HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21231
5455
5063
1438
1600
7336
6067
12981
1687

Online 6734 užívateľov

Užívateľ > SSkilleRR > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Je to naozaj super hra proste super musite si zahrat, je to naozaj super mozete si tam vybrať medzi alienom, mariňákom, a predatorom, ja osobne hrajem najradsej za alienov maju to lachke az na druhu misiu ked ste húsenica a musíte sa skrývať, ale inac je to super aj predator je fajn ale alien je podla mna proste naj aj ked tam niekedy musíte hladat pol hodiny kadial von atd. No proste bola to naj hra do doby kym som objavil hru World of Warcraft a to bola moja naj hra zasa do doby kym som objavil counter strike. =D
Takže Borderlands - super RPG skombinovane so strielačkou. Grafike by som dal 100%, hraťelnosť 95%, zbrane 100% - je ich stráááááášne veľa a už len preto by som tomu mal dať 100% príbeh 90% ale ako povedal Elvis tie 2 chybicky to veľmi skazily... Ako sa dá do niekoho našupovať 15 vystrelov z sniperky 250 z SMG a min. 40 z pištolky.
Ale inak sa máte načo tešiť - 4classy - Siren, Hunter, Soldier a bez svalnatého chlapíka by to nebolo ono.. ale to uz viete aj sami :-)
Je to dobra hra, samozrejme az na to ze ekd sa dostanete dalej a urobite par lvlov prestane vas to bavit. No k grafike, grafika je naozaj uzastna. To si na tom vychutnáte ale ked sa dostaneme k questom a ukolom atd ani moc dobre to nieje kebyze sa to aspon este trosku podoba World of warcraftu tak bi to bolo fajn mislim kebize su tam dungeony raidy atd. s pocitacim bi to ties slo dosli bi ste k niekomu klik nanho a tam kolonka pojdes raid? on odpovie ano alebo nie a je ale keby nebolo keby boli bi sme davno v nebi.
Celkom fajné a poviem vám na TBC alebo WoTLK to nema!!! Ale ked uz to naozaj chcete tak vam radim kupit si officialnu verziu aj s TBC alebo aj s TBC aj WoTLK.
Najlepšia onlinovka ktorú som kedy hral, síce som hral aj CS1.6. ale to ma zabavilo len tak na 0.5 - 1 rok ale WoWko? To už hrám 4-5 rokov a stále ma to baví.. Začal som Normall wowkom potom som prešiel na TBC (patch 2.4.3) potom som išiel na Wotlk ale keďže vtedy na WoTLK bolo ešte málo serverov tak som sa vrátil na na staré dobré TBC.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |