HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 8655 užívateľov

Hry > Medieval II: Total War > hodnotenie


Medieval II: Total War
88%

Moje hodnotenie - Medieval II: Total War





Recenzie - Medieval II: Total War

Medieval II rozhodně nepřináší tolik změn jako před dvěma lety Rome: Total War, nicméně rozhodujícími faktory jsou středověké prostředí, vynikající atmosféra a velmi působivá grafika. Aby však tato hra mohla dostat hodnocení přes devadesát procent, muselo by v ní být více inovací. I tak vám ale poskytne spoustu zábavy - jak při hraní tahové části na mapě tehdejší Evropy, tak při epických bitvách s obrovskými zástupy rytířů ve zbroji.
Je škoda, že Medieval 2 okrem grafiky neprináša žiadne výrazné inovácie a obsahuje len zdokonalené prvky z predošlých hier tejto série. Napriek tomu, hru nemôžem inak, ako odporučiť, hoci ja osobne pociťujem trochu sklamanie, že Total War sa vydáva cestou komercie. Pre všetkých milovníkov RTS je to však jasná voľba a určite si titul naplno vychutnajú. Medieval 2: Total War nerobí hanbu svojim predchodcom, no do žánru RTS neprináša nič nové.


Užívateľské hodnotenia - Medieval II: Total War

Toto je staratégia s neuveritelnou umelou inteligenciou. Je to nejlepšia stratégia všetkých čias. Osobne si potrpím na hry ktoré sú strategicky náročné a toto Medieval II Total war určite splňa. a ked som vyskúšal mutliplayer tak som pochopil úžasnosť tejto hry

+10 Dobré Zlé
100%LARAX
proste pecka medzi strategiami jr to realne skvele tahy taktiky no proste vsetko odporucujem kaydemu

+9 Dobré Zlé
Hral som ju asi tak 5 mesiacov s prestavkami a stalo to za to. AI je fakt na vysokej urovni , ale ak si chcete uzit hru tak si to dajte aspon na hard. Grafika je asi jedna z najlepsich, samozrejme ak mate dobry comp. Caka na vas viac ako 15 hratelnych frakcii v mode KAMPAN a vsetky okrem rebelov v mode BITVA. Samozrejme tu su aj neake tie chyby , ale neako sa nane nemozem rozpametat , je ich malo. No co na zaver..... ODPORUCAM!!!

+8 Dobré Zlé
je to jedna z najlepších stratégií. Dajme už konečne zbohom stratégiám kde zoberieme všetky jednotky jedním ťahom a neorganizovane sa vrhneme na nepriateľa. Oproti Rome Total War je tam veľa nových prvkov a zmenila sa aj náročnosť hry. Je to jednoducho senzačná hra. Takticky a aj fyzicky geniálna Dávam 98%

+8 Dobré Zlé
Rozhodně nejlepší ze série total war. Opravdu skvělá AI, ale i tak doporučuju stáhnout patch, protože se pak to hraje ještě líp. Grafika je nádherná, a v mojem žebříčku nejlepších her je hned 2. první místo samozřejmě obsadil CoH, tato hra sice tak po 10-20 hodinách TROCHU omrzí, ale i tak je stále dobrá. Btva jsou opravdu skvělé, multiplayer taky super, takža mi z toho vyšlo 95%, to je dost velká kvalita.

+6 Dobré Zlé
Genialna hra, prepracovana jak prasa,s kopou moznosti a nastaveni pre secko mozne, jedna z naj hier najlepsia strategia urcite.

+6 Dobré Zlé
90%FIGY
PLUSY:
+ Spracovanie (jednotky, budovy, hrady a mesta, pápež...)
+ Po patchu dobrá diplomacia (lepšia než v Rome TW)
+ Grafika
+ Je tam všetko dobré z Rome: TW ;-)

MÍNUSY:
- Málo noviniek oproti Rome : TW (minimum čo sa tyka zásadných zmien)
- Stále chýbajú námorné bitky

+6 Dobré Zlé
Je to velmi dobra a pekne urobena hra. Hlavne s tou grafikou pokrocili. A tie bitky spracovali o 100% lepsie ako u Rome TW a dalsich.

+5 Dobré Zlé
Najlepsia strategia zo stredoveku na trhu.. aj ked bola horsia ako predchadzajuca verzia - Rome Total war ale stale ma svoje caro..

+4 Dobré Zlé
vynikajúca hra mám rád hry kde víťazstvo záleží aj od schopností a nie iba brutal sila ako napr. vo warcraftovi
k plusom patrí lepšia grafika než v RTW stredovek nove frakcie oproti medieval TW a objavenie ameriky to bola fakt zabava proti tym aztekom najmä ked som prišiel s mušketami:))) a dalej ine detaily su dobre spravene naprikladjednotky a ich vyzbroj po vylepšeni atd.
k minusom len to že mam slaby comp,stale nedostupne namorne bitky (už sa tešim na Imperial TW či čo to bude) a malo inovacii oproti RTW inak hra ma bavila a doporučujem aj tym čo na strategie nie su aspon može kukat (ako moj kamoš) ako sa vojaci biju medzi sebou:))

+4 Dobré Zlé
super hra grafika je na urovni nechce to nejake unikatne poziadavki.
+grafika
nejde tam len o silu treba aj dobru strategiu
pestri viber narodov aj vojakov

- asi ziadne neexistuju az na par chbiciek
ked vidite kupte a nevahajte.jednoducho povedane super hra

+3 Dobré Zlé
fakt krutá hra pre tých čo majú radi obdobie stredoveku.mňa táto hra ohromila pri prvej bitke,pri prvom ťahu no fakt super.dobra grafika ale nemá to na Empire.

+1 Dobré Zlé
100%palli
100% kvalita , 100% hratelnost , 100% grafika , 100% u mna 3> . Je ale je to super hra len skoda ze je tam vela barbarov a kompromituju moje jednotki ktore sa potom k nim pridaju.

+1 Dobré Zlé
Pojem Total War je v herním průmyslu synonymem pro výrazy typu veliký, ohromný a pokračovatel strategické série, navazující na Medieval I, má tyto znaky ještě znásobit, tudíž nabídnout masivnější bitvy tisíců vojáků na rozlehlých bitevních polích. Zasazen bude samozřejmě do středověku, geograficky do oblasti Eurasie, severní Afriky a Ameriky.

Při komandování vojska bude důležité dbát, kromě z předchozích dílů známých faktorů á la morálka, i na počasí a pokud možno ho využívat ve svůj prospěch, jako to udělal Napoleon Bonaparte v bitvě u Slavkova. Za deště se budou jednotky pohybovat pomaleji a v mlze se pro změnu sníží dohled. V otázce taktiky bude hrát velkou roli i využívání prostředí.

Třeba když zablokujete cestu na planince, nepřátelské vojsko bude muset jít oklikou, která ovšem povede kolem kopečku, na nějž můžete umístit dalekonosné jednotky. Veškeré stavby, ať už jde o domy, hrady nebo zdi, by měly být plně zničitelné. Jednotky budou opět sbírat zkušenosti a napočítáte jich více jak 250 typů, od pěchoty, přes jízdu až po artilerii. Vývojáři většinu nadesignovali dle skutečných předloh a dobových nákresů. Hrát budete moci třeba za Turkovy, Angličany, Španěly, Mongoly či Aztéky..."

+1 Dobré Zlé
100%Duke3
nema chybu perfektna hra, len skoda ze ju mozem hrat len na najnizsich parametroch ale aj tak je grafika pekna

+1 Dobré Zlé
čo povedať grafika lepšia ako Rome ale ja osobne mám radšej staroveké ale naozaj veľmi kvalitne spracovaná hra

+1 Dobré Zlé
Medieval 2 sa naozaj vydaril či už po grafickej stránke alebo po zvukovej, ale lepšia hudba bola v Rome. Medieval 2 ponúka novú dobu hry a presunieme sa na bojisko stredoveku napr. do 100 ročnej vojny a iné konflikty, tiež je lákava možnosť osídlenie Ameriky. Teraz môžete verbovať väčšie armády cca 10 000, grafika je veľmi vydarená a celkovo veľmi pekná. Hra ponukne úplne nové jednotky a krásne si užijete stredoveké bitky a vylepšenia na ťahovej mape. Sklamaním je Ai, ktorá nie je moc lepšia od Rome skoro vôbec a hra obsahuje aj dosť chýb, niektoré ani neopravili z Rome. Asi najväčšie sklamanie je, že nepribudli skoro žiadné nové prvy, potom by sa hra mohla lepšie usadiť. Ale i tak na Medieval 2 si neprídu len fanúšikovia Total Waru ale aj začiatočníci. Rozhodne sa ju oplatí pridať si ju medzi ďalšie Total Wary.

0 Dobré Zlé
je to fajnova hry velmi dobre hra trocha mi to pripada ako bi to trocha obkukali s herousea ale to je faj 3d grafika nema chiba a data disk je lepsi je to dobre hra oporucam to vsetkim a davam 95 tak to dostalo ohodnotenie co to hodnotil pr scoore a ine odporuacam to vsetkym

0 Dobré Zlé
dalo by sa povedat ze najlepsia hra ale neprehanajme graficky je to perfektne urobene podla mna aj to dobivanie sveta je super a vojny su perfektne take realne prosto the best no...

0 Dobré Zlé
Naprosto vynikající strategie, výborná grafika, velké množství jednotek a map, ovládání není nijak složite a zvládne to každý začátečník. Můžu rozhodně doporučit všem, co mají rádi strategie...

0 Dobré Zlé
Pre mňa jednoznačne najlepší Total war. Je to vlastne ako Rome len to má nejaké úpravy a inovácie. Určite je to lepšie ako Empire alebo Napoleon. Stredovek je proste naj obdobie pre takúto stratégiu, neni nad to keď sa do seba pustia 2 línie tažkoodencov a navzájom sa masakrujú. Teším sa na Shogun 2 a sériu Total war odporúčam každému milovníkovy RTS ale aj ťahových stratégií!

0 Dobré Zlé
Vynikajúca, perfektná, skvelá hra. Perfektná grafika, bojové zvuky a hudba. Hra takmer presne popisuje stredovek a ďalšie doby. Väčšina deja sa odohráva v Európe a v blízkych svetadieloch.
V hre je množstvo ríš a kráľovstiev ktoré v tej dobe existovali napr.: Svätá Ríša Rímska, Byzantská Ríša, Maurovia a ďalší. Presný vojaci ktorý v tej dobe boli a oveľa ďalších vecí a preto 100 percent.

0 Dobré Zlé
Dosť dobrá hra - ponúka množstvo možností, hrateľných kráľovstiev (prekvapilo ma napríklad Uhorsko, na druhej strane absencia Českého kráľovstva, alebo Srbského kniežatstva), napriek očividnej snahe autorov o zachytenie vtedajších reálií, stále dosť historických nepresností, hra je určená zväčša pre komerčný americký trh...

0 Dobré Zlé
100%Seil98
Výborna hra.
+ Grafika
+ Prepracované boje
+ Množstvo jednotiek/ obliehacích zbraní
Ja tejto hre proste musím dať 100%. :D


0 Dobré Zlé
Ďalší diel v populárnej sérií historických stratégií od týmu Creative Assembly, ktorý tento krát hráča zavedie na bojového polia v Európe i v čerstvo objavenej Amerike, kde na ňom okrem iných nepriateľov čakajú i Aztékovia. Hra využíva vylepšený enginme z Rome: Total War, ktorý umožní bitky s účasťou s 10.000 jednotiek. K dispozícií bude aj nový terénny model zaisťujúci detailne spracované bojiská a miesta. Čakať môžete viac ako 200 nových jednotiek, množstvo historicky akurátnych zbraní i nástrojov vojny a chýbať nebude plne dynamická singleplayer kampaň a nový multiplayer.

100%
Ohodnotil PigyLoL!

0 Dobré Zlé
Úžasná hra. Od umelej inteligencie až po grafiku, atmosféra aj aj náročnosť (dobrovoľná) sú úžasné. Iba možno pár ojedinelých technických bugov inak paráda.

0 Dobré Zlé
Pre mňa osobne naj stredoveká stratégia. Možnosť hrať za stredoveké mocnosti na území celej Európy, skvelá grafika, autentickosť, bitky,... Mohol by som pokračovať, ale nie je treba. proste si to treba zahrať a uvidíte sami. Vrelo odporúčam.

0 Dobré Zlé
+
prepracované mestá
veľa vojakov
bojové taktiky
morálka vojakov
obdobia (RANNÉ...)
časom nové frakcie (aztékovia...)
vynálezy (pušný prach...)
princezné
filmy o misách vrahov,špehov a inkvizítorov
viac frakcií ako v rome total war
zradní spojenci
ukazateľ množstva munície (šípy...)
pápež a jeho voľby
krížové výpravy
mor
náboženstvá...
_________________________________
-
nemá

0 Dobré Zlé




85%Ben


94%Fedo












100%joey

100%hujko



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |