HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 14209 užívateľov

Hry > Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition > hodnotenie


Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition
75%

Moje hodnotenie - Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition





Recenzie - Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition

Hral som už aj horšie SW hry, no aj lepšie. V tomto storočí už bohužiaľ začínajú prevažovať tie zlé. Unleashed sa zaradí niekde do stredu pelotónu. Ponúka silný príbeh z obdobia medzi tretím a štvrtým dielom filmu za temnú stranu Sily, ktorý je ako jediný uveriteľný po všetkých tých rozprávkach a animákoch za posledné obdobie. Ak nevlastníte už predchádzajúcu edíciu pre konzoly, tak Ultimate Sith Edition stojí aspoň za vyskúšanie.


Užívateľské hodnotenia - Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition

to je taka popičofka lepisu hru som nehral.. :D a kot je velkym fanusikom Star Warsu mi da určite za pravdu :)

Dark Side is your ally ;)

We are Siths! :D

+16 Dobré Zlé
pekne je to spracované aj príbeh je dobrý či grafika a hlavne je to ďalsia super starwarska ktora sa da s radosťou hrať a za ktoru sa nemusia hambiť !


+9 Dobré Zlé
Myslim si ze daleko prevysuje titluli ako boli Jedy knight: Jedi outcast alebo jedi knght. Realita objektov je super ale troska ma stve ta hlupa kamera pi boji s Jedijmi

+5 Dobré Zlé
Ano rozhodne toto je najlepsi Sw aky kedy vznikol
+
Dobre ovladanie
Pekna grafika
Pribeh
System skillov

-
Snad len tie hw naroky

+5 Dobré Zlé
je to asi najlepsie star wars ake som kedy hral,grafika tak isto dobre spracovana , ak si vsimnete jedi-ovu tvar dost realisticka podla mna a hratelnost podobna ako na ostatnych star wars takze celkovo sa mi to paci

+5 Dobré Zlé
Táto hra si naozaj zaslúži 100%.Už som ju prešiel a mám chuť ju prejsť znovu.Skvelý režim sily.Super hra.:D :D.....


+3 Dobré Zlé
skvele a jednoznacne jeden najlepsi star wars z hier .. Velmi jednoduche myslim ze by este mohlo byt viac kombo utokov s mecom ale naopak s tou Force power je to vynikajuce velmi dobre spracovana hra v ktorej sa nachadza dobra hratelnost a vymakanejsia grafika skratka 90 %...


0 Dobré Zlé
Super hra ale skoda ze to je tezka hra myslim konfigurace. taky je tam skoda ze nemuzete opakovat mysi na kashyyku

0 Dobré Zlé
podla mna dobra hra ale celkom ma stve ta kamera pri boji s bosmi ale aj tak 100%.stale ju hram a ma bavi!!!

0 Dobré Zlé
plusy: grafika, interakcia s prostredím, fyzika, používanie sily, chytľavé upgradovanie postavy, celkom fajn dej
mínusy: lineárny postup, nemožnosť nastavenia detailov obrazu, z času na čas dobrý dojem kazí kamera, chyby v hre (nie je ich veľa), podľa mňa dosť nesprávne a zbytočne zakomponované tri nové planéty :(

Celkovo som však s hrou spokojný, prešiel som ju už trikrát a stále má čo ponúknuť. Aj napriek mínusom vrelo odporúčam, určite jedna z najlepších star wars hier na trhu pc.

0 Dobré Zlé
Wáááááááááá supeeeeeeeeer nemam slov proste uzasne skvely putavy dej genialna grafika a kazdy fanusik star wars sa potesil ze su tu realne postavy ako Darth Vaider a inyyyy....proste ak sa tato hra niekomu nepaci tak potom nevie co je dobreeee :D Mna tato hra dostala ...uplne :D

0 Dobré Zlé
Star Wars po novom!! Nove Hviezdne vojny sa odohravaju medzi 3 a 4 kapitolou vo filme,a podarila sa?? URCITE!! Dej hry sa odohrava na rozlicnych planetach kde chodite,skacete,mecujete sa ale hlavne vyuzivate svoje schopnosti. Tie si môzete vylepsovat ziskanymi za skusenostne body,alebo tym ze najdete zltu "truhlicku" v ktorej je raz jeden bod alebo novy svetelny mec,novy oblek alebo par skusenostnych bodov. Comb tu sice vela nieje ale aj tie vam vystacia. Rozhodovanie "pribehne" len raz v celej hre a aj to na konci,ako a preco uz pisat nebudem.Grafika je celkom slusna ale tie HW naroky su neskutocne a kazia zazitok z hry ked vam to seka alebo ako mne aj sem-tam pada.
Verdikt:
Slusny nastupca serie Star Wars kde sa ujimate velenia Dard Veidrovho ucednika.
85%

0 Dobré Zlé
Velmi pekne spracovana hra.Plusy: grafika, ovladanie, pribeh. Minusy: velke hardwarove naroky, velkost hry, nastavenie graf. moznosti v hre (jedine co sa da menit je rozlisenie inak hra bezi na max. detailoch).Verdikt: Odporucam, najme nadsencom SW ;)

0 Dobré Zlé
Force Unleashed je prekvapenim do rad Star Wars. Prinasa novy dej, celkom zabavne novinky, peknu grafiku ale kopu stereotypu ktory trva od zaciatku az dokonca a to kazi celkovy dojem z hry. Keby do toho tvorcovia dali viac napadov a odburali by nudu sposobenu linearnostou a stereotypom islo by jednoznacne o 80% + titul. 75%

0 Dobré Zlé
+ hratelnosť, príbeh, upgrady, kombá, force griph, fyzika, grafika, zvuky, zmena skinu postavy
- optimalizácia, technické bugy, občas frustrujúce, miestami stereotyp

0 Dobré Zlé
Je to pařba jak řemen. Všechno je super. 2 % strhávám za nevím za co. Nechávám si rezervu pro lepší hry, jako Marvel Ultimate Alliance. 98% a palec nahoru.

0 Dobré Zlé
Má skvelý príbeh. Páči sa mi že je zasadená do pôvodných filmov. Čo sa týka grafiky. Uspokojivá. Dávam 95%

0 Dobré Zlé
Zaujímavý príbeh, prakticky neobmedzené možnosti ničenia prostredia a nepriateľov robí s tejto hry príjemnú zábavu avšak veľmi krátka kampaň je sklamanim :)

0 Dobré Zlé
SW The Force Unleashed
+grafika
+hratelnost
+pribeh
+upgrade
+vyberat si medzi dobrou a zlou silou

-kratka hratelna doba

0 Dobré Zlé
Tato hra je velmi stereotypní, vpodstatě pouze zabíjíte nepřátele, co vám přijdou do cesty. Opravdu mě bavila první mise, za Darth Vadera, zatímco začátek za Starkillera byl velmi slabý. Na nejtěžší obtížnost na začátku umíral téměř okamžitě. Někteří bossové jsou stereotypní, taktéž s velkými potvorami, jako je rancor, toho nemůžete moc udělat. Poslední 2 fighty, Darth Vader a Darth Sidious, byli perfektní. Animace na koncích bojů pěkné, až na to, že většinou dorážíte Force pushem (další stereotyp). Ale jinak se rozhodně oplatí si tuto hru zahrát, zvláště jste-li star wars fanda.

0 Dobré Zlé
V porovnaní s geniálnou RPG sériou od BioWare je toto len recyklácia sveta Star Wars. RPG prvky tu síce sú (za čo veľká vďaka!), no inak ide o klasickú akciu, viac-menej arkádového stereotypného štýlu.

0 Dobré Zlé
Miluju Star Wars a toto je pro mě zážitek. Fantastická hra a VYNIKAJÍCÍ grafika. 2 konce? No alternativa me nevadi ale vadi me ze Vader zdechl, nejhlavnejsi a da se rict nejmocnejsi postava SW a sunda ho jeho ucednik, ale co uz. Jinak je dobre videt ze je to rychle predelana hra z konzole ale to mi nevadi, ovladani je v klidu. Obcas naky ty vykreslovaci bugy nebo i typicke Acivision problemy se zvukem (nekdy). Ale porad supr hra, 2008 a takova grafika? Ktera jina hra neco takovyhleho v te dobe melo? Supr pribeh i celkem slusna hraci dobra, celkem. Trosku me mrzi ze se 2krat vracite na stejne planety ale to je detail. Ale je to skvela hra a i pres tyto chyby si musim rict ze je to SW a konecne po dlouhe dobe (jedi knigh a academy) opravdu dobra hra. Dohral sem to milionkrat a nenudim se u toho ani ted.
+grafika
+pribeh
+rpg prvky a comba
+vyuzivani sily
mensi+ hraci doba a chut opakovani
+mise za Dartha Vadera :D (+ celkove jako postava ve hre :D)
+sympatak Starkiller
-naky bugy (bez patchu je jich tam pozehnane)
-velikost na hdd (25gb a kdyz se pacuje tak este 25g zalozni? to n..)


0 Dobré Zlé
Hra je dobra. Ma zaujimavy dej a peknu grafiku. Odpurucam,ale asi len tomu kto je milovnik star wars,napr:JA

0 Dobré Zlé
Tomuhle já říkám hra.Výborný příběh(kam se na něj hrabe Shephard z ME2),dobrá hratelnost,grafika,tutorial za vadera,precizní konec,tři bonusové mise navíc z toho 2 filmové no co by ještě kdo mohl chtít?
Jediná výtka je tedy těch 25giga na disku ale to se dá přkousnout.

0 Dobré Zlé
- citlivost mysi
- zadne titulky
- max 40 fps
- zadna moznost ukoncit, preskocit cutscenes
- zadny setting rozhrani a grafika vypada na 1080p tragicky

Jedi Outcast, ktery je o 7 let starsi, je 100% lepsi uplne ve vsem. Toto je snad nejhur udelany 3rd person game v historii. Nemluve o 2D soubojich inspirovanych z Naruto games, urcene na PSP.



0 Dobré Zlé
Celkem slušná a nenáročná rubačka z daleké, předaleké galaxie, která neurazí ani po skoro 15 letech od vydání (hráno 2023).
+ rubání zástupů nepřátel světelným mečem a masivní používání Síly (zejména blesky a odhazování), je zábavné po celou herní dobu
+ jednoduché ovládání
+ QTE nejsou tak hrozné a náročné, jak se všude píše
+ možnost změnit si herního avatara na některou z postupně odemykatelných postav SW univerza
+ bonusové mise na Hothu, v chrámu Jediů na Corusantu a na Tatooine nejsou dlouhé, ale známá místa potěší
+ ikonická hudba Johna Williamse
- příběh není součástí kánonu SW a jeden z konců vytváří alternativní časovou linii
- totální koridor, hře by slušel více otevřený svět
- konverze z konzole na PC je odfláknutá, zejména je to patrné v menu
- v boss fightech zlobí kamera (nejhorší je to bohužel v souboji s Darth Vaderem)
- nelze vyměnit jednoruční meč za světelné kopí ala Darth Maul, nebo mít dva meče
- hra mohla být delší (dohráno za cca 10 hodin)
- nevyvážená obtížnost
- mezihra se stahováním Star Destroyeru z oblohy pomocí Síly je o nervy
- nevyrovnaná kvalita leveldesignu
- bez návodu nemáte šanci najít všechny holokrony
- bonusové mise se zpřístupní pouze v případě, že na konci napadnete místo Palpatina Darth Vadera (alternativní nekanonická časová linie)

0 Dobré Zlé
-: bugy, loading v menu, slabé možnosti nastavenia grafiky, možnosť používať iba jeden svetelný meč, občas kamera a vypadávajúca hudba, niektoré pasáže hry, slabý obsah oproti pôvodnej verzii, optimalizácia
+: efekty, audio, hudba, atmosféra, postavy, RPG prvky, príbeh, svetelné meče a schopnosti, engine, quick time eventy, možnosť úpravy meča, nepriatelia, planéty, zábava, ovládanie
Verdikt: Rozporuplné vypustenie sily to byť! V tomto prípade treba súhlasiť s majstrom Yodom. The Force Unleashed to hrá na dve strany. Na jednej umožňuje prechádzku, respektíve zábavné decimovanie množstva nepriateľov na planétach známych z filmovej predlohy, no na strane druhej celkový zážitok z hry kazia viaceré nedostatky a bugy. Počas loadingu v menu si môžete odbehnúť do obchodu, kvôli optimalizácii hry. Občas sa zasekne niektorý boss tesne pred jeho dorazením, a jediné čo môže nasledovať je loading. Niektoré pasáže hry pôsobia jednoducho a iné zase ako nočná mora. Napriek týmto negatívam, hra pôsobí obstojne a nerobí hanbu značke. Príbeh si dokáže získať hráča, to isté platí o atmosfére bojov vďaka jednoduchému ovládaniu a kombo systému. Do hry sú zakomponované aj RPG prvky. Hráč si môže postupne odomknúť viaceré schopnosti. Škoda, že najväčšiu tanečnú zábavu si možno užiť až v záverečnej časti hry, ktorá plynie rýchlo a za 10 hodín je rozprávky koniec.

-1 Dobré Zlé
100%mpuco1
je to super hra skoro najlepsia aku kedy vydali.... napr. tie detaily ako sa drevo lame a tak... odporucam stiahnut a aspon vyskusat


-1 Dobré Zlé
peckova hra super a vobec neme vysoke HW naroky je dost velka ale nevadi dlhsie sa instaluje ale urcite ne hodinu a na druhu cast sa tesim bude urcite peckova

-1 Dobré Zlé
Hru hodnotím veľmi kladne, pretože, odkedy som ju zapol a začal hrať ma veľmi chytila .. Po čase sa však veľa veci opakuje ale aj tak to stojí za hranie. Grafika nie je zlá ale ani úžasná .. Podarené je že sa môžete kedykoľvek prezliecť do iného obleku alebo si zmeniť farbu mečov..

-3 Dobré Zlé
dobra hra,zabavna , ma aj nudne časti , ale tych neni veľa
ale musim povedať že keby tam nedali to ťahanie star destroyeru k zemi ,bola by to oveľa lepšie

-3 Dobré Zlé
Zlá hratelnosť, netreba nad ničím rozmýšlať len ísť a všetko čo sa pohne zmátiť... Stereotypné ťahy. Čo sa týka príbehu je viac než trapný

-4 Dobré Zlé
Skvelá hra. Možno na začiatku trošku stereotipne ale ku koncu fakt skvele. Hlavne RPG prvky a vylepšovanie schopnosti a vyberanie si svetelneho meča pretože ina zbran nieje. pri hrani využijete hlavne velkú zasobu komb.
V hre hrate za Vaderovho učedníka, ktoreho našiel na jednej so svojich misii ked mal zabiť jedi majstra. Vader ho vycvičí a vychova tajne bez cisarovho vedomia. Postupne prenikate a vživate sa do pribehu kde mate ulohu zabit určiteho jedi majstra. takže na zaver skvela hra vela vojakov pekna grafika a skvele zvukove efekty. Na kvalite hry ubera jedno. Žiadny multiplayer. skoda inak skvela hra 90/100

-5 Dobré Zlé
Na to že hra má !! 25 GB !! jsem čekal tak 100x víc, je tam slabá grafika, zbytečně přeplácané, a krátká hratelnost. Ale zase plus musim dát tomu že si můžete vylepšovat postavu nebo si dokonce změnit samotnou postavu, ale nechápu proč je ta hra takto veliká a přitom v ní nic moc neni. Bohužel, čekal jsem víc.

-5 Dobré Zlé
+ interakcia s prostredím, veľmi pekná grafika, fajn príbeh, ovládanie, hudba SW
- neskutočná veľkosť 24GB to je chorééé!; nemožno meniť nastavenia grafiky čo je pri takomto titule priam trápne; otrasná kamera pri finálnych súbojoch neskutočne kazí celkový dojem z hry

-5 Dobré Zlé
Tato hra ma dostala najmä po tom co som si cez vikend pozrel vsetkych 6 dielov SW plus Klonove valky.grafika je nadherna ale nemozem si pomoct ked tu hru zapinam mam pocit ze v ruke drzim joystick a sedim za X-boxom alebo PS a nie za mojim compikom. a to nastavovanie grafiky(resp. nenastavovanie) je vazny ulet.odradi to nejedneho hraca.a 24GB sa da charakterizovat naozaj len slovkom chore...inak hra velmi pekna.svihanie svetelnym mecom dostane nejedneho fanusika SW:D...

-5 Dobré Zlé




99%Zugo



85%Ben


100%msior2

100%misor


90%qwue

75%puck

100%simak

100%Tomy77




100%misor2



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |