HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6035
12908
1687

Online 38368 užívateľov

Hry > Act of War: High Treason > hodnotenie


Act of War: High Treason
82%

Moje hodnotenie - Act of War: High Treason





Recenzie - Act of War: High Treason

Datadisk High Treason nabízí poctivou příběhovou kampaň, která si co do kvality a propracovanosti nijak nezadá s tažením z původního Act of War. Zpestřením jsou pěkné námořní bitvy, ale na druhou stranu hra stále trpí pokulhávající umělou inteligencí. Nových pozemních jednotek je jinak poměrně málo, nehledě na to, že dějovou linii jste opět nuceni hrát pouze za Američany.
Act of War: High Treason je jeden z najvydarenejších datadiskov, aké sa objavili na hernom trhu. Prináša rozsiahlu dynamickú kampaň, doplnkové jednotky a technológie, námorné súboje a nové možnosti a módy pre sieťovú hru. Hra je trochu náročnejšia na hardvér a vysoká obtiažnosť tiež nesadne každému, ale ak ste si obľúbili pôvodnú hru, rozhodne nebudete sklamaní.


Užívateľské hodnotenia - Act of War: High Treason

100%Latin
tejto hre nic nechyba je kvalitna velmi pekne spracovana graficky aj hratelnoste frakcii tam je asi 3-4 neviem presne jednotky su detailne spravene ako m1a2 abrams tank ci ako to je a ine konecne je tu aj dobra pechota ktora je schopna m203,AP nabojmy alebo raketometmy znicit tanky a lietadla nie ako v niektorych hrach kde je nepouzitelna akcie su velke dmg je rozdielny podla toho kde trafite ci do pancierovania v predu ci priamy zasah do motora zatikanie nepriatelov je sranda ak stihate aj ta moznost ze ak vas vojak padne mozte ho vyliecit je tam aj ranking zacinate ako zelenac a postupne ziskavate šarže proste pecka urcite stahujte kupujte a tak dalej

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |