspociatku ma bavila ale po chvili ma prestala bavit hlavne sposob boja je nanic ked chcete tak si to zahrajte ale mna to nejako valmi neoslovilo
Nehovorim ze je to vyslovene zla hra ale mne absolutne nesadla. Od zaciatku som mal cudny pocit z herneho prostredia a to caste nacitavanie mi ho este viac zneprijemnovalo. Vampiri su dobra tema a aj RPG system je spracovany dobre ale ako som uz pisal ta grafika a prostredie vlastne cela hra na mna posoby nejako zastaralo a vobec som sa do nej nevedel vzit ako to ma pri spravnych RPG byt. Za vyskusanie to stoji ale ja by som to nejako vrelo neodporucal.
:(
tato hra ma skoro vobec neoslovila vyskusal som ju len preto lebo si moj otec naistaloval ale nic moc Dirt 3 je ovela lepsi radsej si zahrajte to.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |