HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 48538 užívateľov

Hry > Harry Potter and the Order of the Phoenix > hodnotenie


Harry Potter and the Order of the Phoenix
67%

Moje hodnotenie - Harry Potter and the Order of the Phoenix





Recenzie - Harry Potter and the Order of the Phoenix

Spíte-li s magickým klackem pod polštářem a v noci vás místo plného měchýře budí palčivá bolest na čele, určitě si tuhle virtuální procházku po Bradavicích užijete. Ale pro všechny ostatní, co světem Harryho Pottera nežijí, to je spíše zabitý čas. Krok směrem k otevřené hratelnosti však chválíme.
Hoci hra Harry Potter and The Order of the Phoenix má veľmi dobrú atmosféru, dizajn a ozvučenie, chýba jej vygradovaný a dobre naservírovaný príbeh, čo by udržiaval vašu pozornosť. Zábavu prudko ubíja aj otrasná práca kamery a neustále behanie po tých istých lokalitách. Titul dobrovoľne vydržia hrať do konca len fanatickí vyznávači Harry Pottera, ale aj tým by som odporúčal, nech si radšej pozrú film, alebo ešte lepšie, (znovu) prečítajú knihu, čo vo vás zanechá hlbší dojem, ako silne komerčná hra.


Užívateľské hodnotenia - Harry Potter and the Order of the Phoenix

95%nick
VEĽMI vydarená hra. Všetko super duper :). Veľká voľnosť,zaujímavé kúzla :)))))). Všetko super duper extra super :)))). Jediné dva malé mínusy ktorým pripisujem dolu 5 percent sú:1. Nie veľmi vydarená kamera
2. Neni tam metlobal

+8 Dobré Zlé
výborne preto lebo je tam dobrá grafika lepšia ako u predošlých,môžeme volne chodit po celom hracom svete


+3 Dobré Zlé
Dobra hra presiel som ju celu na izi no na hard je to tachsie ale je to sranda no najlepsie je to s slovenskim alebo ceskim dabingom.

+3 Dobré Zlé
Hra je celkom dobrá.Vadí mi to že Ron a Hermiona vkuse za mnou behaju a dakedy dost zavadzajú ale aj ostatní dosť zavadzaju.Je tam málo súbojov a veľa takých blbosti napr. že začaruj takú záclonu,začaruj koberec.Sranda je keď začarujem učitelov oni sa obránia a mne dajú trest.Už sa teším na 7 aj keď len teraz 30.júna vyjde 6.Lebo som zvedavý jak vymyslia 7 keď v 1-6 chodíme po Rokforte a také blbosti ale v 7 z Rokfortu odídu tak som zvedavý že jak to vymyslia.

+3 Dobré Zlé
neviem cim to je ale potterovky ma vzdy dostanu...je tam velmi skvela atmosfera...taka ze vas to neprestane bavit ..opät skvely rokfort uz je velmi prepacovany a skvely..bavil som sa velmi dobre ...ulohy sa mi pacili,miestnosti, chodby ,klubovna,areal, studenti behajuci po skole a zakazdym ked som na nich uvalil nejake kuzlo tak zacali behat alebo mali blbe komentare :D a obrazy mali dobre hlasky :D...cely hrad bol skvelo zrobeny a vzdy zil studentami a ucitelmi a vselijakymi obrazmi atd... len ten dej isiel trosku rychlo a mohlo byt viacej uloch no nevadi som happy ze sa hra podarila ...a nemam rad takych co hovria ze harry potter je pre male deti ja si to nemyslim...som rad ze tato potterovka sa podarila a dufam ze dalsia bude este lepsia..uz sa na nu velmi tesim...hodnotenie davam 90 percent...

+2 Dobré Zlé
+
Rozhodne vynikajuca grafika, uvodne filmecky ju maju trochu horsiu.
Pribeh nadvezuje na film aj na knihu.
Rozsiahli dej
Volny pohyb po hrade atd.
-
horsie ovladanie (da sa ale zmenit)
obcas blby zaber kamery


+2 Dobré Zlé
+ a -:
+veľký hrad, do ktorého he voľný prístup asi všade
+má dlhý dej
+super grafika
+veľa postáv
+kúzlenie
-chýba klasika z 1,2,3
-veľký hrad, ale niekedy v ňom poriadny chaos
-hra len za harryho



+1 Dobré Zlé
tato hra je super,davam 100%.najlepsie je ist do slizolinskej klubovne pod neviditelnym plastom a davat na vsetkych okolo mna levicorpus

+1 Dobré Zlé
Nový Harry potešil, voľnosť pohybu, skvelý systém kúzlenia a atmosféra Rokfortu sa veľmi podarili a poriadne pridávajú na hrateľnosti ktorú však na druhú stranu zabíja nevýrazný príbeh a nehorázna stereotypnosť. Hudba sa tiež podarila, vloženie skladieb z prvých hier sa tu náramne hodí, grafika je tiež vydarená a HW nároky sú veľmi prijateľné. Hra zabaví, síce nie na dlho ale pre fanúšikov Potteroviek je to jasná voľba.

0 Dobré Zlé
Je to super hra, pekné levely, boje študentov, hra je super prepracovaná... Ale niečo mi na nej vadí a to kamera, niektoré veľmi dlhé levely a stáva sa že je veľmi obtiažne manipulovať z predmetmi pomocou kúziel... Ale inak super hra.

0 Dobré Zlé
Som rád že som si zahral túto hru aj keď sa mi zdala najslabšia so všetkých Potteroviek. Bola taká nejaká chvílu hráš to a potom si úplne na druhom konci hry a koniec. Prešiel som ju asi za 3 hodiny ak rátame len príbeh a teraz čo?? Deň bez konca dobrá blbosť ja som čakal že osídeš vo vlaku, alebo niečo také a nič len chodíš po Rokforte robíš slizolinčanom zle a o 5 min. ťa to omrzí. Preto veľké mínus, ale zase musím uznať, že napr. šach je spraveny bohovo to ma neomrzelo do dnes. Tak takto by som asi zhrnul HP5 chvíľková zábavka ktorú na prvý krát aj malé detsko prejde na najťažšej úrovni.

0 Dobré Zlé
lol táto hra je pecka toľko som sa nasmial až mi bolo zle :D veľmi pekná hra odporúčam každému!! najlepšie je na tom že môžeš voľne chodiť kde chceš

0 Dobré Zlé
Tato hra je o nicom. Tie ulohy su v kazdej potterovskej hre na nic. Tiez hratelnost je dost na nic. Jedine co je v tej hre skvele, je uzasne prepracovany hrad. Vsetci detaily a podobne.

0 Dobré Zlé
najslabšia s potteroviek...grafika mohla byť lepšia a keby tam nieje časť, kde sa hľadajú študenti do DA tak by to bolo totálne o ničom, aj posledný súboj Dumbledora s Voldemortom mohol byť viac prepracovaný :)

0 Dobré Zlé
Mám síce rád Harryho Pottera a všetko s ním spojené ale v prípade tejto hry u ktorej vďaka kamere bolo opäť vidno že to je len konverzia z konzoly tak som sa niekedy rozčuľoval keď som nemohol otočiť kameru tam kam som chcel a tým pádom aj splnenie niektorých úloh bolo ťažšie.

0 Dobré Zlé
Konečně už tu nemusím sbírat ty fazolky :)))))).
Je to velká změna z předešlých dílů.
Nádherný a akční příběh.

0 Dobré Zlé
Toto ne !! Jedinou velice pozitivní věc kterou jsem ve hře našel je krasné a rozsáhlé zpracování hradu a okolí... Ale naopak mě velice zklamalo ovládání !! Kolikrát se mi při hře stalo že jsem se s Harrym ''zamotal'' při běhu... Stojím si za tím že druhý díl této série je zatím nejzábavnéjší !!

4,5/10

0 Dobré Zlé
+grafika
+volnosť po hrade
+kúzlenie
+dlžka hry
+postavy
+hratelnosť
+český dabing
+súboje

-kamera

0 Dobré Zlé
Tato hra sa mi velmi paci ale ma aj par dost vyznamnych chyb tu je prehlad:
+Skoro cely Rokfort
+Dabing
+Interaktivita z postavami aj prostredim
+Vela uloh
+Vela kuziel
+Dlzka hry
+Grafika

-Niektore ulohy su velmi nudne
-Neustale behanie sem a tam
-Ulohy su jednotvarne
-Ziadna vyrazna gradacia
-Uplne zbytocne ulohy ktore neboli ani vo filme ani v knihe(cital som niekolkokrat) a vynechanie podstatnych casti.

0 Dobré Zlé
-: hracia doba, nevyužitý potenciál, miestami súboje, menu, grafické chyby
+: grafika, audio, rozľahlosť sveta, atmosféra, interaktivita prostredia, úlohy, zábava
Verdikt: 5. ročník Harryho Pottera je zábavný, rozľahlý svet je krásne graficky stvárnený a vymodelovaný, atmosféra je prenesená z filmu ako aj soundtrack. Protikladom je krátka hracia doba a nevyužitý potenciál prípadne miesta a niektoré animované dejové pasáže hry sa mohli kľudne vložiť do hernej časti a tým by sa aj zvýšila hracia doba, ale to by nebolo EA s heslom: Niečo pridať a niečo vypustiť.

0 Dobré Zlé
Tato hra je podla mna v celku fajn,trosku...trosku dost mi prekazala ta pohybliva kamera...vdaka ktorej hrate tuto hru asi o hodinu dlhsie nez je skutocna doba hratelnosti :D V tejto hre je celkom dobry putavy pribeh,no carovanie trosku na nevyvazenej urovni.Inak dojem:dobry.Tuto hru som presiel asi za 5 hodin.

0 Dobré Zlé
velky pokrok od minuleho dielu ale stale to nie je ono suboovy system je dobry ale potreboval by este doladit ako cela chyba velmi vela lokalit co sa tyka rokfortu a pobehovanie po rovnakych lokalitach sa premeni na obrovsky stereotyp ale hra ako celok dokaze zaujmut

0 Dobré Zlé
Zle ovladanie hry , a pri nejakych častia zle pohlady videa nič dobre som v tej hre nenašiel . Takže tato hra ma uplne sklamala :(

0 Dobré Zlé
takze hp 5 je oproti predchodcovy rozhodne lepsi ma celkom slusnu grafiku aj ed miestami zubkovanu je tam vydarena atmosfera skoda ze je tam malo carodejnickych duelovv blbe ovladanie a kamera a stale nudne behanie po rovnakych miestach a shodochh ale paci sa mi to ze mozete edkolvek si dat duel z hocikim podla mna tak na 75

0 Dobré Zlé
Dobrá hra,strašne sa podobá Harry Potter 6. Najlepšie je že môžete chodit do kancelárie Dolores Umbridgovej ale z neviditelním pláštom. Myslím si že si táto hra zaslúži 100%.

0 Dobré Zlé
15%BAX
Tak tomu to sa hovorí sprostá hra ! uplne blbe ovladanie žiadne poriadne kuzelnicke misie .Proste nič ...Najhoršia hra aku som kedy hral .Vsetky ostatne HP su omnoho lepšie .

0 Dobré Zlé
4**** z piatich. Hra je zvládnutá bravúrne čo sa týka úplného spracovania kompletného Rokfortu. Jednu hviezdičku (15%) som hre zobral za naozaj otravnú až k zlosti vedúcu kameru, ktorá sleduje ovládanú postavu. Ide o obrovský neduh, že v hre neumožnili ovládať kameru pomocou myši.

0 Dobré Zlé
Po príšernom počine Harry potter 4, som sa obával ako to bude z harry potter 5 keďže kniha je síce najdlhšia zo všetkých, ale nič sa v nej poriadne nedeje, ale tentokrát som bol obrovský prekvapený. Od začiatku veľký areál celý hrad aj okolie, ľudia, profesori, grafika, minihry, konečne normálna kamera a ovládanie síce niekedy čarovať s myšou nebolo až tak jednodúché, ale omnoho lepšie ako v štvorke, aj dej to malo konečne. Je síce pravda, že to bolo viac menej o úlohách, ktoré vám dávali študenti alebo profesori, ale vždy lepšie ako ohnivá čaša. Hodnotím 99%:pretože som fanúšik HP. A nakoniec najväčšie plus český dabing.
.

0 Dobré Zlé
super hra najlepsia... uchvatna grafika, hudba... aj efktivne duely... proste cooollll.... hlavne tie hovoriace obrazy a tajne chodby... hp5 a hp3- naj hry edicie harry potter....


-1 Dobré Zlé
40%Tulo
+ o 180° obrat (lepší) oproti Goblet of Fire
+ lepšia hratelnosť
+ o niečo lepšia grafika
+ skvelo spracovaní Rokfort (žiadne Bradavice, jebe vam česi? :D )

- primitívne ľahké úlohy
- skoro žiadna poriadna akcia, žiadne boje
- úboho spracované posledné misie, namiesto videí by kľudne mohla bežať normálne hra

-1 Dobré Zlé
je to dosti slabe a casto i nudne zbierate kraviny a bozkavate sa s ccho ci ako sa vola..blbo sentimentalne ako kniha...taktiez je tam mala volnost

-2 Dobré Zlé
Je to super mega dobra hra presiel som ju asi za 2 mesiace najviac som sa trapil s chrlicmi.sice som tam nemal naj. grafiku ale uzil som si tuto hru uz cakam aj na harry potter 6 hru ktora je asi o nieco lepsia. najhorsie na 5 je to ze tam neni metlobal :(+a-
+grafika
+rokford
+dej
+kuzelnicke suboje so slizolinom
-kamera
-metlobal

-3 Dobré Zlé


40%dvC





100%Sayen

75%puck















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |