HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 47778 užívateľov

Hry > Sacred 2: Fallen Angel > hodnotenie


Sacred 2: Fallen Angel
67%

Moje hodnotenie - Sacred 2: Fallen Angel





Recenzie - Sacred 2: Fallen Angel

Hoďte do mňa kameňom, ale nemôžem tento titul ohodnotiť vysokou známkou. Nepredpokladal som, že Sacred 2 zosadí z trónu staručkého Diabla, ale chuť zahrať si, bola. Pri postupe ju nahradila letargia, ale akceptoval som, že hra až na pár kozmetických vylepšení neprináša vôbec nič nové. Pri sterilných úlohách a bojoch s húfmi nepriateľov, o ktoré síce v akčnej RPG hlavne ide, ale v tomto prípade mi pripadali asi ako neposolená polievka, ma už začala zožierať nuda. A po objavovaní početných technických nedostatkov opadli zbytky nadšenia z tejto hry. Miestami som sa lepšie bavil pri titule Legend: Hand of God, ktorý síce nebol nič extra, ale nik to ani neočakával. Naopak v prípade Sacred 2 očakávania boli a rozhodne sa nenaplnili. Škoda.
Otevřený svět, krásná grafika, zajímavé postavy, spousta úkolů a jízda na koni dělají ze Sacred 2 nadprůměrnou záležitost. Neohrabaný vývoj postavy, slabý příběh a časem nudné pobíhání z místa na místo však titulu brání v dosažení nejvyšších příček.


Užívateľské hodnotenia - Sacred 2: Fallen Angel

Podlamna je to super hra. Velmi sa mi paci a tesil som sa na nu velmi dlho. Paci sa mi ten system boja a kadejake nove moznosti.

+1 Dobré Zlé
Je to dobra hra, samozrejme az na to ze ekd sa dostanete dalej a urobite par lvlov prestane vas to bavit. No k grafike, grafika je naozaj uzastna. To si na tom vychutnáte ale ked sa dostaneme k questom a ukolom atd ani moc dobre to nieje kebyze sa to aspon este trosku podoba World of warcraftu tak bi to bolo fajn mislim kebize su tam dungeony raidy atd. s pocitacim bi to ties slo dosli bi ste k niekomu klik nanho a tam kolonka pojdes raid? on odpovie ano alebo nie a je ale keby nebolo keby boli bi sme davno v nebi.

0 Dobré Zlé
Grafika je nádherná a je najsilnejšou stránkou hry. Herný svet je obrovský, nájdete v ňom aj pekne stvárnené velké mestá a hrady obývané ľuďmi, či elfmi. Hra obsahuje stovky vedľajších questov, veľká väčšina je nezaujímavá a je len o tom sa niekam dostať a všetko v okolí pozabíjať, ale nájde sa aj par zaujímavých a dokonca aj pár zábavných úloh. Vybrať si môžete zo 6 postav, pričom si pri každej môžete určiť vlastný štýl hrania. Napríklad pri serafinke si môžete vybrať či sa zameriate na používanie obojručnej zbrane, dvoch jedno-ručných mečov,meča a štítu, luku, alebo BFG, čo je vlastne veľká energetická zbraň určená na boj na diaľku. K tomu si vyberáte aj vhodné podporné a útočné kúzla. Každá postava ma na výber 3 rôzne skupiny kúziel, každá skupina obsahuje 5 kuziel, pričom každé je možne 3 krát vylepšiť. Doporučujem si vyskúšať všetky postavy, pretože mňa napríklad bavila iba hra za serafinku a mal som pocit, že je aj najsilnejšou postavou.
Hra za ostatné postavy ma príliš nezaujala.

0 Dobré Zlé
-: bugy, postupný stereotyp a nuda, príbeh, kamera a ovládanie, opakujúce sa úlohy, umelá inteligencia, interface, slabšia atmosféra, slabá tvorba postavy, rušiace prvky futurizmu
+: grafika, hudba, herný svet, možnosti prepravy, herná doba, zvieratá na jazdenie, množstvo úloh, postavy, co-op multiplayer, efekty, rozvoj postavy, zbrane a zbroj, nepriatelia
Verdikt: Hra Sacred 2 prináša skôr otázky než odpovede. Napríklad prečo autori vytvorili veľký a krásny svet, no chudobný na obsah? Prečo sa nezapracovalo viac na príbehu a všetko sa točí okolo podivnej energia T? Prečo sú v hre doslova stovky úloh, no takmer všetky na jedno kopyto? Práve preto hra ako taká upadá veľmi rýchlo do stereotypu. Úlohy sa stále opakujú a hráč vlastne ani nevníma hlavný príbeh hry, ktorý je veľmi slabo prezentovaný. Negatívne možno hodnotiť taktiež kameru pre jej možnosti nastavenia, respektíve uhol pohľadu. Interface hernej obrazovky je po viacerých stránkach neprehľadný. Zaujímavo pôsobí voľba postavy, no jej úprava vzhľadu už nie. Z negatívneho ponímania hry môže vytrhnúť kooperatívny multiplayer, ďalej stovky zbraní, brnení, nepriateľov, skutočne rozsiahli a prekrásne vymodelovaný herný svet a v prípade ak sa budete baviť, tak aj veľká herná doba. Tieto prvky Sacred 2 aspoň dokážu hru preniesť do oveľa pozitívnejších svetiel. V porovnaní s konkurenciou, hra síce ponúka epický svet, ale nedokáže poskytnúť epický herný zážitok.

0 Dobré Zlé
Podla mna je tato hra na nic...:( velmi ma sklamala.....graficke spracovanie na dobrej urovni...ale dej,bojovy system je uplne na nic...vobec ma nezaujala...hral som ju asi hodinu...no bola to strasna nuda...

-2 Dobré Zlé



100%misor2


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |