HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21199
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 13131 užívateľov

Hry > Worms Blast > hodnotenie


Worms Blast
76%

Moje hodnotenie - Worms Blast





Recenzie - Worms Blast

Zajímavé zpracování populárních wormíků. Ačkoliv je hra vcelku pěkná, stráží jí bohužel obrovská obtížnost některých levelů. Pokud máte však rádi logické hry, nejspíše vás bude bavit.
Celkovo je to kvalitná hra s pekným prevedením a svojou mierumilovnosťou určená hlavne na odreagovanie sa aj pre deti. Len neviem, ako deti budú zvládať náročné levely, ktorých je v hre viac ako dosť. Tam im možno bude treba trochu pomôcť. A s tým odreagovaním som to asi tiež prehnal, lebo tu sa človek viac nanervuje ako ukľudní. 20-30 krát hrať ten istý level nie je sranda, stresovať sa pri tom, znervózňovať sa, keď nezamierite presne, raketa preletí za okraj obrazovky a následne vás sundá chladnička :) Ale aj tak to nie je zlé a hra určite poteší a trochu vás odtrhne od ostatných krvákov, ktorých je viac ako dosť.


Užívateľské hodnotenia - Worms Blast

-: hudba, občas frustrácia, postupný stereotyp, absencia multiplayeru (na Steame)
+: grafika, dabing, zábava, nenásilnosť, herná doba, multiplayer, červy, živly, dizajn, mapa, lokácie
Verdikt: Bojové červy sa tentokrát snažia priblížiť aj mladšiemu publiku a preto autori titulu Worms Blast ubrali na násilí. Streľba sa zameriava predovšetkým na demoláciu rôznych hexagonov, bedničok a terčov. Prípadne naopak ich vyhýbaniu sa. Hra je rozdelená do troch častí s rôzne zameranými úrovňami. Puzzle predstavuje adventúru, kde úlohou hráča je záchrana sveta. Tournament je možnosť voľby rôznych úrovní s úlohami, no najzábavnejšou časťou je VS mode, konkrétne Deathmatch. Ten tentokrát predstavuje kombináciu starých Worms a tetrisu, za asistencie rôznych živlov. Hráč alebo hráči si môžu zvoliť z celkovo 9 postáv s rôznymi vlastnosťami. Niektoré z nich je potrebné si sprístupniť pri záchrane sveta v rámci advetúry. V priebehu jej hrania možno naraziť na extrémne náročné úrovne, ktoré môžu znechutiť hranie. Hra sa postupne dostáva do stereotypu a jedinou záchranou je Deathmach alebo v prípade starších hráčov návrat k predošlým dielom série.

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |