HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 21105 užívateľov

Hry > Prototype > hodnotenie


Prototype
75%

Moje hodnotenie - Prototype





Recenzie - Prototype

I přes překombinované dovednosti, někdy až extrémní chaos, přeplácanost a slabší grafiku, musím smeknout kapuci před velkou dávkou fantazie, kterou hra přímo oplývá a taktéž tím, že vám není nic vnucováno. S tím souvisí obrovská míra svobody a volnosti, které si vyznavači ryze akčních bitev určitě užijí, když vám zdejší svět vlastně leží u nohou.
Škoda, že miesto prichádzajúceho leta práve nemáme zimu. Mohol by som si totiž pri záverečnom hodnotení pomôcť azda najstarším recenzentským klišé – „Prorotype nie je špičková hra, k tomu mu chýbajú zábavnejšie vedľajšie misie, lepší súbojový systém a vyleštenejšia grafika. Na zabitie času počas dlhých zimných večerov sa ale hodí ideálne“.


Užívateľské hodnotenia - Prototype

JE to SUPER HRA!!! Akurát my došla domov skvelá grafická stránka hry. A efekty sú úplne BOOOOMBA!!!

+29 Dobré Zlé
tuto hru odporucam dobra grafika zbrane npc proste setko dobre, no zaciatok je robeny na sposob assasins creed zo zaciatku je velmi lahka ale neskor sa to ztazuje

+27 Dobré Zlé
99%LoO
Perfektná hra, ovládanie nie je zložité, grafika skvelá, jediná nevýhoda je, že je hra dosť veľká a pôjde plynule len na dobrom PC, inak nemá chybu :))

+22 Dobré Zlé
Ked som prvy krat videl obrazky a videa o tejto hre tak som si ako kazdy myslel,ze v hre bude nadherna grafika,super animacie a este lepsie schopnosti Alexa Mercera.
Ale len s polovice som mal pravdu!
grafika sice nebola nadherna ale zase ani nebola zla (no dalo sa nanu pozerat a este z velkej vysky to bola nadhera),animacie boly v skutku perfektne a schopnosti Alexa boli este lepsie!
Este to trosku polepsil celkom dobry dej!
Je to dost podobna hra z x-menom origins wolwerine pretoze to ma trosku RPG prvky napr. ziskavanie skusenostnych bodov a zaradovat si ich do roznych skupin: bech,skakanie,a aj bojove schopnosti. Tie skusenostne body sa ziskavaju tym ze zabijate nepriatelov alebo hladanie dakych cudnych modrych guliek,ktore ti daju XP (je ich celkom 200 tych guliek). Mno je to dobra hra,ktoru vam mozem len a len odporucit.
90%

+18 Dobré Zlé
Tato hra nemá chyby grafika super,príbeh super,proste skvelé boje ,skákanie, lietanie, super schopnosti a 100% brutalita a krv na takuto hru som už dlho čakal a konečne ju mám :):):)

+16 Dobré Zlé
jakožééé wow! fakt pecka nečakal som to..a to ked už ja povím že to je bombová hra, no tak to asi aj zato stojí...wrelo až horúco odporúčam a i preto dávam tolko % kolko dávam...

+14 Dobré Zlé
velmi zaujimava hra tvorcovia odviedli skvelu pracu ale mohlo to byt aj lepsie.
+hratelnost,mesto,upgreadovanie,širenie infekcie,hl.postava,hrac si moze zvolit styl hrania atd...
-grafika mohla byt aj lepsia,HW naroky

+10 Dobré Zlé
Je to naozaj dobrá hra,je tam super grafika veľa možností.Je tam dokonca aj možnosť si vylepšovať postavu.Hra sa mi pači zatial som nehral žiadnu podobnú.Misie sa neopakuju každá je iná a to je dobre nemam rád stereotyp (ako je napr. Assassin Creed - ale aj tak je to dobrá hra) Mám problem si zapamätať ako sa robí ktorý trik je ich tam fakt veľa.Príbehu veľmi nerozumiem tak neviem posúdiť (moja angličtina neni velmi dobrá).
Ale všimol som si že príbeh dotvaraju postavy ktore ked do seba vcucnete tak uvidíte ich príbeh (sú to iba niektoré postavy ktoré maju nad sebou znak oranžovej hlavi).Do aut sa neda nastupit ale po čase ked sa budete vylepšovať získate schopnosť nastupovať do tanku a neskôr do vrtulniku.

Prepáčte za gramatické chyby slovenčina mi veľmi nejde ale pokúšal som sa to napísať čo najlepšie.


+8 Dobré Zlé
vyborna hra ja som sa od nej nedokazal odtrhnut ale ma skamala garfika
ale inak sranda vrele odporučam.

+8 Dobré Zlé
super hra ale grafika mohla byt lepsia. a tato hra je kratka. A super je aj to ze mozete nasadnut do tankua do vrtulniku alebo sa za niekoho premenit

+8 Dobré Zlé
100%adrio
uz som to cele presiel a na konci to je super pecka ked uz mate poslednu zbran a na nej vsetky utoky je to prima :D

+8 Dobré Zlé
uplna bOMBa ! dobre sprawena hra a aj hratelnost neni zla . grafika celkom dobra ! ! odporuca stahowat a hrat !

+8 Dobré Zlé
Je to dobrý sci-fi akčák, má to vynikajúci dej. Hlavný hrdina má super schopnosti, ktoré ho robia jedinečným. Odporúčam, parádna hra na odreagovanie ;)

+7 Dobré Zlé
Táto hra ma chytila hneď od začiatku a hrám ju už asi týždeň a som už asi v polovici hry...

+6 Dobré Zlé
100%atom78
Ja tu hru mam a poviem Vam ze je to najlepsia hra aku som kedy hral. A najlepsia zbran su drapy. Tresnete s nimi do zeme a z nej vyletia ostne. Uplna haluz !!!

+6 Dobré Zlé
Tejto hre davam 95% tatko game nesklamala :) ludia co ju este nemaju nech cim skor tahaju :D umna je to zatial 1

+6 Dobré Zlé
Škoda grafického spracovania, čakal som od Activision viac, ale dá sa na to pozerať. Hra sama o sebe je v slobode pohybu neskutočná až priam naddimenzovaná do priestoru, v ničom neobmedzuje a prvky chodenia po budovách a obrovských skokov s prvkami až lietania... hmmm úžasná vecička. Vrelo odporúčam, dávam 95 %.

+5 Dobré Zlé
100%jazz81
Páči sami táto hra...najme skákačky a brutálne zabíjačky......grafika nič moc ale ovládaniea možnosti sú výborné..Doporučujem..

+5 Dobré Zlé
užasna hra už som ju prešiel skoro celu ale je aj ťaška.nao aj tak ma bavi požičal som ju bratran covi no on si onej misli že to je blbosť.

+5 Dobré Zlé
100%Analog
Haluzna hra presiel som to 3-krat :-) ale ked hrate uz "easy +"je to nuda
ale inak prca a graficky je to spracovane tiez dobre

+5 Dobré Zlé
97%colt
Cool hra...na odreagovanie stačí,výborna grafika hratelnost velmy dobrá... pár chýb tam je to uznám ale ajtak super..

+5 Dobré Zlé
Táto hra dostane väčšie hodnotenie ako GTA IV a som si istý že , dosiahne veľmi dobré zážitky.pri mojom pocitaci zvládnem nároky tejto hry.Neviem aký velký zážitok to bude ale podla videíí je hra úžasná.

+4 Dobré Zlé
100%Altair
Mam ju doma a je to super hra... Super grafika ,super schopnosti Mercera.
Neopakujuce sa misie. Vsetko sa priklana k 100%.

+4 Dobré Zlé
100%Mahan
Hra bezchibi nic co by som vnej nemohol kritizovat vsetko slabe ide v pohode. Brutalne boje skoky actions proste super.

+4 Dobré Zlé
tato hra je nad moje ocakavania prekvapila ma grafika a ze mi to ide bez sekania tato hrapodla mna prekonala GTA 4 na 100% a preto aj davan 100% P.S.-uz som ju presiel!!

+4 Dobré Zlé
super hra po graf. stranke alex ma super schopnosti ale nwm prejst tu misiu kde nemam premeny a mam vrtulnik

+4 Dobré Zlé
100%good hra lepší hru sem v životě nehrál
+grafika,hratelnost,město,nákaza,příběh,schopnosti(výborný je žrát lidi nebo je rozseknout drápama)
-jen ty HW nároky

+4 Dobré Zlé
Jedným slovom perfektné.
Plusy - •lozenie po stenách
•time challenges
•upgrades
•zbrane
•misie

Mínusy - • HW nároky
• niekedy myš

+3 Dobré Zlé
dobra hra, nenudi, ma celkom slusnu grafiku, pribeh, volnost, ... celkom zaujimavy napad, mohla by byt aj dvojka ...

+3 Dobré Zlé
tato hra je vemi dobrá-dobrá grafika,hratelnost,dobre efekty...mne sa pacia najmä "zbrane" ktore má Alex....pecka zo zaciatku je velmi lahká,ale ked sa bližis ku koncu no tak to je už tažké(nemáš čas sa nadíchnuť) lebo na uliciach su všade vojaci....odporúčam

+3 Dobré Zlé
Velmi dobra hra na odreagovanie, niektore prvky su vsak az prehnane (milion moznych utokov s takymi skratkami, ze v rychlosti boja proti trom vrtulnikom, 20 vojakov a 2 tankom nemate sancu ich vyuzit).
Grafika je tiez dobra, aj ked sa obcas z neznamych dovodov na sekundu-dve cuka aj na silnom stroji.
Pribeh je zaujimavy, vtiahne hraca a "nuti" ho pokracovat, aby zistil viac.
Po case vsak niektore typy vedlajsich misii zacnu byt nudne, nastastie nie je nutne hrat ich vsetky.

+3 Dobré Zlé
Prototype je podľa mňa priemerná akčná hra. Má dobré efekty, pekné prostredie rozmanité mesto a rôzne úlohy + eventy ktoré plníte a získavate zato body za ktoré si vylepšujete hrdinu. Na druhej strane, ešte cez tú grafiku ktorá bola priemerná (ak nepočítam animácie) dá preniesť, ale ta fádnosť hry a stereotyp mňa osobne postupne prestával baviť a dohrával som ju už len tak tak. Keď dám 80% aj tak si myslím že to je veľa nato čo mi hra ponúkla

+3 Dobré Zlé
Veľmi pútavá hra, aspoň zo začiatku. Veľa zaujímavých možností, zaujímavé schopnosti, veľké mesto. Misie nie sú všetky na jedno kopyto, príď tam, zabi toho - HOTOVO! Sú rozmanité a to sa mi páči. Grafika je dobrá, trochu náročná hra na HW. Po druhom bossovi ma to však už prestalo baviť. Potom mi to prišlo až príliš stereotypné. Po jeho porazení som hru už ani nezapol.

+2 Dobré Zlé
PROTOTYPE.....pri pohlade na screenshoty som tu hru hned stiahol....
grafika je fakt super aj schopnosti alexa zbrane , vylepsovanie to vsetko patri k poriadnej akcnej hre... jedine co ma sklamalo bolo neustale opakovanie misi, nic noveho a onicom dej... ale inak super a davam 85% xD

+2 Dobré Zlé
Tak toto len ze woooow uplne ppc hra chytila ma hned na zaciatku aa presiel som ju za tri dni ako teraz je to us trosku nudnejsie bo nemam co robit ale niektore sceny ako ta s tym obrovskym monstrom elizabeth green s fakt epic -pacia sa mi tam tii hunteri unikatne zvierata prisposoben na zabijanie ale je toho vjac ovela aj armada je dobre prepracovana odporucam

+2 Dobré Zlé
Velmi dobra hra , len ma dorbne chybicky krasy :D ale to asi kazd yhra am chybicky ... Paci sa mi spracovanie hry ...

+2 Dobré Zlé
GOOD HRA!!! Mam ju doma hram ju a je to uplne dobre
dobra grafika,zlepsenia a pribeh....KRASA KRASA.
davam 100%!!!!


+2 Dobré Zlé
toto je akcia aku som potreboval,graficky fakt dobre aj zombici su dobri a le Alex Mercer je proste neskutocny,je takmer nesmrtelny a neporazitelny,ved ktory hero vlasnym telom rozbije tank alebo helikopteru a tie jeho bojove mody,pazury,dlha cepel,bic,mega svaly,paste,druhy videny a stitov a to nehovorim o jeho schopnosti lietat a skakat do vysky desat poschodovej budovy,proste skvela akcia,herny rezim a zazitok,nepriatelia,okolie,zbrane.

+1 Dobré Zlé
coll hra dal stysy si zalezat hahahahasahah prototy ealex marcer si boss
hhfar cry 2 je lepsi ale neva a in ac van chcem povedat niekolkio prasvidiel



- Nekonštruktívne hodnotenie, spam a pod. budú zmazané a užívateľovi bude zablokovaný účet!
- V hodnotení stručne a výstižne popíšte hru (min. 100 znakov), aby to bolo užitočné aj pre ostatných.
- Nad hodnotením sa zamyslite a nehodnotte hru ak ste ju nehrali.
- Píšte s diakritikou a bez chýb, hodnotenie je vaša vizitka

+1 Dobré Zlé
Zas trailer bol uzasny spraveny tak aby donutil uzivatelov PC a konolich si hru objednat ale konec koncov mna cakalo velke sklamanie co sa tyka tejto dali si vyrobcovia zalezat na velkych a nicivych sil hlavneho hradiny. Ano je to prvy najsilnejsi hrdina, ktory sa len tak nezahambi.

+1 Dobré Zlé
Dávam 99% pretože je tam trošku nanič ovládanie a mohli viacej prepracovať príbeh. :/ Štve ma tam jedno jediné keď na konci letím s tým vrtuľníkom a tá bomba vybuchne a nezabije ma to je to divné pretože on je smrteľný. Mali to spraviť tak že by tam priviazal niečim tu páku a ten vrtuľník by išiel sám hore on by skočil a nič by sa mu nestalo :( škoda ale nevadí lebo sa to dá hrať aj potom keď to vybuchlo a on sa pozliepal :D

+1 Dobré Zlé
Po bioshocku je to najlepšia hra akú som hral. a nebolo ich málo. Na to aby som sy mohol zahrat takéto hry som poskladal vlastné pc. Hra je len anglicky preto nodporúčam pre tých ktorý neovládajú aj a zaujíma ich príbeh. Po grafickej stránke je dobre prepracovaná a schopnosti? Toto v žiadom filme ani hre nenájdete. Hra je dost náročná a dlhá ja som ju dohral za 26 h. úplne ma to zfanatizovalo. Skvelá hra. Odporúčam všetkým ktorý majú radi akciu ,brutalitu ,krv a bolest. Ale len na lepšom pc.

+1 Dobré Zlé
95%Aron
čo sa tyka tejto hry je dobre spracovana aj ked som si nemohol užit tuto hru až tak lebo nemam taky silny komp ale hra ma určite zaujala takže odporučam určite to neni špickova hra ale urcite vas to pobavi aspon na cas a ta sa tam dobre odreagovat tak odporucam a dávam 95%

+1 Dobré Zlé
bombbaaaa uplne dobra hra momentalne moja najoblubenejsia dufam ze bude aj 2 lebo toto je fakt uplna parada anajme secki tie schopnosti no proste mega

+1 Dobré Zlé
100%mirqoo
Táto hra je asi najlepšia hra roka 2009 hrám ju ešte furt najlepšie je na tom spracovanie pohybov a biologických zbrani.

+1 Dobré Zlé
2. najlepšia hra akú som kedy hral i keď mohla bi bit trocha dlhšia
lebo som ju rýchlo predrvil najviac sa mi páči to skákanie po budovách


0 Dobré Zlé
100%Ades
Této hře musím dát 100% překvapila mě konečně po dlouhé době dobrým dějem. Také grafika, prostředí a postavy si zaslouží 100%. Myslím že tato hra patří mezi velmi povedený od výrobců Activision.

0 Dobré Zlé
85%Dado
Za hrou Prototype netreba hľadať vymakaný príbeh či vynikajúcu grafiku, pretože hra imponuje inými vecami ohľadom samotnej akcie, ktoré vás pritiahnu do kresla za počítačom a len tak ľahko vás odtiaľ nepustia. Pokiaľ by som vám mal odporučiť hru s riadnou dávkou akcie niekedy prerastajúcej až do chaosu, bol by to práve Prototype.

0 Dobré Zlé
Jedna s najlepsich akcnych hier aku som kedy hral. Hlavne to obrovske mnozstvo schopnosti a zivotnost. Stahujte, kupujte oplati sa to. The incredible hulk sa moze schovat. Odporucam hrat s gamepadom.

0 Dobré Zlé
90%body
Táto hra sa mi velmi pacila, nic podobne som este nehral. ovladanie je dost tazke ale ked si clovek zvykne tak to je super, hlavne ak si to zahrate druhykrat s otvorenymi upgradmi.Vela trikov som ani nevyuzil ale oplati sa ju zahrat.

0 Dobré Zlé
Prototype je hra je hra ktorá vás na začiatku veľmi baví kôli svojej jedinečnosti. Že máte veľkú silu a iné dialšie schopnosti. Grafika nie je moc dobrá. Ale hratelnosť to vyrovnáva. Veľmi zlý ťah výrobcov bol vtedy keď spravili neobmedzené množstvo nepriateľov. To znamená že zautočíte na jedného vojaka a už na vás stále dookola ničia.Napríklad idú 2 tanky a vojaci keď ich zničíte pridi zasa 2 tanky a vojaci a stale to isté až kým sa im nestratíte. Na začiatku sa to dá ešte vydržať ale potom pri konci už nie.

0 Dobré Zlé
je to veľmy rychla pekna akcia :D veľmi sa mi to paci a vrelo odorucam su tam ties pekne efekty veľa schopnosti a to je samozrejme len + pre hru

0 Dobré Zlé
JE to uplne peeeeeeeeeeckova hra nic sa jej nevyrovná je to fakt super :D dokonca podla mna lepsia nez GTA 4

0 Dobré Zlé
Takze podla mna vydarena hra v tomto roku.Velmi zabavna odreagovacka ktora vas len tak lahko neomrzi.Hrdina je uplne skvely vdaka jeho skvelym schopnostiam ktore sa daju vylepsovat a podobne.Dalej menenie identity to je pecka zjete cloveka a potom si nahodite jeho telo velke + .No najlepsia je ta Volnost v meste to je parada. No pribeh tiez neomrzi proste hra pri ktorej som sa nenudil.

0 Dobré Zlé
Fakt parádna brutalitka od Activision... Autori dali do hry neuveritelnú fantáziu a obroskú volnosť navyše hrozne vela schopností (všetky snáď ani nevyužijete) takže sa jedná o hru pri ktorej sa určtite nudiť nebudete... Dej je celkom dobrý, grafika tiež obstojná takže HW nárokov sa netreba báť no a ešte musím podotknúť že v hre si vyskúšate aj bombardovanie ulíc a všetkého čo vám príde do cesty pretože budete obhospodarovať prostriedky ako TANK či HELIKOPÉRU naozaj efektné spestrenie hry !!! Kto nehral nech skúsi!

0 Dobré Zlé
Celkom dobra hra az na to, ze pri boji je v nej trochu chaos. No grafika je super a aj pribech sa mi paci. Keby bol boj viac prepracovany a menej chaoticky dal by som jej 100%

0 Dobré Zlé
82%ruso
celkom fajn hra no nieco mi tam chyba ale neviem co?? asi trosku viac komb bi tma mohlo byt a o nieco lepsia fyzika a grafika proste engine


0 Dobré Zlé
Slušná hra ponúkajúca niekoľkohodinové pobavenie. Akcia s jemnými RPG prvkami a množstvom krvi a výbuchov. Dej sa odohráva v New Yorku (južný Manhattan cca od 130th Street dole), kde sa rozšírila nákaza robiaca z ľudí nemysliace tvory túžiace po krvi. Mesto sa rozdeľuje na 2 "tábory," a síce už spomenutých infikovaných a armádu, ktorá sa snaží zastaviť šírenie nákazy. Vy sa ocitáte v úlohe Aleca Mercera, ktorý sa jedného dňa prebudí v márnici a následne zistí, že jeho telo sa zmenilo - je z neho akýsi "mutant," schopný využívať najrôznejšie schopnosti, aby sa pomstil za tento "stav."
Keď som hru prvý krát spustil, veľa som nečakal, ale rýchlo ma prekvapila a to v pozitívnom slova zmysle. Dobre som sa pri nej bavil, vďaka skvelej hrateľnosti.

0 Dobré Zlé
super hra !!!
cely dej je dobre vymysleni . Mohli by urobit sthochto aj film!!!
to by bolo velmi dobre mne sa osobne velmi paci tato hra a keby bolo sthoho aj film to by bolo uzasneee !!!!!

0 Dobré Zlé
Celkom supoer brutalna hra povedal bi som SUPER,mam to na ps3-ale to mi zhorelo uvidime ci sa to bude dat opravit,presiel som to,super pribech aj schopnosti ktore sa daju vylepsovat ! :)

0 Dobré Zlé
bombove akurat ti huntery ma nasrali preco ? lebo ked ich zbadate tak idu len po vas a nie po policajtoch iba ked nicia ich budovu . 1% dole -.- .Ale inak bombova hra .

0 Dobré Zlé
dost fajnova hra,len je po case nudna,niektore misie nestoja za nic
+grafika
+bitky,efekty
-pribeh


0 Dobré Zlé
Autori mali v pláne zasadiť hru do temnejšej atmosféri a to sa im aj podarilo. Skvelá hra! Dal by som 100% ale hra niekedy dáva poriadnu dávku nudy priamo do ksichtu.
+príbeh na jednotku
+transformácia
+devastátori
+parkour
-niekedy nuda
-nemožnosť plávať
-Policajné stanice alebo Hniezda sa nedajú úplne znićiť (regenerujú sa)

0 Dobré Zlé
Toto je skvelá hra na ktorú som dlho čakal.Výborný príbeh,veľa síl ktoré si môžem kúpiť alebo dostať pri kampáni.A tiež si môžem zahrať bez problémov akýkoľvek bonus.Len škoda že niektoré boli ťažké ale dali sa niejako vyhrať.A tiež som mohol nastupovať do tankov a helikoptér.Pre túto hru dávam 98 %.


0 Dobré Zlé
Táto hra sa nedá opísať inak ako veľká kopa zábavy. Užíval som si že hrám za postavu ktorá je mocnejšia ako všetko ostatné a ktorá predstavuje hrozbu pre každeho a všetci z nej majú strach :D...i keď grafika nebola až taka očarujúca vôbec to nikomu nevadilo lebo takú parádnu hraťelnosť nemá hocijaká hra:)..nebolo nad to nahodiť drápy a len tak si porcovať zombíkov, vojákov či civilov :P... skutočne som sa v žiadnej inej hre necítil mocnejšie.

0 Dobré Zlé
nej hra kterou znam a hned druha je NINJA BLADE a nejlepsi mise je jak ses na ty lodi proti tomu HUNTEROVY a nebo je dobra ta mise jak bojujes proti ELISABETH GREEN to srdce ja moc nechapu ale stejnak je docela tezka a protoze je tezka a dobra davam 100% akorad omrzi ze je tam jen 40 misi:-(

0 Dobré Zlé
Podla ma je to vynikajúca hra ale vadila mi grafika a hlavne veľké HW nároky ale hranostaj a prostredie sú celkom dobré takže v celku je to vynikajúca v štýle GTA

0 Dobré Zlé
Skvelá super hra vlastne nič viac už nemôžem dodať len ma trochu sklamala tá grafika ale ináč super! Mimochodom aj vám pripomýna Asasins Creed?

Klady:
Všetko!

Zápory:
Len trochu grafika.

0 Dobré Zlé
PROTOTYPE je perfektná hra, skvelé možnosti, príbeh, boj, upgrady, Mercer, atď. Je to ako reklama na kofolu, "keď ju miluješ, nie je čo riešiť":)

0 Dobré Zlé
tato hra je naprosto nezáživná.jediným účelem je vraždit vše,co se hýbe!!naprosto zaostalá grafika a kéž by málo vozidel(2 vozidla)a zbraní(5+2,které můžete vzít)

PLUSY-žádné

MÍNUSY-Grafika
Málo vozidel a zbraní
Nezáživnost
málo možností
...a dál se mi to nechce vypisovat

0 Dobré Zlé
Grafika 5/10
Fyzika 10/10
Príbeh 6/10
Celkovo 21/30 - krvavé
18+
Akčná hra ako sa patrí. Len sa vývojárom moc nevydaril engine hry. Fyzika je perfektná, reakcia je úplne cool. Jediná prťavá chybička je keď niekoho hodíte. Ináč naozaj kvalitná hra.

0 Dobré Zlé
Naprosto jedinečný počin na poli hernej zábavy. Jedná sa o megamix schopností hrdinov od X-Men cez Spider Mana až po Fantastic 4... Je to ako keby ste zobrali všetky možné schopnosti superhrdinov a namiešali z toho "vražedný koktail" a celý ho nechali vypiť jednomu poriadne naštvanému vedcovi (Hulk)... Proste SUPER!

0 Dobré Zlé
Assassin's Creed on steroids?
Prototype je hra na ktorej je zaujímavý zbesilý free roaming a silné super schopnosti a ich upgradovanie. Je to zábava, ktorú si človek rád len tak zahrá na odreagovanie, ale mňa to omrzelo rýchlo. Najväčšie zápory sú nezaujímavé side misie, Zlé ovládanie, nevýrazné prostredie, vaša postava ktorá je príliš silná a príbeh plný hlúpych klišé. Nemusel byť nijak hlboký, práve naopak, hre by len prospelo, keby sa nebrala tak vážne.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Takže moje hodnotenie hry je 100 percent proste ked to mate v rodnom jazyku napr cz tak pochopíte celý ten zaujímavý príbeh ako hlavný hrdina Alex Mercer zisťuje svoju minulosť ,proste prototype 2 je podla mna uš iba kopia a je tam nezaujímava postava s tím si to pokašlali podľa mna .

0 Dobré Zlé
Táto hra bola zábavná v prvej polke, keď tam bol dostatočný počet civilov. Rád som nimi maľoval steny na červeno. Dali sa rozmliaždiť ako rajčiny. Zásluhou viacerých dostupných štýlov maľovania som sa cítil ako Picasso. Veľmi rýchly respawn však moje kresby a všetky snahy očistiť ulice od áut sabotoval, čo považujem za najväčší mínus tejto hry. V pokročilejšej fáze hry bol v uliciach totálny chaos, príliš veľa príšer, vrtuľníkov, to už nebolo ono. Príbeh nie je moc originálny, no jeho podstata je zaujímavá. Don't play with genetics!

0 Dobré Zlé
Veľmi zábavná a najmä dosť brutálna hra. Veľa super schopností, free-roam a zaujímavý príbeh sú charakteristické vlastnosti tejto hry. Taktiež nemôžem nespomenúť možnosť jazdy na dopravných prostriedkoch typu tank či helikoptéra. Grafika je trošku slabšia, ale to nahradzuje tá bohatá hrateľnosť.

-1 Dobré Zlé
je to fest cool, super, bomba hra ale 1 % dole za grafiku ale inak sa mi to veľmi páči a je to super a najviac ma baví zabíjať vojakov :-D

-1 Dobré Zlé
87%AFK
+ celý Mannhatan
+ schopnosti ktoré môžete vylepšovať
+ Zombie apokalypsa
+ podobne Assassins Creed-u (lezenie a skákanie po budovách)
+ hádzanie - ľudí, aut, klimatizácií ... takmer všetkého čo zdvihnete
+ hodne zábavy pri hádzaní ľudí
+ celkom (aspoň pre mňa) zábavne misie
+ veľa krvi

- slabšia grafika
- pre mňa niekedy tupá AI
- nie vždy Alex urobí to čo chcete



-1 Dobré Zlé
klady:
+hratelnost
+sviznost a rychly pohyp po meste
+strasne velka sranda
+/-pre niekoho pribeh:napr. pre mna
+schopnosti
+ked si zvyknete tak aj ovladanie
+hw naroky
+grafika ale mohla byt aj lepsia
zapory:
-ale to zvykunt si na ovladanie trva dlho
-sem tam bugy

jedna z mojich najoblubenejsich hier ODPORUCAM

-1 Dobré Zlé
plusy
+grafika
+ta hra je super!!
minusy
-chyba multiplayer

ak tuto hru chcete kupte si ju stiahnite si ju urobte vsetko aby ste ju mali


-1 Dobré Zlé
100%CoXer
Prototype je hra ktora ma oslovila uz len ked som prvykrat uvidel trailer. Velmi pekna grafika,super schopnosti a kombá Alexa Marcera (hlavny hrdina). Dlha hratelnost a velka sranda. :-)

-1 Dobré Zlé
Mne osobne sa hra,nápad,spracovanie a prostredie spolu s príbehom veľmi páčia ale zarzila ma grafika...

-1 Dobré Zlé
Prototype je dobrá hra po celou dobu se pohybujete po části New Yorku,kde existují 3 sociální skupiny Civilisté,Infikovaní a Armáda která válčí s infikovanými.je jen na vás koho zabijete,jsou zde hlavní a vedlejší mise,kde plníte různé ukoly,pomocí vaších schopností které si můžete postupně vylepšovat,za Body které získáte za splnění misí a zabíjení nepřátel.jsou zde i doprávní prostředky tank a vrtulník které můžete využít,hra mi zabrala asi 6 večerů,měl jsem asi 3 stříbrné medaile a ostatní zlaté ve vedlejších misích,po dohrání příběhu se do města vrátíte,ale narozdíl od Gta už ve městě není co dělat.

-1 Dobré Zlé
Tešil som sa keď som to hral zo začiatku až do polovice hry to bola super hra ale pry konci to bola nuda stereotyp stále som robil to isté do kola ako v assasins creed. Hra je nedomyslená každý je proti vám.A naozaj neviem čo máte všetci proti grafike zato že máte slabé Pc tu láskavo nepíšte že je to zlá grafika. Ale inak doporučujem hlavne sa mi páčila voľnosť mesta. Hre dávam 75%

-1 Dobré Zlé
Prototype velka volnost
+obrovska volnost
+upgrade postavy
+sila postavy
+pribeh

-grafika (mohla byt o nieco lepsia)
-hratelnosnot (v niektorych pasiazach obtiazne ovladanie)
Aj tak podla mna Prototype je velice vydarena hra uz sa tesim na 2

-1 Dobré Zlé
dobraa hra! aj ked som cakal viac ale na zahodenie to rozhodne neni
+ grafika
conba
efekty
postava
mesto
-obcas nuda


-1 Dobré Zlé
sice tam je dobra grafika ktora ma nejake chybycky ale hra ma velmi neohurila... akoze tie moznosti, lietat si po new yorku specialne utoky atd to je vsetko pekne ale furt vtom vidim spidermana:D tie budovy proste.. odomna to ma hodnotenie iba 69%

-5 Dobré Zlé
75%n0X_
Táto hra je veľmi zaujímavá a vyvažená aj napriek slabej grafike je veľmi dobre hodnotená už len preto že v tejto hre je sa tažko nudiť už len kôli tej skvelej voľnosti a obrovskej deštrukcii a podobných vecí ako sú napr. ovládanie tankov, vrtulníkov no a tí mutanti tam fakt nemuseli byť. Ale hru odporúčam !

-5 Dobré Zlé
No tak tuto gamesku mam prave setupnutu je to velmi dobra hra ale maj aj svije minusi ako napriklad velmy nerealny dej a strasne pomaly sa minajuci zivot hlavneho hrdinu ....ale u mna 90%

-8 Dobré Zlé
nie je to najhoršie, ale mohlo to byť lepšie... ak by popracovali na grafickej stránke ešte tak pol roka tak by to dotiahli k dokonalosti... hrateľnoať dooosť vysoká a zábavná, viacej brutality zatial nikoho nezabilo:)... vadí mi trošku aj jej krátkosť... ja som ju dohral tak za 11 hodín, čo je podľa mňa málo... ale v dnešnej dobe to nie je nič výnimočné...

-8 Dobré Zlé
Na tejto hre je závislí kamarát a z toho,čo mi povedal o hre "Prototype" som usúdil,že je to blbosť.Jediná dobrá vlastnosť je grafika tej dávam 90%,hratelnosť taká ako v "POP" takže iba skopírované (30%),efekty atď. 40%.

-10 Dobré Zlé
Vyvoj prototype som sledoval uz od jeho zaciatku a to ja vazne skoro vobec nerobim. Sledoval som prave tuto hru pretoze som v nej videl obrovsky potencial co sa tyka pribehu, grafiky, velkosti mesta, comb, subojov atd. To co sa my dostalo vo vyslednej verzii do ruk je nieco strasne - otrasna AI, priserna grafika, sice velke mesto ale posobi velmi krabicovito, kratky pribeh ktory je nieco strasne. Donho som daval najvacsie sance ale pribeh sklamal na plnej ciare. Stereotyp, nuda, nuda, technicke chyby atd. Proste obrovske sklamanie, dalsia s tisicok obycajnych akcnych stereotypnych hier, zo skaredou grafikou, lacnym pribehom, hlupymi nepriatelmi a nevyvazenym health metrom. 59%

-11 Dobré Zlé
50%akto
Zo zaciatku je to velmi dobra zabava, ale potom je to stale o tom istom, znic toto, ochran toto, a stale len tanky a vrtulniky dookola celu hru, strasna nuda. Pre mna velke sklamanie.

-11 Dobré Zlé
no kebize bi ste tu hru hrali moc je prehnana akoze grafika super ale skakas tak jak spiderman to neni moj typ hri mne sa to nepaci moc prehnane ak cete dobru chodte na www.youtube.com dajte si god of war tak to je hra

-12 Dobré Zlé
Tak hra je zaujimava ale na take vysoke HW naroky je grafika onicom a nato ze to je od activisoin mohlo to byt aj lepsie pribeh tam som nepochopil alebo neni nevem vadi my tam ten chaus ..

-13 Dobré Zlé
Táto hra ma velmi sklamala....grafika nulová......pribeh oničom no preste nanič.....neoplatí sa ju kúpiť....možno pre hračov ktory majú rád uplne vymyslené hry...moje hodnotenie je 14%

-23 Dobré Zlé
Dávám 70%, hra je pěkná, velmi velká volnost ale vadí mi ta spousta krve. A občasné opravdu nechutné scény jinak hra je fajn.

-28 Dobré Zlé










95%dobo




















85%puck

40%SABS

100%Tomy77


100%Fedo





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |