HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 27727 užívateľov

Hry > Crysis > hodnotenie


Crysis
90%

Moje hodnotenie - Crysis





Recenzie - Crysis

Bomba, o které se vědělo, že napáchá paseku. To se opravdu potvrdilo a tak by kombo Crysis + nová grafická karta nemělo pod stromečkem chybět žádnému milovníku first-person akcí na PC.
Celkovo je Crysis hra na vysokej úrovni a to po každej stránke. Spojenie hrateľnosti a grafiky je jedinečné a dopĺňané rovnako kvalitnou zvukovou stránkou. Možno niekoho mierne sklame koniec, ale hra je plánovaná ako trilógia a z toho pohľadu sa končí práve tam, kde by logicky mala (aj keď za starých časov by sa celá trilógia dĺžkou vošla do jednej hry). V jednotke sa skončil prieskum a v dvojke teraz môžeme čakať začiatok vojny. Len trocha škoda, že si tú vojnu užijeme najskôr až o rok. V každom prípade Crytek splnil svoje poslanie, prekonal svoju prvotinu a ponúka ešte viac.


Užívateľské hodnotenia - Crysis

Fakt perfektna hra.
Skvela grafika perfektne ovladanie a multinfunkcny oblek , ktory mi neraz zachranil zivot.
Teda aspon v hre

+18 Dobré Zlé
Tejto hre sa da len malo vytknut vdaka nadhernej grafike, ktora prakticky nema obdoby, takmer filmovemu spracovaniu, inovativna technologia (nanosuit), volnost, zamrzi snad len spravanie sa AI(ktore prilis neopravil ani patch) a na moj vkus trosku lahka obtiaznost. Hra ale rozhodne stoji za kupu.

+12 Dobré Zlé
100%macaka
Uplne bohovska hra. Perf. grafika, zbrane, ovaldania no proste ulne vsetko.
Najviac sa mi pacilo asi spracovanie okolia. Uplne premakane.

+10 Dobré Zlé
super hra mne sa hned zapacila je tam super grafika,dej,ovladatelnost tuto hru doporucujem zahrat a hlavne na Very hight :)

+7 Dobré Zlé
Veľmi dobrá akčná hra so skvelým príbehom zbraňami aj vozidlami odporúčam každému len treba trochu lepší comp.

+5 Dobré Zlé
Super hra lepšej hry niet vidno že Crytek vie robit super hry
+ Grafika
+Hratelnosť
+Pribeh
+Oblek
-Ziaden minus :D

Dávam 100%

+3 Dobré Zlé
Je to parádna hra mám aj crysis 2 tiež paráda ale crysis je univerzálny typ hry pre ľudí ako som ja oblek a zbrane a grafika sú perfektné odporúčam.

+2 Dobré Zlé
Tato hra ma zaujala najme svojou grafikou. Grafika je skoro taka ako na battlefield 3. odporucam si ju zahrat. Oplati sa to!

+2 Dobré Zlé
crysis hra ktoru som presiel a aj niekedi este hram myslim crysis 1 je to ta best best best best hra aku som kedi hral a to plati o vsetkich crysis 1 2 a warhead takze nemam co vicitat akurat to ze dvojka uz az tak celkom nenavezuje na jednotku lebo v jednotke hrajeme za nomanda a v dvojke uz hrajeme za vojaka ktorí dostal nano oblek od proroka no ale itak je to super super super hra a uz sa velmi tesim na trojku ktoru si urcite kupim a zahram

PS: je mi luto ze to hodnotim tak neskoro ale tuto stranku som objavil len nedavno takze...

+1 Dobré Zlé
Crysis je veľmi odvážny projekt, smerujúci k netradičnému spracovaniu "SANDBOX" akcie. Mali sme tu Far Cry, ale Crysis svojím enginom a námetom a úchvatným technickým prevedením "rozdupe" Far Cry kedykoľvek, ako emzáci z Crysis rozdupávajú každého, kto nanooblek na sebe nemá... ale ani s oblekom na sebe to teda neni nič jednoduché...

+1 Dobré Zlé
Fakt veľmi podarená hra.Grafika na úrovni hier z roku 2010.príbeh lepší ako vo väčšine filmov.To všetko pridáva vysoké hodnotenie tejto hre.Jednoznačne hra roku 2007.

+1 Dobré Zlé
Myslím,že u hry Crysis je všetko jasné.Je to perfektná hra z blízkej budúcnosti.Je tam vela perfektných misií a niektoré sú dosť ťažké.
+grafika
+postavy
Teším sa na Crysis 2.

+1 Dobré Zlé
Crysis by sa dal nazvať ba až prevratnou akčnou hrou už len pre svoj famózny CryEngine 2. Ale samozrejme grafika nie je všetko čo túto hru robí tak úžasnou. Aj bez takej krásnej grafiky by sa uplatnila ako naozaj nezabudnuteľná FPS. A to najmä vďaka kvalitne prepracovanej hrateľnosti. Hlavným znakom tejto hry je totiž nano-oblek, ktorý vám poskytuje rôzne špeciálne schopnosti ako napr. zvýšená sila, skoky, armor, neviditeľnosť či ozaj rýchle šprintovanie. Prostredie hry si jednoducho zamilujete. Hra sa totiž odohráva na tropickom ostrove. Spočiatku bojujete len proti Kórejcom, ale postupne sa to všetko skomplikuje inváziou mimozemšťanov žijúcich už naozaj dlhú dobu pod zemským povrchom, čakajúcich na tú správnu príležitosť k útoku. A na Vás samozrejme ostáva záchrana Zeme. Tak hor sa do toho! Jediným negatívom tejto sú asi na tú dobu dosť vysoké HW nároky.

+1 Dobré Zlé
Tejto hre nemám čo vytknúť. Snáď len to, že tam chýba lietanie vo vrtuľníku a vo vojakoch neostávajú krvavé diery po nábojoch a ešte to, že od polovice hry ma to začalo trocha nudiť, kvôli zmene prostredia (lepšie ma to bavilo v tej džungly). Inak tam ide takmer všetko rozstrieľať, autom poprerážať, voľný pohyb po celom ostrove a vylepšovanie zbraní. Grafika je tiež veľmi dobrá. Určite si hra zaslúži tých 90%.

+1 Dobré Zlé
za grafiku davam 100% ale 10% dole za hrací zážitok a +5% za zvieratá lebo nájsť na pláži korytnačku sa nevidí často v hrách :D

+1 Dobré Zlé
Pecka z dielne Crytek Studios... po Far Cry sa to vša kaj dalo čakať... dlho očakávaná pecka, ktorá da zabrať aj najsilneším zostavám, hrateľnosť a voľnosť pohybu z nej robia jednu z najlepších FPS vôbec... 96%...

+1 Dobré Zlé
100%jazz81
toto je super hra prešiel som ju už velmi dávno,je tam dobrá grafika a to ostatné inak je najnáročnejšia hra na grafiku aká kedy bola vyrobená.

+1 Dobré Zlé
Pekne spracovanie hry, grafika, ovladanie, moznosti hry(obleku) ... trocha slabsia inteligencia nepriatelov ale urcite oplati sa to vyskusat !

+1 Dobré Zlé
100%mr_xyz
Velmi dobrá hra, SUPER grafika, luxusní příběh a božská hratelnost. Jen možná pro někoho dost krátká, ale i tak 100% Doporučuju každému kdo má lepší PC ať si zahraje.

+1 Dobré Zlé
Crysis je po všech stránkách skvělá hra,i když je to hra z roku 2007,graficky ji málo která hra může konkurovat.má skvělou hratelnost kvůli toho že lze skoro vše zničit,zvednout,je zde skvělý nanooblek,a nechybí dopravní prostředky jako Djeep,Vtol,tank atd.,je zde docela dost zbraní které se dají různě upravovat a můžete hrát budto způsobem jako v cod všechny normálně postřílet,nebo si hrát na tichého zabijáka, je to na vás.Crysis má skvělé herní prostředí at už tropický ostrov plný pláží,palem,lesů a vesniček kde jste lovec,toto prostředí se změní od vstupu do nepřátelké "lodi" kdy vše zmrzne a náhle začíná přituhovat..Děj je na to že to je akční hra docela dobrý,i když se v této hře objevilo pár grafických bugů,je to pro mě společně s warhead hra číslo 1.

+1 Dobré Zlé
Technicka spicka s paradnou hratelnostou a slusne podavanym (sice gycovitym) pribehom. Skoda len tomu cudnemu zaveru, inak by som tomu dal 100

0 Dobré Zlé
Výborná hra pri ktorej máte pocit, že je to úplne reálne a vďaka nanoobleku sa stávate neporaziteľným bosom, teda nie vždy xD. Príbeh je originálny a ďungľové prostredie je super.

0 Dobré Zlé
100%G-Mac
Takźe vynikaju graficky, hratelne spracovana hra, Perfektny hratelny zazitok a myslim, ze to je najlepsia hra aku som doteraz hral aj ked tvorcom treba trocha vytknut troska nerealnejsie strliejanie z brani, pretoze zo zaciatku som vystrielal aj dva zasobniky do jedneho vojaka avsak setko napravil patch.Este setko je tam perfektne-detailne spracovane co sa tyka bude grafiky alebo pribehu. Proste paradna gameska tesim sa na 2.

0 Dobré Zlé
100%tracer
+bomba hra
+pribeh
+grafika
+obtiaznost ako sa patri hra ktoru neprejdete len tak
+multiplayer
+hratelnost
+umela inteligencia

+++BOMBA HRA TESIM SA NA DVOJKU AK VIDE AJ TROJKA A VSETKO V POKRACOVANI TAK TO BUDE LEGENDA AKO MAFIA.

0 Dobré Zlé
Co povedat, Starý dobrý crysis 1 je proste pecka. Či už pozeráte na grafiku alebo fyziku obe vás nadchnú, ale mohol byť o trochu lepší. V zhrnutí ale veľmi podarená hra.

0 Dobré Zlé
Fakt skvelá hra výborná grafika, dobrá akcia, vysoká latka obtiažnosti...som velice spokojný ;) Na tejto hre niet čo negatívne ohodnotiť :)

0 Dobré Zlé
Perfektná hra.Dej je dobrý, grafika tiež, AI nepriateľov je tiež celkom dobrá, veľa možností, oblek(nanosuit) je dobrá vecička, kopa zbraní atď.Hra je taká dobrá že chyby sa ťažko hľadajú.

0 Dobré Zlé
100%b.malo
tato hra je skvela pekna grafika ovladanie oblecenie a helma a tie okuliare proste nema chybu!!a este k tomu su dobre zbrane a to menenie!
!!

0 Dobré Zlé
100%sam2
Myslím že toto je najlepšia hra od cryteku a od EA . Dej je fantastický a plný napetia a boja , najlepšie je na tom že možem byť nevidiťelný a stále sa mi nabýja život . Toto možno premože crysis 2 ale toto je hra storočia lebo grafika je na fantastickej úrovni a ovládanie , ale aspoň vieme že možno budú tiež aj v našej budúcnosti nano-obleky .

0 Dobré Zlé
Jestli potřebujete ozkoušet výkon HW, kašlete na 3D Marky a zahrajte si Crysis :-). Perfektní střílečka z překrásnýho prostředí, luxusní fyzikou, v celku vydařenou AI a slušným příběhem.

+ Grafika
+ Prostředí
+ Engine
+ Oblek a uprava zbraní

- HW nároky

0 Dobré Zlé
Velmi pekna hra, ale v celej recenzii hodnotim iba grafiku a spracovanie, pretoze ak by to nemalo takuto grafiku tato hra by nebola takato znama a upadla by. Pribehovo je to tiez sice celkom dobre ale hratelnost zachranuje iba "nanooblek" ktory mate na sebe, sklada za z nanobuniek pomocou ktorych mozte skakat vyssie ako je to bezne, utekat 3x tak rychlo, byt neviditelny a zniest viacej poskodenia ... ano, toto dokazete. Ale na druhej strane je to len bezne fps s miernym sandboxom/freeroamom. Hra sa zmenila asi az tak od stredu, kedy na ostrov zautocili mimozemske sily, vtedy to uz nabralo na stave a zmenilo sa to z dovolenky na ostrove v akcny film ktoremu by sa mala udelit nobelova cena, pretoze z toho ako som to hral a z toho ladu a snehu a vsetkeho zamrazeneho + ako tam vo vzduchu poletovali tie ich ... no ja neviem ze co to vlastne bolo, vyzera to ako taka meduza ktora striela ladove krystali ... z tohoto vsetkeho bola taka akcia az mi behali zimomriavky po chrbte. Hra si mala odpustit tie prve pasaze a hodit sa hned po prvej misii na toto!

0 Dobré Zlé
Malo ktora hra ma takto ohurila
+grafika
+pribeh
+zaujimave vlasnosti
+zbrane
+pripomina trosku ale minumum farcry (myslim tim prostredim)
+dlzka hry
+zaujimavy nepratelia

-Minusy som niako nevnimal

Celkovo uplne super hra s peknou grafikou a hlavne s fajn pribehom

0 Dobré Zlé
bomba hra ale jenom co me na ni stve je ta energie strasne kratka a ze nemuzete kombinovat schopnosti

0 Dobré Zlé
Crysis je moja najlepšia hra treba na tu hru poriadny počitač aby ju utiahol v tom roku bola patrila medzi najlepšie až kim ju nenahradili ine hry.Daju sa tam ničiť chyže jednou rana z bazuky a je po chyži krasa.

0 Dobré Zlé
Občas stereotypné ale to neznamená že by ma to nebavilo je to naozaj skvelá hra a každy kto má rad FPS akciu odporúčam zahrať :)

0 Dobré Zlé
Super hra len ku koncu už bola dosť ťažká ale to bude asi tým, že som to hral na najťažšej úrovni ale strašne zdĺhavá, potom ma prestala baviť... Ale vrelo odporúčam ešte som nevidel žiadnu hru podobného štýlu. Super sa hralo aj keď niekedy som mal problém so Zvukom znel tak divne ale ktovie čím to bolo. Ten koniec bol zaujímavý

0 Dobré Zlé
100%macik
Je to úplne úžasná hra s krásnou grafikou. Prostredie je nadpriemerné a v podstate všetko sa dá zničiť. Zbrane, oblek, príbeh a okolie sa mi hrozne moc páčilo. Hrateľnosť super vo všetkých smeroch. Ovládanie obleku a zbraní je jednoduché a rýchle. Je to pomerne dlhá hra s množstvom úloh. Odporúčam túto hru všetkým.

0 Dobré Zlé
Táto hra ma veľmi potešila a radím ju rovno k TOP. Je to ako hrať dobrý film.
+ príbeh
+ možnosti obleku
+ možnosť hrať stealth/akčne
+ veľmi dobre prepracovaná hra

- žiadne



0 Dobré Zlé
Crysis nesklamal a priniesol skvelu zabavu, ale jak sa hovori nič čo sa tvari dokonalo nie je dokonale a to s atyka aj crysisu nadsenie s hry casom upadne ked hracovi hra ponukne uzasne nudne pasaze ktore si vyvojari fakt mohli odpustit

+ grafika, engine, pribeh, nano oblečenie, atmosféra
- niektoré misie nudné,

0 Dobré Zlé
po 9 rokoch som si ju zahral stale je to uzasna hra mali by byt povinna jazda pre vsetkych aj tych co robia dnesne hry ako ma vyzerat hra ,,,,,,, skoda ze dnes2016 nic lepsie nemame

0 Dobré Zlé
Najlepšía hra roku 2007 síce staršia lebo som hral 2014 ale je to super hra.
Dej pútavý len chýbal mi tam kim čong :D

0 Dobré Zlé
na svoju dobu to musela byť bomba. samozrejme, ďalšie pokračovania už boli premakanejšie a na počudovanie, priniesli aj nové nápady. niektoré misie ma síce neoslovily a grafika v nich bola zmätočná, ale vzhľadom na čas, kedy bola hra urobená, je to pochopiteľné. ďalšia politicky podfarbená vec, čo mi veľmi nevyhovuje, ale nechajme to bokom. určité časové stíhačky mi tiež nechutia, ale inak, zábavné. u mňa 3,5/5. s tradičnou zhovievavosťou. aj keď vždy uprednosťnujem COD (hlavne a okrem MW trojky - až na misie, tie sú dobré) a MOH, kde je u mňa vždy medzi všetkými hrami na prvom mieste Airborne. Crysis sa dá. škoda, že som na tom nevyrastal a nie je to moja tematika. pre mňa bude vždy II. sv. vojna no.1. a podľa toho mám k veciam neobjektívny prístup.

0 Dobré Zlé
Zo začiatku skvelé, na svoju dobu perfektná grafika, voľnosť a najlepšia vec v hre je oblek, ktorý vám dáva možnosť hrať oveľa viac takticky a predierať sa na nepriateľské územia nepozorovaný.
Celá hra stratí na kvalite od okamihu, čo po prvé vkročíte do mimozemskej lode. Nastúpi proti vám nový nepriateľ, mimozemšťania, proti ktorým žiadna taktika neplatí, len vybehnúť a strieľať, pretože mimozemšťania na vás prilietajú a poletujú kade tade a vždy vás zbadajú. Ďalej sú tam misie s vrtuľníkom, ktorý nemá absolútne žiadnu ovládateľnosť, navyše mimozemšťania môžu letieť vyššie, takže vyletia si nad mňa a neviem ich trafiť, navyše sa práve táto misia s vrtuľníkom na konci bugne a nedá sa ďalej nič robiť, nemám žiadny cieľ, žiadnych nepriateľov a nemôžem ani pristáť a vystúpiť z vrtuľníku, možno sa to dá nejak prejsť, ale hra sa mi totálne znechutila a ani trochu sa mi to nechce dohrať.
Keby do tejto hry nena*ebali mimozemšťanov, tak by to bola bezchybná hra, ale pokazili tým celú hru, všetky najväčšie výhody crysis sa s mimozemšťanmi stratia.

+grafika
+oblek
-mimozemšťania
-blbé misie s vrtulníkom, alebo blúdenie v mimozemskej lodi
-taktika sa v polovici hry úplne vytratí

Záver: mimozemšťania sú jediná a najväčšia chyba hry.


0 Dobré Zlé
Výborná akčná hra, ktorá ma veľmi chytila, parádne misie v džungli, základniach, najviac ma potešila možnosť hrať ju stealth spôsobom. Prvá polovica bez negatív, od časti Core upadla - systém jaskýň bol bludisko umocnený bezváhovým stavom nenormálne sťažujúcim orientáciu.Najhoršia časť hry pre mňa ovládanie a boj s lietadlom za to -5% z hodnotenia, záver s bossmi priemerný.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Hra mě maximálně pohltila ve všech pasážích, odehrávajících se v džungli (ať už letní nebo "zimní" a ať už jsem bojoval s Korejci, nebo chobotničkami) a evokujících duchovního předchůdce - hru FarCry. Bohužel ke konci přišlo pár misí, které celkový dojem trochu pokazily. Nejprve návštěva Core se superrychlými "přízraky" (kde to ale byla spíše moje chyba, způsobená špatnou volbou zbraně), závěrečné bitky na letadlové lodi, ale zejména mise, ve které řídíte vznášedlo. To se velmi obtížně ovládalo už samo o sobě a jakoby nestačilo, že musíte střílet a uhýbat chobotničkám, ještě jste se při řízení museli poprat s tornádem, u kterého si vznášedlo dělalo vyloženě co chtělo. Tyto souboje se navíc odehrávaly ve velmi temném prostředí, což orientaci vůbec neusnadňovalo a několikrát jsem to narval do země v pouhé snaze otočit se za nepřítelem, nebo při opomenutí neustálého mačkání mezerníku ovládajícího vztlak letounu. Je tedy škoda, že hra, místo aby gradovala, ke konci spíše ztrácí dech a to nejlepší ukáže už ve své první polovině.
+ krásná grafika v prvních 2/3 hry, ovládání (s výjimkou vznášedla), nanooblek se všemi jeho funkcemi, vylepšování zbraní, velmi dobrá UI, variabilita při postupu hrou
- ovládání vznášedla, slabší konec hry

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Crysis nabízí zajímavý herní zážitek. Hra má svkělý příběh, postavy, prostředí a na rok 2007 asi revoluční hra, co se technické a grafické stránky týče. Hra vypadá skvěle i dnes a nějak výrazně nezestárla, naopak byl velice příjemný zážitek si hru po letech zahrát.

0 Dobré Zlé
Najlepsia hra aku som kedy hral, naozaj naj. Prýbeh, grafika, multiplayer.

-1 Dobré Zlé
Čakal som od tejto hry viac ale to že vystrieľam celý zásobnik do jedného koorejčana a ešte stále žije tak to je o ničom potom tie náboje tak mám ich zbierať po 10 nábojov na jednu zbraň tak toto tiež nie grafika je v poho a ten oblek sa mi páči
+grafika
+zbrane a výstroj
-náboje
-neustále strieľanie do nepriateľa

-1 Dobré Zlé
Velmi dobre FPS s dobrou hratelnostou a pribehom a skvelou grafikou. Na krase uz vadi len zla hudba a vela bugov.

-1 Dobré Zlé
Pekna grafika, prostredie, efekty, dobry dej, ale AI to cele kazy. Je taká tupá že je my až s toho zle, ale na druhu strynu je niekedy až moc dobra (helikoptera do mna striela rakety aj ked mam neviditelny mod a som za stromamy, krikmi a kamenom, okolo 1km od nej vzdialeny)... jednoducho velka škoda.

-1 Dobré Zlé
Super hra!!! Dobra grafika,zvukové efekty. Příběh taky není špatný. Ale bez dobré grafické karty je to škoda peněz.Těším se na dvojku. Tuto hru vřele doporučuji !!! 8-)

-1 Dobré Zlé
Pamatuju si když mi kdysi někdo říkal že lepší než FarCry to nebude..haha..Crysis to tak nehorázně překonalo. Lepší first person akci sem nehrál. Krásná grafika, super příběh, parádní konec, super oblek. Akorát mě trochu se*e, že nejde vidět Nomadovi do ksichtu! Ani tady, ani ve Warhead..:(

-1 Dobré Zlé
100%Ryo98
výborná hra mne sa taq páčila že som ju prejšiel až 9 krát ....odporúčam stiahnúť ....zaberá to približne 4 Gb §

-1 Dobré Zlé
Jedna z najlepších strielačiek, grafika pekná no dala by sa trochu viac doladiť ;) na môj vkus príliš veľké požiadavky.. Parádny príbeh, trochu divný koniec no uvidíme čo prinesie ďaľší diel. :)

-1 Dobré Zlé
Moc brutalna hra,dobra grafika,super misie,len v tej hore je nuda kde sa bludi,ale okrem toho je to pecka,
+grafika
+hratelnost
+pribeh
-nepriatelia...slaba umela inteligencia


-1 Dobré Zlé
100%sealth
crysis proste pecka hra doporucuju kazdymu pribehove se sice nevyrovna mass effectu u me ale pribeh tady taky dobrej. Crytek je proste machar na tyhle hry poklona dolu.
+grafika
+atmosfera
+destrucke
+pribeh
+zvuky
+zbrane a uprava
+vozidla

-1 Dobré Zlé
Nano oblek s danými funkciami bol veľmi dobrý nápad. Dáva možnosť pre taktizovanie na inej úrovni. nehral som full details ale vzhľadom na engine by to bola určite parádička.

-1 Dobré Zlé
tato hra si zasluzi aj 200% je proste naj pekna grafika skvely pribech skvele zbrane no proste vsecko len malinke minus je missia Core ale na % to nema vpliv !! DOPORUCUJEM KAZDEMU !!

-1 Dobré Zlé
Ako to ze ja som nehodnotil tu skvelu kolosalnu akciu s nazvom Crysis? Od Crysis som povodne cakal len prestrelku s kopou moznosti a nadhernou grafikou ale bez nejakeho hlbsieho zmyslu cize pribehu. Mylil som sa, Crysis ma naplno pohltilo svojim pribehom, grafikou, moznostami a atmosferou. Je to skvela hra ktora ucinili isty prelom v modernych hrach a ja sa uz proste dvojky nedokazem dockat. 90%

-1 Dobré Zlé
Super hra ja ju mám a celú som ju prešiel a celá sa odohrava na ostrove okrem poslednej misiji . Dej je dokonalí najlepšie je to nazačiatku lebo neviete čo sa na tom ostrove deje. Ja dávam 100% za to že je tam dobrá grafika dobré zbrane, vozidlá a trochu divný nepriatelia. (Na ostrov vás poslali preto že amerických vískumníkov(archeloogov) napadla severokórejská armáda)


-1 Dobré Zlé
100%gsg9
Proste táto hra nemá chybu! Mne sa najviac páči ten Nanooblek a jeho schopnosti. Alebo úprava zbraní.... Tie uspávacie šípky ma dojali :-). Strelíte do japončeka, a on:"Au!" a odpadne...... Mne sa podarilo ho uspať a aj zároveň ho zabiť! Tak: Japonček stál v chalúpke pred skrinkou na konzervy. Ja som prišiel za ňho, s neviditeľnoťou a prepol som si režim streľby. Čo sa asi stalo.... Puk! Uspávačka v ňom, a zvalil sa na skrinku, zblbla hra, japonček urobil salto a iba počujem "Och" :-) Super hra! Odporúčam kúpiť. Ja som na tom nenašiel žiadnu chybu!

-1 Dobré Zlé
Perfektná hra jedna z najlepších akú som kedy hral a neľutujem peňazí ktoré som do nej investoval. Táto hra má iba dva mínusy a to inteligencia AI a slabší príbeh. Po dohraní singlu si užijete dlhé hodiny multyplayer, ktorý Vám dlho vydrží.

-1 Dobré Zlé
Crysis ??? co to je ??? :D ja vam poviem co to je sakramensky dobra hra ktora si dostane kazdeho kto ju zapne !!! tato strielacka je nieco extra a je kazdym kuskom svoj original zaco si zasluzi minimalne moju poklonu Electronic Arts aj Crytek Studios fakt super hra !!! len a len odporucam !!!

-1 Dobré Zlé
jediné nevýhody výkonný pc a nepriatelia mali velku vydrz. príbeh bol vynikajúci a dokázal ma prikovat k monitoru na hodiny. Ďalej to bola úprava zbraní. z običajného kalacha budúcnosti som si za pár sekúnd spravil vynikajúcu ostrelovačku.

-1 Dobré Zlé
100%Jack1e
Najlepsia hra co som kedy hral!!!Napinavy dej, prekrasna grafika, inteligentny nepriatelia super zbrane ae nepaci sa mi ovladanie tanku xD....je tam len jedna jedina nevyhoda a to je narocnost hry....neodporucam hracom ktory maju slabsie zostavy

-1 Dobré Zlé
No crysis je po grafickej stránke jedna z posiaĺ najlebších hier aku som kedy hral.!Sú tam prepracované veci ako stáva a proste detajli ktoré som zatialvo u vela hier nevidel.Ako postava profi. vojaka sa ni velmi páči,je použitých mnoho funkcií.Jediné čo sa mi nepáči sú tie príšery,keby je to bez nich tak ten superoblek by som ešte bral.A príbeh je jeden z tých slabších ale tak nemožeme chcieť všetko však :) :D.

-1 Dobré Zlé
velmi dobra hra maozaj sa oplati zahrat grafika je dobra aj multiplayer je tam dobry je to velmi dobra hra

-1 Dobré Zlé
Jedna z najlepších FPSiek aké som kedy hral. Dokonalá grafika - ja som z toho nemohol spustiť oči. Hudba je na vysokej úrovni. Príbeh je super až na to že na začiatku je trochu chaotický - vôbec nie je vysvetlené čo sa stalo a zrazo vás vyhodia z lietadla. A hrateľnosť - dokonalá. V žiadnej inej hre som sa tak nevybláznil ako v Crysis. Hodiny som strávil tak že som sa s kórejcami hral Hide and Seek a pritom som sa kochal dokonalým fyzikálnym modelom. Keď tie ich mŕtve telá lietali cez steny, ktoré sa extrémne realisticky rozleteli na kúsky.... Ja tú hru proste milujem. Odporúčam. 9,5/10

-1 Dobré Zlé
je to super hra dal som 100 percent preto lebo to má super grafiku missie všetko je to proste super hra bavila ma hlavne preto lebo skoro na konci ostrov ovladli martani a to bolo podla mna trafa do čierneho

-1 Dobré Zlé
Dávam 100% preto, no lebo mam rád takéto hry, a je v nich vela iných a prekvapivích vecí.No CRYSIS som prešiel aj s CRYSIS WARHEAD a očakávam crysis 2.Je to jedna z mojich obľúbených hier, aj pre to lebo v tejto hre hráš za NOMADA ktorí má nanooblek.Môžete používať aj takéto schopnosti ako napr: MAXIMUM STRONG-maximálna sila, MAXIMUM SPEED-maximálna rýchlosť, MAXIMUM ARMOR-maximálne brnenie.
Je tam aj maskovanie-neviditeknost=Cloak Ingaded
Číta sa to klouk ingejdž.A vo WARHEADE
je tiež TENTO NANOOBLEK ale hráte za postavu PSYCHA-sajcha.Prví krát som nevedel čo to za meno je ale neskôr som to pochopil.

-1 Dobré Zlé
100%Dawido
Skvělá hra, Snad asi nejlepší co jsem kdy hrál skvělá grafika a chování věcí. Zajímavý příběh a atmosféra prostě skvělé.

-1 Dobré Zlé
90%Melo
+ grafika
+ príbeh
+ možnosť upravovať si sám zbraň
+ možnosti obleku

- Misia CORE (jadro),mňa osobne táto misia strašne znechutila a myslím si,že si ju mohli tvorcovia odpustiť,inač super hra

-1 Dobré Zlé
Hra je veľmi zaujímavá zvlášť na obtiažnosti Hard a Delta čo dá hráčovi zabrať. Dej je tiež veľmi zaujímavo riešený, nepriatelia sú tiež detailne spravený, taktiež zbrane a samozrejme aj slávny Nanooblek. Trochu chaotické bolo zorientovať sa v tom podzemnom zaplavenom dungeone, to človeku dalo trocha zabrať kým sa odtiaľ dostal. Jediné čo na hre bolo dosť slabé bola dĺžka hry, ja som ju osobne prešiel za necelých 5 hodín.

-1 Dobré Zlé
crysis je jedna z najpodarenejšých hier doteraz.Grafika je pekná aj príbeh sa mi pačil,ale jedine co mi dost vadí je velmi maaaaalo zbraní!
Síce sa dajú vylepšiť,čo je velke plus,aj tak by ich tam bolo treba viac.
A dalej sa mi nepači striedanie dňa lebo keď som mal isto z jedneho brehu na druhý a vyrážal som v noci netrvalo mi to ani 3 minuty preplávať to a uz bolo slnko vysoko na oblohe...
Ale inak celkom podarena hra aj ked dost kratka:)

-1 Dobré Zlé
Tato hra bola uplne super; super grafika, perfektne spracovanie krajiny, osob; fakt super ovladanie. Ale malo to par chybiciek, ale ma to viac kladov ako zaporov; doporucujem.

-1 Dobré Zlé
Super hra ktorej grafika ešte nebola prekonana :) uplne super pribeh skvela grafika skvele spracovanie skvela grafika a super hudba ... jedine mi nesedeli levely v tej lodi ufonov :D 100%

-1 Dobré Zlé
100%w960i
super akcna hra super pribeh a dokonala grafika ale na lepsie pc lebo tym co maju slaby pc mozu o tej hre len snivat

-1 Dobré Zlé
-: pasáž v tanku, malé bugy pri záchrane mrznúceho šéfa
+: grafika, ozvučenie, atmosféra, oblek, špeciálne schopnosti, nepriatelia, vozidlá, prostredie, zbrane, dej, voľnosť pohybu a riešenia misií, finále, zábava, hracia doba, multiplayer, engine, AI, efekty, príbeh
Verdikt: Jednoznačne povinnosť pre hráča FPS žánru. Podľa mňa je to hra roka!!!

-1 Dobré Zlé
100%Mincco
jediné čo sa mi na tejto inak super hre nezdá je že to má veľmi vysoké HW nároky a blbú misiu v jaskyni :P ale je to úplne super hlavne naozaj prepracovaná grafika, nanosuit aj všetko ostatné jednoducho najlepšia FPS čo som kedy hral

-1 Dobré Zlé
100%Kobr
je to super hra grafika dobrá aj ovladatelnost aj ten oblek ale ja nechapem ten konec mozno bude pokracovanie v crysis 2 pre mna 100%

-1 Dobré Zlé
Hra je super, perfektná grafika vody, prostredia, zbraní a proste celkový design tejto hry je super. Dej je dobrý a hlavne zápletky ktoré sa počas hrania budú diať. Vyskúšate si jazdenie na vojenských alebo normálnych autách, zalietate si vrtuľníkom, stanete sa členom tajnej Americkej jednotky s nanooblekmi ktoré majú veľa funkcií. Budete využívať super zbrane od vašich vlastných rúk až po sniperky a bazooky. Budú proti Vám čeliť kórejské jednotky tzv. KLA a aj mimozemské stroje. Celá hra ma bavila až do konca okrem tej misie, kde ste museli hľadať východ z tej podzemnej jaskyne, nad tým som strávil hodne času. Konečne hra jak sa patrí. 94%

-1 Dobré Zlé
Fakt pecka !!! Velká spokojnost...niet čo dodat! Tu je škoda niečo o tom písat...proste si to treba zahrat a o zábavu a nevšedné zážitky máte postarané. Nádherná grafika, perfektné spracovanie , rýchle, super optimalizované. proste KVALITA !!! Ďakujem :)

-1 Dobré Zlé
Mam fakt super pocit z tej hry. Grafika, hratelnost, realnost v hre su na najmoderjensej urovni. A nieje to az tak lahke az nezazivne aby to clovek presiel lahko.

-1 Dobré Zlé
Skvelá sci-fi akcia, dizajnom úrovní pripomínajúca Far Cry. Práve od tejto hry si berie to najlepšie a dáva ešte niečo navrch. Na druhej strane Far Cry sa mi zdal menej arkádový...

-1 Dobré Zlé
mno crysis ma velmi prekvapil strasne pekna grafika dokonala hranetelnost pribeh super proste toto je najlepsia hra roka 2007 len tomi vadi zeje to kratke inac jeto bomova hra tato hra bude dobra urcite aj 2010/11 ledva niektore hry maju takuto grafiku na minimum to nema moc dobru alee ja to mam na full setko full je bombovee strasne ma to bavi supeeer games ffakt oplati sato kupit alebo stiahnut ale skoda ten pribeh aki je kratki mno neva dufajme ze crysis 2 bude este lepsi mnoo ale aj tento crysis jeee supeer

-1 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra. A veľmi reálna. Grafika je tam exelentná. Malo ktorá hra ma na túto čo sa týka grafiky !! Dej tak daký super nie je. Celkom slušný počet zbraní. Možnosť vylepšiť zbraň. Zničiť kúsok prostredie. Napríklad stromy alebo niektoré budovy. Môžnosť ísť v tanku a na konci v takej prenosnej stýhačke. Malé HW nároky na takú veľmi dobrú hru. A veľa dalších dobrích vecí. Pár chýb keď idete v vozidle. Ale ak si chcete zahrať hru kde je super grafika tak vám úplne odporúčam Crysis.

-1 Dobré Zlé
naprosto dokonala hra , ktora si zasluzi dobre ohodnotenie , madherna grafika treba mat vsak vykonejsi pc , skvely pribeh a ten specialny oblek celu hru ozivil

-1 Dobré Zlé
100%laciQe
Táto hra spĺňa všetky požiadavky hráča . Vynikajúca grafika a hrateľnoť vám z hrania spravia naozajstný zážitok . Všetko to doplňuje príbeh ktorý je zaujímavý a púta vás k tomu aby ste sa tešili na pokračovanie tejto neobyčajnej hry . Jediné čo ma ako tak sklamalo bol ten koniec i keď , keď sa to vezme bolo to presne spravené na pokračovanie crysis : warhead . Kvôli všetkým týmto veciam si Crysis zaslúži plných 100% .

-1 Dobré Zlé
jednym slovom skvele.Je to perfektna hra v ktorej si uzijete plno zabavi.
+grafika
+engine
+ovladanie
+dej
+hudba

+++ multyplayer

-1 Dobré Zlé
Vinikajúca hra s dobrým dejom.Bez nanobleku by to bola priemerná hra ale nanoblek tam dodáva šťavu.Ale má aj chyby ako napr. vylepšíte si zbran dáte si uspávačky vystrelíte,trafíte ale za chvíľu už po vás páli.Verdikt:94 zo 100 ODPORUCAM

-1 Dobré Zlé
je to fakt kvalitna FPS ale nudi ma to vecne chodenie lesmi......pekna grafika su tam neake nedokonalosti ale to v kazdej hre paacia sa mi tie boje z tymi mimozemstanmi a ten nanooblekk je to dost tazke ale odporucam tym com maju radi strielacky

-1 Dobré Zlé
100%okki
brutal hra asi najlepsia jaku som hral super grafika dobre spracovanie proste vsetko jak ma byt 8)


-1 Dobré Zlé
Crysis, oh my jesus. To je hra s velkym H. O tejto hre by sa malo ucit na skole. Este keby sa aj film o tom natocil tak uz neni o com

-1 Dobré Zlé
100%wlk
bombová hra ma to perfektnú grafiku no skratke nemá ta hru chybu :D a ešte sa mi na tom páči že môžem tam všetko robiť :):)

-1 Dobré Zlé
klobuk dole pred crytek tato hra sa im naozaj podarila grafika , hraelnost dej az na tu horu kde som musel ako uz tu ktosi spominal lietat ako dement, a na tej lodi to tiez nebolo ono... ale aj tak som velmi spokojny

-1 Dobré Zlé
no,coment... super grafa, super pribeh, vybrne spracovanie myslim tym ze sa da vsetko nisit od palmy po... rybycku... super

-1 Dobré Zlé
Bezpochyby najlepšie, čo sa dá na PC zahrať. Aj keď HW nároky sú dosť vysoké, hra má dobrý dej, peknú grafiku a celkový dojem po prejdení celej hry vo Vás zanechá pozitívne dojmy.

-1 Dobré Zlé
tak tato hra si to zasluzi dokonca som si ju kupil a to je u mna nezvykle uplne skvela hra kus ma zarazilo to mierenie ale jeto realistickejsie zbrane super a auta a celu hru som presiel ze ani nevedeli kto ich daval prosto stealth headshot a nabit a tak viete strasne navikova hra ale myslim si ze ten koniec a ty mimozemstania kravina a potom co ovladate tu lod a mate strielat tak dalsia kravina ale inak strasna sranda zabijat japoncov :D

-1 Dobré Zlé
100%link9
super hra lepšy jak far cry 1 je tam lepšy grafika roboticky oblek co ma na sobe hlavní hrdina skvele zbrane

-1 Dobré Zlé
90%Jaky
Hratelnost 9/10
Grafika9/10
Jenom truchu klame NO JINAK SE DÁ HRÁT NIC MOOC HRA
ale zahrajte si ji budete se bavit ale né tak jako u Resident evil 5 tomu daávám 100%
jin normální hra

-1 Dobré Zlé
perfektna hra grafika, prostredie, a mimozemstania ty su najlepsi tato hra je bezchybna skoda ze tam nedali zmeny pocasia :D ale nie !!! je to super

-1 Dobré Zlé
Vyborna hra na grafiku, moznosti a zbrane. Lenze do tejto hry sa vobec nehodi mapa CORE. Celu dobu ako sm ju hral som sa modlil aby som uz nasiel koniec. Inac najlepsia hra co som hral.

-1 Dobré Zlé
Takze plusy: grafika, dej, nanooblek, vylepsovanie zbrani + este sami paci ze si mozete vybrat 2 cesty cez les alebo cez cestu. A teraz minusy asi to ze to je trocha kratke nie ako bioshock

Inak cool hra

-1 Dobré Zlé
Je to super hra, výborná hratelnost a ta grafika.hmmm.Je to proste skvelé, ale mohli tam dat viacej misii ale inak super hra.davam 100%

-1 Dobré Zlé
100%CSI
je to super az na nejake chybicky ale ujde to fakt doporucujem kupit alebo stiahnut jedina nevyhoda je ze je to kratke na moj vkus

-1 Dobré Zlé
táto hra u mňa získava hodnotenie právom a to jednoducho všetkým a preto som si kúpil aj originálku ... 1% stráca HW náročnosťou ale ináč je to premakaná hra

-1 Dobré Zlé
Takže tato hra prisla a porazila vsetky doteraz vydane strielacky v grafike a hratelnosti. Ta grafika je proste uzasna a ja k dobrej hre nepotrebujem skoro nic ine. Minus 10 percent len za ten koniec ked som musel bludit pol dna v tej hore po jej vybuchu a lietat tam ako dement.

-1 Dobré Zlé
100%Nomad
vážne lepšiu hru som nevidel, teda aspoň čo sa týka grafiky, príbehu... no, je to len môj názor:) zatiaľ som krajšie vyzerajúcu hru nevidel...

-1 Dobré Zlé
92%mihi
Vyborna akčna hra zo skvelou grafikou jednoducho revolucia.Skvele zbrane oblek zo štirma užasnimi schopnistami dopravne prostriedky ako tank auto vojenska lod či vrtulnik.PROSTE SKAVELA HRA SKODA LEN TYCH VYSOKYCH HW NAROKOV.

-1 Dobré Zlé
Spickovo spracovana hra grafika dej je tiez celkom dobry a paci sa mi tam ze sa bojuje proti vojakom ale aj proti tym robotom... zbrane ovladanie tanku aut vyborne a ten nanooblek nema chybu a nano vs nano je tez v kampani super...

-1 Dobré Zlé
je upne super hra ta grafika hratelnost proste vsetko jeto jedna z najlepsich hier aku som hral super super

-1 Dobré Zlé
Tato hra nemá na 100%... Příběh je dobrý, srozumitelný,...-90%, Opravdu nádherná grafika, prostě jak ve skutečnosti-100% :D, Hratelnost prostě skvělá-98%, Ozvu čení taky super, no... není co vyčítat. Jenom jedna chyba mě dělí od 100%-NEÚČINOST RAKETOMETŮ- Což je velká škoda. Nanooblek hru zlepšuje, no prostě skvělá hra. !!! DOPORUČUJI !!!

-1 Dobré Zlé
dobra hra ale s peknou grafikou , misie su dobre urobene no sice tak dlzka nieje bohvie co ale zasluzi si to 88%

-2 Dobré Zlé
U mňa je prvoradý dej a ten v tejto hre dokazili tymi mimozemštanmi inac vsetko ostatne je vyborné grafika, AI aj hudba

-2 Dobré Zlé
95%Dado
Crysis je hrou, ktorá sa dá ohodnotiť jediným prídavným menom - úžasná. Takmer vo všetkých ohľadoch začínajúc grafikou počnúc príbehom a končiac zvukovou stránkou hry by som mohol používať samé superlatívy, ktoré si však na druhej strane vypýtali svoju daň vo vysokých HW požiadavkách. Niektorých mohol sklamať otvorený koniec, no vzhľadom na to, že hra Crysis je trilógia, jej pokojne môžem tento jeden mínus odpustiť.

-2 Dobré Zlé
Dal by som 200% lebo je to fakt hustá hra akú som kedy hral.Nároky su slabé nato že je tam také pekné.Najviac sa im podaril level CORE.Odporúčam!!!!!

-2 Dobré Zlé
no takže
+grafika
+pribeh
+fizika
+zbrane
+oblek
+nepriatelia
-malo misie
-zla hudba (odpočuva sa
to je všetko.

-2 Dobré Zlé
+grafika
+hratelnost
+mimozemstania a ine velke potvory
+styl
+zbrane
+AI
+schopnosti
+HW naroky
+misie
+skoro REAL
+efekty

-kratkost

Musim povedat ze je to hit roka 2007 a tesim sa na pokracovanie.


-2 Dobré Zlé
Je to tá najlepšia hra akú som kedy hral. Výborna grafika,prostredie no proste super.Už sa tešim na dvojku.

-2 Dobré Zlé
Viem že mi každý teraz dá mínusky za to čo napíšem, ale mne sa táto hra vôbec nepáči. Neustále strieľanie a napádanie ma nepriateľmi je podľa mňa najhoršia vec v tejto hre. Páči sa mi grafika, neuveriteľná fyzika, AI, vozidlá atď... V tejto hre na každom rohu sú nepriatelia; keby ich v skupinke bolo 5,6,7 ale nie 15 !!! No, ja som zvedavý na dvojku, zahrám si ju ale veľa od nej neočakávam, najmä keď bude pokračovať v šľapajách jednotky...

-2 Dobré Zlé
100%palli
+grafika
+zbrane
+nepriatelia
+schopnosti

-2 Dobré Zlé
Hra naozaj super zahrajte si ju ja som ju presiel a poviem vam niesom sklamany a ani vy nebudete grafika super...dobre zbrane aj nanooblek je super...ako plus beriem jazdenie v aute a multiplayer...nemam slov...odporucam :))

-2 Dobré Zlé
ako zacat:D.je to najlepsia akcna PChra ktoru som v mojom zivote hral :). doporucujem kazdemu :D.

plusi:
grafika,prostredie,den strieda noc,nepriatel,

minusi:
-ziadne-

-2 Dobré Zlé
grafka +
dej +
ovládateľnosť +
možnosti hry(nekonečné) ++
hw nároky +/-
dĺžka -
______________________________
celkom slušná zábava síce na kratšiu dobu. Dĺžka podobná AC 2 by bola akurát :). Ale zážitok perfektný. :)

-2 Dobré Zlé
noooo tak k tejto hre neco dodat?? :-) no je to hra roku!!
+grafika
+prostredie
+menenie zbrane
+misie
+skvely oblek
+vojnove prostredie

-2 Dobré Zlé
dost zajímavá hra.škoda té grafiky. podle mě je nejtěší cour, ale jinak dobrý.

info pro rodiče:dojte to k ježíškovi dětem, až jim bude 10 let

-2 Dobré Zlé
Tahle hra ( Crysis ) si zaslouží 100% protože má výbornou grafiku, pěkný příběh a hlavě hodně akce :) ...( Crysis 2 je nuda protože je to jenom ve městě. )


-3 Dobré Zlé
Mňa nikdy nebavilo to nudné behanie po ostrove a sem tam pozabíjam pár vojakov, ale Crytek vedia robiť hry a toto sa im podarilo. Zo začiatku je to veľká nuda ,ale potom ten stred je raj, keď príde na koniec...to už nedomysleli. Je to super, na tú dobu náročná hra s obstojnou grafikou a s rozmanitým prostredím ,aj keď miestami sa naskytli chyby...
2007-85%
2010-70%

-3 Dobré Zlé
V prvom rade ma sklamali vysoké nároky a nie až taká super grafika, je síce medzi TOP 10 vôbec, ale kopec chýb v grafickom spracovaní prostredia robia z peknej grafiky nekvalitnú. Hra má kopec chýb aj sama o sebe, dejovo lepší priemer, misie celkom fajn. Oblek, zbrane a autá tiež môžu byť. Misie vo vzduchu - na lietadle, zoskok... by nezaškodili no čo už.

-3 Dobré Zlé
Nejlepší FPS co jsem kdy hrál.Jejíž výhodu jsou skvělá grafika, oblek Nanosuit, Prostředí, Příběh a relativní svoboda

-3 Dobré Zlé
Davam tomu 50 % lebo hra má dobré detaili a tak dalej grafika super ale dej uplne blby. ides tam a zasa tam a strielas a neake monsrtum a daky korejcan no na ...... dej ale grafika sa da


-4 Dobré Zlé
dobra hra mne sa paci dobra grafika a rozne...napriklad ten nomad hral celkom dobre alebo psycho dobre postavy a tie pohyby boli jakeby skutocne ta hra ma zaujala nie len preto ze je dobra grafika ale aj pribeh je super.....velmi dobry a warhead ten este uvidime

-11 Dobré Zlé
jedine co je na tej hre dobre je grafika inac nic moc mne sa to nejak nepaci to behanie po ostrove su ovela lepsie hry nez toto na zaciatku hry tie pasaze z vojakmi boli este dobre ale neskor uz som to len hral aby som to presiel inac nuda...

-11 Dobré Zlé
good hra s prepracovanou grafikou a hratelnostou ale nezazivne a malo zaujimave taze po tyzdni maxlimalne uz to nebudete ani chciet vidiet :D

-21 Dobré Zlé













100%puking

















95%Ben


100%joey





85%hujo






100%Sandy9


90%Pens


85%puck



100%Crew

100%Buzna7






100%Emo10

100%Rio10

100%Leo10

100%Lio10

100%Bill10

100%Brad10





100%Foren

100%Jack7


100%Tom9

100%Tom10

100%Tom14

100%Tom20

100%Tom30

100%Semir7

100%Semir9





100%Andre7

100%Andre9





100%Ben7



100%Luco10

100%Mor9

100%Rode18



100%Paco17


100%Denis6




100%Nice10



100%Suva10

100%Walt10


100%Lou10

100%Kono10


100%Milo10

100%Cloe10







100%Isco23

100%Koke6









100%Bramir

100%Neeuer

100%Neuer

100%Thiago

100%Finch

100%Reese

























100%misor


100%hrt11


100%msior2

100%simak

100%kaper7

100%SABS


100%Tomy77










| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |