HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 16207 užívateľov

Hry > Test Drive Unlimited > hodnotenie


Test Drive Unlimited
85%

Moje hodnotenie - Test Drive Unlimited





Recenzie - Test Drive Unlimited

Má své mouchy a může působit i trochu nedodělaně. Zároveň ale přináší do stojatých vod arkádových PC závodů vítané osvěžení a dává vzpomenout na časy dávno minulé. Navíc v TDU je snad vše, co máme tak rádi a po čem už dlouhá léta voláme u konkurence - skvělý vozový park plný exkluzivních sportovních vozů, hodně dobře trefený jízdní model nebo parádní exteriéry tropického ostrova bez omezení, bez obřích svítících šipek a pocitu bobové dráhy. Navrch přidejte krásnou grafiku, rozmanité typy závodů a úkolů, podmanivou až návykovou hratelnost… co chtít víc? Pro příště dozajista více pečlivosti. Pokud máte tu smůlu, že zrovna na vašem počítači předvádí TDU psí kusy, či neodpustíte Atari problematický sítový kód spolu s „masivním“ závoděním v osmi lidech, z relativně vysokého hodnocení si dobrých 10% odečtěte.
Test Drive Unlimited ponúka „racing reinvented“ a online zážitok, aký iná závodná hra zatiaľ nedokáže ponúknuť. TDU ponúka dokonca lifestyle život na nádhernom ostrove, živú interakciu cez live, kopec napätia pri závodoch a miestami až fetiš v podobe nadupaných športových velikánov. Rozhodne prináša veľa nového do žánru racing hier tam, kde skeptici už nevideli iné možnosti rozvoja okrem grafiky, fyziky a montáže hier do reálnych vozidiel.


Užívateľské hodnotenia - Test Drive Unlimited

Je tam vela aut a motoriek a mozes si tam vylepsovat nielan vozidla al aaj dom a garaž.Je to fakt supeeeeeeeeeeeeeeeer hra.

+4 Dobré Zlé
Najlepsia zavodna hra s obrovskou a hlavne volnou mapou s obrovskymi moznostami:) JEdina nevyhoda je, ze mi tam chybaju niekto vozidla napr. Porsche a Bugatti

+2 Dobré Zlé
dal by som aj vyššie hodnotenie ale bohužial nemôžem, jednoducho na také množstvo áut mi tam chýba Porsche ale ináč je to bomba hra. 1% u mňa stráca aj tým že sú tam ako vždy tie isté otrepané značky áut. Všetko na tej hre je super. Zbytočne to tu vypisovať treba si zahrať.


0 Dobré Zlé
No takze Test Drive Unlimited je skvela racingovka s vela moznostami pre hraca , slusnou grafikou , vybornou hratelnostou a hlavne s velkym mnozstvom aut... V hre mozte jazdit po celom ostrove Oahu s velkostou viac nez 1000km stvorcovych ...

0 Dobré Zlé
Fest fajnova hra najlepsia zavodna hra aku som hral.Su tam paradne auta motorky domy a ta grafika!! Najviac sa mi v tej hre paci auto Mercedes-Benz SLR Mclaren.

0 Dobré Zlé
Hra roku 2006 to nie je ale medzi závodnými hrami určite vyvolala rozruch. Od peknej grafiky a veľkého prostredie cez veľký vozový park až po skvelé nápady autorov a detaily, presne to ponúka tohtoročný diel Test Drive. Konečne som v nejakej hr poriadne videl Ferrari, Jaguar, TVC ap. Motorky - zo začiatku som myslel že to bude super nápad ale nakoniec ma sklamali, medzi ďalšie mínus patrí aj modul poškodenia môjho vozidla. Ešte by som dodal medzi tie nápady tvorcov - skvele zakomponovali ten výber postavy a kupovanie nehnuteľnosti...

0 Dobré Zlé
Na tejto hre je dobré že môžete behať po ostrove nakupovať autá, motorky, oblečenie,(môžete si prezliekať hráča) prefarbovať auto... Môžte hrať obyčajné preteky, preteky na čas, prevážanie ľudí atď. Je tu dobré že tu je veľa značiek áut aj motoriek. No nedal som jej veľa bodov preto že nemôžete veľmi jazdiť mimo cesty, keď narazíte nezničíte si auto, trochu drahé autá, keď prehráte dlhý pretek je to trochu frustrujúce. Ale ja nie som veľmi fanúšikom autových hier takže ak ste fanúšikom tak vás pobaví.

0 Dobré Zlé
Zaujímavá hra s obrovským ostrovom a výberom áut ale porovnajme si to s inými open world racing hrami:
Burnout Paradise je celkovo ovľa zábavnejší, lebo sa dá všetko rozmlátiť.
Driver San Francisco má zaujímavý (aj keď hlúpy) príbeh, shifting a rozmanitejšie misie.
NFS Most Wanted (Kráľ žánru) má tiež hlúpy príbeh, ale vyvoláva vo vás pocit pokroku, zatiaľ čo tu máte len lepšie autá, naháňačky z políciou a preteky sú oveťa rozmanitejšie a lepšie urobené a možnoisti úpravy áut sú tiež väčšie.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Očakával by som trochu viac európskych áut než je tých amerických a samozrejme lepšiu ovladatelnosť.

-1 Dobré Zlé
Nie som nejakí extra fanda Racingoviek a vlastne jediné ktoré som naozaj hral boli tie zo série NFS.Preto som rozhodol že vyskúšam niečo iné a skúsil som Test Drive Unlimited.Zo začiatku som bol ohromený čo všetko táto racingovka prináša (úplnu voľnosť po všetkých smeroch, zaujímavú kariéru aj keď bez príbehu a množstvo iných detailov).No neskôr som si začal všímať aj nedostatky a uvedomil som si že to nieje až také perfektné ako to vyzeralo biť zo začiatku.

Výhody: Úplná voľnosť vo všetkých smeroch (môžte sa pohybovať po rozsiahlom ostrove,môžte si kupovať auto bez akých koľvek obmedzení),množstvo auto od starých klasik až po moderné koncepty,veďlajšie úkoly (vozenie modeliek a stopárov,prepravovanie aut a balíčkov),vlastnenie nehnuteľnosti.

Nevýhody: nemožnosť reštartovania ani vypnutia pretekov,málo druhov pretekov ktoré začnu biť časom nudné,dosť nudné trasy, úzke cesty a zákerný civilisti.

Dávam 83%.

-1 Dobré Zlé
Pekna zavodna hra v peknom prostredi. Su tam vybrane pekne auta. PEKNE
Az na tie nahanacky s policajtmi.

-1 Dobré Zlé
je to v poho hra graficky zvladnuta ale ma to svoje muchy a niekedy sa mi zda kus nedorobene...skoda ze nejdu cheaty ale paci sa mi tam tvorenie postav kupovaie domov a najme ze je tam vela aut...uz sa tesim na pokracovanie

-1 Dobré Zlé
Tato hra sa mi paci preto lebo tam je vela aut a motoriek aj pomerne pekna grafika ale je tam este daco na zlepsenie

-1 Dobré Zlé
Perfektna hra hlavne po grafickej stranke(na najvyssich detailoch a grafike zistite ak je to uzasne) a aj pri velkom vybere aut a dokonca aj motoriek.
V hre sa mi pacilo vela pretekov a jeden najviac a to bola prehliadka ostrova ktora mala 180 KM a trvalo to dost dlho prejst to.
Proste skvle hra!

-2 Dobré Zlé
Patri medzi moje najoblubenejsie Zavodne hry.Pretoze je tam vela aut , vela trati , a nahrate sa tam vela su tam obchody ale aj motorky vejky ostrov a dokonca mozete vytvorit aj vlastny pretek proste super hra niet co dodat:D

-2 Dobré Zlé
Neskutočne dobra hra... Greaficky namakańa, nenaročná na PC, voľňosť jazdy, strašne obsiahla hra... Odporučujem, je to šupa... U mňa je no.1 medzi závodnymi hrami... P.S. ľahká ovladatelnosť, hra premakaná, pútava, logická...

-2 Dobré Zlé
87%mihi
Test drvive sa vracia a tentoraz je to fakt bomba.Plno ciest po ktorych mozete jazdit obrovske množstvo aut a nechybaju ani motorky ktorych ovladanie je sice horsie.Dalej si tu možete kupovat domy dokonca oblecenie pre svojho vodica proste super.Budete tu zavodit ale moct plnit aj kurierske misie.Okrem single playeru je tu multiplayer ktory je super mozete hrat s velkym množstvom hračov.Destrukční model na vlastnom vozidle chyba dost mi vadila v single playeri slaba umela inteligencia.Ale aj tak je to super hra.

-2 Dobré Zlé
No toto je moja laska...tato hra to je susto pre hracov hier typu NFS.No dovolim si povedat ze je este lepsie oproti Undercoveru sa ani neda porovnat...No jednoduxo....Vyber aut a podobne uplne staci,grafika je uzasna a kto ma na tie HW tak nevahajte...

By Hamadko

-2 Dobré Zlé
je to dobra hra z velkou mapou z vela domami na odkupenie z vela autami a motorkami ale aut by tam mohlo byt viac keby sa tam dali odkupit aj pouzivane dobre je ze si tam mozes vybrat z kym budes jazdit mozes ho obliekat je tam vela zavodou ani som to neurobil cele dostal ja mam zatial 45.8percent lebo uz ma nebavi robit zavody ja jazdim uz len tak po ostrove OAHU v hre nema 1500 km ale 53.8 km ale prejdete to za mozno 1hod z rychlym autom dobre znacky su tam sallen,audi,koenigsegg,chevrollet,lotus,ascari............... len keby sa tam dalo chodit aj bez auta ze by sa z neho dalo vystupit

-2 Dobré Zlé
Tak toto je dost pecka hraa okrem aut a motoriek vela inych moznosti po grafickej stranke v pohode a hratelnost tak isto takze treba vyskusat.

-2 Dobré Zlé
Tato hra je velmi dobra.Má ako 99% hier svoje muchy,ale je fakt DOBRA.
+
-grafika
-fyzika
-možnosti v hre
-počet vozidiel
-otvoreny svet
_
-možno umelá inteligencia polície

-2 Dobré Zlé
Skvelá záležitosť, pri ktorej strávite veľa príjemných hodín. Časom síce trochu stereotyp, ale stále skvelá hrateľnosť.

-2 Dobré Zlé
... dobrý simulátor, oplatí sa zahrať .... má to peknú grafiku, ovládateľnosť je super, veľký sortiment áut a dobré závody !
závod okolo celého ostrova som hral asi pol hodinu ak nie aj viac :D (to bolo husté)

-2 Dobré Zlé
Podla mna celkom slusna hra. Grafika neni zla, ani hratelnost to su vsetko + jedine ovladatelnost je -. Inac tejto hre davam 88 %.

-2 Dobré Zlé
Skvelá hra naj hra čo som kedy hral perfektne sa to ovláda s volantom odporúčam kúpiť stojí za tú cenu

-3 Dobré Zlé
ta hra ma moc nenadchla je to taka obycajna racingovka ked nemate co hrat tak zahrajte inac je to nuda

-3 Dobré Zlé
Hra s veľkým výberom áut a množstvom možností. Ale je to len HRA a nie SIMULÁTOR. Takže pozor! Mňa toto veľmi sklamalo, tie divné a nerealistické jazdné vlastnosti! Tak aby ste sa tiež nepopálili, nečakajte od toho veľa v tomto smere! Arkádovitosť ala NFS.

-3 Dobré Zlé
V novodobej histórii pretekárskych hier číslo jeden. Aspoň pre mňa. Nehral som síce MMO, ale aj tak to stálo za to. Nádherné autá, skvelá grafika, perfektné ovládanie a o Hawaii ani nehovorím. No proste skvost medzi automobilovými hrami.

-3 Dobré Zlé
Je to super hra ... velka krajina,vela aut aj ked mi ta niektore znacky aut mi tam chybaju a nepacia sa mi tam niektore interiery a chyba mi tam tuning tym myslim niaky spojler a kolesa nemyslim extrem... povedzte nebolo by zaujimavejsie skraslit si auto ako si menit oblecenie svojem postavy? Ale aj pre drobne nedostatky je to paradna hra keru vrelo odporucam... 85%

-3 Dobré Zlé
fiktívny príbeh človeka, ktorý prišiel na Havaj a chce zbohatnúť na ilegálnom pretekaní... celkom beriem... je to zábvné, hrateľné a dlhotrvajúce... má svoje chyby, s ktorými sa vľak budeme musieť zmieriť... grafika na prekvapujúco vysokej úrovni, AI celkom dobré, ale sem tam nepochopiteľné... a medzi klady radím aj reálna mapa ostrova... medzi zápory však dávam pocit nedorobenosti v ohľade fyziky... a chýbajú my tu niektoré známe značky ako BMW, Mitsubishi alebo Subaru... možnosť tuningu berem ako príjemné sprestrenie avšak iba motorícký tutnig... motorky sú ako nutnosť a ako keby tam boli dané na silu... ale aj tak je to bomba... vrelo odporúčam... a najlepšie sa to hraje na volante...

-4 Dobré Zlé
no teda bez urazky nfs ale toto je naj zavodna co som kedy hral ked si vezmete undercover a toto a ta cena 10€ to ze su tam motorky to sa mi moc nepacilo podla mna to mali dat osobitne grafika nic moc okolie ale auto je good jednoducho 98%

-5 Dobré Zlé
No hral som to chvilku a stacilo mi... Je to strasnaa nuda. Stiahnutie tejto hry bolo zbytocne plitvanie casu a pritom som si to chcel velmi zahrat...

+
Vela aut, pekna grafika, vyber osobnosti, jazda na motorke

-
Nudny dej, blbo prepracovane mesto aj GPS...

Hra odomna dostava 50%

-9 Dobré Zlé











100%mico7




100%Bramir


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |