HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 27193 užívateľov

Hry > Guild Wars 2 > hodnotenie


Guild Wars 2
90%

Moje hodnotenie - Guild Wars 2





Recenzie - Guild Wars 2

Nemusí sa vám páčiť bez výhrad, no faktom zostáva, že po niekoľkých rokoch s tuctovými online svetmi sa konečne objavila moderná inovatívna hra, ktorá posúva MMO žáner na vyššiu úroveň. Je nespochybniteľné, že sa stane novým trendom a inšpiráciou pre budúce MMORPG. A za túto parádu zaplatíte len za balenie, žiadne otravné mesačné poplatky. To sú dostatočné dôvody na prižmúrenie oka nad drobnými kazmi a rozhodne aj udelenie najvyššej známky. Veď ako často dostanete do ruky hru, ktorá búra zaužívané pravidlá a určuje nové smerovanie žánru?
„Nejlepší MMORPG hra současnosti“, to je výraz, kterým žádný soudný recenzent nechce plýtvat, protože netuší, co bude ve hře za rok. Momentálně však není zbytí - Guild Wars 2 je nejzajímavějším online titulem na scéně.


Užívateľské hodnotenia - Guild Wars 2

100%Craigs
Titulný Guild Wars 2 nahrádza hru Guild Wars. Kvalitné spracovanie zaujme fanušikov aj Guild Wars ale aj WoW. Uživateľ Tom52, ktorý tu napísal recenziu, sa s tými chybami mýlíl, lebo tento patch ktorý tu je základný, potom má prísť opravný, ktorý tie drobné chybičky napraví.
V podstate, hra nemá mesačné poplatky, len treba kúpiť si originálnu verziu, zavádzajúca cena je 39,99€.

+3 Dobré Zlé
Je to zábavné, super, navyše grafika je nádherná. Odpurúčam každému kto hral WoW. Len par technických chýb, preto 3% dolu. Hrajte na serveri Aurora glade.

+2 Dobré Zlé
tak este to nemozem porovnavat az tak moc ale najlepsia vec je
World vs World vs World co je vlastne 300vs300vs300 hracov proti sebe a nicime hrady vylepsujeme katapulty atd... nikde som nezazil taku zabavu... aj ked mi to obcas poseka mam totiz nanic PC... ale je to v pohode co sa tyka v PvP je to dobre urobene najde sa iba par ludi co na to nadava (grind for skin) ale ja som si zvykol... PvE som cakal ovela viac ale mate Dungeon a ten je spraveny ze ho mozes prejst viacerymi moznostami alebo mate aj pribehovy mod cize to je fajn a osobny pribeh ktora ma kazda rasa ine + ine rozhodnutia a mozes to hrat s kamaratom a rozhodujete sa spolu a inych milion detailov... ja som do toho investoval aj z toho dovodu ze na MMO na mesacne poplatky ala WoW som uz nechcel ... proste pchat do toho prachy kazdy mesiac uz nie... preto aj GW II kupis a mas po starosti... celkovo po mesiaci hrania hodnutim na 98%

+1 Dobré Zlé
Grafika super, optimalizacia vyborna, kvalitna hra po vsetkych strankach co sa tyka aj PVE aj PVP som velmi spokojny

0 Dobré Zlé
Konecne hra kde niesu nekonecne a nudne questy sluziace nato aby ste sa dostali na najvyssi lvl. Robite si vlastny dej, bojujete proti ostatnym svetom a spoznavate krajinu okolo vas. Jedine co mozem vytknut je kus neprehladnost no to je asi len sila zvyku. -10% davam zato ze pri dosiahnuti plneho levelu hra v podstate nic neponuka. Su tam sice 5man dungy ale tie su po par prejdeniach nudne a chyba tam nejaka realna akcia. Pvp sa da robit uz o 1 lvl cize to tiez 80 lvlom nepomaha.

0 Dobré Zlé
VeĽmi dobrý konkurent hry WoW (World of Warcraft) a LoL (League of Legends).TáTo hra je super veľa vecí, zbraní a inak celkom super. Dokonca si myslím že je to lepšie ako hociaká MMORPG. Som ňou celkom prekvaponý :DD

0 Dobré Zlé
Nepochopím niektorých čo dávajú 0 a nič nenapíšu. Hra je celkom super krásny rozmanitý a hlavne veľký svet. Mňa osobe najviac prekvapila tvorba postáv ku ktorej patrí aj vyberanie vecí ako napr. či ste z chudobnej,strednej alebo bohatej rodiny. Je tu veľa vecí ktoré hre dávajú šťavu ale vypisovať ich by bolo nadlho ale je treba spomenúť že hraj je zdarma takže s len kúpi a hrá. Jedine mínus sú občasné vyhadzovanie zo servera ale potom asi už nič čo by som hre mohol vytknúť.

0 Dobré Zlé
+Grafika
+Soundtrack
+Príbeh a vedľajšie úlohy
+PvP, PvE, WvW
+Crafty
+Cena

-Lineárne mapy

Napriek veľkému konkurentovi (World of Warcraft) sa Guild Wars 2 drží na plnej čiare. Nezdiera hráčov ako Blizzard. Zachováva si svoju originálnu stránku a to je v dnešnej dobe úspech. U mňa MMORPG číslo 1.

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
proste brutalna hra na spôsob World of Warcraft..akurat to čo je vo Wow zlé tu je dobré :) bezchybná hra

0 Dobré Zlé
Ako prívrženec MMORPG hier je Guild Wars 2 veľmi prekvapujúcou zmenou. V hre sú questy, ktoré sú zamerané na príbeh vašej postavy a to je všetko, žiadne iné questy nie sú. Expíte craftingom, lorom, zbieraním surovín, zabíjaním a robením tzv. sŕdc. Veľké + dávam za eventy, ktorým je v hre veľmi veľa a ktoré dokážu zmeniť danú oblasť, ak event s hráčmi nesplníte. Zväčša každý mesiac pridávajú nový kontent, nové eventy, ktoré zasiahnu Tyriu.

Čo sa týka pvp, tak to tiež nie je na zahodenie. Máte na výber world pvp, kde bojujete s tromi rôznymi servermi kde sa môže prihlásiť až 500 hráčov. Ďalej je tu structured pvp a tournament spvp kde sa stretávajú tými 8vs.8 a 5vs.5. Nikdo nemá presilu v equipe, ide o pure skill.


0 Dobré Zlé
+ krásne prostredie
+ V hre beží systém diamantov - je to platidlo s ktorým si môžete kupovať prémiové veci ako napr. rôzne sfarbenia zbroje a pod. No výhoda spočíva v tom že diamanty si môžete kúpiť buď za € alebo za goldy. Za 2000 diamantov si môžete upgradovať základnú hru na "deluxe" edíciu čo znamená že stačí vám kúpiť základnú edíciu a v hre si zarobiť 2000 diamantov a deluxe edíciu mate zadarmo.
+ World vs World - súboj medzi 3 serverami kde sa môže v jednej bitke stretnúť 300 hráčov proti sebe.
+ Namiesto questov "Eventy"
+ Každá zbraň má vlastné "spelly"
+ Prepracovaný guild systém.
+ Súbojový systém - V Guild Wars 2 to nieje ako vo WoW že tank stál na jednom mieste a zabíjal príšerky. V hre je zavedení aktívny súbojový systém čo znamená že sa musíte hýbať pretože státie na jednom mieste znamená smrť (a je to úplne jedno či máte najlepšie vybavenie v hre).

- Obsahuje len pár dungeonov, prvý dungeon môžete ísť na 30lvl.

0 Dobré Zlé
Ne, tohle není World of Warcraft ani z daleka, i když všude čtu, že je to něco lepšího, ale není to pravda. Proto od této hry nemá cenu čekat stovky hodin zábavy, protože je nedostanete.

-6 Dobré Zlé










100%kilOFb




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |