HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21180
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 23814 užívateľov

Užívateľ > Craigs > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Zábavná, free MMORPG to, asi nebude.Velký, stereotyp na hru napr. World of Warcraft.Hra, má nudný tutoriál, a zdhavý
Tak, isto a ako aj Tower Of Eternity je tu výborny pet system, ktorý robí, velké plus.
Assault od Tower OF Eternity sa, velmo nelíšý, len v Assaulte sú nové raidy... Ale mne sa páči na Assault On Balaurea vynovený Pet System z 2 novinkamy, Ress peta a tá 2? nehajtesa prekvapit :)
Aion, je na CryEngine, je to pekný engine ale zastaralý, ale na MMORPG velký pokrok z grafikou, na Aione sa mi, najviac páči systemy, ako aj talentov ale aj Pet System to robí velké, plus.
ANNO 1440 je samostatná, s porovnaním iních hier (Stratégí) je Anno 1404 asi tá najlepšia ale nerovná sa BFME alebo Warcraftu.


Assassins creed, prináša svet assasinov ktorý chcú, mat mier na svete.Ale, templári im to kazia.Dajte, sa do role Altaira a spravte mier!
Assassins Creed: Revelations , mne sa tu páči že, zakončili príbeh Altaira ktorý, toho vela spravil pre Assassinov.
Má jednoduchú grafiku ktorú len tak na hrách dnes nenajdete.Barbarian splnil čo som odneho očakával.Je, trochu hra aj adventúrna.
Amatérsky pokus.Táto hra bola robená kôli sláve.Už to nieje, klasika ako bývala.Uplne, iné ako predošle BFME.
Ktorá, hra je najlepšie v roku 2005 ? Battlefield 2!B2 ponúka, Mutliplayer a Singleplayer nemá, síce kampań,ale na hre si dali tvorcovia záležat.
Battlefield 3, je dobrá akčná hra. Beží, na engine - nie na Unreal Engine 3, ani na Cryengine 3 ale na FrostBite 2.0, je to dobrý a pekný engine, a myslím si že patrí medzi, najlepšie. Battlefield možno vyzerá, ako Call of duty ale nieje!
V, tomto packu sa pridali mapy zo Battlefield 2, ktoré bežia na engine Frostbite 2 novšiom.
nové zbrane...
Battlefiled Play4Free je stred medzi Battlefield 2 a Bad Company 2.Hra, má multiplayer odfláknutý.Hra, nieje taká rozsiahla ako 2 alebo BC2.
Battlefield Bad company vyhráva súboj, zo Call of duty MW2.Hra, má krásnu grafiku :))
Dost, kvalitné je tam Inteligencia :) ale 99% je dost nie?
2007, je čas ked su dobré hry.BioShock naplnil moje túžby, v tak aj ovládaní tak aj v grafike.Nemá, cenu ho dávat do z rebríčka lebo táto hra nespadne.
Modern Warfare, na PC nieje, nalepší.Najlepší je, na Xbox 360.Ale,stále je to dobrá hra. 99% Už ma, nič nenapáda, čo by som napísal ale aspon že to má velmi, dobrú kampan :)
Call of duty 5 nieje Call of duty, je to nejaká akčná hra ktorá má mód zombie, ktorý mna už na plno odradil že je to Call of duty.To, je tak asi všetko čo chcem povedat alebo napísat.
Ja,tu nič poriadne na tejto hre, nevidím, grafika je krásna.Ale, hra je zbklá.Vyknem, tvorcom že, znižte cenu aspon o 25%.CoD Black Ops je stereotyp.
Ano Treyarch to dokázal! Ja som si vždy myslel, že len počítače sa dajú repasovať. Ale, Treyarch to napravilo. Repasovali CoD : Black Ops 1.
Call of duty Modern warfale súboji zo Battlefiled Bad Company.Ale, túto vojnu akoby prehráva, ale to nič nemení na hodnoténi,hra je velmi,dobrá :)
Call of duty ? Nie je Call of duty je to len akoby remake Modern warfare 2,stereotyp.Hra, neprináša nič nové.
Counter strike, je najhranejšia Multiplayer akčná hra.Ponúka Multi-Player a Singe-Player.Ked, som to hral v roku 2003, tak sme z kamošmi hrali a, ked sme vyhrali tak sme povedali uf!
V roku, 2004 vyšiel, Source z kamošmi sme si to hned kúpili, a hrali.Natchlo nás, to viac ako pôvodný Counter strike.
Ešte, dokým výjde 2, tak som si kúpil jednotku.Ťahovo-výborná hra(Stratégia).
Paradox Int. sa, preukázal že je, firma na nízkej úrovni.Ale, Crusader Kings, sa preslávil.
Výborná hra, musím uznať, ale aj výborná grafika. Multiplayer je tiež výborný, určite adept na hru roka, ale aspoň pre mňa.
Akože neviem ako vy, ale ja som túto hru hral dosť dlho. A nemám pocit že to bolo 5 hodín. Graficka stránka hry je že už ju môžeme považovať za najlepšiu zo všetkých. Páčil sa mi aj Multiplayer. Napríklad Hunter Mod, kde ste boli dvaja Huntrovia a mali ste pozabíjať ostatných CELL. Hral som to na XBOX360 a musím povedať že hra je výborná.
Deus Ex Human Revolution, mi pripomína Half-Life len iní príbeh.hra, je stereotyp na tú, grafiku velké požiadavky.75%!
Pokiaľ hráte Online Mód nič Vás nezklame. Ale keď hráte Offline Mod, tak si poviete že je to hrozná hra.
Hra sa líšy, od minulom Falloute tak že je z 3D pohladu.Príbeh,grafika,hratelnost všetko do do seba zapadá Fallout je poriadna RPG lebo všetko je v nej čo jej patrí.
Gothic, stáry dobrý Gothic.Hra, je ako starý Gothic len má krajšiu grafiku a lepšiu ovládanost.
Gothic sa dá, prirovnat k hre The Elder Scrolls 4 Oblivion.
GTA IV : Episóda Liberty City, pôsobí dobrým, dojmom.Je, pekná grafika, Rockstar Games je velmi, dobré štúdio ktoré, si dáva, na hrách zaležat. :-))
Guilda? je Guild wars,hra je jedinečná,nevýzerá ako World of Warcraft alebo Ultima Online.Je to, hra ktorá po niakej MMORPG neopakuje.No ale ostáva mi, hodnotit takto 100% :-)
Titulný Guild Wars 2 nahrádza hru Guild Wars. Kvalitné spracovanie zaujme fanušikov aj Guild Wars ale aj WoW. Uživateľ Tom52, ktorý tu napísal recenziu, sa s tými chybami mýlíl, lebo tento patch ktorý tu je základný, potom má prísť opravný, ktorý tie drobné chybičky napraví.
V podstate, hra nemá mesačné poplatky, len treba kúpiť si originálnu verziu, zavádzajúca cena je 39,99€.
Hitman: Absolution si určite nájde pokojné alebo skôr krvilačné miesto v najlepších hrách roka 2012.
Hunted je výborná hra, ale je bez príbehu čo ničí tuto hru.Pekná grafika,kampan... Ale 85% je dobre hodnotené...
Kingdoms of Alamur, sa prejavil ako dost dobré RPG.
Čakal by som, aby urobili aj pokračovania.
Ale, nemá na Dragon Age.:)
Som fanúšik LOTR, ale LEGO ma nikdy nechytalo. Až dodnes! Dobrá atmosféra, výborný Co-Op. Sector.sk má tam len 70%. Asi im tam chýba EA.
LineAge2, je pokračovanie hry, Lineage.Hra, pôsobí dobrým, dojmom.Výborne, dungeony,armor, rasy a classy.
Lineage hra je velmi, dobrá dobehla hru Ultima Online na ktorej robil Richard Gariott ktorý robil v NCSOFTe na Tabula Rasa.Lineage je skutočná, MMORPG.
Jediná hra, ktorá bola robená podľa filmu, uspela.Ale predsa kniha je vždy lepšia ako film.Táto hra je skvelá/jedinečná.
The Battle For Middle-Earth 2 sa odohráva pred 500 až 3000 rokov, ako bol Pán Prstenov.
Hra, nezaberá na disku vela GB, možnost je tu vytvorit vlastného hrdinu.
Záchra,záchrana a záchrana a posledný krát, záchrana !Návrat Krala sa začína, U Rohanov presne v Helmov-žlab...
War of the ring? je dobrá, hra?Je, to len dobrá hra kvôli, príbehu.Ktorý, vytvoril JRR Tolkien.
79% je asi kvôli, príbehu...
Tak, či onak Mass effect 2 je najlepšie, z celej série Mass effect.Mass effect 3 ponúka, masívny multiplayer, 4 módy, vylepšovanie postáv.Príbeh sa nejak nezmenil, ale ide v tomto dieli o planétu zem, kde mi žijeme.
Najlepšia vec ktorá je v Max Payne je možnosť mať Dual-Gun. Grafikou hra nieje zle. Prvé dva dieli niesu ako tento nový. Tak isto ten MP3 je evolučná hra, ako MP3 Prehrávač.
Metin 2, je populárna MMORPG, pre ludí ktorý nemajú peniaze.Majú, to radi že je to Free-To--Play ale, radím Vám stiahnite si radšej, alebo kúpte Guild Wars cena je 10€.Ked, si zahrám túto hru tak si pomyslím jednu vec a to je toto ,, Made in China ´´
Najlepšia hororová, hra v tomto roku ! Masívna, kampan ale tvorcovia dokašlali grafiku, ale nieže je škaredá, ale má velké, požiadavky.
- 7-10 hodín kampaňe
- Grafika
- Optimalizácia
- Príbeh

V tejto dobe je to dĺžka kampaňe úplne normálna, takže ja som s tou dĺžkou nemal taký problém. Možnosť je mať 2 konce.
M&M, 100%? nie ale až taká hra, zla nieje, má dobrú grafiku,hratelnost ale 82% uplne stačí... :-) By, som klamal že ma hra nezaujala.
Minecraft,Sandbox = SandCraft.Notch, má veľké nádeje, z teamom Mojang AB.
Minecraft je builderská, hra ktorá zaujme kockamy ako lego.


Hot Pursuit je zrietkavá hra. Keď pretekáte nemusíte byť prvý aby ste postúpili. Dopĺňajúce nitro je tiež dobrá záležitosť. Prvé auto Porsche Boxster až po Buggati, Pagani...
Kde, je ten starý postal ? Preč,...Hráte, to 2 hodiny a potom poviete ,, Núda "
Hádam, to je asi jediná vec čo, chcem tu povedat.
Resident Evil ORC, nevedelo čo zo sebou. Začnete hrať, a bude to ako u HUNTED. Hra má aj Multi-player, ktorý Vás možno naštve.
Len system talentov je dobrý ale, to je asi tak jediná vec čo je dobré na hre!Hra, zo začiatku vyzerá, dobre ale potom je to to isté.
Výborný zážitok, pekné ukončenie hry, bezchybne pokiaľ chcete hrať RTS z krajšou grafikou máte tu vypeckovaný Starcraft 2 : Heart of the Swarm. Mna bavil od začiatku, ale zasa mám pociut že to bolo kratšie než Wings of Liberty.

kerberos ( uživ. recenzent ), máš tu recenziu hroznú, zápor máš že to pôsobí ako datadisk, ale to je datadisk, potom máš že nová rasa, ja som si žiadnu nevšimol.
Musím ta priznať, že Sci-fi hry ma vôbec nebavia.Ale táto, je výnimočná.Ale s porovaním z hrou Warcraft, je StarCraft nulový.Príbeh, na StarCraft je sci-fi.
Stronghold 3 je trocha, otrasná hra.
Ale, má dobrý SinglePlayer,aj ked nemá lepší ako v, Stronghold Crusader, ale no čo už
Myslím, si že dost, dobre hodnotím túto hru 80%.
100%, plný počet, a prečo? Stratégia ku ktorej, nechýba nič. Aj, ked má pár bugov.


Bluehole : "Tera zosadí WoW a nedovolí aby Guild Wars 2 porazilo Teru." Citát od Bluehole. Nemám chuť sa ktomuto vyjadrovať.
Tvorcovia hry by, mohli porobiť :) veľa vecí je tu ofláknuté.
Na hernej scéne toto sa nepreslávilo . Horor ako horor no nie?
The Elder Scrolls najlepšie RPG?Hra, pôsobí výborním dojmom ale pokladat, ju za najlepšiu RPG, je absurdné, hra nieje, zlá práve naopak velmi dobrá a kampan.
Skvéle pokračovanie ságy The Elder Scrolls. Z porovnaňím z Oblivionom hra je dosť podobná, ako všetky hry tejto série.


Už je to pár rokov, pred vydaním prvého LOTRO a predsa sa veľmi nelíši. Grafická stránka je ako u bežných MMORPG, ale hodila by sa zmena. Inač pekný rožšírujúci prídavok.
Príbeh, je najlepšie na tejto hre, a ešte grafika, okolie.Ale, Shadows of Angmar je asi najlepší datadisk celého LOTR Online.
Conquest neprináša, nič nové ohladom hry.Možnost po čas hry menit hrdinov.Ale, hra neni až taká dobrá,ako sme čakali..
EDIT 16.11.2011 : War in the North je lepší než Conquest ak chcete pozrite si Recenziu.
Hra, Lord of the rings je velmi dobrá, trošku stereotyp ale na hre to podla, mna nič nemení,toutov recenziou chcem len ukázat ako Snowblind zachránil Pána prstenov, po vydaní Conquest
Witcher 2 je jedinečný.jedičný je možno grafikou možno príbehom, alebo možno aj zobrazenia na hru.A už, som zistil prečo je to hra nad 18+,.
Adept hry roka 2013 :) V hre avšak chýba jedna chybička krásy, a to je moment, keď musíte stláčať na rýchlo tlačítka, a keď to nestihnete musíte sa vratit na Jackpoint.


Najoblúbnešia a Najzábavnešie MMORPG v tých, rokov 100% ako vyšitých.Alebo mýlim sa ?
World of warcraft je velmi dobrá hra...
TBC - Velký pokrok
WOTLK - nové zóný
Cataclysm - Jééj Blizzard vytvoril MMORPG ktoré sa volá po wowe a je to otras!
Nová, recenzia na WoW Cataclysm... 4.3 Patch zahránil prvky Cataclysmy síce nie všetky ale nad 50% áno.Boj, medzi Alexstrazsov a Deathwingom sa deje v patchy 4.3 tak asi nenechajte újst raid Dragon Soul.
Mists of Pandariu sa dalo hrať skôr na oficialnom serveri. PVP Datadisk? Kde je príbeh? Kde je skutočný svet Warcraftu? V Pandárii nieje.
Velmi, dobré pokračovanie dobrej MMORPG.
Novinky?
Blood elf a Draenei, a pribudol nový svet Outland ktorý, je dokonalý.
Recenzia na túto, hru nieje síce bohatá ale zasluži si to, aspon poriadne hodnotie.100%
Tento, datadisk nieje tak rozsiahlý, ako TBC ale nadruhej strane tu pribudol class - Death Knight.Majú, vlastnú zónu v ktorej sa expia.Ale už hra, nieje tak dokonalá ako bývala, ale stále je to dobrá, hra.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |