HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 25258 užívateľov

Hry > Warhammer 40000: Dawn of War - Soulstorm > hodnotenie


Warhammer 40000: Dawn of War - Soulstorm
75%

Moje hodnotenie - Warhammer 40000: Dawn of War - Soulstorm





Recenzie - Warhammer 40000: Dawn of War - Soulstorm

Nemohu se ubránit pocitu, že Soulstorm je spíše do počtu, dojením krve z už třikrát podojené krávy. Přesto mu nelze upřít ohromnou hratelnost jeho předchůdce, kterou z velké části zdědil. Nováčkům série bych přesto spíše doporučil Dark Crusade se svižnější kampaní a nesporně zajímavějšími Necrony a Tau do multiplayeru.
Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm je jeden z najlepších datadiskov, aké sa mi kedy dostali do ruky. Nespomínam si totiž na žiadny iný, ktorý by bez toho, aby potreboval inštaláciu pôvodnej hry, ponúkol deväť hrateľných rás, nepreberné množstvo máp a slušnú variabilitu podmienok víťazstva. Nadšení budú predovšetkým hráči, ktorí doposiaľ Dawn of War neskúsili. Produkt totiž svojimi kvalitami a obsahom predčí aj niektoré stratégie z posledného obdobia a možnosti sú skutočne bohaté.


Užívateľské hodnotenia - Warhammer 40000: Dawn of War - Soulstorm

Čo dodať? V Skratke dokonalá hra, nepovedal by som že je to žmykanie peňazí to nie, ale zo všetkých datadiskov vrátane základnej hry tvorcovia dali všetko dokopy. Oplatí sa vám túto hru kupiť/stiahnuť, u mňa to patrí medzi najlepšie stratégie ako je Warcraft 3 a Supreme Commander. Pár chýb sa najde ale tak nič nie je dokonalé, ak aj tie mini chybky vynecháme hra si zaslúži urcite tých 90%. Ale ja jej dám 100%, hádam vám môj názor pomohol a vy určite neolutujete!
THQ, Valve, Activision, naj hry! - podľa mňa naj výrobcovia hier.

+2 Dobré Zlé
Musím priznať, pôvodný DoW Warhammer: 40 000 ma príliš neoslovil, začal som s Dark Crusade a pokračoval som s týmto. Najviac ma oslovili Vesmírny Mariňáci a ich krásne slovné spojenia ako napr. "Squad Broken" alebo "Space Marines, ATTACK ! ! ! ! ! ! " Grafika je výborná, (teda aspoň mne sa páči :D ) Každému milovníkovi dobrých stratégii odporúčam túto hru, a takisto aj Dark Crusade. Dávam 95 %

+1 Dobré Zlé
super hra rovnako ako základná hra čo dodať :)
good grafika , jednotky, UI,hrateľnosť,kampaň,nové letecké jednotky sú v poho

+1 Dobré Zlé
No Soulstorm... je to Ďalší dobrý datadisk, ktorý obsahuje všetko ostatné z predchadzajúcich dieloch, k tomu sú tam už aj Lietadlá a 2 nové rasy: Temní Eldári a Sestry Bitvy.

Kampaň je dobrá, ale keď zoberiem príbeh, je tam trochu v tom chaos, napr. prečo sa proti sebe postavili ľudské zložky a veľa ďalšieho. Ale není to až také dobré ako datadisk Dark Crusade, ktorý je podľa mňa taký sviežejší a lepší.
Ale inač je to dobrá hra, nesklamala ma, možno iba v tom, že ako novú rasu som tam čakal Tyranidov, ale to nevadí. Potom ešte, že už v tejto hre ide iba o preliatie krvi , bitiek ...

Túto hru doporučujem, ale pre mňa sa nemôže vyrovnať predchádzajúcim dielom, i keď má už v sebe všetko.

0 Dobré Zlé
Táto hra je mojou prvou z celej série Dawn of War a myslim, že Soulstorm bol dobrý výber.
Obsahuje až 9 rás , čo je pekné číslo na rozdiel od strategii s počtom 4 ,síce mi trochu vadilo že sa niektoré trošku podobajú napr. Chaos a Space Marines, ale každá rasa ma svoje čaro. Keďže som nehral predch. diely neviem aké jednotky pribudli, ale všetky sú fayn.

+ Dobrý skirmish s množstvom máp
+ v poho grafika
+ hrateľnosť a možnosti v hre
+ multiplayer
+ HW nároky
+ možnosť výberu vlastných farieb vojakov

ELDAR 4ever :)

0 Dobré Zlé
No grafika nič moc, hrateľnosť mňa moc neoslovila a myslím si ze tie dva tými sú tam zbytočne strašne podobne s tými čo tam už sú( marine a sestry bytvi)..
Hm plusy veľa máp a hrdinovia:)

0 Dobré Zlé
+ grafika
+ viac mimozemstanov
+ cheaty
+ hospodarstvo
Ale ma jeden minus a to je ze ne ma kampan. ale inac je sto supeeeeeeeeeeeer

-1 Dobré Zlé



100%Sn4rk



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |