HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 24973 užívateľov

Hry > Borderlands > hodnotenie


Borderlands
85%

Moje hodnotenie - Borderlands





Recenzie - Borderlands

Keď si nakoniec zo všetkých týchto kociek stavebnicu s názvom Borderlands postavíte, zistíte, že sa jedna takmer o nový architektonický div sveta. Skvelá akčná náplň, rozsiahle a fungujúce RPG atribúty, výborná grafika, hustá atmosféra.


Užívateľské hodnotenia - Borderlands

Borderlands ako nápad bol dobrý hratelnosť je super, ovládateľnosť a fyzika vecí na vysokej úrovni. Náhodne generovanie zbraní super vlastne ako v RPGćku to má byť, je to aj akčné a úlohy sa celkom dobre plnia. Časom veľmi stereotypné a dosť fádne.

+2 Dobré Zlé
85%joky
hezká hra a podle mne je jejím největším plusem to,že má v sobě naprogramovaný náhodný generátor zbraní který vždy vytvoří novou zbraň

+1 Dobré Zlé
úplná pecka ... velmy vidarená hra super CO-OP grafika je výborná levely , skilly , bossovia
nové mestá mapy , misie proste výborná hra odporučam

+1 Dobré Zlé
Veľmi výborna hra, môžete sa tam vyblázniť či už sami alebo s bandou 3 kamarátov v tejto úžasnej hre (nechápem tých dementov čo tomu davaju 50% a nižšie asi pri narodení spadli na zem hlavou smerom na dol)
Plusy:
+ Co-op (Kooperácia až v 4 hráčoch cez celú kampaň.)
+ Výborne urobená komixová grafika.
+ Zaujímavý nepriatelia.
+ Veľký svet.
+ RPG systém.
+ Dĺžka hry.
+ Veľa , veľa questov.

Mínusy:
- Občas stereotyp.
- Zlá optimalizácia.
- Jazdný model (Vázne ? Si robíte srandu auto ovládať myšou...)

+1 Dobré Zlé
Myslím si, že Borderlands je dosť nadpriemerná hra, no nemusí každému sadnúť. Veľa ľudí nadáva na grafiku, no podla mňa je super a robí hru výnimočnou. Tiež sú dobre tie RPG prvky, môžete si vybrať povolanie(Solder,Hunter,Berserker a Siren), a tie majú ešte 3 talent stromy(niečo na štýl WoW). Zbraní je v hre veľmi veľa lebo ich staty sa randomizujú. Príbeh a hratelnosť je v pohode, svet je relatívne otvorený. Hra má nadpriemernú dĺžku no to asi dosť závisí či robíte aj vedľajšie questy. Dá sa hrať aj v co-ope, no to som ja neskúšal. Hlavne mínus hry je, že prostredie sa absolútne nemení, čo stupňuje stereotyp. Tiež sa po určitom čase respawnujú nepriatelia aj loot a to na tých istých miestach a až na pár výnimočných questov je hra dosť ľahká. Ten stereotyp dosť znižuje jej kvalitu.

+1 Dobré Zlé
Ideální oddychový akční nářez s originální a přitažlivou komiksovou grafikou ve Falloutovských kulisách, který nikoho neurazí.
+ návykovost a radost z likvidace, brutalita
+ hra zabaví na velmi dlouho, byť je to v podstatě "Doomovka" ve "Fallouťáckém" světě, s letmým dotykem RPG
+ tuny různých zbraní, štítů a vylepšení
+ unikátní zbraně (pokud je najdete) jsou oproti normálním o dost silnější
+ střídání dne a noci, na konci ztížená viditelnost vlivem sněžení
+ před začátkem mise dopředu víte, zda máte dostatečný level pro její splnění
- příběh vás už od začátku v podstatě nezajímá, jde jen o to zkosit, co se hýbe
- kromě neustálé střelby z čehokoliv na cokoliv toho hra moc navíc nenabízí
- úkolů je spousta, ale všechny typu "najdi a znič", případně "zabij a dones"
- UI má IQ dlažební kostky, vše na vás jen bezhlavě útočí
- strom dovedností není ideální - někdy musíte investovat do talentu, který nepotřebujete, abyste se dostali k tomu, který chcete
- porovnání zbraní a následná výměna není ideálně řešena, některé zbraně si liší pouze kosmeticky
- zbraně v autě jsou slabé, lepší je protivníky přejíždět, bohužel za méně XP
- neustálý respawn nepřátel

0 Dobré Zlé
Po 3 hodinach absolutne omrzi, repetativni mise, ve kterych se vracis furt do tech samych lokaci, ve kterych se nesmyslne spawnuji zacheatovani enemaci..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
-: bugy, miestami stereotyp, umelá inteligencia, obnovovanie nepriateľov, jazdný model a ovládanie vozidiel, sporné účinky niektorých zbraní, zasekávanie sa vozidiel o prekážky
+: grafika, dizajn, príbeh, humor, atmosféra, zábava, dabing, efekty, postavy, planéta a jednotlivé lokácie, RPG prvky, hudba, skvelé zbrane a ďalšie prvky výbavy, nepriatelia, herná doba, špeciálne schopnosti, automaty, vylepšenia, cestovanie, možnosť druhej šance pred smrťou, autosave, optimalizácia, multiplayer, engine, Claptrap
Verdikt: Najprv si pripravíme Unreal, do ktorého pridáme 400g Falloutu, 200g Mad Maxa, 100g S.T.A.L.K.E.R.-a, ešte pár komixov a nakoniec poriadne okoreníme humorom. V rúre to necháme poriadne prepiecť, kým z toho nevznikne Borderlands. Dokonalý FPS a RPG hybrid, ktorý sa odohráva na planéte Pandora. Dej sa točí okolo vyspelej mimozemskej technológie. Vďaka streľbe hneď na začiatku hry zistíte, že nieste jediný kto sa o ňu zaujíma. Príbeh je celkovo zaujímavý, no vyskytnú sa v rámci postupu hrou aj stereotypné pasáže. Najväčšie negatíva hry sú spojené s rôznymi bugmi a vozidlami všeobecne. Desiatky hodín zábavy, tony humoru, originálny dizajn a skvelé technické spracovanie ich však dokážu ospravedlniť. Rozhodne nadchne aj generátor zbraní a rôznych vylepšení. Borderlands je jednoducho skvelý herný titul, ktorý by nemal chýbať v zbierke hráčov FPS!

0 Dobré Zlé
Nezabudnutelny zazitok z tejto skoro nekonecnej hry je obrovsky. Borderlands samo o sebe je fantasticka hra s generatorom nahodnych zbrani,takze je mala sanca,ze najdete 2 rovnake zbrane (okrem zakladnych).Okrem toho velmi dobre spracovana hra graficky,dejovo aj celkovo vynikajuco prepracovana. Najdete dokonca aj vela druhov nepriatelov,mapy su obrovské a vela tajnych zbrani a miest,kam sa da dostat...vynikajuca hra,nasiel som aj zopar bugov-napr. je troska zle spravena kolizia mrtvych nepriatelov...troska sa buguje,ale aj tak sa to da obist,este mi tam chyba,ze je tam iba 1 druh vozidla...ale aj tak je to fantasticke COOP FPS RPG. Zdanlivo nekonecne vela questov na spravenie,aj DLC su tiez tak dobre,doporucujem KAZDEMU.

0 Dobré Zlé
+ Da sa hrať Co op
+ Vela zbrani
+ Zábavné questy
+ claptrap
+ Kreslena Grafika
- Zle nacitanie textury
- Ovladanie auta

0 Dobré Zlé
+ grafika
+ optimalizace
+ konecne neco noveho
+ doba hrani
+ hodne dlc
+ vtipne
+ miliony zbrani
+ funny ukoly
+ boss fighty

0 Dobré Zlé
100%Latin
tomuto nic nechyba...neviem preco tu zopar buzerantov hodnoti menej nez 80% asi nemaju styl co uz...graficky je to dobre aj ked je to kreslene aspon to nezabija HW naroky questy ich je tam hojojoj zbrane to iste nepriatelia dobre IQ aj ked sem tam...oplati sa hrat

0 Dobré Zlé
Hendis to vystihol. Nápad to bol totiž skvelý. A to jak po grafickej, tak aj po žánrovej stránke. Avšak fádnosť a stereotyp spôsobený nedostatočnou dávkou RPG detailných prvkov túto hru nepustí vyššie. Práve z toho dôvodu si myslím že len málo hráčov si hru zahrá znova, či už o mesiac alebo o rok. Možno, ak by autori siahli po okopírovaní istých partii Fallout-u , mohla by hra dostať ten správny ,, šmrnc "

0 Dobré Zlé
40%JBan
Grafika kreslená - to posrali, ovládanie ako v pohode, tiež misie, kopec zbraní a skúsenosť - ešte ma nezabili. Ja všetkých zabíjam, oni ma ani zraniť nevedia. Hra má slabý dej to určite a zlý herný režim, ktorý je zabudovaný mimo engine kreslenej grafike, takže nezodopovedá ovládanie = to aj preto ma nemôžu zabiť, proste zlé vlastnosti na zlých miestach, motor hry, čiže engine nie je úplne povedal by som, že zosúladený so samotnou hrou.

0 Dobré Zlé
100%Asot
tak s touto hrou ma prekvapili jak skombinovali Akčnu hru a RPG no musim povedat podarena hra a ta kreslena grafika ta tam ani tak nevadi teda aspon mne nie.Pribeh je tam skvely,velky svet,multiplayer vymislely genialne,jej hranie vam zabere čo ja viem vela casu,atd.neviem jak vi ale tato hra sa gearboxu vydarila.

0 Dobré Zlé
Zaujmavá hra s množstvom zábavy hlavne čo sa týka multiplayeru. Grafika je nezriedkavá ale užasná. Náročnosť je úplne ideálna. Taktiež množstvo zbraní a rozličných úloh je veľké plus. Bojovať s obrovskými bossmi je nad moje očakávanie strašná sranda.

0 Dobré Zlé
pomerne zaujimava hra, urcite netradicna, dokaze pomerne rychlo pohltit a nepusti, dohral som ju fakt rychlo
+ generator zbrani
+ zaujimava grafika
+ vela questov

- vela municie na doplnanie
- opakujuce sa questy



0 Dobré Zlé
100%Wako
Borderlands je vinikající hra hodne veci 4 postyvy kazda znich příslušné vlastnosti hodne druhu nepratel celkem velky prisun penez. Akorat me moc nesedí ta grafiku v tutom engienu se mi hry moc nelíbí.

0 Dobré Zlé
Táto hra splnila moje očakávania. Zaujímavý engine na ktorom hra beží, generovanie stále nových zbraní, neobmedzená voľnosť pohybu, veľká krajina, XP-penie a kopa ďalších plusov robia túto hru perfektnú. A taktiež nemôžem zabudnúť, že keď to hráte po internete s kamošmi tak je to ešte lepšie! Bohužiaľ po čase sa na scénu dostáva mierny stereotyp.

0 Dobré Zlé
Borderlands som sa dlho vyhybal, podla gameplay sa mi zdalo ze sa jedna o trapne navrhnutu hru s skaredeho pos apokalyptickeho prostredia ktora nieje o nicom inom ako o linearnej strelbe proti kope nepriatelov. S herneho sucha som siahol po tomto titule a neolutoval som a zistil ze moj nazor sa zmenil o 180 stupnov. Jedna sa o velmi vkusne zrobenu hru, pekny pribeh, skvele RPG prvky, lahke levelovanie atd. Ale nepacil sa mi zaver, kratkost hlavneho pribehu (na RPG tazko podpriemerna dlzka), vela technickych chyb. Jedna sa ale o titul ktory si medzi hrami svoje miesto nasiel a nesklame takmer nikoho, mozno iba odporcov RPG a pos apokalyptickeho sveta (Mad Max pandora rules). 85%

-1 Dobré Zlé
Strasna picovina. Nechapem ako ludi mozu taketo kokotiny bavit. Kreslene hry jak omalovanky pre 5 rocnych, rozpravkovy pribeh a podobne veci. Hral som to 20 minut stiahnute a to sa nedalo ani hrat pane boze doskocim 10 metrov do vysky a podobne veci... FUJ.

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
Nadpriemerné RPG z pohľadu prvej osoby s inovatívnou grafikou, výbornou hrateľnosťou a tiež s množstvom unikátnych prvkov, ktoré posúvajú žáner zase o krok vpred. Hra pripomína mix tretieho Falloutu a filmu Mad Max, čím budí akýsi familiárny dojem, takže nudiť sa určite nebude žiadny fanúšik RPG ani FPS. Znovuhrateľnosť zaručená, optimalizácia je tiež na vysokej úrovni.

-2 Dobré Zlé
Super hra s vynikajúcou hratelnosťou (podobna cod) ,super nápad spojiť RPG a ačknú hru , ktorá sa podarila . Kreslená grafika ,nie všetkým sa musí páčiť ,ale je to nový nápad a vydaril sa . Dej je priamočiary s vedlajšími misiami .Pekný vývoj postavy škoda ,že len do 50 levelu. Vynikajúce fungovanie coop pre 4 hráčov . Dlhý príbeh zabere niekoľko hodín hrania (okolo 12 h hlavné misie ) . Ku tejto hre nemám čo podotknúť , naozaj skvelá hra .

-2 Dobré Zlé
Podla mňa je to celkom dobrá hra, až na to že nepriatelia o 2 lvl vysie sú tam takmer nesmrteľný a o dva nižšie vám nič nespravia. Inak + je grafika, hratelnosť, úlohy, efekty, výber postavy, vtipný robotkovia, generátor zbraní.A- nesmrteľný nepriatelia tvorcovia mohli troška ubrať, nepriatelia si vás všimnú na kilometer asi majú zapnutý zoom alebo čo. Preto 90%.

-2 Dobré Zlé
Je to úžastná hra. Odporúčam ju. Je tam strašne vela zbraní a vela úžastných misií. Niektorím možno bude grafika pripadať trochu kreslená ale takto sa dá lepsie spracovať fyzika je to podobné ako v Princ of Persia 4.

-2 Dobré Zlé
Tato hra mala dobrugrafiku,dost ma pobavila aj ked tie misie ma dost štvali.Pacilo sa my ako tam bolo vela zbrani na viber a takysto aj jejich špecial doplnky.

-2 Dobré Zlé
Nuz hned na zaciatok chcem povedat, ze som bol velmi skepticky pri cakani na tuto hru. Ale milo ma prekvapila, je to neuveritelna namotavacka, grafika je vyborny napad. Online je celkom fajn, avsak je tazke sa niekam napojit.
Je to ako diablo, proste sekate, sekate a sekate a zbierate lvl a nove zbrane etc...

-2 Dobré Zlé
tato hra sa mi paci svojou grafikou taka anime grafika podobna ako na prince of persia tom novom nema to ani moc velke naroky pohode na maxime ..

-2 Dobré Zlé
Nejlepší hra jakou jsem kdy hrál super mix FPS a RPG hustej generator zbrani proste nejlepsi hra na SVETE

-2 Dobré Zlé
100%CoXer
BORDERLANDS je najlepsia strielacka aku som kedy hral. Najviac sa mi páči asi tá komiksová grafika. V hre sa mozte stretnut sa postavami ako je SOLDIER alebo HUNTER ... Naj je na tom volba postavy podla predstáv.

-2 Dobré Zlé
Hra borderlands je skvele akcne RPG!!! Grafika je uzasna presne taka ista ako v novom Princovy of Persia ale efekty,atmosfera a hudobny podkres su plusy tejto hry. Nahodne generovane zbrane?? super!! ovladatelne vozydla?? super!!! po case prichadza stereotyp a je to nuda?? super!! ale prd! co to pisem sa sprostosti. Takto jedna z najocakavanejsich hier roku vyzerat rozhodne nema!! stereotyp prichadza sotva po dvoch hodinach hrania a neskutocna podpriemerna AI nepriatelov rboia s tejto hry "prepacte za vyraz" smejd roka!! preco?? pretoze aj ked ste level 30 a nepriatel 1 tak na vas bude stale utocit aj ked vam to neda ani len jeden skusenostny bod. Lenze tie plusy maju svoje caro a tak sa to da vydrzat.
80%

-3 Dobré Zlé
Pekna grafika
Moznost hrat za 4 classi system ukladania bodov za lvl

Prevlada stereotyp nudne q typu zabi a dones
Mala volnost pohybu
Mne celkom vadilo ze kazdych 10 metrov na mna nabehnu zmutovane psi z nor
Ak to clovek hra solo tak ho to znudi ak to hrate viacery tak vas to bude o nieco dlhsie bavit

Avsak tato hra je bohuzial len cisty priemer



-3 Dobré Zlé
Grafika,hratelnost,Generator zbrani,Postavy, to vsetko su velmi velke plusi
Jediny minus je Pribeh ale ten tam nepotrebujem :)Ale Dlho nepobavi :(

-3 Dobré Zlé
grafika - super, príbeh - super, postavy - super, prostredie - super, zbrane - super ale je ich strraaaašne veľa.
A teraz dva veľké mínusy:
Vysvetlite mi niekto ako môže niekto prežiť 30 zásahov z raketometu do hlavy?
Hrateľnosť po pár leveloch padne práve kvôli tomu že nepriatelia znesú "troška" viac než je zvykom.
Ten druhý mínus - úplne nerealistický respawn - jednoducho tak ako ste sa objavíte na začiatku mapy s rovnakým počtom nábojov a plným zdravím, pričom nepriatelia sa nerespawnujú.
Iba mne sa to zdá čudné?

-4 Dobré Zlé
Takže Borderlands - super RPG skombinovane so strielačkou. Grafike by som dal 100%, hraťelnosť 95%, zbrane 100% - je ich stráááááášne veľa a už len preto by som tomu mal dať 100% príbeh 90% ale ako povedal Elvis tie 2 chybicky to veľmi skazily... Ako sa dá do niekoho našupovať 15 vystrelov z sniperky 250 z SMG a min. 40 z pištolky.
Ale inak sa máte načo tešiť - 4classy - Siren, Hunter, Soldier a bez svalnatého chlapíka by to nebolo ono.. ale to uz viete aj sami :-)

-5 Dobré Zlé
Podla mna je to uplna nuda,bavilo ma to asi 3 hodiny a potom dokola to iste prostredie ty isty protivnici

-5 Dobré Zlé
je to dobra hra skoro ako prince of persia ta kreslena cast alebo wall-e, radim vam stiahnite siju ale tam len nevie prejst jednu misju


-7 Dobré Zlé
Kritizovana kreslena grafika je celkom na slusnej urovni (styl ale posledny Prince of Persia), ale ta hratelnost je strasna. Je to take FPS SCi-Fi " diablo ", ktore nicim nezaujme. Po par hodinach hrania prichadza stereotyp.

-9 Dobré Zlé


80%dvC











100%simak





100%misor


100%msior2







100%misor2





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |